Gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen aanpakken

Indien je last hebt van een gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen, wacht je het best niet te lang met het aanpakken hiervan. Eigenwaarde en zelfvertrouwen zijn immers het fundament van ons leven. Als je niet in jezelf gelooft, dan straal je dat uit. Dat komt voort uit een lage eigenwaarde en een gebrek aan zelfvertrouwen. Hoezeer je er ook naar verlangt je anders te voelen, dat lukt je niet omdat je onderbewuste het niet toestaat. Wij van Spirit Coaching kunnen je in dat geval helpen.

Een gebrek aan eigenwaarde effectief aanpakken

Je kunt het gebrek aan eigenwaarde en het gebrek aan zelfvertrouwen aanpakken. Ik heb het zelf ooit ook gedaan. Ik dacht dat ik niets waard was en voelde mij af en toe een sloof van de omgeving. Tot het moment waarop ik de knoop doorhakte. Ik was op dat moment echt niet happy met mijzelf en mijn leven. Jij kunt dat ook doen. Jij kunt ook die knop omdraaien. Begin er gewoon mee om tegen jezelf te zeggen dat je iets waard bent, dat je wat betekent voor jezelf en voor anderen. Dan verandert er al gelijk wat en krijg je direct meer eigenwaarde en zelfvertrouwen. Op deze manier kom je lekker in je vel te zitten. Ook dat zorgt voor een soort kettingreactie, want daardoor kan datgene waar jij in wezen naar verlangt veel gemakkelijker naar je toestromen. Ik help je graag bij het aanpakken van een gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde, bijvoorbeeld met een cursus zelfvertrouwen. We helpen je graag bij het aanpakken van je onzekerheid.

   Wij helpen je bij het aanpakken van een gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen

   Wanneer je vervelende dingen meemaakt, kan het zijn dat je het even niet meer trekt en je in een negatieve spiraal terechtkomt. Die spiraal kun je heel snel omkeren. Dan kom je lekker in je vel te zitten en geef je een boost aan je eigenwaarde. Hier komt ie... trommelgeroffel... de magische tip... ga niet mee in de angsthype van tegenwoordig. Het leven en de natuur hebben jou meer te bieden dan jouw gedachten je vertellen. Geef dus niet op! Bedenk dat na regen altijd zonneschijn komt en ga zo jouw gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen aanpakken. We helpen je graag om te leren om een goede relatie te krijgen met jezelf en met anderen.

     Ontdek ook mijn andere boeken en cursussen

     Als je positief in het leven staat en erop durft te vertrouwen dat het leven het goede met je voorheeft, dan heb je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Maar als dat nu niet zo is, dan is het tijd dat je je gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen gaat aanpakken. Weet je dat als jij in jezelf investeert, dat je het dan tienvoudig terugkrijgt? Jouw energie verandert, waardoor de koers van je leven meeverandert. Neem iedere dag even tijd voor jezelf. Dat ben je toch waard? Wil je het niet allemaal in je eentje doen? Kies dan voor ondersteuning in de vorm van een cursus verbinding krijgen met jezelf, of lees het e-book ‘25 Tips voor Geluk’. Download het direct gratis via de website. Bekijk ook eens mijn andere boeken. Het zijn regelrechte pareltjes die je leven kleur geven.

     Download GRATIS het e-book 

     '25 Tips voor Geluk'.

     Want dan ga ik je lekker verder helpen met het vergroten van jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde. Zo creëer je steeds meer geluk in jouw leven.


     Let op, na aanmelden krijg je de link naar het e-book in je mailbox (Check ook je spam). Daarna kun je het zo downloaden.

     Je ontvangt daarna ook regelmatig mijn mails met inspiraties, hints en humor.