De 4 wetten van manifesteren voor een magisch leven
Algemeen
Mahatma Revier
Algemeen
05/01/2017
4 min
10

De 4 wetten van manifesteren voor een magisch leven

05/01/2017
4 min
10

Geluk aantrekken: je kunt jouw dromen waarmaken!

Ik neem je even mee terug naar mijn eigen verleden. Op het moment dat het leven aan mijn voeten behoorde te liggen, lag ik zelf op de bank thuis.

Volledig afgekeurd, boordevol pijnlijk emoties en in de ziektewet door ME. ‘Wat doe ik hier en hoe kom ik hieruit?’ zo spookte het dagelijks door mijn hoofd. Nee, het leven was geen feestje… Na vijftien jaar volledig afgekeurd te zijn geweest, ben ik stapje voor stapje uit het dal geklommen. In 2000 begon ik voorzichtig te werken met mensen. Ik had inmiddels diverse opleidingen gevolgd en wist al wel dat dit mijn missie was: geluk aantrekken door het bewustmaken en transformeren van oud zeer bij cliënten.

Ik begon heel rustig met individuele consulten en kleine groepjes. Ondanks dat het al snel best wel goed liep, bleef ik toch stoeien met een gevoel van tekort. Tekort aan geld, cliënten en vooral aan liefde. Wat verlangde ik naar de partner die maar niet kwam! Wat heb ik mij vaak machteloos en alleen gevoeld… Nu, zeventien jaar verder, ziet mijn leven er totaal anders uit. Mijn events zitten bommetje vol, over mijn financiën hoef ik me geen zorgen meer te maken en ik leef samen met de liefste en mooiste man van de hele wereld: ik kan mijn dromen waarmaken. Mijn tweede boek, Ontwaken in het NU, is maart dit jaar verschenen. Daarin neem ik de lezer mee op mijn tocht van gevoelens van tekort naar de overvloed die ik thans leef. Ik kan nu met recht zeggen dat het leven pure magie is en dat we dat zelf vorm kunnen geven. Er zijn, zo heb ik ontdekt, bepaalde wetten. Als je je denken en doen daarop afstemt, kun je jouw situatie in snel tempo veranderen. In mijn boek geef ik talloze voorbeelden van dergelijke wetten en hun concrete toepassingen. Ik heb er hier een aantal voor je geselecteerd.

Wet 1: Gedachtes & emoties

We trekken met onze gedachtes en emoties situaties en mensen aan. Dat betekent dat je, als je voornamelijk in de angst voor tekort en met gevoelens van tekort zit, je méér tekort aantrekt. Verlang je naar meer, dan zul je het gevoel van tekort dus moeten loslaten. Dit kan je simpelweg doen door je focus te verleggen van tekort naar overvloed. Je kunt beginnen met jouw dromen waar te maken door dagelijks een dagboek bij te houden waarin je iedere dag schrijft waar je dankbaar voor bent. Als je daar de dag mee begint en de dag ’s avonds vlak voor het slapen gaan mee afsluit, dan programmeer je jezelf voor meer overvloed. Geluk aantrekken: zo eenvoudig kan het zijn!

Wet 2: Loslaten

Een andere wet luidt dat je datgene moet loslaten waarnaar je verlangt. Jawel, je leest het goed. Vaak zijn we te krampachtig bezig om iets te krijgen. Het tegendeel van dat wat we willen, manifesteert zich dan. We raken gefrustreerd en geven het op. ‘Zie je wel, het werkt niet’, zeggen we vervolgens tegen onszelf. Maar het werkt wel degelijk. Alleen zit jij (je ego) met je (te grote) verlangen om je dromen waar te maken in de weg. Als je elke dag even visualiseert en het dan loslaat in het volste vertrouwen dat het universum het je geeft wanneer het tijd is, dan kan het moeiteloos naar je toestromen!

Wet 3: Vertrouwen

Wij mensen zijn niet afgescheiden van het geheel, van het universum. Het universum is de overvloed zelve. En al voelt het soms misschien anders, wij zijn daar ook nu, tijdens dit leven, mee verbonden. Jij hebt een deel dat puur licht en liefde is in je. Des te nadrukkelijker je daarvan doordrongen raakt, des te meer je het licht en de liefde kunt toelaten. Dan wordt het mogelijk meer te vertrouwen op iets wat niet tastbaar, noch zichtbaar is. Dat ‘iets’ is wezenlijk, het is jouw wezen, jouw licht. Het leidt je door dit leven, of je dat nou gelooft of niet. Als je daarop durft te vertrouwen, dan krijg je van die ingevingen, dan komen er onverwachte mogelijkheden op je pad en kun je jouw dromen waarmaken. Kleine richtingwijzers die we vaak over het hoofd zien. Let daarop de komende tijd en durf ze te volgen, al zal je mind af en toe hard beginnen te kwaken. Het zal je zo veel geven!

Wet 4: Eigenwaarde 

Je krijgt wat je jezelf waard vindt. Verlang je naar een lieve partner, maar denk je dat je niet om van te houden bent, dan kan die partner nooit naar je toekomen. Al staat hij recht voor je neus, je zult hem wegsturen. Dit alles vanuit een gebrek aan eigenwaarde. Besef dat je vanuit het licht afkomstig bent en ook nu nog daarmee verbonden bent. Of je nu fouten hebt gemaakt of niet: jij bent en blijft een kind van het licht. Dus zeg regelmatig tegen jezelf dat je dat, waar jij naar verlangt, ook waard bent. Stel jezelf bovendien de vraag: ‘Waarom heb ik dat nog niet?’ Kijk vervolgens  eens wat er spontaan bij je naar boven komt en laat dat dan los. Het universum wil niets liever dan je geven waar jij naar verlangt om je dromen waar te maken!

Terugkijkend op mijn leven kan ik alleen maar zeggen hoe eindeloos dankbaar ik ben voor alles. Ook voor die hele donkere periode waarin ik zo stoeide met mijzelf. Het heeft mij een enorme innerlijke kracht gegeven. En daarnaast inlevingsvermogen in en begrip voor de cliënten waar ik in mijn jaartrainingen mee te maken krijg. De moeilijke tijden waren nodig om mezelf te transformeren. Hoe verder je op jouw pad komt, des te meer je het proces van bewustwording op een ontspannen wijze kunt aangaan. Dan is het geluk aantrekken geen heling meer, maar voeding voor de ziel.

Jouw dromen waarmaken

Weet dat er eindeloos veel van je gehouden wordt.
Weet dat wij mensen een magische potentie hebben om dromen te realiseren.

Ik gun je dat jij je dromen waarmaakt en dat je geniet van het leven!

De tekst van dit blog is ook in de Paravisie van maart 2017 verschenen.

Wil jij ook jouw leven veranderen, schaf dan nu het boek: Ontwaken in het NU‘ aan.
Het is een werkboek en komt met een begeleidende videoserie.

boeken Mahatma Revier

Reacties
Categorieën