arrow_drop_up arrow_drop_down
Tranformatie Training

De Transformatie Training Geluk 😊

Het is tijd om Gelukkig te zijn 

met jezelf en jouw leven!

Wat kan deze Transformatie Training Geluk 😊 jou geven...?

Transformatie Training

Je gaat genieten van het leven,

in plaats van overleven

Je krijgt innerlijke vrijheid waardoor je nieuwe keuzes kunt maken.
Transformatie Training

Je komt in je kracht te staan,
in plaats van dat je je klein houdt


Je gaat staan voor wie jij bent en je gaat je kwaliteiten volop leven.


Transformatie Training

Je gaat jouw dromen waar maken!

Jij manifesteert dagelijks, maar tot nu toe misschien niet altijd dat wat je wilt. Daar komt nu de verandering in! Jouw dromen worden waarheid. 

Het is tijd om te gaan staan in jouw kracht en te gaan shinen!

Deze training is een update die jou in je kracht zet!

Ik leg je het hiernaast uit...

Je zal er maar last van hebben...

  1. Van het gevoel dat je niet jezelf kunt zijn.
  2. Dat je harder moet werken dan de rest, want jij moet presteren en jezelf bewijzen.
  3. Dat het toch echt wel perfect moet zijn wat je doet.
  4. Dat je de godganse dag maar aan het pleasen bent in plaats dat je jezelf heerlijk pleast.
  5. Van dat smachtende gevoel naar goedkeuring en dat je daar bijna alles voor over hebt.
  6. Van dat eeuwigdurende gevoel van tekort. Tekort aan liefde, warmte, succes en niet te vergeten het geld op de bank. Het erge is dat er misschien wel meer dan genoeg is van dat spul, maar dat jij dat nog steeds niet kan voelen. Hoeveel er ook is, jij zit heerlijk te zwelgen in je tekort.

Gedachtes en emoties kunnen we veranderen.
Als je dat doet, ga je het leven leiden zoals het is bedoeld.

Ooit was ik geen blij mens. Ik kende mijzelf en mijn kwaliteiten niet. Ik dacht dat ik het altijd fout deed en dat alle ellende van de wereld mijn schuld was. Ik voelde mij zeker niet geliefd en was niet gelukkig.
Ik was onbewust! Onbewust van mijn waarde en onbewust van het feit dat ik mijn leven grotendeels zelf kon bepalen. Ik overleefde meer dan dat ik voluit aan het Leven was. Op een gegeven moment ging het niet meer. Toen koos ik ervoor om bewust mijn leven te veranderen. Ik leerde over overtuigingen en hoe deze mijn leven beheersten. Overtuigingen in de trant van: 'Ik ben niet goed genoeg, ik kan het niet en ik doe er niet toe.' Ze waren mij zo vertrouwd. Daar nam ik afscheid van. Ook nam ik afscheid van de beperkende emoties die mijn leven beheersten. Zoals de woede, het verdriet en de machteloosheid. Ze gaven mij wel een bepaalde veiligheid, maar ik werd er niet gelukkig van...

Met mijn programmering veranderde ook mijn leven. Tegenwoordig ga ik door het leven als een intens gelukkig mens en ken ik mijn eigen waarde. Ik weet nu dat wat ik heb gedaan voor iedereen mogelijk is. Herken je jezelf een beetje in mijn verhaal? Dan is dit misschien het punt waarop jij de richting van jouw leven verandert. 

Stel je eens voor dat je helemaal gelukkig zou zijn met jezelf en jouw leven en dat je je missie leeft. Hoe zou dat zijn?

Na deze training ervaar je dit...

  • Als jij in de spiegel kijkt, zie jij Jezelf in plaats van je vaders afkeurende blik. Jawel, jij met die grote grijns op Jouw gezicht. 
  • Je hebt afscheid genomen van dat gesop met het pleasen. Jij weet het helemaal: jij bent nr 1. Die informatie zit gewoon in je cellen.
  • Het leuke is dat dit  gelijk doorwerkt op je omgeving. Jouw partner weet het en behandelt je met liefde en respect. (ennuh... heb je nog geen partner, maak dan je borst maar nat...).
  • Jouw kids kennen inmiddels jouw grenzen, maar je weet het met die kids hè... die apen alles na. Dus die geven ook hun grenzen aan.
Tranformatie Training
Wat heb ik genoten en geleerd en wat ben ik gegroeid.
Ik heb eindelijk mijn innerlijk kind eindelijk in mijn armen gesloten.
Eindelijk ben ik HEEL en één met mezelf . Ik ben Marcella en ik ben goed, ik ben onschuldig.
Marcella

Hoe ziet deze Online Transformatie Geluk 😊 eruit?

