Iedereen voelt zich wel eens alleen

Het grote verlies

Het grote verlies laat je zien dat je niet alleen bent

Iedereen kent dat gevoel wel

Het verlies

Het grote verlies laat je zien dat je niet alleen bent, al kan dat soms zo voelen. We zijn ten alle tijde verbonden met de oneindige energie waar we vandaan komen. Dit kan zweverig lijken, niets is minder waar. Dit is simpelweg de realiteit.


Ik kom veel mensen tegen die zich verloren voelen op deze aarde. Die zich alleen voelen en de weg kwijt lijken te zijn. Dat is het grote verlies.


Vanuit mijn eigen verleden ken ik ook dat gevoel van alleen-zijn en mij niet verbonden voelen. Het ging terug naar mijn jeugd en nog verder dan dat. Het was een gevoel van het grote verlies van de eenheid waar we allemaal vandaan zijn gekomen.

iedereen kent dat gevoel wel

Buitenbeentje

ik was vroeger een buitenbeentje. Veel mensen die dit gevoel van afgescheidenheid kennen waren een buitenbeentje. Of ze waren dit in het gezin van herkomst of op school. Hoe dan ook, ze vielen er net buiten. Niet voor niets, want eenmaal volwassen onderscheiden deze mensen zich in het algemeen door een grote gevoeligheid en een hoger bewustzijn.

Iedereen voelt zich wel eens alleen

Zielengroep


Het is dan ook de bedoeling dat je die mensen tegenkomt en ze zullen je altijd verder helpen op jouw pad. Het zijn soms helpers in je leven en soms zijn het de lessen die je door het contact met hen weer mag leren. Weet dat die lessen echter altijd gepaard gaan met liefde, ook al kan je dat niet altijd op het eerste moment zo ervaren.

Iedereen kent vast dat gevoel wel

Ontmoeten

Het mooie van het ontmoeten van iemand vanuit dezelfde zielengroep is dat er in het algemeen een directe herkenning is. Je voelt je thuis bij de ander en daardoor voel je je als het ware ook thuis op deze planeet. Hij of zij is dan de link naar de energie waar je ooit vandaan bent gekomen. De ene keer word je oud met zo'n maatje en zeg je: 'Ik heb mijn zielenmaatje gevonden', de andere keer neem je weer vrolijk afscheid, terwijl de liefde blijft. Soms, als dan zo'n zielenmaatje weer vertrekt, kan het zo koud zijn en komen alle gevoelens van afgescheidenheid weer naar boven.


Zo was dat voor mij vroeger ook; koud en tegelijkertijd was het elke keer weer een enorme uitnodiging om naar binnen te gaan, om te voelen welke lagen er nog getransformeerd wilden worden.

iedereen kent vast dat gevoel wel

We zijn nooit alleen

Weet dat er ergens op deze planeet zielenmaatjes van jou zijn en het zijn er meerdere. We zijn dus nooit alleen, dat is de illusie van het ego. Je moet er alleen voor open staan en de maatjes ook willen ontmoeten. Naast die zielenmaatjes hier op aarde worden we ook geholpen en begeleid door energieën vanuit diezelfde zielengroep, die niet in een menselijk lichaam vertoeven. Dat zijn je onzichtbare begeleiders en gidsen. Je ziet ze niet, maar ze zijn er wel en daar mag je ook hulp aan vragen. Sta open voor kleine signalen en je leven zal veranderen.


Ontmoet je zielenmaatjes en voel je thuis hier op deze aarde. Ik doe dat ook en inmiddels geniet ik met volle teugen van het leven.

Herken je je hierin, maak dan een event mee. Dan kan het veranderen.