Power Boost Licht

Geweldig dat je een grote stap wil zetten!

Online Mega Transformatie Training Licht

In zes maanden je licht en waarheid leven


Hieronder leg ik je daar alles over uit.

Het is tijd om te shinen!

Welkom

Ik deze video vertel ik je alles over de Mega Transformatie Training Licht >>>

Ik ga je begeleiden om je zielsmissie te leven.

In de Online Mega Transformatie Training Licht ga ik je begeleiden naar het leven zoals het voor jou is bedoeld.
Je krijgt innerlijke rust en die eeuwige honger in jou en dat diepe verlangen wat aldoor weer zijn of haar koppie op stak, neemt de benen.


Jouw investering voor de Online Power Training Tem je mind wordt direct verrekend. Je betaalt nu slechts € 543.

Het mooiste kado dat ik mezelf ooit heb gegeven is meedoen aan deze 

Power  Training. Ik ben zoooo megadankbaar voor dit proces! Ik was heel vaak tot tranen geroerd de afgelopen maanden. Ik ben zo blij hiermee. De innerlijke rust, de negativiteit achter mij latend, vertrouwen op de toekomst zoals ik hem manifesteer, de tekens die op mijn pad komen en alles wat er al is. I’m a happy woman.💃🏻!  
🍀🙃💝🙏😘

Marise

Hoe ziet deze Online Mega Transformatie Training Licht eruit?

De Online Mega Transformatie Training Licht  is een training van zes maanden, die  zes verschillende Online Power Trainingen bevat, ieder met een eigen thema.


Tijdens iedere Online Power Training ga je op allerlei manieren aan de slag met het betreffende thema. Uiteraard hebben alle thema's ook met elkaar te maken. De looptijd per Online Power Training is ongeveer een maand.


Je bent hier op aarde om je missie te leven. Om te zijn wie je Echt bent, met al je licht, liefde en kwaliteiten. En om die kwaliteiten in de wereld te zetten. 

Wat ik bij jou heb gedaan is de beste investering ooit!
Jan Peter

De zes thema's van de Online Mega Transformatie Training Licht

Online Power Training 'Tem je Mind'

Je kunt soms zo moe worden van al het commentaar in je eigen hoofd.

Je mind kan namelijk overuren maken door alle beren op de weg die er maar bestaan aan te roepen.
Het is tijd dat je het spel van je mind  gaat doorzien en in contact komt met wie je echt bent.
Tijd om thuis te komen in de rust van je ziel.  

Online Power Training 'Spreek je Waarheid'

Je waarheid is verbonden met liefde.  Je waarheid  overstijgt de pijn van je verleden, waar je soms met twee handen aan vasthoudt.
Dat zorgt echter voor een stuk onwaarheid. Dit is de grote illusie die verbonden is met pijn.
Het is niet wie je bent. In deze training breng ik je in contact met jouw essentie en dan ga je stap voor stap jouw waarheid spreken.

Online Power Training 'Het Ego Voorbij'

Je laat je veelal leiden door het angstige en bange ego.
 Het ego dat gestoeld is op jouw kind ervaringen.
 Het ego, dat niet beter weet dan dat, heeft de jouw touwtjes in handen.
 Dat is niet handig. Het is tijd om te ontwaken en groter te worden dan het ego.
 Dan ga je je grootsheid leven. Je waarachtigheid. Het ego zal stapje voor stapje afscheid nemen.

Online Power Training 'Verbinding is de weg'

Ook jij bent verbonden. Verbonden met Jezelf, met anderen en met jouw  ziel. Net als ieder mens. Nu kan het zijn dat je je dat niet bewust bent. Dat je je afgescheiden voelt en allesbehalve verbonden. Dat is pijnlijk en eenzaam. Dan zit je op deze laag nog wat vast in je kleine ego. Maar je ziel roept en verlangt naar de erkenning van je wezen. Is het nu tijd om de kleinheid en angsten voorbij te gaan en verder thuis te komen?

