Meditatie gratis

We gaan effe een vuiltje wegwerken

En ja, deze meditatie is gratis...

Wij mensen kunnen onze innerlijke beelden veranderen

Als je met je aandacht naar binnen gaat en jezelf open stelt voor jouw innerlijke beelden dan komt er informatie naar boven. 

Het zijn beelden of herinneringen van vroeger die je ergens in je spelonken van je cellen had opgeslagen.

Het bijzondere is dat je in je dagelijkse leven door die beelden geleefd wordt.

Als je met die oorspronkelijke informatie in contact komt, hetzij door een beeld, door een gevoel of zin die opeens omhoog komt, dan kun je die informatie veranderen.


Dat is vet, want daarmee verander je je mindset en verwerkt je emoties.


In de onderstaande video is dat wat we gaan doen. 


Trek even 15 minuten voor jezelf uit en doe je voordeel ermee.
Mahatma

We hebben magie en gaan toveren!

I

Hierdoor bepaal je een nieuwe koers in jouw leven!

Kijk ook hieronder naar een vet aanbod voor het Online Event Blij met Mij. Daarin gaan we nog veel meer veranderen.

Ik wil meer over dat event weten

Verlang jij er naar om nog wat grotere stappen te zetten, doe dan mee met het online event Blij met Mij.

Zie hieronder de informatie...


Het online event ♥Blij met MIJ♥ maakt je Blij 🤩

Jij gaat Jezelf ontdekken in al jouw waarheid en Licht! 

Het is hoog tijd!

Dit is jouw moment om te gaan staan in jouw kracht en waarheid

Jouw investering: Geen € 97, maar t/m  26 maart 2021 slechts € 37

Vanaf 27 maart € 47

Locatie: Achter je eigen computer

Je ontvangt naderhand een opname van dit Online Event

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Mahatma verricht wonderen met mensen. Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.
Ellie

Ik daag je uit om lekker mee te doen...

Eigenwaarde is het spul waarmee jij je leven creëert. Heb je er genoeg van dan huppel je door het leven en maak je van Corona, jouw Corona feesie. 

Als je niet van Jezelf houdt...

Dan...

 1. Dan heb je van die negatieve stemmetjes in je hoofd, waar je soms zó zat van kunt worden.

 2. Dan kijk je niet zo blij in de spiegel als je je eigen spiegelbeeld ziet.

 3. Dan keur je jezelf veelvuldig af en ja, dat zie je terug in de buitenwereld.

 4. Ben je altijd bezig om lief gevonden te worden. Je doet daar echt je best voor. Hoe triest is het dat dat zo weinig gewaardeerd wordt.

 5. Dan weet je soms niet eens dat je grenzen hebt, laat staan dat je er naar luistert.

Het online event ❤ Blij met Mij❤ heeft voor mij het startsein gegeven voor motivatie om aan de slag te gaan met het koesteren van eigenwaarde.
Want die heb ik en dat weet mijn volwassene ook. 

Hoe fijn is het om het kleine kind in mij te omarmen in al haar gedaantes? 

Het dramt, het zeurt, het is bang om te leven en bovenal wenst het kind
acceptatie en liefde. 

Dat kan ik haar alleen geven als de volwassene in mij in balans is. 

Tijdens het online event geniet en leer ik van de ervaringen van andere lotgenoten. Het is zo fijn om in alle openheid te kunnen en mogen delen. 

Allen zijn wij mensen met onbegrensde mogelijkheden en talenten.

Dank je wel voor je kennis, liefde en inzichten die er voor zorgen dat ik ongelofelijk nieuwsgierig ben om actief deel te nemen aan de powertraining Blij met mij. Mooiste kado wat ik mijzelf geef uit dankbaarheid en nu doorvoelen hoe het is als ik mijzelf aanvaard hoe ik ben. Dat ik dankbaar mag zijn dat ik hier ben en mijn eigen taak te volbrengen heb op deze wereld.

Lieve groet, Mirjam

De grootste stap naar verandering is de acceptatie van jezelf

Hoe ziet jouw leven eruit als je blij bent met Jezelf? Dan...

 • Straal je power uit en je wordt daarin gezien en gerespecteerd.

 • Je kijkt met zachte ogen naar Jezelf en daar ben jij zó blij mee.

 • Dan zet je  jouw grenzen neer en dat doe je heel duidelijk, krachtig en liefdevol.

 • Dan ben je heerlijk succesvol in hetgeen je doet.  Het succes komt vanzelf naar je toe want mensen houden van je en willen bij je zijn.

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert
in mijn hele lijf en leven.

Sonja

Je zal er maar last van hebben...

 1. Van dat eeuwig durende vergelijken met een ander. En helaas... die ander is in jouw hoofd dan altijd leuker, slimmer of mooier dan jij.
   
