Online Training  *Maak je Dromen Waar*

Een 30 daagse training die je helpt bij het manifesteren van jouw dromen

'Verbeelding is belangrijker dan intelligentie...'

Einstein

De Online Power Training *Maak je Dromen Waar* helpt je de juiste stappen te zetten

Waarschijnlijk weet je al veel van manifesteren en lukt het je toch maar niet jouw dromen waar te maken.


Misschien ga je het online event * Maak je Dromen Waar * meemaken... toch kan het dan zo maar zijn dat je dan nog niet dát aantrekt waar je zo naar verlangt. Je hebt de kennis wel, maar hóe pas je dat nou goed toe in je leven?

Daar ga ik je in deze training gedurende vijf weken mee helpen. Ik neem je letterlijk op allerlei manieren mee aan de hand, zodat het niet anders kan dat dat je jouw dromen gaat realiseren.


Dan is het geen kennis meer maar je gaat de veranderingen letterlijk terugzien in je leven. 

Laten we beginnen met wat reacties van de online training

*Maak je Dromen Waar*, dat een onderdeel is van deze Powertraining

Een middagje geld gemanifesteerd voor verschillende dingen en aan het eind van de middag was ik een paar duizend euro rijker. Daarna kon ik niet meer denken, maar ook helemaal niet. In shock!😗

Loes

Reactie van Astrid

Reactie van Astrid
Ik hou mijn trilling hoog

Wanneer ik s'morgens wakker word, denk ik Aahhh zometeen kijken wat Mahatma voor nieuws heeft. Door elke dag mail te krijgen houd ik de trilling makkelijker hoog en laat minder snel m'n dromen los. Beter nog: ik laat mijn dromen niet meer los! Mahatma, we zijn nog maar net begonnen, maar ik ben nu al zo dankbaar dat je dit met ons doet!

Your USP Title

Reactie van Miranda
Ik zeg Doen! en Doen!
Ik heb in korte tijd als een aantal dromen waar gemaakt en anders in ieder geval de daadwerkelijke stappen gezet om een droom te verwezenlijken. Ik wordt uit mijn comfortzone getrokken en doe dingen die ik eerder echt NIET voor mogelijk had gehouden. Geef Jezelf dit cadeau...

Reactie van Peter

Peter: Het is fijn

Mahatma weet je op haar unieke wijze te kietelen (zoals ze zelf zegt) om bewust te worden van je eigen patronen, uit je comfortzone te komen en je stappen te gaan zetten. Deze training draagt daar zeker toe bij. Het is fijn dagelijks een filmpje te mogen ontvangen met steeds weer een mooie boodschap of leuke en/of uitdagende opdracht.

Ik daag je uit om lekker mee te doen...

Je hoeft het allemaal alleen te doen. Je kunt ook besluiten om jezelf gelijk een upgrade te  geven waar je blij van wordt. Dan weet je zeker dat jouw dromen gerealiseerd gaan worden.

Als jij denkt dat het leven je overkomt...

Dan...

 1. Ben je een slachtoffer van je eigen mind.

 2. Dan trap je met de ene voet op het gaspedaal om gas te geven en tegelijkertijd met de andere voet op de rem. Oftewel je komt geen meter verder.

 3. Dan weet je in je mind dat je goed bent zoals je bent, maar laat het leven je toch echt iets anders zien. Die vrouw of man daar ben je niet zo happy mee  en je portomonaie is leeg.

 4. Dan droom je af en toe wel wat van die vakantie op dat mooie eiland met die palmbomen. Helaas denk je ook maar als te vaak terwijl je op je balkonnetje drie hoog achter zit,  dat het je toch nooit gaat lukken. En daar krijg je dan ook elke keer weer de bewijzen van.

Mijn leven is altijd zo leuk geweest als nu. Haha 🤣... echt niet.

Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen naar een leven met meer geluk en vervulling. Dit begeleiden doe ik op allerlei manieren. Met Lifechanger jaartrainingen, online trainingen en ook door deze Online Power Training.


Mijn leven heeft er niet altijd zo goed uitgezien zoals dat het nu doet. Twintig jaar geleden zei mijn toenmalige echtgenoot 'toedeledoki, ik ga niet meer met je verder'. KABOEM! Mijn hart stond stil. Ik had het niet zien aankomen. IDat gebeurde in een periode dat ik, wegens mijn ME klachten, nog afgekeurd thuis op de bank zat en niet kon werken. Ik had geen cent te makken en voelde mij gebroken en mijn eigenwaarde was onder het nulpunt.


Gelukkig kan alles veranderen en weet ik nu wel wat ik waard ben! Ik heb al mijn dromen werkelijkheid gemaakt en mijn leven ziet er nu zó anders uit. Wij mensen kunnen echt materialiseren. Je moet alleen even weten hoe. Als ik mijn leven heb weten te veranderen, dan kun jij dat ook. Door mijn ervaringen inspireer ik inmiddels duizenden mensen. Ik heb vijf boeken geschreven en ben al weer jaren heel gelukkig met mijn huidige partner.  

Ik heb mijn nieuwe huis gemanifesteerd. Zo blij mee! dank je wel!
Bea

Ik heb de eerste tekenen van de verwezenlijking van mijn dromen al gezien. 

