Power Boost Licht

Wil jij echt in je eigen kracht gaan staan en jouw Licht de wereld in laten schijnen?

Start: 13 juli 2022 - Om thuis te komen bij je eigen ziel

Je weet dat er meer in je zit, maar het lukt je niet om daarbij te komen...

 1. Je weet dat het universum overvloedig is, maar je leeft toch vooral met de angst dat er voor jou te kort zal zijn.
 2. Het lukt je maar niet om je verleden écht achter je te laten, je voelt je misschien wat makkelijk aangevallen of hebt al snel het gevoel dat iemand wat raars van je vindt.
 3. Je hoort zo'n afkeurend stemmetje in je hoofd, die altijd vind dat je iets anders of beter had moeten doen.
 4. Je weet dat je een missie hebt, maar durft die niet te leven of weet misschien zelfs niet wat die missie nou eigenlijk is.
 5. Je durft niet te vertrouwen op die innerlijke stem die je probeert te sturen, wat nou als die het mis heeft?
 6. En over vertrouwen gesproken... natuurlijk wordt er voor je gezorgd, theoretisch weet je dat wel. Maar het voelen.. vertrouwen dat alles een reden heeft en dat het uiteindelijk goedkomt. Als het erop aankomt doe je toch vooral erg je best om de controle te behouden.
 7. Je hebt je leven al zo vaak proberen op te pakken, maar op de een of andere manier komt het gewoon niet lekker op gang en is het zo hard werken...

Herken jij jezelf in een van deze punten?

Er zit zoveel meer in jou..

De Online Mega Transformatie Training Licht in het kort:

 • De looptijd is 6 maanden, van 13 juli t/m 26 december 2022.
 • De Mega Transformatie Training Licht bestaat uit 6 verschillende Online Power Trainingen met onderwerpen die perfect op elkaar aansluiten. Hierdoor versterken ze  elkaars effect en maak je een grote transformatie door.

  Elk van deze 6 Online Power Trainingen bestaat uit:

 • Een Online Event van 1 dag.
 • 24 dagen online training via filmpjes.
 • 3 Online Masterclasses waarin je al je vragen kunt stellen en Mahatma met deelnemers werkt.
 • Magic Boosts: MP3-bestanden die je helpen je onderbewuste te herprogrammeren.
 • Onze eigen community: Een plek om te delen, elkaar te ondersteunen en overwinningen te vieren. Je doet deze training niet alleen.
Power Boost Licht
€ 1602,-
€ 720,-

Online Mega Transformatie Training Licht

Ben jij deze investering waard?


Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen, neem hiervoor contact op via info@spirit-coaching.nl

'Je bent hier op aarde om je missie te leven.
Om te zijn wie je Echt bent, met al je licht, liefde en kwaliteiten.
En om die kwaliteiten in de wereld te zetten. '
Mahatma

Een paar reacties op deze Mega Transformatie Training

Ank

Dit afgelopen half jaar heeft me datgene opgeleverd waarnaar ik jaren lang heb gezocht. De antwoorden zaten in mezelf. Samen met jullie en onder de fantastische begeleiding van Mahatma, heb ik veel geleerd, is er veel verschoven en vanuit deze basis ga ik nieuwe stappen maken. 💕🙏


Joke

De tools van Mahatma zijn zó levensverrijkend! Ze brengt het altijd zo rustig, vol respect en liefde. Zodoende komt het ook écht binnen. Haar uitleg is duidelijk en haar humor heerlijk :)

Marise

Ik kan de stappen zien  die ik heb gemaakt. Ik ben trots op mijzelf voor de afgelegde weg en ik voel mij zoveel krachtiger. Ik sta voor mijn waarheid en ik spreek die ook uit als het er toe doet. Ik denk na, wil ik dit echt zeggen of is het pleasen? Zo mooi dat ik er nu bij kan stilstaan, even kan voelen en niet zomaar reageer. 🍀💝😘

Leef het leven zoals het voor jou bedoeld is

Hoe ziet jouw leven eruit als je echt jouw Licht gaat leven?

