Live Event Miracles Happen!

30 sept. - 1 okt. Voor moedige mensen die verlangen naar een radicale transformatie

Tem je mind

Dit event neemt je mee naar magie.

  Je weet misschien wel dat je je volle potentie nog niet leeft. Dat er meer moet zijn dan wat je nu hebt in je leven. Jouw familie, je huis, je werk, ja, je bent al tevreden (of misschien helemaal niet) en toch... het knaagt aan je. 

  De vraag: 'Wie zou ik zijn als ik mijn grootsheid zou leven?' is wel eens bij je omhoog gekomen. Misschien heb je er zelfs al hard aan gewerkt en zijn toch nog dat grote geluk en dat succes niet op je pad gekomen. Dat kan zó frustrerend zijn. 'Hoe dan?', heb je wel eens luidkeels geroepen als iets weer anders liep dan je op had gehoopt.

  Jij hebt een portie magie nodig. Want op wilskracht wil dat niet lukken.

Live Event 'Miracles Happen' 

o.l.v. Antoinette Revier

Datum: 30 september - 1  oktober  van 10.00 uur tot 17.00 uur

Locatie: Fletcher Hotel Apeldoorn


Prijs voor 2 dagen: geen € 197 maar slechts  € 97

Dit event is exclusief verblijfskosten

Waarom wil je bij dit event zijn?

Antoinette (v.h. Mahatma) vertelt

Kijk naar de video en laat je inspireren...

Een paar reacties van enthousiaste deelnemers

Rob

Er ging een wereld voor mij open.
Deze dagen hebben mij stappen laten zetten.

Er was een geweldige sfeer, dat is heerlijk.

Sylvia

Ik ben zo blij dat Antoinette en haar team op mijn pad gekomen zijn. Het heeft mij op een hele luchtige, duidelijke manier in laten zien dat iedereen, ook ik, altijd een keuze heeft. Door het event heb ik weer leren kiezen voor het leven.

Ellie

Antoinette verricht wonderen met mensen.
Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.


Wij mensen hebben een oneindig potentieel. Je moet alleen weten hoe je daar toegang tot kunt krijgen...

Tijdens het live Event Miracles Happen:

 • Ga je de sleutel naar jouw potentie ontvangen. 
 • Ga je jezelf in een nieuw licht zien. Het is tijd om te shinen!
 • Ga je de verbinding met Jezelf krijgen. Een verbinding die je nog niet eerder zo hebt ervaren.
 • Ga je de verbinding met de anderen voelen op een ongekende wijze. Als een warm bad waar je niet meer uit wilt gaan.
 • Ga je ervaren dat je veilig bent en dat je gedragen wordt.
 • Ja, je wordt zichtbaar, als dat goed voelt voor je. Gewoon omdat het mag. 
 • Ga je ervaren hoe mooi en liefdevol mensen eigenlijk zijn en hoe fijn het is om open te zijn, al is dit misschien helemaal nieuw voor je.

We zijn gekomen om te shinen...

Ja, dat had ik ooit wel eens gehoord, toen ik zelf nog behoorlijk in de penarie zat. Ik liep rond met gevoelens van schuld, pijn en schaamte. Had overtuigingen als 'ik mag er niet zijn' en 'ik ben niet goed genoeg'. Het leven was in die tijd (meer dan 30 jaar geleden) geen feestje voor mij. Ik was wanhopig op zoek naar die slingers die ik maar niet kon vinden. 


Door de talloze opleidingen en trainingen die ik in die jaren volgde namen de pijn, de frustratie en de onmacht stap voor stap de benen. Het werd steeds lichter in mij en die slingers kwamen tevoorschijn. 


Zo heb ik de afgelopen jaren al behoorlijk mogen shinen. Vorig jaar kwam er echter een knal die ik niet voorzien had. Ik verloor door een gevalletje oplichting in één keer al mijn geld (€ 80.000). Het deed wat mij. Als ik ergens diep in geraakt word, dan ga ik onderzoeken waardoor dat is en wat ik kan doen om mijzelf te helen. Ik kwam in een nieuwe laag terecht waar ik zelf mee aan de slag mocht gaan. 


