Ken je het gevoel van overleven?

Om constant te leven met
een gevoel van tekort?

12 & 13 november: Het live Event Leven in Overvloed: ontdek welke keuzes je kunt maken om niet langer een speelbal te zijn van de omstandigheden.

Ik, Mahatma, neem je mee naar meer overvloed...

Laat je maar inspireren. Daar word je blij van.

Heb jij soms ook...

 1. ...dat eeuwige gevoel van tekort? 
 2. ...tekort in je portemonnee?
 3. ...tekort aan liefde?
 4. ...tekort aan geluk?
 5. ...dat je weet dat er meer mogelijk moet zijn dan je nu ervaart.
 6. ...dat je leven ploeteren is. En al doe je zo je best, er is altijd dat gevoel van tekort.

Misschien herken je een of meer van deze dingen. En natuurlijk zou je het graag anders willen, maar hoe verander je dat nou...?

Verander je leven met het 2-daags event 'Leven in Overvloed'  

Inclusief het gratis boek Foekerdefoek... Opgelicht!

Tijdens dit event zal dit boek gepresenteerd worden.!

Locatie: Fletcher hotel Apeldoorn

Datum: 12-13 november 2022

Tijd: beide dagen van 10.00 - 17.00 uur.

Dit event is exclusief lunch.

Prijs van € 197,- voor € 77,-

LET OP: 

De tweede persoon betaalt slechts € 20. Na aanmelding ontvang je een e-mail met alle gegevens.

Neem je vriendin, moeder of schoonouders dus maar lekker mee!

Een paar reacties op dit Event

Claudia

Ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor het Event "Leven in Overvloed". Het was voor mij een hele ervaring. Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb kunnen meemaken. Dit is een eerste stap  om me gelukkiger en blijer te  voelen. Ik ben uit mijn comfortzone gegaan.

Marleen

Het weekend heeft me meer bewustzijn gegeven, meer liefde en begrip. Ook heeft mijn angst voor tekort naar boven gebracht. Door de dagelijkse ervaring heb ik dit tekort weer om weten te buigen in OVERVLOED!

Brigitte

Ik ben al maanden aan het solliciteren en steeds was ik het nét niet. Nadat ik aan het seminar heb deelgenomen, ben ik bij 2 werkgevers in de laatste ronde geëindigd en zat ik ineens in de luxe positie dat IK kon kiezen. Ik heb nu een geweldige baan!

Tijdens het event word je op een diep niveau bewust van:  

 • Hoe je op een speelse wijze kunt omgaan met situaties waarbij je nu nog geen uitweg ziet.
 • Welke keuzes je kunt maken waardoor je niet langer een speelbal bent van de omstandigheden.
 • Hoe je deuren kunt openen, waarvan je misschien niet eens wist dat ze gesloten waren en je je liefde weer kunt laten stromen.

 • Waar je jezelf nog hebt belemmerd in het ervaren van geluk en overvloed en hoe je deze blokkades kunt transformeren. Zo wordt je zwakte je kracht.

 • Hoe je geld naar je toe kunt laten stromen in plaats van dat het als sneeuw voor de zon verdwijnt van je banksaldo.

 • Contact maakt met jouw waarheid, met jouw oneindige potentieel. Daardoor ervaar je een innerlijke vrijheid. Dat is de basis waardoor je meer kunt gaan ontvangen. 

Wat zou dat voor jou betekenen?
Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Exact 1 maand na het seminar heb ik mijn grote liefde ontmoet! Na een half jaar zijn we getrouwd, hebben we samen een huis in een nieuwe woonplaats gekocht en zijn we begonnen aan ons nieuwe leven, in overvloed!

Wendy

Het is jouw mindset van waaruit je je wereld creëert

Met energie crisissen en andere ongein voelt je leven misschien als een enorm geploeter. Dan kan je zomaar denken dat dat komt doordat de wereld zo is, maar de wereld is niet zo.

Het is jouw mindset van waaruit je je wereld creëert. 


Van daaruit trek  je overvloed of een tekort aan. Als je als kind niet genoeg aandacht en/of liefde hebt gehad, dan kun je een conditionering hebben die je niet helpt om in overvloed te leven. Dat is de echte oorzaak.
Er is echter goed nieuws:

Een conditionering kun je veranderen!


Ik spreek uit ervaring. Ik ben mij gaan verdiepen in de kracht van manifesteren en heb ook die pijnlijke conditionering losgelaten. Ondanks de situatie waarin ik mij nu bevind is mijn leven niet meer te vergelijken met zoals het vroeger was en leef ik een leven vol overvloed.
In het gratis boek, waarvan ik de titel nog niet verklap, leg ik je alles uit. Je hebt in mijn ogen dus een overvloedig leven wanneer je leeft in liefde en je jouw dromen waarmaakt. Zo rijk voel ik mij nog steeds.

