Transformatie-expert, life coach en awakener Mahatma Revier

Van kindertehuis met een gevoel van er niet mogen zijn, naar op het podium voor honderden mensen.


Geboren in Heidelberg, met een Nederlandse moeder begon ik mijn leven in een kindertehuis.  Mijn moeder was namelijk tijdens haar zwangerschap door mijn vader, een Amerikaan die daar in het leger zat, verlaten en zag geen andere mogelijkheid dan mij daar achter te laten. Na drie maanden keerde zij, samen met mij, terug naar Nederland en daar, in de buurt van Amsterdam ging ik toen weer naar een kindertehuis. Mijn moeder moest werken en kon  nog niet voor mij zorgen. Twee jaar later haalde mijn moeder mij daar op en bracht mij thuis. 


Thuis klinkt leuk, maar het was geen goede plek voor mij. Mijn stiefvader was alcoholist en agressief. School was ook niet goed, want ik werd gepest tijdens mijn eerste vijf jaar op de basisschool in Amsterdam.


Al deze ervaringen zorgden ervoor dat ik ging geloven dat ik er niet mocht zijn en niet goed was zoals ik was. Door dit alles ging ik  door het leven met een zeer laag zelfbeeld. Het was geen pretje want daardoor werd ik ook elke keer weer afgewezen. Mijn drama herhaalde zich keer op keer.

Op de leeftijd van 32 jaar vond ik mijn biologische vader in de VS en hierdoor kwam mijn hele jeugd met alle pijnlijke ervaringen weer naar boven. Ik kreeg een totale ineenstorting, wat uiteindelijk resulteerde in 15 jaar lang ME. Dat is het chronisch vermoeidheidssyndroom. Ik was ten einde raad. 

Ik wist op een of andere manier dat er meer in het leven was ...

Dat was een keerpunt voor mij. Ik had geen andere mogelijkheid dan dat ik naar mijzelf moest gaan kijken. Naar de emoties die ik met mij meedroeg en al mijn negatieve ideeën over het leven en over mijzelf.

Deze fase duurde 15 jaar, waarin ik volledig afgekeurd en 100 % in de WAO, thuis op de bank zat. 


Jarenlang had ik diverse therapieën en volgde ik vele opleidingen. Mijn omgeving dacht dat ik er niet meer uit zou komen, maar ik wist beter. Het was mijn besluit om al mijn strijd en pijn niet voor niets te laten zijn.


Langzaam, heel langzaam kreeg ik meer energie en in 2000 begon ik als therapeut te werken. 

Ik ben het levende voorbeeld van hoe je je leven kunt veranderen, ongeacht waar je vandaan komt en wat je ook hebt meegemaakt in je leven. Wij mensen zijn zo krachtig.

Life Coach en awakener

Inmiddels werk ik alweer vele jaren als transformatie-expert, life coach en awakener en heb ik bij duizenden mensen een verandering bewerkstelligt.

Een awakener is iemand die mensen wakker schudt en hen buiten hun pijnlijke denkwijze, uit de illusie, haalt. En dat is wat ik doe.

Dat is mijn missie en passie, om mensen in contact te brengen met zichzelf, zodat ze hun volle potentieel kunnen benutten.

Ik heb het gedaan en ik weet dat ieder gezond mens dat ook kan. 

Op weg naar Verbinding

Mijn kennis heb ik niet alleen opgedaan door de vele opleidingen die ik heb gevolgd in Nederland, USA en India, maar ik ben ook ervaringsdeskundige op het gebied van trauma’s en oude kindpijn.

Dit doordat ik zelf de hele weg van persoonlijke ont-wikkeling heb bewandeld. Dat maakt mij tot de expert op het gebied van heling en transformatie.


Die weg van heling heb ik beschreven in het boek ‘Op weg naar Verbinding’. Hierin neem ik je mee door mijn leven en laat ik letterlijk zien waar ik vandaan kom en wat ik heb gedaan om mijzelf te helen.

Het is een werkboek geworden met diverse oefeningen. Hierdoor ga je jezelf met jouw blokkades zien, waardoor je dat kan veranderen en je meer vrijheid krijgt.

De naam Mahatma...

Mei 2010 heb ik de naam Mahatma aangenomen. Dat was niet zomaar een beslissing van mijn ego. Integendeel, mijn ego vond dat helemaal niets en wilde veel liever de naam Toine of Antoinette dragen.

Zie hiernaast in dit interview waarom ik deze naam uiteindelijk, zucht, toch heb aangenomen. Soms heb je het gevoel dat je geen keuze hebt. Dat was toen.


Ik gun je dat je jouw weg gaat. Dat je ontdekt hoe krachtig je bent en gaat zien wie jij in essentie bent. Dan kunnen er wonderen gebeuren en wordt het leven zelf, het feestje waar je naar verlangt.

Mahatma

Over Spirit Coaching

Over de totstandkoming van Spirit Coaching.

Het team

We stellen het team graag aan je voor.

Mahatma in de media

Spirit Coaching op tv, in bladen en geïnterviewd.

arrow_drop_up arrow_drop_down