Aan het einde van de tunnel schijnt het licht
Algemeen
Mahatma Revier
Algemeen
03/10/2017
2 min
4

Aan het einde van de tunnel schijnt het licht

03/10/2017
2 min
4

Ik weet nog goed hoe ik thuis op de bank lag en niets kon. Ik had ME en zat 100 % afgekeurd in de ziektewet. In het begin van die periode wilde ik niet echt meer leven. Het was een zware tijd. Het heeft mij veertien jaar gekost om uit dat gat te krabbelen. Het was zeker niet gemakkelijk en toch… iets in mij wist dat ik eruit zou komen. Iets in mij gaf de moed niet op. In die hele donkere periode zag ik een donkere tunnel met heel ver weg een klein lichtje. Ik koos voor dat hele kleine lichtje, om daar dwars door de duisternis bij uit te komen.

Inmiddels is het zover. Dat kleine lichtje is een stralend groot licht geworden en de duisternis ligt ver achter mij. Ik kan nu met recht zeggen dat ik mijn leven, mijn licht, vier. Wat ben ik nu dankbaar voor die moeilijke tijd. Het heeft mij zoveel gebracht. Het heeft er wel voor gezorgd dat ik een laatbloeier ben. Jawel, 14 jaar niet kunnen werken is een lange tijd. Maar ik ben een laatbloeier met veel levenswijsheid en een immense kracht. Het leuke is dat die kracht ook ergens in jou zit. Net zoals het licht dat ik beschrijf; ook dat zit ergens in jou. Het zit namelijk in ieder mens.
Als jij de keuze maakt om net als ik bij dat licht uit te willen komen, dan wordt ook jouw leven een feestje. Alles staat of valt met de keuzes die we maken, want wij mensen geven ons leven daardoor vorm. We zijn geen willoos slachtoffer van het bestaan, al kan dat soms wel zo voelen. Ik spreek uit ervaring, want ik ben die weg gegaan.

Die weg van het in mijn licht gaan staan en van het manifesteren beschrijf ik in mijn nieuwe boek ‘Ontwaken in het NU‘. Open en eerlijk ben ik over mijn tijden van financiële worsteling, over die negatieve spiraal waarin ik zat, waardoor ik elke keer weer angstig dicht bij de bodem kwam. Over mijn gestoei om genoeg mensen in mijn groepen te krijgen. Over mijn verlangen naar een partner die maar niet leek te komen. In het boek neem ik je aan de hand mee hoe je van tekort naar overvloed kunt gaan. Hoe je van partnerloos naar de ideale partner kunt gaan. Hoe je je dromen kunt waarmaken. Na mijn scheiding ben ik 16 jaar partnerloos geweest, dat is een lange tijd. Inmiddels woon ik samen met de liefste man van de wereld. Financiële zorgen heb ik niet meer en mijn groepen zitten vaak al weken van te voren vol.

Vandaag komt hij uit. Wat heb ik hier naar toe geleefd. Het feit dat het boek nu verschijnt is voor mij een volgende droom die waarheid wordt.

Lees hier alles over het boek en schaf het aan en verander ook jouw leven.

Ik gun je dat je jouw licht leeft en jouw dromen waarmaakt. Het is de bedoeling.

Mahatma

Reacties
Categorieën