Ik heb een enorme vrijheid ervaren en diepgang op mijn thema's. Een ervan: ik ben niet genoeg. Ik besef dat hier nog oefenen voor mijn nieuwe overtuiging "Ik ben meer dan voldoende en genoeg" dagelijks mag gebeuren. Als het gevoel opkomt verwelkom ik het en laat het los.
Ik geloof in overvloed voor mij in alles wat ik doe. Want alles is er al ik hoef het alleen te gebruiken.

Astrid

Hoe zou het zijn als jij kunt doen wat je wilt? Als jij leeft in een liefdevolle wereld en ontvangt waar je naar verlangt? 

Reizen, een onderneming beginnen, goede doelen steunen en domweg gelukkig zijn met het leven dat je leidt... alles is mogelijk. Jawel, dat is ook voor jou mogelijk. Ook jij kan van tekort naar overvloed gaan

Hoe verander ik dat dan?

Mahatma is een kei om de onderliggende patronen zichtbaar te maken. Hierdoor ga je open voor geluk en liefde en zal je helder krijgen wat het is waar je werkelijk naar verlangt. Dat ga je dan manifesteren. Dat doet ze met een deskundigheid en een luchtigheid waardoor de energie kan veranderen.
Je transformeert je patronen op celniveau waardoor jouw leven kan veranderen. 

Wat was het een mooi, magisch weekend "Leven in Overvloed"!! Ik ben er nog stil van en diep geraakt. Ben zo dankbaar dat ik erbij mocht zijn en stappen hebben durven zetten...heb zo veel mogen ontvangen in alle opzichten. Ik wil bij deze alle deelnemers en hoop van harte dat ze dit lezen, bedanken voor hun zijn, hun openheid en liefde. Het heeft zo helend voor mij gewerkt er helemaal te mogen zijn en dat ook te voelen. En al wat ik mocht ontvangen ligt bewaard om voor mijn toekomst te gebruiken, nogmaals dank. Heel veel liefs.

Christine 

Dit event is voor jou als:

 • Je weet dat er meer mogelijk moet zijn, dan je tot nu toe ervaart.
 • Je van alles probeert en het toch maar niet lukt om succesvol te zijn.

 • Als je het lastig vindt om geld te vragen of te ontvangen.

 • Als je denkt dat je hard moet werken voor je geld.

 • Als je jezelf niet durft te openen voor liefde (ja, ook daar gaat deze Leven in Overvloed over)

 • Als je emotionele problemen hebt waardoor je het leven niet kunt genieten.

 • Altijd maar je best doet om succesvol te zijn, maar dat dat nog niet zo wil lukken.

Mijn grootste inzicht van dit event: Doe het NU en houd je wakker door in mogelijkheden te kijken!

Astrid

Wat is een event?

Een event is een laagdrempelig seminar. Het zijn groepen met meer dan 150 mensen, waardoor de groepsenergie intens is. Door die hoge groepsenergie transformeer je ook snel jouw thema's.

Voor de events gelden lage prijzen om iedereen de kans te geven om stappen te zetten en een gelukkiger leven te leiden.


Tijdens  deze dag kom je in contact met jouw kern en word je gelukkig met jezelf en jouw leven!


Het is niet zwaar en zompig hoor, welnee, dat past helemaal niet bij mij. Wat bij mij past is warmte, luchtigheid, diepgang, liefde, verbinding en humor. Dat ga je allemaal deze dag ervaren. 

Wie komen er bij mij in een event....

Mensen van alle  leeftijden komen in mijn events. Mary van 82 jaar komt met een knot in het haar binnen wandelen, maar ook Peter van 18 jaar zit er met zijn vriendin en moeder bij.

Psychologen, psychiaters, maar ook vrachtwagenchauffeur Leo en Maaike die thee serveert in het bejaardentehuis komen naar een event. Ook komen er veel professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten.

Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Leven in Overvloed !!! Het was weer een fantastisch weekend. Het voelt heel bijzonder om meer contact te maken met mezelf, mijn bron van liefde. Het stroomt weer. Ik loop alweer dagen te zweven, voel me lichter en vrijer.
Ik verheug me nu al op de volgende workshops.
Ik heb dit weekend in mijn hotel een mooie turquoise kangaroo voor mezelf gekocht. Deze kangaroo is een fluweelzachte herinnering aan een mooi weekend EN aan de sprongen die ik al gemaakt hebt en nog zeker meer zal maken. 
Judith

 

Veelgestelde vragen over dit Live Event

Moet je grote problemen hebben?

Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Moet je je kwetsbaar op stellen tijdens zo'n event?