Online Power Training 'Vertrouwen en Overgave'

Zonder overgave en vertrouwen blijf je vastzitten in je mind. Je ziet niet dat je geholpen wordt in het leven als jij dat toelaat. Je gaat het oud zeer wat je op vertrouwen hebt zitten loslaten waardoor de poort naar het licht opengaat. Dan ga je magische ervaringen krijgen. Signalen en mogelijkheden die eerder niet toegankelijk voor je waren, komen op je pad. Je betreed het domein  van de pure magie.

Online Power Training 'Leef je Licht'

Jij bent bedoeld om te stralen. Om jouw licht te leven. Voorbij de mind ligt jouw licht op jou te wachten. De duisternis die misschien nog ergens verstopt zit in de spelonken van je zijn, zal in deze training omhoogkomen om afscheid te nemen.

Jij gaat staan in wie je bent en shinen.

Alles wat Mahatma in mij raakte, is een onomkeerbare ‘’reset’’, waar al mijn cellen niet aan konden ontsnappen.
Tineke

Na deze training ervaar je dit...

 • Je hebt je mind doorzien en leeft je licht. Je weet dat je geleid wordt en je voelt je verbonden. Verbonden met Jezelf, met je omgeving en jouw onzichtbare hulpbronnen.

 • De informatie van het kind in jou, die je ergens aldoor bewust of onbewust nog belemmerde is veranderd in een liefdevolle energie voor je Zelf en dat is helder.

 • Eindelijk krijg je het succes waar je zo naar verlangde. Jij staat jezelf niet meer in de weg. Dan kan met je werk zijn, maar ook in je privé leven zie je het verschil. 

 • Als je kids hebt, dan hebben ze nu het respect voor je in plaats van dat je een grote mond van ze krijgt. Want ja, kids resoneren met jou mee.

 • Die missie die je tot nu toe in je nek zat te hijgen, maar niet verder kwam dan daar, ga je nu leven. Je gaat ook merken dat het vanzelf gaat. Dat er van die richtingwijzertjes op je pad komen en je ze gaat volgen ook.  

Mahatma zet je op een positieve manier aan het denken en krijgt je in beweging. Het is geweldig om te zien wat cursisten allemaal hebben kunnen bewerkstelligen na het volgen van een traject. 

Monique

Wie ben ik, Mahatma?
Meer dan 25 jaar ben ik een 'zoeker' geweest.

Ik leefde vanuit mijn programmeringen met alle bijbehorende angsten en beperkingen en ik wist tegelijkertijd dat er meer moest zijn. Ik had diverse ervaringen en bewijzen gehad, maar ik kon het niet leven. Daar verlangde ik zo naar. 


Jarenlang volgde ik de advaita leer, het non dualisme, maar ook snuffelde ik aan het Boeddhisme en vloog ik meerdere malen naar India, naar de Oneness University voor intense maandtrainingen.

 

De laatste paar jaar is het stil in mij. Die mind kwekt nog heel gewoon als altijd, maar het belemmert mij niet meer. Ik hou mij niet meer in, niet meer klein en ben gaan staan in wie ik echt ben. Mahatma is mijn naam. Maar die naam is niet wie ik ben 😊.

Alles wat ik in die 25 jaar heb geleerd, draag ik in mijn rugzak mee. Wat ooit mijn rugzak met ballast was is nu mijn licht rugzak, gevuld met alle tools en wijsheid die ik gaandeweg heb opgedaan.
En dat geef ik in deze Online Mega Transformatie Training Licht met alle liefde door.  


Resoneren mijn woorden bij je, laat je raken en volg je hart. Ik gun het je zo.

Mahatma is in mijn ogen de meest waardevolle speler in de markt als het gaat om persoonlijke/spirituele ontwikkeling.

Ilknur Aktas van The Art Of Wisdom - taow.nl

Stel je eens voor dat je in zes maanden jouw licht gaat leven.

 • Dan weet je wie je bent en wat je te doen hebt hier op aarde. Het leuke is dat je dat niet alleen weet, maar dat je ook je stappen zet.

 • Dat doe je omdat je je niet meer laat beheersen door het bange, angstige ego dat bang is voor zichtbaarheid en authenticiteit.

