Energie partner

Ik word meegezogen in de energie van mijn partner. 

Wat kan ik doen?

Energie partner

Hieronder de vraag van Marijke:

Goedemorgen Mahatma,

Mijn naam is Marijke. Ik heb vorig jaar het event "Zijn wie je bent" en Geniet je Leven' meegemaakt. Ik heb ervan genoten en heb nog steeds contact met drie dames die ik daar ontmoet heb. Geweldig!!


Nu heb ik een vraag aan jou:


Ik ben hertrouwd met een schat van een man. Alleen maken de ex van mijn huidige partner, en zijn kinderen, ons het leven een beetje zuur. Zijn ex heeft beslag laten leggen op zijn loon en de kinderen willen al 11 jaar niets van mij weten. Wel van hun vader. Ik heb me hier bij neergelegd. Het is zo als het is.

Energie partner

Waar ik wel last van heb is het dreigende loonbeslag die boven ons hoofd hangt. Er loopt nu een rechtszaak.

Ik wordt zo meegezogen in de energie van mijn partner, dat ik mezelf niet meer kan beschermen. Ik voel me naar beneden glijden.


Heb jij voor mij een tip, zodat ik me weer wat fijner voel van binnen? Ik bescherm mezelf door te zeggen dat ik mijn aura afsluit voor alles en iedereen, behalve voor mijn hogere zelf, maar dit is niet voldoende.


Hoop dat je de tijd vindt om mij een antwoord te kunnen geven.


Liefs,

Marijke

Energie partner

Hieronder mijn antwoord:

Hoi Marijke,

Wat fijn dat het event goed voor je was.


Wat je al doet, dat is goed. Je aura afsluiten is prettig.


Je kunt in gedachten ook een spiegel voor je neerzetten met de spiegelende kant naar buiten. Dan worden alle negatieve emoties naar buiten toe afgeketst en kan je minder worden meegezogen door de energie van je partner. Verder hieronder meer tips om niet meegezogen te worden.


 Voel zo goed als je kunt wat je voelt, verwelkom alle gevoelens en houd nergens aan vast. Gevoelens willen alleen maar gevoeld worden, dan kunnen ze door je heen stromen en krijg je ruimte.

energie partner

Moet je huilen, huil! Ben je neerslachtig, gun jezelf dan alle neerslachtigheid en maak het bewust nog ietsjes erger. Geloof de signalen tegelijkertijd niet. Dus als het ‘negatieve’ gevoel toeslaat, wees je dan heel bewust dat het slechts een gevoel is en niet de hele waarheid. Als je een gevoel bewust toestaat, dan lost het meestal binnen een paar minuten op.


Kijk welke oude pijn het raakt en met wie die pijn te maken heeft. Vergeef zo goed als je kunt die persoon en laat die pijn dan bewust los.


Eer de ex vrouw van je huidige partner als zijnde zijn eerste vrouw. Soms gebeuren er nare dingen omdat iemand geen plek krijgt. Zij behoort systemisch gezien de plek te krijgen van zijn eerste vrouw. Je kunt bijv. zeggen: Jij was zijn eerste vrouw, ik zijn tweede. Dan verandert er wat in de energie!

Energie partner

Vergeef ook zo goed als je kunt de ex van je huidige partner, zij handelt vanuit haar pijn.


Kijk wat er geleerd wil worden, want je bent geen slachtoffer, al kan dat soms wel zo voelen.


Focus je op dat wat goed is en waar je blij van wordt.


Reik uit naar de Spirits, licht of God en vraag om hulp.


Wil je wat hulp bij het loslaten, doe dan mee met de online training loslaten!


Kijk hier voor meer informatie.


Ik hoop dat je hier verder mee komt,

Warme groet,

Mahatma

Vind je dit een mooi artikel? Misschien wil je het delen. Daar help je een ander ook weer verder mee.