Nu, na twee weken ben ik al zó blij

Larissa

Wat ik bij jou heb gedaan is de beste investering ooit!
Jan Peter

Deze training heeft me bewust gemaakt van mijn eigen patronen. Ik heb dingen afgezegd die niet echt bij mij pasten. 

Paul

Als jij meedoet met deze training dan ga je

 • Stap voor stap  je je stappen zetten en je gaat zien dat je het succes waard bent.

 • Je mensen in jouw business of in huis krijgen die je op een onverwachte manier verder gaan helpen.

 • Van die toevalligheden op je pad krijgen die eerst niets bijzonders lijken te zijn, maar uiteindelijk die ommekeer zijn waar je altijd naar hebt verlangd.

 • Genieten en ontspannen. Gewoon omdat het kan en mag.
  De trilling van jouw onderbewustzijn helpt je moeiteloos verder met het waarmaken van jouw dromen.

 • Heerlijk succesvol in hetgeen je doet zijn.  Het succes komt vanzelf naar je toe, want mensen houden van je en willen bij je zijn.

Ik ben zo blij met het manifesteren in deze training. Ik voel dat er op een diep niveau wat in mij aan het veranderen is. Ik krijg andere reacties terug van mijn omgeving.

Thea

Je zal er maar last van hebben...

 1. Van het je best doen. Van het ploeteren.
   
 2. Van die frustratie dat je weet dat je veel meer in je mars hebt dan er tot nu uit komt.

 3. Van het je niet gezien voelen. Die droom passeert jouw deur en gaat naar je collega die al zoveel succes heeft.

 4. Van het niet zien hoe je dan die dromen waar zou moeten maken.

 5. Van die impasse waar je je in bevind. Dat gevoel van tekort en het verlangen naar meer.

Gelukkig kunnen we alles veranderen.
Als je je mindset verandert,

ga je het leven leiden zoals het is bedoeld en worden je dromen als vanzelf waar.

Mahatma, je hebt  niet alleen het talent om met weinig woorden,
ons zo normaal mogelijk iets uit te leggen.
Maar ik  word gelijk in een paar minuten geraakt door herkenning.

De opdrachten die je bij deze training krijgt zijn goed te doen.  

Chantal

Ik ga je begeleiden naar jouw droomleven. Een leven met innerlijke Vrijheid...

In deze Online Training *Maak je Dromen Waar* neem ik je mee naar een hogere trilling waarbij jij jouw dromen gaat realiseren.

Dankbaar kijk ik terug op deze training. Ik heb gesolliciteerd voor een baan, waarvan ik eerst dacht dat die te hoog gegrepen zou zijn voor mij. Dankzij deze training opnieuw voor mezelf gekozen en mijn hart gevolgd💞 Heerlijk om in mezelf te mogen geloven. Ik had niet durven dromen dat ik nu hier zou staan.

Dank je wel lieve Mahatma 😘

Cor

Wat levert deze Online Training *Maak je Dromen Waar* je op?

 • Die voet gaat van de rem af en jij gaat echt vet gas geven. 

 • Ontspannen en relaxed huppel je door het leven, gewoon omdat het kan.

 • In al je cellen zit vertrouwen dat  jouw onderbewustzijn je wel verder helpt met jouw dromen en je hebt vertrouwen in je eigen trilling.

 • Je gaat zien dat jij uit je comfortzone gaat en die dingen gaat doen die je altijd al wilde gaan doen, maar tot nu toe niet durfde.


 • Je gaat daadwerkelijk stappen zetten richting dat leven waar je altijd al van droomde. Die opslag waar je van droomde ga je vragen en krijgen. Het geld komt opeens van alle kanten naar je toe en je gaat stralen.

Als je effectief aan jezelf wilt werken en niet afhankelijk wilt zijn van een therapie uurtje hier of daar, dan zijn de trainingen die je geeft super.
De mindset wijzigingen sijpelen binnen op een zachte effectieve manier.
Ik ben mijn dromen aan het waarmaken.

En dit alles door een online training.
Mahatma je bent een kanjer!

Martine

Is deze Online Training * Maak je Dromen Waar * iets voor jou?

Met deze Online  Training * Maak je Dromen Waar * ga je daadwerkelijk manifesteren. Stap voor stap ga ik je uit je eigen programmering losweken.


Jouw energie verandert en van daaruit krijg je nieuwe kansen en ga je mogelijkheden zien, die eerder niet in jouw blikbeeld waren.

Ik heb net die reis naar Sardinië geboekt, waar ik al zo lang naar terug wilde gaan, maar wat aldoor onmogelijk leek. Het kwam gewoon op mijn pad. Super blij mee.

Leo

Ik zie hoe mijn leven stap voor stap aan het veranderen is. Ik was altijd al blij met mijn man, maar het lijkt wel alsof we opnieuw verliefd zijn geworden. 

En dan is er nog zoveel meer. Ik ben er blij mee!

Gisela

Ik dacht dat het mij toch niet zou lukken om te manifesteren.

Yehaaa, ik kan het wel. Ik durf het bijna niet te geloven, maar heus. Deze shit werkt. 


Paula

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van, want dat is je intuïtie. 

Mahatma  leert je jezelf kennen, stimuleert je om uit je comfortzone te stappen, om te gaan staan voor jezelf & laat je je eigen hart volgen. Love it!
Floor