 • Eindelijk kom je thuis bij wie jij echt bent. Bij jouw Ware Zelf. Dat is zichtbaar voor de mensen om je heen en opeens word je gezien en gewaardeerd. 
Uit je comfortzone

Je zal er maar last van hebben...

 1. Dat je weet dat je je kleinheid leeft in plaats van je grootsheid.

 2. Dat je ziel je roept, maar jij er geen gehoor aan geeft.

 3. Dat je weet dat het universum overvloedig is, maar jij in je tekorten en angsten leeft.

 4. Dat je een missie hebt, die je niet durft te leven.

 5. Dat je niet durft te vertrouwen op die innerlijke liefdevolle stem en op het leven zelf.

Gelukkig kunnen we alles veranderen. 

Ontwaak en kom terecht in je eigen grootsheid

 Belangrijk voor mij is dat de trainingen daadwerkelijk effectief zijn gebleken. Niet alleen bij mijzelf. Ook bij andere deelnemers heb ik in de loop van het jaar een enorme transformatie gezien naar personen, die weer krachtig in het leven staan.
Het was de investering dubbel en dwars waard!  

Jos van Swaaij - HRM adviseur/manager

Wat levert de Online Mega Transformatie Training Licht je op?

 • Je weet waarvoor je op aarde bent en daar ga je in staan.

 • Die angsten, het aanpassen, het je in- en klein houden, die lossen op. Jij gaat staan in al je licht en authenticiteit.

 • Waar waar je eerder vanuit controle leefde, staan nu je hart en ziel aan het roer.

 • Ontspannen en relaxed huppel je door het leven, gewoon omdat het kan en je in al je cellen weet dat je veilig bent.  Genieten is nu je tweede natuur.

 • Je leven wordt verrijkt met een mooie groep gelijkgestemde mensen. Mensen waar je hart blij van wordt.
Mahatma is een fantastische, non-nonsens, loepzuivere bak met wijsheid en liefde. Compleet zuivere ziel. Een krachtige en prachtige Heel-Meester, die ik van harte kan aanbevelen als je op je diepste lagen iets wilt doorbreken.

Is de Online Mega Transformatie Training Licht iets voor jou?

Ik ga je op een diep niveau uitdagen en wakker schudden in de Online Mega Transformatie Training Licht.  Het ego zal tegen gaan sputteren, maar zal uiteindelijk het onderspit delven. En dan komt die stralende smile op je snoet en ga je shinen.


Je gaat signalen krijgen en herkennen en je gaat ze nog volgen ook, waardoor het leven gaat stromen op een weergaloze manier. Soms als een wilde rivier met kolkende golven en soms als een kabbelend beekje waar je heerlijk tot rust kan komen.

Jij stroomt mee met die rivier, omdat je weet dat het goed is en dat je geleid wordt. Jij gaat die missie leven!


Let op: deze training is niet voor beginners met intense trauma's, daar hebben we een andere training voor, die begint in januari 2022.


Heb je al wat aan bewustwording gedaan of sta je al lekker in het leven, maar weet je dat er nog groei mogelijk is, dan is deze training voor jou.

De meditatie tijdens de masterclass was zooo ophelderend. M'n "aha" lampje sprong plots aan..

Zo'n supergevoel! 

Het is een bevestiging voor mij dat ik een juiste keuze heb gemaakt! 

10000x bedankt 

Lieve groetjes

Nathalie

Hoe werkt de Online Mega Transformatie Training Licht?

Als de ene training is afgelopen dan volgt na een aantal dagen vanzelf de volgende training.  Na je aanmelding hoef je niets meer te doen, alles gaat automatisch.

Ook voor het bijbehorende online event word je automatische aangemeld. Die dag ga ik je 'live' begeleiden, waardoor je letterlijk meer ruimte gaat ervaren. Daardoor ga je jezelf beter zien en voel je je gesteund en bekrachtigd. Hierdoor kun je nieuwe keuzes maken en dat zal direct effect hebben op jouw leven.

Het gave is dat je deze opnames keer op keer weer kunt terugzien, zodat de informatie steeds dieper bij je binnen kan komen. 


