Leren om van jezelf te houden

Leren om van jezelf te houden kan bij Spirit Coaching met behulp van een cursus zelfliefde. Al vanaf je kindertijd, krijg je boodschappen van hoe je zou moeten zijn in het leven. Waaraan je allemaal moet voldoen en zelfs over hoe je eruit moet zien. Hoe je bij een groep kunt horen en hoe je vooral niet al te veel uit de toon moet vallen. Dat heeft soms tot gevolg dat je jezelf forceert en aanpast aan hoe je denkt dat je zou moeten zijn. Dit kan er zelfs toe leiden dat je jezelf uit het oog verliest en niet meer echt van jezelf houdt. Hierdoor kan het zijn dat je met een gesloten hart door het leven gaat en dan met argwaan naar je omgeving kijkt. Ook kan het juist zijn dat we hard zijn voor onszelf en voor degenen die we eigenlijk liefhebben. Gelukkig kun je leren om van jezelf te houden.

Leren om van jezelf houden met de cursus zelfliefde

Als je kunt leren om van jezelf te houden, zou dit dan je leven veranderen? Het antwoord is JA. Is dat niet heerlijk nieuws? Ik heb het zelf ook moeten leren want die zelfliefde heb ik van huis uit niet meegekregen hoor. Als het nu voor jou ook tijd is om je leven een vette upgrade te geven, meld je dan aan voor de cursus zelfliefde – ‘Transformatie training liefde’ - bij Spirit Coaching. De training is specifiek gericht op het leren van zelfliefde en behandelt online drie onderwerpen:

 • De powertraining ‘Heel je Hart’
 • De powertraining ‘Jij bent Liefde’
 • De powertraining ‘Vergroot je wereld’

Na het volgen van de training sta je stevig op je beide benen en in je kracht, waardoor je leven compleet verandert. Hierdoor zul je bovendien leren om gelukkiger te worden.

   Liever eerst iets lezen?

   Download gratis het e-book '25 Tips voor Geluk'.

   Want dan ga ik je lekker verder helpen met de eerste stappen naar meer liefde voor jezelf. Zo creëer je steeds meer geluk in jouw leven.


   Let op, na aanmelden krijg je de link naar het e-book in je mailbox (Check ook je spam). Daarna kun je het zo downloaden.

   Je ontvangt daarna ook regelmatig mijn mails met inspiraties, hints en humor.

   Doe je mee?

   Je kunt je online ook gelijk voor de cursus zelfliefde aanmelden. Dan krijg je drie maanden lang filmpjes toegezonden om de dag met nieuwe energie te beginnen. Daarnaast word je ‘live’ begeleid, neem je afscheid van aannames over jezelf en komt je ware aard naar boven. En je hoeft dit alles niet alleen te doen hoor. Via masterclasses en deelname aan de community word je uitgebreid geholpen op je pad om te leren om van jezelf te houden. Schrijf je vandaag nog in voor een cursus zelfliefde en doe mee aan het leren om van jezelf te houden door jezelf complimenten te geven! Bekijk ook zeker onze andere cursussen.