Omgaan met emoties

Het leren omgaan met je emoties is niet altijd even gemakkelijk. Gevoelens van geluk, van liefde of van pijn en verdriet; ieder mens ervaart emoties. En soms zijn er momenten dat die emoties op hol slaan en dat ze even niet zo goed beheersbaar zijn. Wij zijn echter gewend om ons niet kwetsbaar op te stellen en emoties zo min mogelijk te laten zien. Maar als je emoties onderdrukt, dan zet je energie vast in je lichaam, waardoor je het gevoel niet oplost. Hierdoor wordt de emotie alleen maar heviger. Gebleken is dat je energie verandert als je kunt omgaan met emoties, de emoties kunt leren beheersen en je de oorzaak van de emotie verwerkt middels therapie. De oorzaak ligt zelden bij de situatie waaraan je denkt dat het ligt. Daarom komen emoties ook met regelmaat terug. En ja, in het algemeen stoei je elke keer weer met dezelfde pijn. Neem nu de emotie die je voelt als je wordt afgewezen. Dit is een dingetje voor veel mensen. Maar je kunt natuurlijk stoeien met allerlei emoties. Bij Spirit Coaching helpen wij je middels therapie graag omgaan met je emoties en je emotie te leren beheersen.

Omgaan met emoties: word vriend van je emoties

Heel veel emotie zit in ons onderbewuste. Het zijn vastzittende emoties, oude emoties of zelfs onverwerkte emoties die in het algemeen al in je jeugd hun basis hebben gekregen en kindpijn worden genoemd. Wil jij middels therapie je innerlijk kind helen, leren omgaan met emoties en je emotie beheersen? Dan krijgen die emoties veel minder voet aan de grond, simpelweg omdat je de oorzaak hebt weggenomen. Hiervoor is het sleutelwoord ‘loslaten’. Dat kun je doen door middel van een aantal online trainingen bij Spirit Coaching en door het lezen van de bestseller ‘Laat maar los’ (binnen een halfjaar de derde druk), geschreven door mij, Mahatma. Hier leer je je emoties te beheersen, waardoor je niet meer zo snel emotioneel geraakt kunt worden. Je gaat leren de oorzaak van die emotie te beheersen, waardoor ze simpelweg niet meer zo snel omhoog zullen komen.  Je kunt ook bij Spirit Coaching terecht als je op zoek bent naar een online training over loslaten. Ook bieden we een online cursus manifesteren aan. Tijdens deze cursus leer je hoe manifesteren werkt en hoe dit je kan helpen.

Verander jezelf met een online training

Tijdens de online therapie ga je leren omgaan met emoties. Dat snap je nu wel. Maar ik heb nog wat vets voor je. Begin eens met het volgen van de gratis meditatie voor je innerlijk kind. Die kan je ook verder helpen. Je leert zo steeds beter omgaan met emoties en je wordt steeds bewuster van jezelf. Ook het leren om dingen los te laten kan je enorm helpen bij het helen van het innerlijk kind. Ik heb het boek ‘Laat maar los’ geschreven en heb daar ook een vette cursus van, die licht, luchtig en tegelijkertijd heel indringend is. Hierdoor laat je je emoties simpelweg los. Je zult gaan merken dat het leven dan verandert en dat je gaat genieten van jezelf en de wereld om je heen. Dat is wat ik je gun.

Liever eerst iets meer over loslaten horen?

Cadeautje voor jou: webinar over het boek Laat maar los.

Tijdens dit webinar geef ik een gouden tip die je helpt bij het loslaten van oude programmaatjes.

Je ontvangt daarna ook regelmatig mijn mails met inspiraties, hints en humor.
leren loslaten