Daarnaast begeleid ik je per onderdeel verschillende keren door middel van de Power Masterclasses (dit zijn 3 live online seminars) zodat je alle transformaties en kennis ook daadwerkelijk gaat integreren. Je gaat  delen in de community op ons eigen platform en daar helpen je elkaar verder.  


Je ontvangt de bijbehorende online trainingen en de Magic Boosts. Hier is jouw ego niet meer tegen bestand en kun je niet anders dan die lastige zooi transformeren.

Ik heb al zoveel baat bij alles wat ik heb geleerd van jou Mahatma. Er is al veel veranderd, meer ruimte in mijn hoofd en creatiever, meer aktie. Daar ben ik zo blij mee. Ik ben je dankbaar en ben zo blij dat ik hier aan begonnen ben. 
Nel
Power Boost Licht

Wat kost dat? 

De Online Mega Transformatie Training Licht heeft een waarde van meer dan
€ 1588.  


Onze aanbieding voor jou is echter  € 690.
Je hebt de Online Power Training Tem je mind al aangeschaft en betaalt nu nog slechts € 543

Mahatma  leert je jezelf kennen, om te gaan staan voor jezelf & laat je je eigen hart volgen. Love it!
Floor van Beuningen  - schrijver/illustrator/grafisch vormgever

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?


Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Dat is je intuïtie en dan zit je goed bij mij.

Nog wat reacties van de vorige 6 maanden...

Hoi Mahatma en Marjon,

 

Niet te geloven! Intussen zijn er al bijna 5 maanden voorbij van de Mega Transformatie Training Heelheid. Nog 1 maandje en dan zit het er alweer op.


De huidige Mega Transformatie training deed ik omdat ik op zoek was naar iets om mijn leven beter te maken.


De volgende WIL ik echt doen.

Ik wil werken rond de thema's die je aanbrengt.

En eerlijk, ik wil nog niet dat het stopt.

 

Wat ben ik blij dat jullie op mijn pad gekomen zijn.

Jullie zijn prachtige mensen die mijn leven mooier maken.

Dankjewel.❤️

Liefs, Katja

Halloooooo Mahatma,

 

Wat een kneitergoeie masterclass heb ik terug kunnen kijken. Thanxxxx again, oftewel superknetter dank

 

Lieve groet

Francis

Goedemorgen Mahatma, 

Door de Power Training is dit mij overkomen. 

Ik omarm het kind in mij dat lekker kind mag zijn. 

Maar wat nog fijner is, ik denk en zie alles nu als volwassene.
Ik kan nu echt relativeren, omdat ik het als volwassenen zie en niet meer als een gepijnigd kind. 

Dit voelt zo goed en heerlijk, voel me bevrijd van alle pijn die me als kind is aan gedaan, en waar ik steeds in mijn leven naar gehandeld heb. 

Marion
Mahatma en haar spirit-coaching team zijn hele integere mensen. Ik bewonder Mahatma om haar durf echt vanuit haar hart te spreken. Ze heeft mij erg geraakt en geïnspireerd en ik ben heel blij dat ik een jaar met haar heb kunnen meedoen. Het was de investering meer dan waard.

Corien Karssen Ostheopaat  website: praktijkvoorosteopathie.nl/

Dit pakket van Online Power Trainingen brengt mij zoveel en maakt mij sterker en weerbaarder. Echt een groot geschenk uit de hemel. Ik weet niet waar ik zonder dit traject, bij jou Mahatma, zou staan nu. Dit was zo nodig voor mij.

Saskia

Ik kan alleen maar iedereen die ook maar half twijfelt aanraden om het vooral te doen! Ik was zo'n twijfelaar en ik heb geen seconde spijt gehad. De half-jaar training heeft me nu al (na 4 maanden) veel meer gebracht dan ik ooit had gedacht! Ik sta steviger in mijn schoenen, durf meer mezelf te zijn, ben veel minder bezig met wat anderen mensen misschien denken of vinden en vraag ook veel minder na wat een ander vindt dat ik zou moeten doen. Ik voel me gewoon sterker en lichter en durf meer te vertrouwen op mezelf! En, ook leuk, ik krijg van allerlei verschillende kanten te horen dat ik straal!
Anne