De Online Transformatie Training Geluk 😊 is een training van drie maanden, die drie verschillende Online Power Trainingen bevat. Tijdens iedere Online Power Training gaan we op allerlei manieren aan de slag met dat onderwerp.


Daardoor ga je stap voor stap meer van Jezelf houden en wordt het leven ook een stuk leuker.

De drie Online Power Trainingen van deze 

Transformatie Training Geluk 😊 zijn...

Blij met Mij

Online Power Training 'Blij met Mij'

In jou leeft ergens op celniveau nog een klein kind, het innerlijk kind. Als je daar vrede mee krijgt, dan ben je simpelweg gelukkig met jezelf.

Loslaten

Online Power Training 'Loslaten'

Als je niet kunt loslaten dan is dat een dingetje want dan sleep je de hele dag meuk  mee. Meuk van vroeger, meuk van andere mensen en dan zit je ook vast in je eigen meuk. Daar word je niet blij van. Loslaten dus. Dat ga je leren in deze mega vette befaamde training van loslaten. 
Loslaten geeft vrijheid

Online Power Training 'Manifesteren'

Wij mensen kunnen manifesteren. Dat doen we de hele dag, alleen vaak trekken we situaties en mensen naar ons toe waar we niet zo blij mee zijn. Je kunt dat dus sturen. In deze training  ga je dat leren waardoor jouw leven er anders uit gaat zien.
Ik voel me na elk programma onderdeel enorm groeien, veel loslaten, veel zwaarte opschonen en zoveel meer handvatten van hoe het nou allemaal zit en leuker kan zijn. Ben je enorm dankbaar! !!
Barbara
Dank je wel Mahatma!
Voor het leren hoe je je systeem kan gaan resetten, hoe je je leven kunt veranderen...
Wat had ik mijn twijfels om me hiervoor in te schrijven. Wat ben ik blij het te hebben gedaan! DANKBAAR!! Voelde ineens de behoefte dit te schrijven, dus luister er maar naarπŸ˜‹.
Annelies
Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Mahatma meer dan dankbaar ben!
Agnes Terhorst - kunstenares, tekentherapeut, & coach beeldend

Hoe werkt de Online Transformatie Training Geluk?

Na je aanmelding hoef je niets meer te doen, alles gaat automatisch.
Gedurende 24 dagen krijg je dagelijks zo'n lekker filmpje om de dag mee te beginnen, zo'n filmpje waar je ogen van gaan glinsteren en die je met een nieuwe fijne energie de dag mee doorneemt.
Dat zijn van die filmpjes die je gaat missen als ze zijn afgelopen. Maar gelukkig begint er daarna weer een nieuwe maand.

Tijdens de bijbehorende online events ga ik je 'live' begeleiden, waardoor je je eindelijk jezelf echt ziet.
Je neemt afscheid van die kinderlijke aannames over jezelf en nu komt jouw ware aard,
die van die tijger in jou, naar boven.  Jij laat de wereld een poepie ruiken.

Daarnaast begeleid ik je per onderdeel drie keer door middel van de Power Masterclasses (dit zijn live online seminars), zodat je alle transformaties en kennis ook daadwerkelijk gaat integreren. Nee hoor, je hoeft het niet meer alleen te doen.

Je gaat delen in de community op ons eigen platform en daar help je elkaar verder.  


Je ontvangt de bijbehorende  Magic Boosts en dat is cool, want je hoeft alleen maar te ontspannen en ondertussen verander je je programmering. Lekkurrr toch.

Het is bizar... Ik stond vanmorgen op en de zwaarte waar ik zo lang mee heb gestoeid is weg.  Ik kan het nog niet helemaal geloven, maar het is toch waar. 
Wilde ik je even laten weten. 

Loes

Wat kost de Online Transformatie Training Geluk?

Tranformatie Training

Online Transformatie Training Geluk

Deze Online Transformatie Training Geluk 😊 duurt 3 maanden en heeft een waarde van meer dan €  794.

