Gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen aanpakken

Indien je last hebt van een gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen, wacht je het best niet te lang met het aanpakken hiervan. Eigenwaarde en zelfvertrouwen zijn immers het fundament van ons leven. Als je niet in jezelf gelooft, dan straal je dit uit. Je eigenwaarde en zelfvertrouwen zullen laag zijn en hoezeer je er ook naar verlangt je anders te voelen, dit lukt je niet omdat je onderbewuste dit niet toestaat. Toch kun je het gebrek aan eigenwaarde en het gebrek aan zelfvertrouwen aanpakken. Op het moment dat jij tegen jezelf zegt dat je iets waard bent, dat je wat betekent voor jezelf en voor anderen, komen eigenwaarde en zelfvertrouwen naar je toe. Op deze manier kom je in contact met de juiste vibratie en komt datgene waarnaar je verlangt vanzelf op je pad. Spirit Coaching helpt je graag in dit moeilijke proces.

Gebrek aan zelfvertrouwen aanpakken

Wanneer je vervelende dingen meemaakt, kan het zijn dat je het even niet meer trekt en je een inzinking krijgt. Luister hierbij naar je gevoel, dat geeft aan waar het naar hunkert. Je doet jezelf en je eigenwaarde geen goed als je meegaat met de angsthype van tegenwoordig. Het leven en de natuur hebben jou meer te bieden dan jouw gedachten je vertellen. Geef dus niet op! Bedenk dat na regen altijd zonneschijn komt en ga zo jouw gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen aanpakken.

Lekker gratis lezen over loslaten

Loslaten hoe dan? 

Lees de eerste 2 hoofdstukken van dit boek  helemaal gratis en leer los te laten.

Tips voor Geluk

Gratis e-book

'25 Tips voor Geluk'

Dit gratis e-book '25 Tips voor Geluk' heeft al duizenden mensen geïnspireerd... Jij mag het helemaal gratis downloaden.
Ontwaken in het Nu

Eerste hoofdstuk gratis

Je kunt gratis het eerste hoodstuk van dit boek lezen. Klik op de oranje balk.
Alleen door dit hoofdstuk te lezen kan er al wat in jou verschuiven.

Blijf optimistisch en richt je op het goede

Als je positief in het leven staat en erop durft te vertrouwen dat het leven het goede met je voorheeft, kun je het gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen aanpakken en de energie veranderen die de richting aan je leven geeft. Neem iedere dag even tijd voor jezelf en luister bijvoorbeeld naar het e-book ‘25 Tips voor Geluk’. Dit is een boek gebaseerd op voorbeelden uit het eigen leven, dat gaat over zelfliefde, loslaten en zelfrespect. Download het direct gratis via de website. Bekijk ook eens de andere boeken van Mahatma.


Ook interessant:

Cursus zelfvertrouwen | Cursus verbinding krijgen met jezelf | Leren om een goede relatie te krijgen