Ja, jouw steun en heldere en zeer menselijke aanpak in jouw eigen verhaal en video-oefeningen vind ik hartverwarmend en dat je overal mee mag komen, bij jou voelt dat veilig. Omdat jezelf met een heel eerlijk verhaal bent gekomen en jezelf naar de eindstreep hebt getrokken.. Je maakt het allemaal heel helder in praktische oefeningen waar het over gaat en dat is erg prettig. En alles goedkeuren van jezelf, dat is toch echt wel een gouden verschijnsel voor het Guinness Book of Records.HI

 

Antonetta
Als je loslaat krijg je vrijheid
Thnxxx Mahatma. Het mooiste kado dat ik mezelf ooit heb gegeven is meedoen aan deze training 🍀🙃💝🙏😘
Marise

'Altijd was ik bezig met 'die ander'. Zonder het zelf door te hebben. Waarom geeft die ander mij niet die baan, waarom word ik niet opgemerkt in een grote groep, waarom krijg ik niet te horen dat ze deze kleding leuk vinden staan bij mij, en waarom, in hemelsnaam, waarom wil die ene persoon mij nou niet? 


Alles ging over die ander. Ook toen ik met deze training startte. Ik wilde namelijk begrijpen waarom 'die ander' mij niet wilde. Wat was er dan zo mis met mij dat ik niet werd gezien, niet werd gehoord en elke keer weer werd afgewezen of verlaten. 


 Maar precies daar zat de crux:
 Het gaat eigenlijk niet om die ander. Die ander, in welke vorm dan ook, kan mij nooit de intensiteit geven die ik zelf wilde voelen en waar ik zo naar verlangde. Door Mahatma heb ik mijn eigen kracht ontmoet. Herontdekt.  En die herontdekking, die ontmoeting ben ik nu aan het uitdiepen.'

Nathalie
  Ik heb onder andere de onrust in mij kunnen helen.

Ik geniet nu veel meer met volle teugen van alles in het leven zonder
dat het me energie kost.

 Chantal Merkelbach - schrijfster van het boek : Veerkracht, van lijden naar leiden.

Lieve Mahatma 

 

Als het goed is kennen jullie mij nog van de 3 maanden training heel je hart, jij bent liefde en vergroot je wereld.

 

Mijn werksituatie is hierbij aan bod gekomen. Stress situaties maakte innerlijk veel bij me los. Helaas ben ik 3 dagen geleden toch ontslagen.
Waar ik vroeger in paniek zou raken, bleef ik heel rustig. 

 

Mahatma haar 3 maanden training heeft van mij een nieuw persoon gemaakt! 

 

Tegenslagen zijn leerprocessen geworden. Parels in verdriet vinden zijn tools geworden. Om niet op te geven, het slachtofferschap loslaten en te geloven in onze ware zelf. 

 

Met vertrouwen ga ik deze nieuwe kans tegemoet. Het uit de comfortzone stappen is nog altijd even spannend en nieuw. Toch voel ik mij meer voorbereid en ervaren om deze stappen te zetten. Een overtuiging van "ik ben niet goed genoeg" heeft plaatsgemaakt voor: je kunt het, je bent een topper! 

 

Ik zal dit nooit meer vergeten en zal mij voor altijd verbonden voelen met deze warme plek.

 

Bedankt lieve Mahatma. 

 

❤️

 

Warme groeten,

Glenn
Midden in het proces zittende zie ik in 3 maanden dingen veranderen!😀😍
De kwaadheid naar mijn moeder toe is voor het grootste deel verdwenen, wat ik heel belangrijk vind!
De ruimte in mezelf, die ik nogal kwijt was, ben ik stapje voorstapje aan het heroveren.
Het me thuis voelen, mij welkom in mezelf voelen gaat beter.
Het doet me heel goed met de medespelers hier aan deel te nemen.
Je merkt dat je er niet alleen voor staat.
Dat doet deugd! 💕💕

 Yahoo Yeah en Joepie!! 
Mia
Mahatma is opbouwend en ondersteunend, zonder mensen afhankelijk van haar te maken.

