Page content

Over Mahatma

lizetbeek.nl_mahatma_keuze-2Bij duizenden mensen die bij mij in de afgelopen 18 jaar zijn geweest is een verandering in hun ‘zijn’ gekomen. Dit is doordat ik mensen in contact met hun Ware Zelf breng, voorbij het denken en de beperkende overtuigingen. Hierdoor is hun programmering op celniveau veranderd en daarmee ook hun leven.

Ik geef laagdrempelige events, diverse seminars, webinars, video’s en mijn boek ‘Op weg naar Verbinding’ heeft inmiddels al de vijfde druk. Laat je inspireren en verander daardoor ook je leven! Ik ben zelf het levende bewijs dat het mogelijk is!

Coach en awakener

Als coach en awakener ga ik door het leven. Een awakener is iemand die mensen wakker schudt en uit de beperkende conditionering haalt. Het is mijn missie en passie om mensen in groepen te begeleiden en te coachen en ze zo in hun kracht te zetten, opdat ze hun ware potentie kunnen leven.

Ik gebruik diverse methodes, zoals deeksha’s, de Helende Reis, Familie Opstellingen en de Sedona Methode waar ik ook op een hoog niveau voor ben opgeleid.

Ervaringsdeskundige

Mijn kennis heb ik niet alleen opgedaan door de vele opleidingen die ik heb gevolgd in Nederland, USA en India, maar ik ben ook ervaringsdeskundige op het gebied van trauma’s en oude kindpijn. Zelf heb ik de hele weg van persoonlijke ont-wikkeling bewandeld en dat maakt mij tot de expert op het gebied van heling en transformatie.

Op weg naar Verbinding

nieuwe site boek175x220Het coaching boek ‘Op weg naar Verbinding’ is daar een getuigenis van. Hierin neem ik je mee door mijn leven en laat ik letterlijk zien waar ik vandaan kom en hoe ik mijzelf heb geheeld. Zonder deze persoonlijke ontwikkeling had ik nooit mijn missie zo kunnen leven als dat ik inmiddels al weer jaren doe. Lees meer over het boek. Zie in de Spirit winkel ook de boeken van ‘De Helende Reis’, en het boek over de ‘Sedona Methode’ van Hale Dwoskin.

De naam ‘Mahatma’

Januari 2011 ben ik op Aruba geïnterviewd over hoe ik de naam Mahatma heb doorgekregen. Zie hieronder het interview.

Naar aanleiding van haar naamsverandering schrijft Jacqueline de Weerd het volgende:

Lieve Mahatma,

De betekenis van de naam Mahatma is ‘Grote Ziel’. De betekenis van Toine is ‘Onschatbaar’.
In de Bijbel lees je in veel verhalen dat de mensen na een grote transformatie ook een andere naam krijgen.
Jacob wordt Israel. Abram wordt Abraham. Simon wordt Petrus. Saulus wordt Paulus.

De naamsverandering kwam steeds na een diepgaande persoonlijke ontwikkeling, een inwijdingsweg, een inzicht als een bliksem; een transmuterende ervaring.

Bij de indianen, sjamanen en vele andere culturen komt dit ook voor. Als je geestelijk volwassen bent geworden, als je zware beproevingen hebt doorstaan, als je offers hebt gebracht, als je volledig in je kracht en in je Zijn gaat staan: dan krijg je een andere naam. Een naam die precies past bij wie je nu bent en wat nu je missie is en opdracht is.

Een naamsverandering betekent overigens niet dat je niets meer te leren hebt. Het knopje blijft aan en uit gaan. Er zijn verlichte periodes en momenten van duisternis. Ons knopje zal tot aan onze dood aan en uit blijven gaan. Alleen zullen de periodes dat het donker is korter worden en de verlichte periodes langer, en de duisternis voelt anders aan. Niet meer zo angstaanjagend als eerder. Omdat de ervaring van er doorheen gaan en er sterker uitkomen er nu ook is.

Jacqueline de Weerd
www.zoekenderwijs.nl

Ik kan mij alleen maar bij haar woorden aansluiten en zie je graag bij één van onze events,

Mahatma

 

Comment Section

8 reacties op “Over Mahatma


Door Annette op 6 januari 2016

Prachtig, jouw verhaal ontroert me. Dank voor het delen.


Door Ruth op 23 augustus 2016

Een geweldig verhaal wat mij diep raakt, bedankt dat je het wilde delen.


Door Hettie op 4 september 2016

Prachtig en mooi uitgelegd verhaal! Het raakt mij, het is binnen gekomen, ontzettend bedankt daarvoor Mahatma.


Door Mahatma Revier op 5 september 2016

Dank je Hettie, Dat is heel fijn om te lezen.
Warme groet, Mahatma


Door Kyra op 12 november 2016

Wauw, kippenvel


Door Mahatma Revier op 21 november 2016

:-). Tot gauw bij de Lifechanger.


Door Corry op 15 augustus 2017

Het heeft mij diep in mijn ziel geraakt. Jouw verhaal en tips zijn de volgende signalen op mijn pad die op het juiste moment bij mij binnenkomen. Dankjewel, met warme groet, Corry


Door Mahatma Revier op 22 augustus 2017

Heel fijn dit te lezen Corry. Ik dank jou voor je reactie. Je word geleidt,
Warme groet,
Mahatma

Plaats een reactie


*