Het resultaat is totaal magisch en momenteel verwonder ik mij dagelijks over al het goede dat naar mij toekomt. Deze energie wil ik in dit event delen. Dus als jij toe bent aan wat magie en klaar bent voor wonderen.... dan zit je hier goed.

Ben jij het ploeteren in je leven zat, 

dan is er goed nieuws...

...want dan kan je dat veranderen. Je bent meer dan je denken. Meer dan je verleden en meer dan je programmering met al die onzinnige overtuigingen waar je misschien mee rond loopt. Je bent naar deze planeet gekomen bomvol kwaliteiten en mogelijkheden en het is tijd dat je die gaat aanboren en leven. Het mag en het is zelfs de bedoeling!

En ik kan je daarmee helpen

Mijn naam is Antoinette Revier (voorheen Mahatma). Na een ziekteperiode van 15 jaar waarin ik op zoek ben gegaan naar heling, werk ik inmiddels alweer 23 jaar met mensen. Via mijn boeken en de diverse trainingen heb ik al duizenden mensen mogen begeleiden naar een leven van licht en liefde. Tegelijkertijd ben ik zelf ook doorgegaan met mijn eigen ontwikkeling. Dit event is gebaseerd op  mijn nieuwste kind, het boek Ontdek de Magie in je leven en... Miracles Happen! Dit event is op dat boek gebaseerd.

Ben jij toe aan magie en wonderen? Meld je dan hieronder aan!

Maaike vertelt over wat er is veranderd door één event en een intensive:

Warm, veilig, betrokken en vanuit het hart is wat bij mij boven komt als ik aan Spirit Coaching denk. Ik blijf het geweldig vinden hoe mensen kunnen veranderen in 

één weekend, van schuchter, afgesloten naar vrij(er). 


De transformatie van de durfals die voor een heel jaar kiezen is ongekend. 

Een echte aanrader als je grote stappen wilt maken. 

Jan Bert - Coach

Ontvang de sleutel tot je eigen grootsheid...

Ook jij bent bedoeld om te shinen...

Daarvoor ben je hier op aarde. Het wordt nog leuker, want het is niet alleen de bedoeling, nee, het is nog mogelijk ook. Dan moet je alleen wel effe groter worden dan die tante Sidonia of ome Bert bovenin. Groter dan je tot nu toe dacht te zijn. En jaaaa, dat kan jij 🤣.

Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Antoinette, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt.

Anna - Coach

Natuurlijk kun je oud worden met lastige overtuigingen. Op zich is dat helemaal prima. Maar als je nu diep van binnen gefluister hoort dat er ook voor jou meer is weggelegd en je daar een fijn gevoel van krijgt, dan is het misschien wel tijd om daar naar te luisteren. 


Dan kan je al die oude stemmetjes, overtuigingen en patronen loslaten en met nieuwe gedachtes, die lekker positief zijn, door het leven gaan. Dan ga je van overleven naar genieten van het leven. Ik kan je uit ervaring vertellen dat dat heel anders voelt. Tijdens het event ‘Miracles Happen’ gaan we hier mee aan de slag en dat zal impact hebben.


Ik geef je een voorbeeld van wat er tijdens zo'n event kan gebeuren. 

Liesbeth kwam de afgelopen keer binnen. Ik zag een lieve vrouw van ergens achter in de dertig.  Zo'n lieverd die over zich heen liet lopen en alles voor een ander over had, maar niet voor zichzelf. Ik heb dat weekend met haar gewerkt en op het einde stond ze daar toch een portie te stralen op het podium. Luid en duidelijk zei ze door de microfoon: 'Ik mag mijn grenzen stellen en ik mag shinen.'  De zaal ging helemaal los; het applaus voor deze dappere dodo bleef maar duren. En dat verdiende ze ook. 