Jouw investering is echter slechts € 387.

100% tevredenheids garantie!

Het is eenvoudig. Als je merkt dat de training toch niet aan jouw verwachtingen voldoet, dan kun je je alsnog binnen twee weken hiervoor afmelden en restitueren wij jou je inleg.
Zo wordt het echt wel een no brainer.

Bij de Power Training 'Loslaten' ging er een wereld voor mij open; opeens had ik een simpele gouden tool in handen om talloze situaties, gevoelens en mindsets mee aan te pakken. Power Training 'Blij met mij gaf mij een verdieping tot mijzelf en na de Power Training 'Maak je dromen waar', heb ik het gevoel dat ik een ander leven leid; een lichter blijer leven. 

 

Tijdens deze laatste training ervoer ik weinig verandering waardoor ik het manifesteren heb losgelaten omdat ik dacht dat het te groot voor mij was. Maar na de cursus ging het ineens stromen; ik ervaar een diepere verbinding met mijzelf en mijn leven en alles om mij heen. Van alle kanten stromen er mogelijkheden naar mij toe en pak ik ineens dingen aan die ik voorheen links liet liggen. Alles voelt Lichter, Blijer en Makkelijker. 

Ik kom steeds dichter bij mijn essentie en leer deze te leven en ben je daar Intens Dankbaar voor Mahatma! 

Veel liefs!
Susannah

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?


Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Dat is je intuïtie en dan zit je goed bij mij. 


Je kunt trouwens in termijnen betalen. Per termijn vragen we
€ 10 incassokosten.

Tranformatie Training
Ik ben zoooo megadankbaar voor dit proces! Ik was heel vaak tot tranen geroerd de afgelopen maanden. Ik ben zo blij hiermee. De innerlijke rust, de negativiteit achter mij latend, vertrouwen op de toekomst zoals ik hem manifesteer, de tekens die op mijn pad komen en alles wat er al is. I’m a happy woman πŸ’ƒπŸ»! Yihaaaa thnxxxxx mahatma-revier   πŸ™πŸ» ☘️ 😘 
Marise
Loslaten geeft vrijjheid

Ik merk dat ik krachtiger geworden ben in mijn stem. Minder zeurderig en sloom. Ik merk dat ook als ik iets over het hoofd heb gezien of iemand anders info achtergehouden heeft. Ik reageer nu op een puntige maar vriendelijke manier en ga dan niet zoals eerder in een hoekje  zitten pruilen. Ik stroom weer mee met het leven in plaats van krampachtig bezig te zijn.

Marly

Lieve Mahatma, door jouw trainingen kom ik echt bij lagen en gevoelens, waar niemand anders bijkomt en voel ik echt zeer vasthoudende negatieve gedachten eindelijk loskomen. Je bent zo oprecht, authentiek en diepgaand, vind het echt magisch wat jij doet.

Dank je wel hiervoor! 

Sandra

Wat heb ik genoten en geleerd en wat ben ik gegroeid.
Ik heb eindelijk mijn innerlijk kind eindelijk in mijn armen gesloten.
Eindelijk ben ik HEEL en één met mezelf . Ik ben Marcella en ik ben goed, ik ben onschuldig.

Marcella

Ik ben heel blij, want eindelijk, na  7 jaar werken aan mezelf, ben ik in staat om zonder oordeel en met mededogen naar de pijn van vroeger te kijken.

Kim

Ik zeg Doen! En Doen! Ik heb in korte tijd al aantal dromen waar gemaakt en anders in ieder geval de daadwerkelijke stappen gezet om een droom te verwezenlijken.
Ik word uit mijn comfortzone getrokken en doe ik dingen die ik eerder echt NIET voor mogelijk had gehouden. Geef jezelf dit cadeau...

Miranda
Tranformatie Training
Super, deze training verandert inderdaad je leven. Zooooo blij dat ik dat gedaan heb. Mahatma maakt haar belofte waar!
Robert
Ik voel me na elk programma onderdeel enorm groeien, veel loslaten, veel zwaarte opschonen en zoveel meer handvatten van hoe het nou allemaal zit en leuker kan zijn. Ben je enorm dankbaar! !!
Barbara

De Planning van de Online Transformatie Trainingen 2021

Uitleg gebruikte afkortingen
LC: Lifechangers
OPT: Online Power Training
___________________________________________________________________________________