Reacties op Live Event's

30 september & 1 oktober: Live Event Miracles Happen

Of klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina.

Een impressie van eerdere events

Lees hier de reacties

Afgelopen weekend, tijdens het event, is voor mij een ware ommekeer geworden.

Ondanks dat ik al vele, vele trainingen, methodieken, workshops en trainingen heb gevolgd in de afgelopen 25 jaar, is dit event zoals het door Mahatma en haar team wordt gegeven en ondersteund, zó bekrachtigend geweest.

Mijn doos van 'Pandora', waarin ik vele van mijn jarenlang onderdrukte emoties en oude overtuigingen, nóg steeds kennelijk in bewaarde (want ik was mij daar, TOT dit event, niet eens meer be-wust van), nu al flink geopend.

Er wordt zo'n enorm veilige, liefdevolle en ondersteunende omgeving gecreëerd tijdens het event, dat, juist daardoor, het mij zoveel makkelijker werd gemaakt om echt de diepte in te durven gaan en de 'onderste steen' naar boven durfde te halen. Een diepe buiging voor jou Mahatma als eerste en ook je ondersteunende team en de hele groep van deelnemers.

Al binnen 3 dagen ná dit weekend, zijn er echt wonderen gebeurd (jarenlange strijd met ex en familie, zijn bijgelegd, uitgepraat en heeft een compleet nieuwe, liefdevolle betekenis gekregen. Echt bizar om dit te ervaren, maar ik ben zó blij!). Ik gun iedereen zo'n cadeau aan jezelf te geven, want jij/wij zijn het echt waard! Ik durfde zelfs te springen uit mijn 'comfort-zone' en heb mij opgegeven voor de Lifechanger; een nóg groter cadeau wat niet alleen als eerste aan mijzelf is, maar door het volgen ervan, ik dit ook kan uitstralen naar anderen toe; opdat iedereen zijn ware, geweldige Zelf kan gaan ont-dekken.

Durf jij ook? Je bent het waard!

Hartegroet,

Saskia

Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zondag is het wel gelukt. Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!'

Anita

Warm, veilig, betrokken en vanuit het hart is wat bij mij boven komt als ik aan Spirit coaching denk. Ik blijf het geweldig vinden hoe mensen kunnen veranderen in 1 weekend, van schuchter, afgesloten naar vrij(er).

Jan Bert

Deze fijne vrouw is heel bijzonder, zeer inspirerend en liefdevol. Haar niet aflatende ijver brengt heel veel mensen al jaren naar een lichter leven. Lichter in de zin van vrijer en gelukkiger door het leven gaan.

Het lijken Miracles (Wonderen) die er gebeuren. Of dat nou door het lezen van een van haar boeken gaat of door een event bij te wonen. zij laat je op een integere, liefdevolle en wel doordachte manier inzien, ervaren, voelen, transformeren.
 Zij en haar team helpen mensen echt om stappen te zetten, uit je comfortzone te komen. Dat kan confronterend zijn, pijnlijk ook. Maar achter of beter: Voorbij Die Pijn Is Het Fijn. Van harte aanbevolen.

Arno

Ik gaf mij op voor een event en sindsdien ben ik " verslaafd " aan haar en haar manier van werken. Wat een krachtige, lieve, humoristische en deskundige vrouw. En daarnaast zo gewoon en altijd erop uit om het beste van jezelf naar boven te halen. En je wordt nooit aan je lot over gelaten. Ik voel dat ik na 1 intensive en 2 events al zoveel verandert ben in mijn voordeel. Ik kijk er elke keer weer naar uit omdat ik voel wat het voor mij doet. Grote dank aan Mahatma en haar hele team. 

Liesbeth

Ik ben naar een tweedaags event geweest en vind Mahatma een vriendelijke dame die heel laagdrempelig en betaalbare cursussen aanbiedt.

Ze is positief, enthousiast en biedt mooie events aan die voor iedereen toegankelijk zijn.

Ze is een wijze liefdevolle dame met spirituele talenten en vraagt daar een hele redelijke vergoeding voor.

Ga door!

Erg leerzaam en voor een positieve kijk op het leven pakt ze je bij de hand en neemt je mee!

Elvira

Hallo, ik ben zo blij dat Mahatma en haar team op mijn pad gekomen zijn. Het heeft mij op een hele luchtige, duidelijke manier in laten zien dat iedereen, ook ik, altijd een keuze heeft.


Door het 2 daags event heb ik weer leren kiezen voor het leven. Ik kijk uit naar mijn lifechanger ervaring Ik ga, onder Mahatma's bezielende leiding, echt durven uit mijn comfortzone te komen. Patronen te doorbreken en naar mijn ware ik te  kijken. Dat wens ik iedereen!!

Corina

Stel je eens voor.... Als ik de keuze had gemaakt om NIET met Mahatma in zee te gaan, hoe had mijn leven er dan uit gezien? Ik kan het me om eerlijk te zijn niet eens voorstellen!


Ondanks dat ik het nog zo graag wilde, ik was niet happy met mezelf en met mijn leven op dat moment.