 2. Van dat gevoel in je lijf dat regelmatig omhoog komt dat als er iets mis gaat. Dat het aan jou ligt dat de dingen niet goed gaan, al had je er zelfs niets mee te maken.

 3. Van die gedachtes die in je hoofd kunnen spoken dat jij niet goed bent zoals je bent.

Gelukkig kunnen we alles veranderen.
Als je je mindset verandert,

ga je het leven leiden zoals het is bedoeld.

Ik had vroeger 0,0 eigenwaarde

Ik weet het nog goed hoe ik mij vroeger voelde. Ik ging door het leven met een laag zelfbeeld en dat zorgde ervoor dat ik niet blij was met mezelf. Ik dacht echt dat ik niet leuk was, dat ik dom was en had vernietigende oordelen over mijzelf.


Dat is niet zo vreemd. Ik groeide op met een vader die mij bijna dagelijks vertelde dat ik nog te stom was om voor de koeien te dansen. Tja, op een gegeven moment ga je die onzin ook echt geloven en ga je je er ook naar gedragen.  


Daardoor voelde ik mij altijd de mindere. Een ander was leuker en beter en natuurlijk ook nog slimmer en mooier. En als er iets verkeerd ging... heus, het lag altijd aan mij. Ik was de zondaar, de slechterik. 


Met die mindset ben ik opgegroeid en zo ging ik door mijn leven. Op mijn 32-ste stortte ik finaal in en zo begon ik mijn weg om thuis te komen bij mijzelf. Thuis te komen bij wie ik echt ben, bij mijn waarheid. Dat is een andere waarheid dan die mijn vader had. 


Ik heb mijn boetekleed aan de wilgen gehangen en ontdekt dat er helemaal niets mis is met mij! En ook dat er nooit iets mis is geweest. Dat ik een vader had die een vernauwde blik had, waardoor hij mij niet kon zien. Dat ik een moeder had die zó druk was met overleven dat ze mij niet kon zien.


Ik leef nu mijn waarheid en ik kan je vertellen dat mijn leven er nu totaal anders uitziet.

Wat was het weer een feestje dit event, zo'n herkenning bij mij en bij de anderen.
Wat gebeuren er toch elke keer weer waanzinnig veel mooie dingen!

 Ik ben veranderd, veel zachter; mensen merken het op, mijn uitstraling is anders, ik kijk anders.

Inge

Verlang jij er ook naar om jouw waarheid over Jezelf
te ontdekken?

Laat mij je begeleiden naar een leven met zelfliefde en zelfrespect...

Het online event ♥Blij met Mij♥ ', is een onderdeel van de Online Power  Training ♥Blij met MIJ♥. In deze training neem ik je verder en dieper mee naar meer Eigenwaarde en Zelfvertrouwen. Dit, door jou gedurende een maand op allerlei manieren updates te geven waar je oude programmering niet meer tegen bestand is.


Zo ga je je oude jasje van ellende en een negatief zelfbeeld lekker verwisselen voor een jas waar je een grote smile van op je gezicht krijgt. Oef, wat zit die jas lekker en wat staat die je goed.

Gisteren was ik bij het online event Blij met Mij en deze dag heeft me geraakt en blij gemaakt.

Heel erg bedankt voor het event gisteren, een groot cadeau!! 

Lia

Wat levert dit event je op?

 • Ontspannen en relaxed huppel je door het leven, gewoon omdat het kan en je in al je cellen weet dat je veilig bent.  

 • Jij ziet Jezelf in jouw waarheid en Licht en je ziet ook hoe goed je altijd al was.

 • Je gaat staan in jouw waarde. Je nodigt eindelijk dat lekkere ding, waar je al maanden van droomt, uit voor een date. Jij topper, jij doet dat gewoon.

 • Door jouw vermeerderde eigenwaarde trek je, als je ondernemer bent,  meer klanten aan in jouw toko. En ja, dat zie je ook terug op je bankrekening.

 • Als je in loondienst werkt, dan stap je op je werkgever af en vertel je hem enthousiast dat hij je echt die opslag, die je al zo lang verdient, mag geven. Het leuke is dat je dat dan nog krijgt ook.  

 •  Werk je niet dan ga jij de verschillen zien in jouw leven thuis en bij je directe omgeving. Je kijkt verwonderd naar je kids, partner of moeder als zij heel lief op jou reageren. Dat is effe lekkurrr.
Ik ben liever voor mezelf, leg mijn latje niet meer te hoog, gun mezelf eens wat leuks of lekkers zonder schuldgevoel.
Ik zie nu beter wat ik niet meer hoef te geloven en keur mezelf eerder goed.
Dank je Mahatma

Simonne

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je als je nu al de eerste stap naar eigenwaarde zet door je hiervoor aan te melden?

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van. 