En er was ook Leo, een leukerd van ongeveer 40 jaar. Hij kwam dit event binnen met een dingetje van altijd maar zijn best doen en net niet dat succes hebben waar hij zo naar verlangde. Vanaf het podium observeerde ik hem een beetje. Ik nam waar dat hij ook in het maken van contact zijn best aan het doen was. Hij was niet die vrije geest die al spelend door het leven ging. Dat gaf ik hem terug toen hij zo moedig was om naar voren te komen. Hij knikte langzaam en zei: 'Ja, het klopt. Het heeft met mijn moeder te maken.' Ik heb toen met hem mogen werken en de transformatie was bizar. Zo licht en liefdevol stond hij daar naderhand. Ik kreeg er tranen van in mijn ogen. 


De hele groep lift mee met zulke ervaringen en ik zag bij meerdere mensen de geraaktheid en de tranen stromen. De enthousiaste reacties kwamen daarna. 

Met haar warmte, liefde, humor en kennis heeft Antoinette mij zo geholpen bij het leren kennen van mezelf! Dit maakt dat ik me nu krachtig voel en bovenal heel veel van mezelf hou 🌈 
Marjon - Intuïtief Coach

Wat is een event?

Een event is een laagdrempelig seminar. Het zijn groepen met meer dan 150 mensen, waardoor de groepsenergie intens is. Door die hoge groepsenergie transformeer je ook snel jouw thema's.

Voor de events gelden lage prijzen om iedereen de kans te geven om stappen te zetten en een gelukkiger leven te leiden.


Kijk hiernaast naar een impressie van eerdere events.

Het was fantastisch, gelachen, gehuild, gedanst, lieve mensen ontmoet en mooie complimenten mogen ontvangen. Ik voel me verlicht in alle betekenis van het woord, het lijkt ook dat mijn hoofd minder vol is, het voelt fijn. Ik werd eerst gezien, heb gesproken en ben gehoord, en als toetje een prachtig applaus, bedankt, bedankt.


Ik ga zeker verder met jullie, het voelt goed, als een warm bad.

Nogmaals bedankt, mijn licht straalt weer wat helderder, 


Monique
Goede voornemens

Tijdens dit event ga je het volgende ervaren:

 • Je gaat zien het ploeteren lekker loslaten en komt in contact met die potentie die al die tijd in je lag te slapen. 
 • Je opent je innerlijke kanalen waardoor de liefde, het gemak  en de luchtigheid zomaar binnen kunnen komen. 
 • Miracles Happen, geloof het maar. Kleine verschuivingen waarvan je dacht dat ze nooit zouden plaatsvinden, maar ook die grote, waar je nog niet eens over durfde te dromen kunnen zomaar gebeuren.
 • Van overleven ga je naar leven en dat leven ga je vieren. Het is tijd om de vlag uit te hangen, de slingers op te hangen en dat feestje van je leven te maken dat je verdient. Met mensen waar jij van houdt en die van jou houden.
 • Jij gaat staan voor wie jij bent. Het is tijd om te shinen!

Ik geef al jarenlang events en elke keer is het weer magisch om mee te maken hoe mensen onder mijn ogen veranderen. De groep is als een warm bad waarin je met respect en warmte met elkaar omgaat. Ook daardoor wordt alles al lichter. Je doet het niet meer alleen.

Roos vertelt

Laat je inspireren

Wie komen er bij mij in een event....

Mensen van alle  leeftijden komen in mijn events. Margreet van 83 jaar komt met een knot in het haar binnen wandelen, maar ook Peter van 18 jaar zit er met zijn vriendin en moeder bij.

Psychologen, psychiaters, coaches maar ook  vrachtwagenchauffeur Leo en Maaike die thee serveert in het bejaardentehuis komen naar een event. Ook komen er veel  professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten.

Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zondag is het wel gelukt.Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. 

Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!

Anita 

Blije Merel vertelt

Laat je inspireren

Veelgestelde vragen

Waarom is de prijs zo laag? Ik geef al jaren laagdrempelige events om zoveel mogelijk mensen te kunnen inspireren. Ik hou ervan om gewoon te geven vanuit mijn hart.

