Je krijgt zo een e-mail met een downloadlink naar je toegestuurd.

Nu dat je het blog over Loslaten gaat ontvangen kun je gelijk beslissen om een stap verder te gaan met de Online Basis Training: Loslaten.

Ik, Mahatma, leg uit...

Loslaten kunnen we in essentie allemaal... ik ga je helpen herinneren hoe.

loslaten is echt mogelijk

Loslaten kan iedereen, maar we doen het niet...

Iedereen kan loslaten. Dit meissie dat je hiernaast ziet leert, net als ieder ander kind, lopen door te vallen en weer op te staan. Dat is geen enkel probleem. Ze laat een paar tranen en hoppa, het volgende moment staat ze met zwabberende beentjes rechtop te glunderen. Dat kon ze omdat ze haar 'val' ervaring had losgelaten. Dat kind huilt een dag later echt niet omdat ze een dag eerder gevallen was, want dat is ze dan allang weer vergeten.  

loslaten, het kan zo makkelijk zijn

Wij volwassenen houden echter maar vast...

We worden gekwetst en dan sluiten we ons hartje en trekken zo'n harnas aan. Dat is heel slim, want daardoor kunnen we niet meer zo gekwetst worden. Gepantserd en afgesloten gaan we daarna door het leven. Weer opengaan en het leven vol aangaan, nee, daar moeten we  niet aan denken. Echt gelukkig worden we er natuurlijk niet van, maar ach, je mot toch wat. Maar wil je dat?  

loslaten, de online training

Maar wat kan ik dan doen?

Nou loslaten dus, dat oud zeer. Gewoon loslaten. Gekwetst worden hoort bij het leven. Schud je haren los, adem diep in en uit en kies voor iets wat gezonder is voor je lichaam, veel beter voor je hart en waar je gewoon weer van tot leven komt. Loslaten dus.
loslaten kan je eenvoudig leren

Maar hoe dan?

Dat ga ik je leren in deze online training over loslaten. Gedurende 14 dagen elke dag een video met informatie en oefeningen helpt je op weg om het leven weer te gaan genieten en de zon weer te zien schijnen.

Ik neem je even mee naar een scenario...

Jarenlang heb je rondgelopen met pijnlijke gedachtes en onverwerkte emoties. Daar wilde je dan eindelijk wel eens van af en je doet de online training loslaten.


Elke dag zet je een kleine stap en dat gaat eigenlijk wel heel gemakkelijk. De ene dag laat je een emotie los en de volgende dag haal je de angel uit een gedachte die je lang heeft geplaagd. Stapje voor stapje wordt het lichter in je.


Je kunt je eigenlijk al niet meer voorstellen waarom je toch zo lang met die gekke gedachtes hebt rondgelopen terwijl dat dus helemaal niet nodig was.


Je was gewoon effe vergeten hoe dat loslaten ook al weer ging.

Wat gaat mij deze training geven?

 • Van ellende die je al lang had moeten loslaten naar een vette smile op je gezicht.

 • Je gaat stappen zetten. Ja, het is af en toe spannend om dat oude zompige gevoel of die taaie overtuiging, waar je toch echt niet goed van werd, los te laten. Maar ohhhh wat word je er blij van. En niet alleen jij... je partner zal er ook blij mee zijn. En als je nog geen partner hebt en daar wel naar verlangt, dan kan het zomaar zijn dat je die nu aan gaat trekken.

 • Een tool die je voor de rest van je leven kunt gebruiken als je weer eens heerlijk zit te prutten met jezelf. Dan komen die gedachtes keer op keer en je wist tot nu toe gewoon niet hoe je het moest stoppen. Misschien kon je je  frustratie bij anderen kwijt... maar ja, dan loste het ook niet altijd op. Loslaten dus. Heerlijk loslaten.

 • Van kleinheid, oude kind shit  zullen we maar zeggen, naar de grootsheid van een vrije volwassen mens. Een mens die staat en die helder ziet wat oud is en daar geen last meer van heeft.

Een paar reacties...

Martine

België

Mahatma het is een fantastische online training....hartelijk dank!

Het is iedere dag een korte maar heel beklijvende opdracht, die echt tot nadenken stemt.

Het leuke is dat ik het meerdere keren per dag kan doen en herkauwen. En met het gebruik van de smartphone zelfs in de pauze op het werk. LEUK LEUK LEUK.

Loslaten is zo'n woord dat heel veel gebruikt wordt en door deze training besef ik nu het mechanisme erachter, wat ik zelf in de hand heb en HOE ER ANDERS MEE OM TE GAAN.

