Leren om van jezelf te houden

Leren om van jezelf te houden kan bij Spirit Coaching met behulp van een cursus zelfliefde. Al vanaf het moment dat je klein bent, krijg je boodschappen van hoe je zou moeten zijn in het leven. Waaraan je allemaal moet voldoen en zelfs over hoe je eruit moet zien. Hoe je bij een groep kunt horen en hoe je vooral niet al te veel uit de toon moet vallen. Dit heeft soms tot gevolg dat je jezelf forceert en aanpast aan hoe je denkt dat je zou moeten zijn. Dit kan er zelfs toe leiden dat je jezelf uit het oog verliest en niet meer echt van jezelf houdt. Hierdoor leven velen met een gesloten hart en bekijken we anderen met argwaan of zijn we hard voor onszelf en voor degenen die we eigenlijk liefhebben. Gelukkig kun je leren om van jezelf te houden.

Als je kunt leren om van jezelf te houden, zou dit dan je leven veranderen? Het antwoord is JA en dit kun je bewerkstelligen met een cursus zelfliefde – ‘Transformatie training liefde’ - bij Spirit Coaching. De training is specifiek gericht op het leren van zelfliefde en behandelt online drie onderwerpen:

 • De powertraining ‘Heel je Hart’
 • De powertraining ‘Jij bent Liefde’
 • De powertraining ‘Vergroot je wereld’

Na het volgen van de training sta je stevig op je beide benen en in je kracht, waardoor je leven compleet verandert.

   Lekker gratis lezen over loslaten

   Loslaten hoe dan? 

   Lees de eerste 2 hoofdstukken van dit boek  helemaal gratis en leer los te laten.

   Tips voor Geluk

   Gratis e-book

   '25 Tips voor Geluk'

   Dit gratis e-book '25 Tips voor Geluk' heeft al duizenden mensen geïnspireerd... Jij mag het helemaal gratis downloaden.
   Ontwaken in het Nu

   Eerste hoofdstuk gratis

   Je kunt gratis het eerste hoodstuk van dit boek lezen. Klik op de oranje balk.
   Alleen door dit hoofdstuk te lezen kan er al wat in jou verschuiven.

   Doe je mee?

   Je kunt je voor de cursus zelfliefde online aanmelden, waarna je drie maanden lang filmpjes krijgt toegezonden om de dag met nieuwe energie te beginnen. Daarnaast word je ‘live’ begeleid, neem je afscheid van aannames over jezelf en komt je ware aard boven. En je hoeft dit alles niet alleen te doen, via masterclasses en deelname aan de community word je uitgebreid geholpen op je pad om te leren om van jezelf te houden. Schrijf je vandaag nog in voor de cursus zelfliefde en doe mee aan het leren van jezelf te houden! Bekijk ook zeker onze andere cursussen.


   Anderen bekeken ook:

   Cursus verbinding krijgen met jezelf | Gebrek aan eigenwaarde aanpakken | Leren om gelukkiger te worden