 • Dan weet je wie je bent en wat je te doen hebt hier op aarde. Het leuke is dat je dat niet alleen weet, maar dat je ook je stappen zet.
 • Dat doe je omdat je je niet meer laat beheersen door het bange, angstige ego dat bang is voor zichtbaarheid en authenticiteit.
 • Eindelijk kom je thuis bij wie jij echt bent. Bij jouw Ware Zelf. Dat is zichtbaar voor de mensen om je heen en opeens word je gezien en gewaardeerd. 
 • Je krijgt innerlijke rust en die eeuwige honger in jou en dat diepe verlangen wat aldoor weer zijn of haar koppie op stak, neemt de benen.
 • Je voelt tot in je tenen dat je leven precies goed is, zoals het is. Je vertrouwt het leven.

Elke training geeft me weer nieuwe inzichten, ik kom steeds een laag dieper en leer mezelf steeds beter kennen en te vertrouwen op mijzelf en te geloven in mijn eigen kracht. Ik word elke training weer blijer met mezelf. Zo dankbaar hiervoor. Het leven wordt steeds leuker en lichter. Ik leef! Yes!

Saskia

De zes thema's van deze Online Mega Transformatie Training Licht

Online Power Training 'Tem je Mind'

Het is tijd dat je het spel van je mind gaat doorzien en in contact komt met wie je echt bent. Tijd om thuis te komen in de rust van je ziel.

Online Power Training 'Spreek je Waarheid'

In deze training breng ik je in contact met jouw essentie en dan ga je stap voor stap jouw waarheid spreken.

Online Power Training 'De Pijn Voorbij'

Het is tijd om te ontwaken en groter te worden dan het ego. Dan ga je je grootsheid leven. Je waarachtigheid.

Online Power Training 'Verbinding is de weg'

Je ziel roept en verlangt naar de erkenning van je wezen. Is het nu tijd om je (weer) te verbinden en thuis te komen bij Jezelf en anderen?

Online Power Training 'Van Hoofd naar Hart'

Je gaat magische ervaringen krijgen. Signalen en mogelijkheden die eerder niet toegankelijk voor je waren, komen op je pad. Je betreedt het domein van de pure magie.

Online Power Training 'Leef je Licht'

Jij bent bedoeld om te stralen. Om jouw licht te leven. Voorbij de mind ligt jouw licht op jou te wachten. Jij gaat staan in wie je bent en shinen.

Wat ben ik veranderd.... en wat ben ik blij dat ik jullie tegenkwam! 

Ik heb een andere baan gevonden en geniet van het lesgeven. Mijn eerste stap vanuit de masterclass was om mijn leidinggevende om minder groepen te vragen... ze kwam er gewoon zelf mee!!! Mijn relatie loopt top, ik ben mezelf en gun mijn lieve man zijn leven (was eerder wat controlerend en bemoeizuchtig...) Dus ik ben heel blij...    

Nicole

Wie ben ik, Mahatma?
Meer dan 25 jaar ben ik een 'zoeker' geweest.

Ik leefde vanuit mijn programmeringen met alle bijbehorende angsten en beperkingen en ik wist tegelijkertijd dat er meer moest zijn. Ik had diverse ervaringen en bewijzen gehad, maar ik kon het niet leven. Daar verlangde ik zo naar. 


Jarenlang volgde ik de advaita leer, het non dualisme, maar ook snuffelde ik aan het Boeddhisme en vloog ik meerdere malen naar India, naar de Oneness University voor intense maandtrainingen.

 

De laatste paar jaar is het stil in mij. Die mind kwekt nog heel gewoon als altijd, maar het belemmert mij niet meer. Ik hou mij niet meer in, niet meer klein en ben gaan staan in wie ik echt ben. Mahatma is mijn naam. Maar die naam is niet wie ik ben 😊.

Alles wat ik in die 25 jaar heb geleerd, draag ik in mijn rugzak mee. Wat ooit mijn rugzak met ballast was is nu mijn licht rugzak, gevuld met alle tools en wijsheid die ik gaandeweg heb opgedaan.
En dat geef ik in deze Online Mega Transformatie Training Licht met alle liefde door.  


Resoneren mijn woorden bij je, laat je raken en volg je hart. Ik gun het je zo.

Ik heb al zoveel baat bij alles wat ik heb geleerd van jou Mahatma. Er is al veel veranderd, meer ruimte in mijn hoofd en creatiever, meer aktie. Daar ben ik zo blij mee. Ik ben je dankbaar en ben zo blij dat ik hier aan begonnen ben.   

Nel

We kunnen alles veranderen. 

Ontwaak en kom terecht in je eigen grootsheid.

Na deze training ervaar je dit...