 Lieve Mahatma, wat heb ik genoten, geleerd en ben ik gegroeid vandaag . Ik was inmiddels al een blij ei door mijn andere online trainingen bij jou en zeker ook blij met mij. MAAR ….vandaag heb ik mijn innerlijk kind eindelijk in mijn armen gesloten. Ik heb haar thuis laten komen en haar beloofd dat ze veilig is bij mij.
Eindelijk ben ik HEEL en een met mezelf.
Ik ben Marcella en ik ben goed, ik ben onschuldig.

Marcella

Dit is jouw moment om te gaan staan in jouw kracht en waarheid

Datum: 3 april 2021 

Tijd: 10.00 - 17.00 uur

Jouw investering: Geen € 97, maar t/m  26 maart 2021 slechts € 37

Vanaf 27 maart € 47

Locatie: Achter je eigen computer

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Ben thuis aan het komen diep in mezelf, heel heel erg bedankt allemaal!

Elles

Door jouw trainingen kom ik echt bij lagen en gevoelens, waar niemand anders bijkomt en voel ik echt zeer vasthoudende negatieve gedachten eindelijk loskomen.
Je bent zo oprecht, authentiek en diepgaand, vind het echt magisch wat jij doet.

Dank je wel hiervoor! 

Sandra

Dank je wel Mahatma ! Ik ben heel blij met en door deze meeting ! 

Gerrie

Ik ben blij met vandaag. Veel gevoeld, tot inzichten gekomen. Het delen is fijn. Fijn om te merken dat ik niet de enige ben.  Het brengt mij in beweging ook al voelt dat niet altijd zo. Ik ben goed zoals ik ben. Ik mag zijn wie ik ben onafhankelijk wat een ander vind.

Warme groet, Marjolijn

Bedankt Mahatma en Marjon voor deze bijzondere dag: Een mooi begin om m'n innerlijke kinderen aandacht te geven. Ik ben zo dankbaar dat ze er mogen zijn!!

Peter
Dit event is fantastisch! Als je vol eigenwaarde in het leven blijft staan, ben je gelukkig en dat verdien je. Dat wordt maar al te duidelijk gemaakt door Mahatma. En zij doet dit met humor en tevens prikt ze door je heen met wat jij precies nodig hebt op dat moment. Ik ben heel dankbaar! Dank je wel Mahatma!
Astrid
Deze dag heeft mij zoveel meer gebracht dan ik had durven dromen. Ik heb mijzelf echt ontmoet. Die lieverd, die ik ben. Ik hoorde altijd wel van mijn vrienden dat ik ok ben zoals ik ben, maar ergens geloofde ik het toch niet. Dat  stemmetje in mijn hoofd dat ik niet goed ben zoals ik ben heb ik vandaag lekker het bos in gestuurd. Dank je wel lieve Mahatma voor deze fijne dag.
Liesbeth
Wat een mooie kennismaking met het werk van Mahatma. Ik ben zo blij dat ik dit ben gaan doen. Wat ik zo mooi vind is dat ik een relatief korte tijd nog zoveel meer mezelf kan zijn. Dank daarvoor.
Monique
loslaten mag
Bedankt voor het mooie event. Ik heb genoten en ben zo blij met jou. Ik voel veel meer liefde in mezelf en voor mezelf en ook voor anderen. Maar wel duidelijker kan ik voelen dat dit mijn leven is en en ik bepaal, heel liefdevol. En ik vind mezelf veel geld waard, dat voel ik echt en had ik nooit durven dromen. Wauw! Stapje voor stapje naar meer bewustwording en meer vrijheid.
Astrid
De aanpak van Mahatma is het beste navigatiesysteem voor de weg naar “huis”
Paula
Iedere deelnemer wordt met veel respect wordt benaderd, vanuit een zeer authentieke houding vanwege de begeleiding.

Dit event geeft een enorme powerboost. Kan het niet anders zeggen. Het is een enorme bevestiging van alles wat ik doe.

Diety
De teachings van Mahatma doen me heel goed, geven inzicht steun en healing waardoor m n leven positief veranderd in vele opzichten ben daar heeel DANKBAAR voor.
Linda
Als je loslaat krijg je vrijheid
Dit event heeft mij diep geraakt dit had ik niet verwacht omdat 't online was. Mijn hart ging weer vol open na lang op slot te hebben gezeten en je hebt mij diep weten te raken waardoor ook oude kindpijn weer aan de oppervlakte mocht komen en ruimte voor heling. Dank daarvoor
Monique
Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Mahatma meer dan dankbaar ben!
Wesley
laat die emoties maar los
Wat was dit online event geweldig: de manier waarop je het brengt is gewoon top en de tips die je geeft super waardevol. 
Carina
Het was zo een fijne dag. Er gebeurde zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes.  Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen.  Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen. 
Saskia