Dromen worden waarheid

Mijn dromen zijn waarheid geworden.

Het is teveel’, roep ik naar mijn lief. ‘Het is te mooi en teveel, ik kan het bijna niet aan’. Ik roep dit na onze verhuizing naar ons chalet aan het water. Lief kijkt mij aan met verbazing in zijn ogen.

Hoe heb ik hier naar verlangd in het verleden. 

Ik als watermens verlangde naar het water en miste de zeilboot die ik jarenlang in mijn bezit heb gehad. Dit nu, is een droom die waarheid is geworden.

Mijn patroon van financiële ellende

In gedachten kijk ik terug naar een jaar geleden. Voor de zoveelste keer zat ik in een financiële dip. De crisis was voorbij dus daar lag het niet aan. Ik wist dat de oorzaak van deze malaise in mijzelf zat en was er zó niet blij mee. Met een sip gezicht keek ik naar mijn lief. Ik zou naar Lissabon gaan met één van mijn bonusdochters en overwoog om de al betaalde reis dan toch maar weer te annuleren. ‘Nee’ dat doe je niet, zei lief. ‘Je krijgt het verblijfsgeld van mij voor je verjaardag’. Dankbaar kon ik het aannemen en wat hebben we uiteindelijk genoten. Die beelden flitsen door mijn hoofd terwijl ik op onze vlonder naar het water, de waterhoentjes en de futen kijk.

Oud zeer veranderde in overgave en vertrouwen.

Hoe anders is het nu. Het is haast niet te bevatten. Financieel heb ik het nog nooit zo goed gehad als nu. De events zitten bommetje vol en ook de Lifechangers jaartrainingen lopen als een tierelier en hebben fantastische resultaten. En dan deze plek. De dankbaarheid golft door mijn lijf. Dankbaar voor de stappen die ik/we hebben gezet. Ik heb risico’s durven nemen, in mijzelf geïnvesteerd en aan mijzelf gewerkt. Dat alles heeft ervoor gezorgd dat mijn mindset is veranderd.
Ik ging open en liet blokkades los. Oud zeer veranderde in overgave en vertrouwen. Het bijzondere is dat je omgeving dan ook verandert. Letterlijk verandert. Wat ben ik nu doordrongen van het feit dat we onze realiteit werkelijk naar onze hand kunnen zetten.

innerlijk kind helenJij kan ook jouw dromen waarheid maken

Het leuke is dat ik niet de enige ben die dat kan, want jij kan dit ook. Het is een weg, een proces waar je mee begint. Mijn eigen proces heb ik beschreven in het boek ‘Ontwaken in het Nu’. Je leest er over mijn financiële gestoei, mijn verlangen naar een partner en het vinden van deze heerlijke kerel, waar ik inmiddels alweer een half jaar mee samenwoon.
Daarnaast neem ik je natuurlijk ook mee in je eigen proces door alle oefeningen. Een aanrader dus.

Durf jezelf onder de loep te leggen

Als je het durft aan te gaan met jezelf, durft te kijken naar jezelf, jouw mindset, jouw overtuigingen en je programmaatjes waar je door geleefd wordt, dan kan alles veranderen. Dus als jij nog niet alles hebt waar je naar verlangt, ga dan naar binnen met je aandacht en leg jezelf onder de loep. Ga de confrontatie aan met het ego, al houdt dat lieve ego niet van veranderingen. Laat dat oud zeer waardoor je misschien nog steeds wordt geleefd lekker los. Het heeft je niets meer te bieden, en kies voor innerlijke vrijheid.

Ben jij toe aan een volgende stap?

Lees dan dit boek, het is uitstekend leesvoer voor tijdens je vakantie. (Binnen twee weken is dit boek ook als e-book bestelbaar.)

Ontwaken in het NU

Verder vindt het event ‘leef je Licht’ in september plaats. Een event verandert je van binnenuit. Dit event heeft als focus om je te verbinden met je eigen kern, jouw waarheid en jouw liefde. Dan kom je niet alleen meer in je eigen kracht maar vanuit die verbinding met je kern kan je ook gemakkelijk je dromen waar maken.

Super duper vroegboekkorting

Het leuke is dat er nog een super vroegboekkorting geldt. Daardoor is de prijs bizar laag en mag je nog iemand gratis meenemen ook. (Zolang dit vermeld staat op onze site bij het event).

Het is teveel…

Ik heb het gevoel van ‘het is teveel’ inmiddels lekker los gelaten en sta mijzelf toe om alle geweldige dingen die er op mijn pad komen volledig te mogen ontvangen. Herken jij jezelf ook in mijn verhaal van ‘het is teveel’ dan hoop ik dat je hetzelfde doet, want het is slechts een oud verhaal wat echt onzin is.

Ik gun je dat je je stappen zet en ook jouw dromen waarmaakt. Als ik het kan dan…

Yihaaa Mahatma

innerlijk kind helen

Over de schrijver
Mary Ann
Door

Mary Ann

op 08 Jul 2017

he lief mens , geniet ze daar samen met dat andere lieve mens zoals jij het omschrijft in je blog , de foto van jullie uitzicht zegt : genieten !! lgr Mary Ann ;-}

Mahatma Revier
Door

Mahatma Revier

op 11 Jul 2017

Jaaa, dat doen we helemaal. Dank je wel :-).

Riekie
Door

Riekie

op 09 Jul 2017

GEWELDIG < dat dit jou IS overkomen ...

Mahatma Revier
Door

Mahatma Revier

op 11 Jul 2017

Lieve Riekie, Dis is mij niet overkomen. Dit heb ik aangetrokken en iedereen kan dromen waarmaken. Het zijn de keuzes die je maakt in je leven die het verschil maken. Warme groet, Mahatma

Trees van Rijn van Rooijen
Door

Trees van Rijn van Rooijen

op 11 Jul 2017

Prachtig! Dankjewel.

Monique van Oosterhout
Door

Monique van Oosterhout

op 12 Jul 2017

Wauw wat geweldig te lezen.dat je bent geariveerd op je droom plekje met je lief 💓

Mahatma Revier
Door

Mahatma Revier

op 12 Jul 2017

Dank je wel. Miracles do Happen!

Reactie plaatsen