 • Je hebt je mind doorzien en leeft je licht. Je weet dat je geleid wordt en je voelt je verbonden. Verbonden met Jezelf, met je omgeving en jouw onzichtbare hulpbronnen.
 • De informatie van het kind in jou, die je ergens aldoor bewust of onbewust nog belemmerde is veranderd in een liefdevolle energie voor je Zelf en dat is helder.
 • Eindelijk krijg je het succes waar je zo naar verlangde. Jij staat jezelf niet meer in de weg. Dan kan met je werk zijn, maar ook in je privé leven zie je het verschil. 
 • Mensen behandelen je anders. Kreeg je eerst misschien een grote mond of een snauw, nu krijg je respect. Want jouw omgeving resoneert met jou mee.
 • Die missie die je tot nu toe in je nek zat te hijgen, maar niet verder kwam dan daar, ga je nu leven. Je gaat ook merken dat het vanzelf gaat. Dat er van die richtingwijzertjes op je pad komen en je ze gaat volgen ook. 
 • Die angsten, het aanpassen, het je in- en klein houden, die lossen op. Jij gaat staan in al je licht en authenticiteit.
 • Waar waar je eerder vanuit controle leefde, staan nu je hart en ziel aan het roer.
 • Ontspannen en relaxed huppel je door het leven, gewoon omdat het kan en je in al je cellen weet dat je veilig bent.  Genieten is nu je tweede natuur.
 • Je leven wordt verrijkt met een mooie groep gelijkgestemde mensen. Mensen waar je hart blij van wordt.

Mahatma zet je op een positieve manier aan het denken en krijgt je in beweging. Het is geweldig om te zien wat cursisten allemaal hebben kunnen bewerkstelligen na het volgen van een traject. 

Monique
                   

Veelgestelde vragen over de 5 maanden training

Hoelang blijven de trainingen beschikbaar?

Elke Power Training blijft tot 11 maanden nadat je 'm hebt gekregen beschikbaar.

Ik ben eigenlijk nogal druk, kost het veel tijd?

De filmpjes duren maar een paar minuten. De opdrachten zelf doe je vaak gedurende dag terwijl je met andere dingen bezig bent. Soms is het een schrijf opdracht waar je wat langer mee bezig kunt zijn. Maar er is ook altijd ruimte om de opdrachten op een ander moment of een andere dag te doen, wanneer het je wél uitkomt.

Hoe zit dat met de community, is die op Facebook?

Nee, we maken gebruik van ons eigen platform. Dus je hoeft geen lid van facebook te zijn om te kunnen aansluiten bij onze warme community.

Wat als ik niet bij de Masterclasses kan zijn?

Maak je geen zorgen, je kunt van te voren je eventuele vraag insturen en ontvangt naderhand de opnames. Zo ontvang je toch gewoon de begeleiding die voor jou past.

Hoe werken die 5 maanden, moet ik daar nog wat voor doen?

Nee, jij hoeft niets te doen. Elke keer als een Online Power Training is afgelopen wordt je automatisch aangemeld voor de volgende, tot het einde van de 5 maanden. Ook voor de bijbehorende events word je automatisch aangemeld.

                 

Dit is het moment om in jouw volle glorie te voorschijn te komen!

Power Boost Licht
€ 1602,-
€ 720,-

Online Mega Transformatie Training Licht

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van.


Jij bent dit waard!


Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen, neem hiervoor contact op via info@spirit-coaching.nl

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Ik kom steeds dichter bij het licht en de licht-heid. De drukte in mijn hoofd is een pak minder, ik kan beter de controle loslaten en in overgave gaan (oef en dat voelt zo goed), ik kan beter accepteren hoe het nu is en ik leef ook meer in het nu, ik durf voor mezelf te kiezen en te genieten, ik kan de ander beter zichzelf laten zijn, ik ben zelfzekerder en voel me steeds meer in mijn kracht staan. Ik krijg positieve reacties van mijn gezinsleden en van mijn directie dus mijn harde innerlijke werk begint zich op alle vlakken te laten voelen.

Er is een hele nieuwe (spirituele) wereld voor mij opengegaan. Ik was naar iets op zoek en heb het hiermee wel gevonden. Het voelt goed!

Hilde
Wil je meer reacties lezen op deze Online Mega Transformatie Training Licht? Klik dan hier.

Planning van de Online Mega Transformatie Trainingen 2022

Uitleg gebruikte afkortingen
LC: Lifechangers
OPT: Online Power Training