Ik ben nog maar op dag 5 en reeds nu deze ervaring....bij het einde zal het me zeker lukken om dit kindbewustzijn, deze ervaring anders te bezien en te ervaren. Wat een komende vrijheid in mijn denken is er in aantocht.

THANKS

Nog een paar reacties

Ik krijg ruimte tussen mijn gedachtes...

Ik vind het een super mooie training. Je geeft pittige opdrachten, waardoor wel e.e.a. in gang wordt gezet. Ik ga meer en meer afstand creëeren tussen mij en mijn gedachtes en emoties, waardoor ik als een soort van toeschouwer kan kijken wat er in mij leeft en dat ik die gedachtes en emoties niet ben.

Dank je wel Mahatma 🙏💗🙏


Trea  

Je wordt je bewust van jezelf!

Het maakte mij bewust van de onbewuste lagen die ik vast hield.
Op een mooie, simpel manier, wordt je via de video's, aan het werk gezet en dat ga je toepassen in je dagelijks leven.

Door deze training ga je anders denken en doen. Je eigen leven veranderd erdoor, je gaat er beter bij voelen.

Je leven wordt stap voor stap met deze traning een stuk lichter en leuker.

Sylvia

Ik word er steeds vrolijker van!

Jongens ik zit nu bij dag 7 en ik word met de dag vrolijker van Mahatma’s oefeningen! Wat is het heerlijk om mijn stomme gedachten te doorzien en te veranderen in fijne, positieve gedachten. En wow, de wereld om me heen verandert mee, yeah!

Ik ga vandaag verder aan de slag met de vragen en merk dat ik er ‘leeg’ van word en dat is zooo fijn. Dankjewel Mahatma!😘💕


Madeleine

Wat kost deze online training?

Nu nog heel weinig...

De officiële prijs is € 147.

Dat is het ook meer dan waard. En toch, toch vraag ik dat niet. 

Ik wil gewoon dat deze tool voor heel veel mensen beschikbaar is.

Dus jij betaalt geen € 147, maar slechts € 37.


Ik maak je bewust en geef je de tools om los te kunnen laten.
Je zult zien dat je dan andere keuzes gaat maken en andere mogelijkheden aantrekt.
Op deze wijze wordt het leven gewoon een stuk lichter.
Doe jij mee? 

Candy

Dank voor deze inspirerende training.

Het maakt je bewust van zoveel dingen...

Wat het je nog meer geeft...

 • Van een lijf met pijn naar een lichaam dat weer beter aanvoelt.  Het is  mijn eigen ervaring dat zelfs pijn op kan lossen en de klachten kunnen verminderen. Psssttt... dit is natuurlijk nooit een vervanging voor een medische behandeling of voor medicijnen, maar het kan je wel helpen.

 • Je dromen en verlangens realiseer je veel sneller met deze methode. Dan staat die man of vrouw opeens voor je deur. Of vind je 'opeens' dat nieuwe huis. Miracles Happen!

En nog meer reacties...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Het was een fijne training....

ik heb er veel aan gehad. Ik ben rustiger en minder bang...
Ik doe nu wat goed voelt. Loslaten is belangrijk geworden voor mij. Ik vecht minder en laat meer toe, zelfs de weerstand mag er zijn!!!

Bini

 • De informatie werkt door!

  Waar ik het meest blij van word, is dat ik weerstand leer herkennen en onderkennen. Weerstand kan heel mooi vermomd je gedachten en beleving insluipen, ongelofelijk hoe dat werkt. Maar ik zie het nu en dan laat ik er meteen de drie vragen op los en dan voel ik me echt een winnaar. Ik heb nog veel te leren, maar ik ben dankbaar voor de kennis die ik heb gekregen tijdens dit traject.

  Pauline

 • de video`s vind ik helder en praktisch.
  Hallo Mahatma, 

  Inderdaad komen dingen nu naar mij toe, nu ik de boel aan het loslaten ben. Wel zo prettig.

  Ik heb vanmiddag een koffieuurtje in de stad gehad.

  Ik kreeg telefonisch een uitnodiging, het kwam dus naar mij toe. Top!


  Ron

 • De aangereikte tools in de filmpjes zijn en blijven toepasbaar

  Dankjewel voor deze mooie training Mahatma, ik ben veel bewuster geworden van mijn gedachtes, patronen en overtuigingen. De tools die je aanreikt in de filmpjes zijn en blijven toepasbaar. Soms komen ze op een bepaald moment weer terug in een situatie, waardoor het veel lichter wordt. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan en voel me lichter en vrijer.

  Wil

 • Is het dan nu tijd voor jou?

  Ok, ik ga loslaten! 

  Het is heel simpel. Meld je aan, dan weet je zeker dat er iets gaat veranderen. Ik neem je gedurende 14 dagen mee naar een nog leuker leven.