loslaten

Leren om dingen los te laten

Leren om dingen los te laten is niet altijd even gemakkelijk. Iedere dag opnieuw gebeuren er dingen in ons leven. Sommige zaken zijn heel prettig, maar dat is lang niet altijd het geval. Al deze ervaringen slaan we op, deels in de vorm van ballast die ons flink kan beperken in ons doen en laten. Vaak denken we dat als we die ballast maar lang genoeg vasthouden, het wel verandert. Maar helaas werkt dat niet zo. Het is dan ook verstandig om te leren om regelmatig ballast los te laten, omdat je deze dingen niet kunt gebruiken of omdat je er simpelweg niet blij van wordt. Als je kunt leren om dingen los te laten, zul je bemerken dat daar waar je naar verlangt gewoon naar je toe komt. Loslaten geeft je vrijheid.

Leren om dingen los te laten en de zon weer te laten schijnen

Leren om dingen los te laten is mogelijk via de online basistraining ‘Loslaten’ en de online powertraining ‘Loslaten’ van Spirit Coaching. Door met een van deze trainingen te investeren in jezelf word je je bewust van andere keuzes die je kunt maken, waardoor er ook andere mogelijkheden op je pad komen. De training ‘loslaten’ bestaat uit een reeks van veertien video’s met informatie en oefeningen die je helpen de zon weer te laten schijnen en het leven een stuk lichter te maken. Wil je eerst wat lezen en leren om gelukkiger te worden? Lees dan ons gratis e-book 25 Tips voor Geluk. Voor een online cursus verbinding krijgen met jezelf, kun je ook bij ons terecht.

Schrijf je in en leer dingen los te laten

Door het leren om dingen los te laten, zal de pijn in je lijf veranderen in een meer aangename sensatie. Ook zullen je dromen en verlangens sneller gerealiseerd worden. Je wordt je bewust van je gedachtes, patronen en overtuigingen. Dat bewustworden is een sleutel naar innerlijke vrijheid, want daardoor kun je het gaan loslaten als je er niet happy van wordt. Als je niet precies weet wat er in de diepte speelt, dan zit je vast en kun je niet zoveel. Als je deelneemt aan een training, dan gaat er dus iets veranderen. Ga in veertien dagen op weg naar een leuker leven en ontdek het antwoord op de vraag: hoe krijg je geluk? Schrijf je nu in en start met leren om dingen los te laten. Daar word je blij en vrij van. Als lifecoach begeleid ik je graag in dit proces.

Cadeautje voor jou: webinar over het boek Laat maar los.

Tijdens dit webinar geef ik een gouden tip die je helpt bij het loslaten van oude programmaatjes.

Je ontvangt daarna ook regelmatig mijn mails met inspiraties, hints en humor.
leren loslaten