Ben je de afwijzing en het eeuwige geplease zat?

Doe mee met de training die de koers van je leven verandert...

Je kunt er zo moe van worden hè...

Van dat eeuwig durende vergelijken met een ander. En helaas... die ander is in jouw hoofd dan altijd leuker, slimmer of mooier dan jij.


Of van dat gevoel in je lijf dat regelmatig omhoog komt dat als er iets mis gaat. Dat  het aan jou ligt dat de dingen niet goed gaan, al had je er zelfs niets mee te maken. 


Of van die gedachtes die in je hoofd kunnen spoken dat jij niet goed bent zoals je bent. Die negatieve stemmetjes in je hoofd.

Laat mij je meenemen 

naar meer eigenwaarde.

Dan kijk je straks met een stralende lach op je snuit naar je eigen spiegelbeeld en weet je wat je waard bent.  Dan ken je jouw grenzen  en geef je die tijdig aan. En van dat eeuwige schuldgevoel of schaamte heb je dan ook geen last meer. Dat is echt lekkurrr.

Na je aanmelding ontvang je de  opnames van de training Blij met Mij. Dat is eendaags online event. Je gaat niet alleen vanuit je eigen luie stoel kijken naar die opnames, maar er ook actief aan meedoen. Hierdoor verandert er wat in jouw onderbewustzijn en ga je  anders naar jezelf kijken. Dat krijgt z'n effect in de buitenwereld.

Jij betaalt...

Geen € 97,- maar slechts   € 37,-


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor deze training moet weten in je mailbox.

De training Blij met Mij maakt je Blij 😊

Jij gaat Jezelf ontdekken in al jouw waarheid en Licht! 

Het is hoog tijd!

Een paar reacties op dit event

Ingrid

Er gebeuren mooie dingen als je van jezelf leert te houden. Mijn eigenwaarde groeit met de dag en Ik ben trots op mezelf dat ik het ben aangegaan. Mezelf ontmoeten en omhelzen met alles wat is. 

Whitney

Inmiddels heb ik ontdekt dat ik een heel groot schatje ben. Daarmee verandert eigenlijk mijn hele leven. Ik durf nu meer grenzen te stellen en mij meer uit te spreken. Een groot dank je wel! Ik ben hier zó blij mee. 

Mary

 Ik kom een vakantie foto van mijzelf tegen. Voor het eerst in tijden kijk ik naar mezelf op een waardige manier.  Voor het eerst vind ik mezelf  leuk/mooi op de foto. Dit event heeft veel met mij gedaan!

De grootste stap naar verandering is de acceptatie van jezelf

Antoinette verricht wonderen met mensen. Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.

Ellie

Ik had vroeger 0,0 eigenwaarde

Ik weet het nog goed hoe ik mij vroeger voelde. Ik ging door het leven met een laag zelfbeeld en dat zorgde ervoor dat ik niet blij was met mezelf. Ik dacht echt dat ik niet leuk was, dat ik dom was en had vernietigende oordelen over mijzelf.


Dat is niet zo vreemd. Ik groeide op met een vader die mij bijna dagelijks vertelde dat ik nog te stom was om voor de koeien te dansen. Tja, op een gegeven moment ga je die onzin ook echt geloven en ga je je er ook naar gedragen.  


Daardoor voelde ik mij altijd de mindere. Een ander was leuker en beter en natuurlijk ook nog slimmer en mooier. En als er iets verkeerd ging... heus, het lag altijd aan mij. Ik was de zondaar, de slechterik. 


Met die mindset ben ik opgegroeid en zo ging ik door mijn leven. Op mijn 32-ste stortte ik finaal in en zo begon ik mijn weg om thuis te komen bij mijzelf. Thuis te komen bij wie ik echt ben, bij mijn waarheid. Dat is een andere waarheid dan die mijn vader had. 