Moet je grote problemen hebben?
Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Moet je je kwetsbaar op stellen tijdens zo'n event? Nee. Dat is natuurlijk niet nodig. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn met alles wat dat NU voor jou betekent. Dus als je niet zo open bent, dan hoeft dat natuurlijk ook niet. Jij bent goed precies zoals je nu bent.


Heb je er wel wat aan, aan zo'n event? De reacties zijn overweldigend. Een event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik spreek uit jarenlange ervaring met duizenden deelnemers.


Is de groep niet veel te groot? Juist door de groepsgrootte krijg je een groepsenergie, waardoor de nieuwe signalen heel snel opgenomen worden door je onderbewustzijn. Daarmee verander je je programmering en dat zorgt uiteindelijk voor de verandering in je dagelijks leven.


Is het niet een en al ellende zo'n dag? Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, waarvan je als vanzelf al blij wordt.


Ik wens je toe dat jij Jezelf mag zijn in al jouw kleurrijkheid en kwaliteit,


Mahatma

Dancing Feet, een opname van Eric...

Gewoon effe genieten.
Als assistent van Antoinette heb ik de laatste jaren al veel van haar events en intensives mogen meemaken. 

Naast dat ik er iedere keer weer veel van leer over het leven en hoe er mee om te gaan, is het ook prachtig om te zien wat er met deelnemers gebeurt. Ik heb mensen die een jaartraining volgden in 1 jaar tijd een ander mens zien worden. 

Mensen die gevangen zaten in een negatieve programmering veranderden in open, vrije en blije mensen.

De basis van het werk van Mahatma is liefde. Dat proef je als je een event meemaakt. Het is als een warm bad waarin je er met al je ellende, eigenaardigheden en vreugde mag zijn.

Ik ben dankbaar deel uit te mogen maken van het team van Mahatma. ❤

Marcel

Marieke vertelt

Laat je inspireren

Hoe verandert je leven dan...

Je komt in een flow van moeiteloosheid en magie. Jij doet in wezen niets bijzonders en toch krijgen je huis, je business en je kinderen een andere kleur. Een nieuwe energie.
Je leven klopt opeens als nooit tevoren. Alle puzzelstukjes vallen opeens precies in elkaar. Het leukste is dat jij er niet eens je best voor doet. Nee, je leeft gewoon je leven.

 

Met jouw eigen mind kan je het niet bevatten en kan je het al helemaal niet bedenken.
Pure magie is dit.

Jij bent Liefde

Is het nu tijd voor jou?

Datum: 30 september - 1  oktober  van 10.00 uur tot 17.00 uur

Locatie: Fletcher Hotel Apeldoorn
 

Prijs voor 2 dagen:geen € 197 maar slechts € 97 


Dit event is exclusief verblijfskosten

Ik ga ervoor

Live Event 'Miracles Happen' o.l.v. Mahatma 

Datum: 30 september - 1  oktober  van 10.00 uur tot 17.00 uur

Locatie: Fletcher Hotel Apeldoorn


Prijs voor 2 dagen:  geen € 197 maar slechts  € 97

Dit event is exclusief verblijfskosten


Astrid vertelt...

Ik gaf mij op voor een event en sindsdien ben ik " verslaafd " aan haar en haar manier van werken. Wat een krachtige, lieve, humoristische en deskundige vrouw.


En daarnaast zo gewoon en altijd erop uit om het beste van jezelf naar boven te halen. En je wordt nooit aan je lot over gelaten. Ik voel dat ik na 1 intensive en 2 events al zoveel verandert ben in mijn voordeel.


Ik kijk er elke keer weer naar uit omdat ik voel wat het voor mij doet.


Grote dank aan Antoinette en haar hele team.
Liesbeth - Coach

Susan en Angelina vertellen

Laat je inspireren

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Ilona geeft een reactie op een event:

Meer reacties lezen op de events van Spirit Coaching? Klik dan hier.

Stefan vertelt

Astrid en Annet vertellen