Karin van Rijn - Energetisch psychologe Praktijk Zielsgewijs 

Online trainingen

Een vriendin vroeg mij: 'wordt het nou niet eens tijd dat er wat verandert? Je bent al een paar maanden bezig met die training'


 Dank je wel voor deze vraag! 

Ik ga eens even vertellen wat er veranderd is:
 Ik ben zo vaak gelukkig!


 Ik ben niet bang meer voor wat de toekomst brengt!
 Ik weet dat ik veel krachtiger ben, dan ik ooit gedacht heb!
 Ik weet dat wat mij vroeger verteld is, dat ik niet mooi, niet bijzonder en niet belangrijk ben, niet waar is.

 Ik weet dat mijn ouders niet anders konden, ik heb ze vergeven!

 Ik weet hoe krachtig mijn gedachten zijn! 

Hoezo niet veranderd? Nee, ik heb niet ineens krullen gekregen, ik heb niet ineens het lichaam van een jonge godin, dat niet, maar ik ben wel 12 kilo lichter en glimoogjes! 

Janny

Ik zit nog middenin mijn reis naar heelheid. Ik volg de online Mega Transformatie Training van 6 maanden bij Mahatma. Deze week zijn we gestart met maand 3. Ik kan alleen maar dankbaar zijn dat ik Mahatma ben tegengekomen. Langzamerhand word ik weer zichtbaar voor mezelf. Beetje bij beetje word ik weer blij met mezelf. De rollercoaster van bewustwording waarin Mahatma je meeneemt is gigantisch. Met een lach en een traan. Met luchtigheid en humor, maar ook met meer diepgang naar mijn essentie! Ik doe ertoe. Wij doen ertoe. Ik verheug me op de rest van de training. Dit is werkelijk het beste, mooiste en gaafste kado wat ik mezelf ooit heb gegeven. Ik gun dit iedereen. Dank je wel lieve Mahatma ️❤🙏😘

Karin

Ik was weer heel dankbaar voor de laatste masterclass. Deze was weer zo waardevol met veel herkenbare dingen. Dus bedankt voor de mooie vragen en Mahatma weer eens bedankt voor je immer goede raad. Ik weet nu hoe ik moet omgaan met de boosheid  en irritatie en ik ben me nu ook bewust waar ze vandaan komen. Ik voeg jouw oefeningen met plezier toe aan mijn huis- tuin- en keukengereedschap!

Hilde

Lieve Mahatma,

Vanmiddag bij de Masterclass ben ik diep van binnen zo geraakt en blij geworden. Dat gevoel is heel lang geleden. Dank je wel, ik ben zo dankbaar! ✨🦋👼

Astrid

Ik heb echt het geloof in mijzelf teruggevonden. Ik ben enorm sterk en kom steeds meer en meer in balans met mezelf.

Saskia

Ik vond 't een heel mooie, nuttige Masterclass. Door de meditatie, gekoppeld aan jouw uitleg, gingen we snel en moeiteloos de "diepte" in. En hoe prachtig 't werken met een van de deelnemers, de herkenbaarheid voor de anderen deed ook echt iets met de energie in de groep. Dankjewel, ik heb iedere minuut als heel zinvol ervaren en de tijd was om voor ik er erg in had.

Franca

loslaten
ben  nu ongeveer 7 maanden bij mahatma  aan het leren en heb tot december nog al die heerlijke cursussen
Marion
Het is werkelijk een fantastische investering, mooier innerlijk huis kun je gewoon niet bouwen!
Francis
Mahatma's spiegel is confronterend en uitdagend. Haar steun is onvoorwaardelijk.
Karin
Ik weet wel waar ik zou staan zonder Mahatma en daar word ik absoluut niet blij van! Diep dankbaar!
Marise
Het is eigenlijk niet in woorden te vatten wat het met je doet, het is echt zien, voelen en ervaren. Zo ontzettend bijzonder. Fijner dan alle therapie die ik ooit gevolgd heb. Je komt echt bij de kern en de parel die in jou zit gaat steeds meer stralen, wordt steeds een beetje meer opgepoetst.
Saskia

Planning van de Online Mega Transformatie Trainingen 2021

Uitleg gebruikte afkortingen
LC: Lifechangers
OPT: Online Power Training