Durf Jezelf te zijn...

Jezelf zijn is groots!

Ik weet nog goed hoe ik ooit goed gepantserd door het leven ging.

Door mijn gebrek aan eigenwaarde was ik behoorlijk gekwetst en moest ik mij wel beschermen tegen de boze buitenwereld. Ik durfde niet meer mijzelf te zijn, niet meer mijn gevoelens te tonen, niet meer kwetsbaar te zijn.

Zo zag mijn leven er toen uit. Als iemand mij raakte, liet ik dat niet merken. Als iemand mij iets wilde geven kon ik dat niet ontvangen, want dan wilde ze wat van mij.

Al met al voelde ik mij best wel veilig zo in mijn bunkertje. Veilig maar niet gelukkig. Zo leefde ik vele jaren geleden mijn leven. Tot ik op een dag niet meer kon. Ik liep tegen een muur. De muur van mijzelf. Dat wat geleefd wilde worden ontplofte in mij en daarna kwam ik thuis op de bank te zitten. 15 Jaar lang ben ik volledig afgekeurd geweest. Het was een intens proces van mijzelf terugvinden. Van durven zijn wie ik in wezen ben. Van mijn waarheid durven leven.

Het geluk ligt in JOU!

Inmiddels doe ik dat al weer jaren en heb ik al duizenden mensen meegenomen naar zichzelf. Naar hun waarheid, hun kracht en hun vreugde. Naar het geluk dat ze eerder in de buitenwereld zochten maar dat daar niet konden vinden. Ze zochten het op de verkeerde plek, want het lag al die tijd in hen zelf te wachten.

De kracht van kwetsbaarheid

Ik heb de kracht van kwetsbaarheid ontdekt.
De kracht van het Jezelf zijn.
De kracht van liefde, de kracht van waarheid.

Ik heb ontdekt dat het leven mij gunstig gezind is en ook jou gunstig gezind is als jij het toelaat.
Dat ik liefde waard ben en dat ik gelukkig mag zijn.
Net als jij, als jij daar voor durft te kiezen, net als ik.

Ik heb geleerd dat het leven bestaat uit keuzes maken en kies nu voor dingen die goed voor mij zijn.
Waar ik gelukkig van word.
Ik heb ontdekt dat als ik verantwoordelijkheid neem voor mijn leven ik groots ben, net als jij.

Maak eens een event mee…

Ik geef regelmatig events. Daarin neem ik je mee naar een nieuw begin met het Jezelf zijn. Een begin waarin je jezelf gaat ontdekken in al je schoonheid en kleur. Waarin je gaat zien dat je helemaal goed bent zoals je bent met al je gekke dingetjes. Dik, dun, slim, niet zo slim het maakt niet uit. Je gaat ontdekken dat je werkelijk mag zijn zoals je bent. Dat geeft rust, een innerlijk welbevinden en vreugde.

Ik gun je dat jij durft te zijn wie je bent en dat je het leven geniet. Het is mogelijk, ik spreek uit ervaring.

Yihaaa Mahatma

 

Over de schrijver
René van Gulik
Door

René van Gulik

op 07 Mar 2018

Ik ben mijzelf kwijt, door N.A.H. Niet Aangeboren Hersenletsel na mijn coma was ik weer op de aarde maar ik voel mij niet oké.

Mahatma Revier
Door

Mahatma Revier

op 08 Mar 2018

Je kunt daar stappen in zetten lieverd. Als je durft te voelen, dan is dat altijd een mooie weg om stapje voor stapje weer thuis te komen bij jezelf. Sterkte, Mahatma

Larissa Vlot
Door

Larissa Vlot

op 28 May 2019

Ik zit zelf enorm met mezelf in de knoop en soms wel eens ergens aan gedacht. Ik durf op de een of andere manier niet mezelf te zijn omdat ik dan echt enorm bang ben dat andere mensen mij heel raar gaan vinden.

Mahatma Revier
Door

Mahatma Revier

op 28 May 2019

Ach lieverd toch, hoe jammer is dat. En het kan zo anders zijn. Ik hoop dat je óf een keer bij een event komt óf dat je een online training gaat volgen van eigenwaarde. Dan kom je erachter dat je echt een heel gewoon mens bent, met precies jouw eigenaardigheden, net zoals ieder ander mens. Dan hecht je wat minder waarde aan de mening van anderen en word je gewoon een stuk gelukkiger. Kijk hier maar eens op deze pagina bij de events en de online trainingen. https://spirit-coaching.nl/agenda Het leven kan zo leuk zijn. Ik steun je, Mahatma

Marloes
Door

Marloes

op 08 Jun 2019

Hoi! Ik probeer al een tijdje vaker keuzes voor mezelf te maken, en voor dingen te kiezen waar ik zelf gelukkig van word. Nu ga ik al jaren met dezelfde vrienden om, waarmee ik veel mooie momenten beleefd heb. Door een kleine shift in diegenen die op komen dagen en niet, is de sfeer in de groep langzaam verandert, tegelijkertijd verander ik ook. Ik merk dat ik vaak helemaal niet gelukkig word als ik met hun ben. Het is vaak heel onpersoonlijk. Ik betrek dit op mijzelf en ik ga me hierdoor naar voelen, heeft u tips voor me? Lieve groet!

Marjon
Door

Marjon

op 19 Jun 2019

Hallo Marloes, Zo kan het gaan. Het leven is een groot natuurlijk veranderend proces en het is goed steeds bij jezelf af te vragen of iets nog past of niet. Wat voor jou zou kunnen werken, om meer inzicht te krijgen in jezelf is bijvoorbeeld de online training Eigenwaarde. https://shop.spirit-coaching.nl/product/online-training-eigenwaarde/ Kijk hier maar eens voor meer informatie over deze training. In deze training word je je nog bewuster van je zelf. Alle goeds voor jou .

Reactie plaatsen