Leren om dingen los te laten

Leren om dingen los te laten is niet altijd even gemakkelijk. Iedere dag opnieuw gebeuren er dingen in ons leven. Sommige zaken zijn heel prettig, maar dit is lang niet altijd het geval. Al deze ervaringen slaan we op, deels in de vorm van ballast die ons flink kan beperken in ons doen en laten. Vaak denken (onbewust) we dat als we die ballast maar lang genoeg vasthouden, het wel verandert. Maar helaas werkt dat niet zo. Het is dan ook verstandig om regelmatig ballast los te laten, omdat je deze niet kunt gebruiken of omdat je er simpelweg niet blij van wordt. Als je kunt leren om dingen los te laten, zal je bemerken dat daar waar je naar verlangt gewoon naar je toe komt. Loslaten geeft je vrijheid.

Leren om dingen los te laten en de zon weer te laten schijnen

Leren om dingen los te laten is mogelijk via de online training ‘Loslaten’ van Spirit Coaching. Door hiermee te investeren in jezelf word je je bewust van andere keuzes die je kunt maken, waardoor er ook andere mogelijkheden op je pad komen. De training ‘loslaten’ bestaat uit een reeks van veertien video’s met informatie en oefeningen die je helpen de zon weer te laten schijnen en  het leven een stuk lichter te maken.

   Lekker gratis lezen

   over loslaten

   Loslaten hoe dan? 

   Lees de eerste 2 hoofdstukken van dit boek 'De kracht van loslaten' helemaal gratis en leer los te laten.

   Tips voor Geluk

   Gratis e-book

   '25 Tips voor Geluk'

   Dit gratis e-book '25 Tips voor Geluk' heeft al duizenden mensen geïnspireerd... Jij mag het helemaal gratis downloaden.

   Schrijf je in en leer dingen los te laten

   Door het leren om dingen los te laten zal de pijn in je lijf veranderen naar een meer aangename sensatie. Ook zullen je dromen en verlangens sneller realiseerbaar zijn en word je je bewuster van je eigen gedachten, patronen en overtuigingen. Door deelname aan de cursus zal er in je leven zeker iets veranderen; je gaat in veertien dagen op weg naar een leuker leven. Schrijf je nu in en ga leren om dingen los te laten. Daar krijg je beslist geen spijt van. Als lifecoach begeleid ik je graag in dit proces.


   Bekijk ook eens:

   Cursus verbinding krijgen met jezelf | Hoe krijg je geluk | Leren om gelukkiger te worden