Jezelf zijn
arrow_drop_up arrow_drop_down

Durf Jezelf te zijn...

Jezelf zijn is groots!

Ik weet nog goed hoe ik ooit goed gepantserd door het leven ging.

Door mijn gebrek aan eigenwaarde was ik behoorlijk gekwetst en moest ik mij wel beschermen tegen de boze buitenwereld. Ik durfde niet meer mijzelf te zijn, niet meer mijn gevoelens te tonen, niet meer kwetsbaar te zijn.

Zo zag mijn leven er toen uit. Als iemand mij raakte, liet ik dat niet merken. Als iemand mij iets wilde geven kon ik dat niet ontvangen, want dan wilde ze wat van mij.

Al met al voelde ik mij best wel veilig zo in mijn bunkertje. Veilig maar niet gelukkig. Zo leefde ik vele jaren geleden mijn leven. Tot ik op een dag niet meer kon. Ik liep tegen een muur. De muur van mijzelf. Dat wat geleefd wilde worden ontplofte in mij en daarna kwam ik thuis op de bank te zitten. 15 Jaar lang ben ik volledig afgekeurd geweest. Het was een intens proces van mijzelf terugvinden. Van durven zijn wie ik in wezen ben. Van mijn waarheid durven leven.

Het geluk ligt in JOU!

Inmiddels doe ik dat al weer jaren en heb ik al duizenden mensen meegenomen naar zichzelf. Naar hun waarheid, hun kracht en hun vreugde. Naar het geluk dat ze eerder in de buitenwereld zochten maar dat daar niet konden vinden. Ze zochten het op de verkeerde plek, want het lag al die tijd in hen zelf te wachten.

De kracht van kwetsbaarheid

Ik heb de kracht van kwetsbaarheid ontdekt.
De kracht van het Jezelf zijn.
De kracht van liefde, de kracht van waarheid.

Ik heb ontdekt dat het leven mij gunstig gezind is en ook jou gunstig gezind is als jij het toelaat.
Dat ik liefde waard ben en dat ik gelukkig mag zijn.
Net als jij, als jij daar voor durft te kiezen, net als ik.

Ik heb geleerd dat het leven bestaat uit keuzes maken en kies nu voor dingen die goed voor mij zijn.
Waar ik gelukkig van word.
Ik heb ontdekt dat als ik verantwoordelijkheid neem voor mijn leven ik groots ben, net als jij.

Zijn wie je bent en Geniet je Leven!

Op 24 en 25 maart geef ik het event: ‘Zijn Wie Je Bent en Geniet Je Leven!’. Daarin neem ik je mee naar een nieuw begin met het Jezelf zijn. Een begin waarin je jezelf gaat ontdekken in al je schoonheid en kleur. Waarin je gaat zien dat je helemaal goed bent zoals je bent met al je gekke dingetjes. Dik, dun, slim, niet zo slim het maakt niet uit. Je gaat ontdekken dat je werkelijk mag zijn zoals je bent. Dat geeft rust, een innerlijk welbevinden en vreugde.

Alleen vandaag en morgen geldt nog de vroegboekkorting voor dit event. Het loopt al aardig vol, dus meld je nu aan. Dan breekt jouw pantsertje wat meer open en kan het leven je nog meer bieden.

Ik gun je dat jij durft te zijn wie je bent en dat je het leven geniet. Het is mogelijk, ik spreek uit ervaring.

Yihaaa Mahatma

 

Door

René van Gulik

op 7 March 2018

Ik ben mijzelf kwijt, door N.A.H. Niet Aangeboren Hersenletsel na mijn coma was ik weer op de aarde maar ik voel mij niet oké.

Door

Mahatma Revier

op 8 March 2018

Je kunt daar stappen in zetten lieverd. Als je durft te voelen, dan is dat altijd een mooie weg om stapje voor stapje weer thuis te komen bij jezelf. Sterkte, Mahatma

Reactie plaatsen