Ik heb mijn boetekleed aan de wilgen gehangen en ontdekt dat er helemaal niets mis is met mij! En ook dat er nooit iets mis is geweest. Dat ik een vader had die een vernauwde blik had, waardoor hij mij niet kon zien. Dat ik een moeder had die zó druk was met overleven dat ze mij niet kon zien.


Ik leef nu mijn waarheid en ik kan je vertellen dat mijn leven er nu totaal anders uitziet.

Gelukkig kunnen we alles veranderen.
Als je je mindset verandert, 

ga je het leven leiden zoals het is bedoeld.

Wat levert dit event je op?

Ontspannen en relaxed huppel je door het leven, gewoon omdat het kan en je in al je cellen weet dat je veilig bent.  

Jij ziet Jezelf in jouw waarheid en Licht en je ziet ook hoe goed je altijd al was. Daardoor kan je ook eindelijk dat lekkere ding, waar je al maanden van droomt, uitnodigen voor een date. Jij topper, jij doet dat gewoon.

Door jouw vermeerderde eigenwaarde trek je, als je ondernemer bent,  meer klanten aan in jouw toko. En ja, dat zie je dan ook terug op je bankrekening.

Als je in loondienst werkt, dan stap je op je werkgever af en vertel je hem enthousiast dat hij je echt die opslag, die je al zo lang verdient, mag geven. Het leuke is dat je dat dan nog krijgt ook.  

Dit event is fantastisch! Als je vol eigenwaarde in het leven blijft staan, ben je gelukkig en dat verdien je. Dat wordt maar al te duidelijk gemaakt door Mahatma. En zij doet dit met humor en tevens prikt ze door je heen met wat jij precies nodig hebt op dat moment. Ik ben heel dankbaar! Dank je wel Mahatma!

Astrid

Wie doen er mee met deze  online training?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Peter van 18 jaar laat zijn computergames eventjes voor wat ze zijn om mee te doen, maar ook Mary van 52 jaar is er helemaal klaar voor.

Bart die psycholoog is Mary die werkt als coach zijn erbij. Ook komen er veel  professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Wat was het weer een feestje dit event, zo'n herkenning bij mij en bij de anderen.
Wat gebeuren er toch elke keer weer waanzinnig veel mooie dingen!

 Ik ben veranderd, veel zachter; mensen merken het op, mijn uitstraling is anders, ik kijk anders.

Inge

                   

Veelgestelde vragen over dit Online Event

Moet je grote problemen hebben?

Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet een en al ellende zo'n event?

Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je blij van.

Heb je er wel wat aan?

Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie bij webinars wat er in één uur online al kan veranderen. Dit is nog dus zes keer zoveel. Je krijgt er echt een boost van.

Zit ik dan de hele dag saai naar een beeldscherm te turen?

Nee, je zit echt niet de hele dag alleen passief te luisteren. Je krijgt opdrachten, we zullen meditaties doen en we gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren.

                 

Deze dag heeft mij zoveel meer gebracht dan ik had durven dromen. Ik heb mijzelf echt ontmoet. Die lieverd, die ik ben. Ik hoorde altijd wel van mijn vrienden dat ik ok ben zoals ik ben, maar ergens geloofde ik het toch niet. Dat stemmetje in mijn hoofd dat ik niet goed ben zoals ik ben heb ik vandaag lekker het bos in gestuurd. Dank je wel lieve Mahatma voor deze fijne dag.

Liesbeth

Dit is jouw moment om te gaan staan in jouw kracht en waarheid

Voel jij je aangesproken?

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je als je nu al de eerste stap naar eigenwaarde zet door je hiervoor aan te melden?

NU is het moment om dat eerste stapje te zetten naar een lichter leven.


Geen € 97,-  maar € 37,-


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor deze training moet weten in je mailbox.

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Ik ben liever voor mezelf, leg mijn latje niet meer te hoog, gun mezelf eens wat leuks of lekkers zonder schuldgevoel.
Ik zie nu beter wat ik niet meer hoef te geloven en keur mezelf eerder goed.
Dank je Mahatma

Simonne