Door de vele trauma's die ik had mee gemaakt bleef ik maar vast zitten in mijn angsten. Ik zat steeds maar met mezelf in de knoop.


Tijdens mijn studie werden deze angsten continu extreem getriggerd en uitte zich dat dus onder andere in faalangst en later ook in een burnout. Ik was toen ongeveer 24 jaar en het herstel duurde ongeveer 1,5 jaar.

Ik was zeer perfectionistisch en kritisch naar mezelf en hoewel ik al vele verschillende therapieën had gehad in mijn leven.

Zoals EMDR traumaverwerking, cognitieve gedragstherapie, schrijftherapie, groepstherapie, klinische opname van een half jaar, creatieve therapie, schematherapie, EFT faalangsttraining, wist ik nog steeds niet af te komen van mijn angsten.


Met mijn hoofd wist ik het allemaal wel, maar mijn gevoel wilde daarin niet mee. Totdat Mahatma eind 2016 op mijn pad kwam... Na jaren werd ik eindelijk verlost van alle trauma's die nog als energie in mijn lichaam lagen opgeslagen en ik mijn onbewuste en mentale belemmeringen wist om te buigen.


Dat was dus het probleem waardoor ik nog steeds werd tegen gehouden en niet echt gelukkig en vrij kon zijn! Mahatma is een vakvrouw én expert om zowel mannen als vrouwen die zoveel trauma's en heftige gebeurtenissen hebben mee gemaakt en daar onbewust nog dagelijks problemen van ondervinden op verschillende levensgebieden in hun huidige leven (met als gevolg dat ze eigenlijk niet echt gelukkig zijn met zichzelf en het leven wat ze leven) te transformeren in mensen die wel echt gelukkig en vrij zijn in zichzelf en daarmee hun dromen en doelen weten te realiseren!


Zij is in mijn ogen de meest waardevolle speler in de markt als het gaat om persoonlijke/spirituele ontwikkeling.


Ik ben Ilknur Aktas (29 jaar) afgestudeerd HBO Social Worker en inmiddels eigenaar van mijn eigen bedrijf: The Art Of Wisdom.


Middels mijn eigen ervaringsdeskundigheid en professionaliteit help ik anderen om ook te leven vanuit hun volledige potentieel om daarmee het leven te creëren waar zij het meest gelukkig van worden, zodat ze niet alleen een groot verschil maken in hun eigen leven, maar ook in het leven van de mensen om hun heen!


Sinds ik die investering heb gedaan in mezelf (en daarmee dus ook in Mahatma), weet ik hoe waardevol het kan zijn en ben ik minder angstig om nu ook andere grotere investeringen te doen voor mijn bedrijf, om mijn bedrijf naar een volgend level te tillen!! Het was elke cent meer dan waard! 

Ilknur Aktas Gelukscoach & Ervaringsdeskundige The Art Of Wisdom

Als assistent van Mahatma heb ik de laatste jaren al veel van haar events en intensives mogen meemaken. Naast dat ik er iedere keer weer veel van leer over het leven en hoe er mee om te gaan, is het ook prachtig om te zien wat er met deelnemers gebeurt.


De basis van het werk van Mahatma is liefde. Dat proef je als je een event meemaakt. Het is als een warm bad waarin je er met al je ellende, eigenaardigheden en vreugde mag zijn.
 Ik ben dankbaar deel uit te mogen maken van het team van Mahatma. ❤

Marcel

Wat een mooie bijzondere dag. Veel bewustwording vandaag, een fijn event. bedankt allemaal💖😘

Carin

Dank je! Het was voor mij de eerste keer dat ik meedeed, het was een heel mooi event.

Elise

Bedankt voor deze mooie dag. Heb veel inzichten gekregen. Dank je wel en een fijne dag toegewenst 🙏

Jeltje

Dit event was een wake-up call dat ik geleid word. Los durven laten.

Astrid

Er is weer een laagje van mijn pantser weggehaald.

Sandra

Lieve Mahatma , dankjewel voor alle reminders en fijne pure energie …….🙏💋

Hedy

Bedankt Mahatma weer een diep inzicht gekregen.

Ellen

Met haar warmte, liefde, humor en kennis heeft Mahatma mij zo geholpen bij het leren kennen van mezelf! Dit maakt dat ik me nu krachtig voel en bovenal heel veel van mezelf hou 🌈 

Marjon

Mahatma hartstikke bedankt voor dit fijne event. Een mooi inzicht gekregen en voor nu is er weer veel ruimte in mij gekomen! Blij met jou 🙏💖

Cor

Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze loslaten. Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf.

Lieve mooie Mahatma,

Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt.

Anna

De inzichten gisteren : als ik alle gedachten die me weerhouden van iets te doen wat ik graag doe, loslaat, ben ik VRIJ!" wat een opluchting ! Het andere inzicht : loslaten is simpel : de beslissing nemen om los te laten en ... het is gebeurd. ik ben er zo blij mee!

Simonne
Klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina over het Live Event Miracles Happen