Nee. Dat is natuurlijk niet nodig. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn met alles wat dat NU voor jou betekent. Dus als je niet zo open bent, dan hoeft dat natuurlijk ook niet. Jij bent goed precies zoals je nu bent.

Heb je er wel wat aan, aan zo'n event?

De reacties zijn overweldigend. Een event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik spreek uit jarenlange ervaring met duizenden deelnemers.

Is de groep niet veel te groot?

Juist door de groepsgrootte krijg je een groepsenergie, waardoor de nieuwe signalen heel snel opgenomen worden door je onderbewustzijn. Daarmee verander je je programmering en dat zorgt uiteindelijk voor de verandering in je dagelijks leven.

Is het niet een en al ellende zo'n dag?

Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, waarvan je als vanzelf al blij wordt.

Waarom is de prijs zo laag?

Ik geef al jaren laagdrempelige events om zoveel mogelijk mensen te kunnen inspireren. Ik hou ervan om gewoon te geven vanuit mijn hart.

Ik geef weer woorden aan mijn dromen, het uitspreken alleen al voelt als ruimte!
Marjolein 

Is het nu tijd voor jou?

Is het NU het moment om een stap te zetten,

meld je dan gewoon aan.

Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen.

Dus... zeg jij 'Ja' tegen jouw verlangen naar een lichter leven?


Het Live Event Leven in Overvloed - inclusief het gratis boek Foekerdefoek... Opgelicht!

Locatie: Fletcher Hotel Apeldoorn

Datum: 12-13 november 2022

Tijd: beide dagen van 10.00 - 17.00 uur

Dit event is exclusief lunch.. je kunt wel luchen op locatie. Na aanmelding ontvang je alle gegevens.


Prijs van € 197,- voor € 77,-

LET OP: 

De tweede persoon betaalt slechts € 20. Na aanmelding ontvang je een e-mail met alle gegevens.

Neem je vriendin, moeder of schoonouders dus maar lekker mee!

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap voor jou is?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Nog wat reacties:

Toen ik gisterenavond thuis kwam, zei m'n dochter dat ik er ontspannen, relaxed 

uitzag èn dat ze mij in lange tijd niet meer zo had zien stralen, 

een glimlach op m'n gezicht ... èn ik maar honderduit vertellen over de dag 🙂!

 

Het was me de 2 dagen, 4 uur (2 uur op en 2 uur terug) rijden, meer dan waard!!!

Ik heb lang gezocht naar een manier om uit mn "puinhoop" te geraken, maar heb 

nu de weg gevonden, dankzij JOU!!! 

Mijn meest oprechte dank! Namasté

Kristel

Deze fijne vrouw is heel bijzonder, zeer inspirerend en liefdevol. Haar niet aflatende ijver brengt heel veel mensen al jaren naar een lichter leven. Lichter in de zin van vrijer en gelukkiger door het leven gaan. Het lijken Miracles (Wonderen) die er gebeuren. Of dat nou door het lezen van een van haar boeken gaat of door een event bij te wonen. zij laat je op een integere, liefdevolle en wel doordachte manier inzien, ervaren, voelen, transformeren.
 Zij en haar team helpen mensen echt om stappen te zetten, uit je comfortzone te komen. Van harte aanbevolen.

Arno - Electricien
Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zondag is het wel gelukt.


Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. 

Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!

Jan Bert - Coach

Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt!

Petra

Met haar warmte, liefde, humor en kennis heeft Mahatma mij zo geholpen bij het leren kennen van mezelf! Dit maakt dat ik me nu krachtig voel en bovenal heel veel van mezelf hou 🌈

Marjon - Coach
Als assistent van Mahatma heb ik de laatste jaren al veel van haar events en intensives mogen meemaken. 


Naast dat ik er iedere keer weer veel van leer over het leven en hoe er mee om te gaan, is het ook prachtig om te zien wat er met deelnemers gebeurt. Ik heb mensen die een jaartraining volgden in 1 jaar tijd een ander mens zien worden. 

Mensen die gevangen zaten in een negatieve programmering veranderden in open, vrije en blije mensen.

De basis van het werk van Mahatma is liefde. Dat proef je als je een event meemaakt. Het is als een warm bad waarin je er met al je ellende, eigenaardigheden en vreugde mag zijn.


 Ik ben dankbaar deel uit te mogen maken van het team van Mahatma. ❤
Marcel - Cameraman

Ik ga er voor...

Datum: 12-13 november 2022

Inclusief het gratis boek Foedekerdefoek... Opgelicht!

Jouw Investering:

Prijs van € 197,- voor € 77,-

Locatie: Fletcher Hotel Apeldoorn

Tijd: beide dagen van 10.00-17.00 uur

Let op: de tweede persoon betaalt slechts € 20. Na aanmelding ontvang je een e-mail met alle gegevens.

Neem je vriendin, moeder of schoonouders dus maar lekker mee!