4 november:
Online Event Open je voor magie

Word wakker voor je eigen licht. Dan kan de magie beginnen.

Voorbij de Mind ligt de Magie op je te wachten...

Ieder mens kan in contact komen met Magie. Jij ook. 

    In dit nieuwe Online Event Open je voor magie, ga je je openstellen voor Magie en wonderen. 

Dat doen we niet vanuit onze mind, want dat werkt niet. Die kwek bovenin is niet zo magisch. We kunnen dat wel doen vanuit de laag van je hogere wezen. Vanuit het licht en de liefde waar je bewust of onbewust mee verbonden bent. Met die laag breng ik je in contact. 


Die laag is de poort naar een magische energie die dan door je lichaam stroomt en blokkades uit de weg ruimt. 

Opeens word je niet meer geraakt als je partner of werkgeefster mopperend op jou rondbanjert. Of het gevoel van er niet bij horen, komt niet meer boven als je twee beste vriendinnen met elkaar afspreken en jou niet uitnodigen. Je gunt ze gewoon een fijne middag. Die blokkade die er eerder nog wel zat, is verdwenen.

Een paar reacties op dit event

Cisca

Wat was het zeker een fijne transformerende dag. De verbinding was ruim aanwezig. Er was fijne herkenning en erkenning in de gesprekken. 

Ik voelde aan het eind de verbinding met mezelf, hoe bijzonder en mooi en uniek. Dat was mijn doel bij aanvang. Nu kan ik zeggen dat ik van mij hou. Ik ben goed zoals ik ben en mag volledig aanwezig zijn.

Carla

Ik voel me nu veel losser en blijer, en ik heb handvatten te over.


Saskia

Het was zo een fijne dag. Er gebeurde zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes. Emoties kwamen los. Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen. Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen.Stel je eens voor dat je je leven leeft vanuit dat licht, vanuit die magie...

Dit stukje is een extract uit mijn nieuwe boek 'Ontdek de Magie in je Leven en Miracles Happen!' Dit event is op dat boek gebaseerd.

Waar het in dit boek om draait is dat je je stapje voor stapje

meer gaat verbinden met die laag van het licht. Dan neem

je de teugels weg van de mind en ga je zelf op de bok zitten.


Zolang je mind namelijk aan de macht is, ben je in

wezen gevangen in dualiteit. Het ene moment voel je je

zielsgelukkig omdat het je gelukt is om een grote klant voor

je bedrijf binnen te halen. Het volgende moment krijg je de

belastingaanslag binnen en zit je in zak en as omdat je daar

nou net even geen rekening mee gehouden had.


Oftewel, je bent een speelbal van externe omstandigheden.

Een speelbal van de mensen om je heen en van de

gebeurtenissen die plaatsvinden.

Daarmee geven we de macht ook aan hun. Dikke shit.

Ik weet het nog goed...

Ik weet nog goed hoe ik mij vroeger het slachtoffer van anderen voelde. Niet alleen van anderen , maar zelfs ook het slachtoffer van mijn eigen lijf met ME, waardoor ik 15 jaar in de ziektewet zat. Het was geen pretje. 
Iedereen kon mij ook met gemak raken. Elke keer weer voelde ik mij weer niet gezien, niet geliefd en/of buitengesloten. 
Wat een gesop was dat.  
Hoe anders is het leven nu, nu ik weet wie ik ben en waar ik voor sta. Nu ik verbonden ben met mijn eigen licht. Dat is zo magisch. Ik gun iedereen dat.

Maar wat als je niet weet hoe je dat gesop moet stoppen en je er toch weer elke keer intuimelt?

Dan kom je bij mij en breng ik je in contact met dat magische en helende licht. Met het gevoel van eenheid en liefde. Dat is een ervaring die je mind en lichaam niet meer vergeten. Die pijnlijke energie die nu nog ergens in je lijf zit, die wordt opgelost, waardoor je simpelweg niet meer geraakt kan worden. 

Het is tijd om je te openen voor magie!

 Dit online event  is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.  Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.


Het Online Event Open je voor magie wordt gegeven op 4 november 2023 van 10.00 uur - 16.00 uur.
Dit event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken. 

Voor de prijs hoef je het niet te laten, die heb ik super laag voor je gehouden.

Geen € 97,- maar slechts  € 77,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Dit online event heeft mij bewustwording gegegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte door loslaten dacht ik zo. 

Cisca

Tijdens dit online event ga je het volgende ervaren:

  • Je gaat ontdekken hoeveel licht er in jou is.
  • Dat je krachtiger bent dan je dacht.
  • Je krijgt een verbinding met jezelf waar je altijd al naar hebt verlangt. 
  • Dat je in staat bent om dat aan te trekken waar je naar verlangt.
  • Dat je je geliefd en veilig voelt.

Ik heb van alles in en van mezelf mogen zien, stapje voor stapje creëer ik mijn liefdevolle bedding om te mogen verbinden met mezelf. Dankjewel voor jouw mega mooie event

Merel
Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zaterdag is het wel gelukt. 


Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. 

Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!

Anita

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Peter van 18 jaar laat zijn computergames eventjes voor wat ze zijn om mee te doen. Liesbeth van 43 trekt zich terug in haar kantoor en gaat kijken, en ook Mary van 62 jaar zit achter haar scherm.


Bart die psycholoog is en Miranda die werkt als coach zijn erbij. Veel  professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn volgen deze training. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn mensen  die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze loslaten. Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit zelfs ook online voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt.

Anna

                   

Veelgestelde vragen over dit Online Event

Moet je grote problemen hebben?

Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet een en al ellende zo'n event?

Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je blij van.

Heb je er wel wat aan?

Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie bij webinars wat er in één uur online al kan veranderen. Dit is nog dus zes keer zoveel. Je krijgt er echt een boost van.

Zit ik dan de hele dag saai naar een beeldscherm te turen?

Nee, je zit echt niet de hele dag alleen passief te luisteren. Je krijgt opdrachten, we zullen meditaties doen en we gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren.

                 

Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Mahatma meer dan dankbaar ben!

Wesly

Voel jij je aangesproken?

Dit online event is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.

Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.


Het Online Event Open je voor magie wordt gegeven op 4 november 2023 van 10.00 uur - 16.00 uur.
Het event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken.

Geen € 97,- maar slechts  € 77,-


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Na het volgen van het tweede deel (replay) van het online event, begon ik
's avonds dingen te voelen die ik nog nooit gevoeld had. Ik kon het niet plaatsen.

Later las ik van je dat het event, na het volgen, doorwerkt in je cellen. Nu begreep ik wat er bij mij gebeurde.
Magisch dat jouw gesprekken met mensen ook doorwerken bij alle andere mensen die het zien gebeuren.

Martine

Vandaag was een cadeau aan mezelf!! Bedankt! ❣️🙏

Hanna

Fantastisch wat 1 dag al kan doen!

Eleine

Het was fantastisch, ik voel de energie stromen. Dank je wel Antoinette.

Trudy

Het voelde heel bevrijdend voor mij.

José

Een geweldige, weldadige verdieping.

Vera

Dankjewel voor de mooie, interessante dag. Ik ga er zeker mee aan de slag. Ik ben even helemaal van de wereld weggeweest.

Marie Anne