We manifesteren elk minuut

Elke dag manifesteren we, zelfs elke minuut

We manifesteren elk minuut

Elke dag manifesteren we

Elke dag manifesteren we, het is echt waar. Ik heb er al vaker over geschreven. Vaak leven er onbewuste overtuigingen in ons en die hebben een sterke aantrekkingskracht. Je kunt dat zien als een soort magnetische energie. Die overtuigingen zijn gekoppeld aan emoties, en ook die hebben een magnetische lading. Elke dag manifesteren we dus met deze krachtige magnetische energie die veelal op een onbewust niveau in ons systeem zit.


Hoe jouw leven er nu op dit moment uitziet heb je dus zelf gemanifesteerd.  Niet iedereen is blij met deze woorden, met name als het je even niet goed gaat.

Vele mensen spelen dan liever het slachtoffer. Dan ben je een slachtoffer van de omgeving of je bent het slachtoffer van jezelf en geef je, jezelf de schuld van jouw ellende. Helaas lost dat niets op en maakt dat alles nog erger.


Ik lig nu ziek in bed dit te schrijven. Jawel, dit heb ik ook zelf gemanifesteerd, maar uiteraard niet met bewuste gedachten. Zoals ik al zei: elke dag manifesteren we. Ben ik een slachtoffer? Ja, dat kan ik zijn als ik daarvoor kies. Nee, daar kies ik dus niet voor. Het is even balen, en ach zelfs dat valt nog wel mee. Het is meer dat wat  er is en daar heb ik mee te dealen.

We manifesteren elk minuut

Geef ik mijzelf de schuld?

Welnee, maar ik ben wel nieuwsgierig en kijk naar binnen naar wat daarbij naar boven komt. Wat heb ik de afgelopen tijd gedaan of meegemaakt waardoor ik nu ziek ben. Dat geeft informatie en dat gebruik ik dan weer voor verdere groei en transformatie.


Vanuit zachtheid, mildheid en acceptatie kijk ik naar wat oude pijnlijke kind-delen die nog ergens in mij op een diep, donker plekje, verstopt in mij leefden. Door er naar te kijken kan het licht binnenkomen en dat is de transformatie. Ben ik gelijk beter: nee, dat hoeft ook niet. Ik ben er echter van overtuigd dat ik nu wel sneller beter wordt!

We manifesteren elk minuut

Al met al, kijk naar je leven hoe het nu is en zeg er zoveel mogelijk 'Ja' tegen. Vergeet het niet; elke dag manifesteren we. Dus gebruik deze kennis om iets leuks in je leven aan te trekken. Dan kan de ellende, indien die er is, oplossen en je dromen waarheid worden.


Dat is wat ik je gun.


Waar een ziekte niet al goed voor is .


Op jouw geluksmanifestatie!


Mahatma

Liever eerst iets meer lezen?

Download dan het gratis e-book 'Manifesteren kun je leren'.

Want ik ga je lekker verder helpen met het creëren van dat leuke leven met die fijne, liefdevolle mensen waar je naar verlangt.


Let op, na aanmelden krijg je de link naar het e-book in je mailbox (Check ook je spam). Daarna kun je het zo downloaden.

Je ontvangt daarna ook regelmatig mijn mails met inspiraties, hints en humor.

Vind je dit een mooi artikel? Misschien wil je het delen. Daar help je een ander ook weer verder mee.