Reacties op:
De Transformatie vijfdaagse

Of klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina.
Voor mij was het onvergetelijke ervaring. Ik heb zoveel weerstand mogen aankijken en los mogen laten. Ik kwam als een verlegen vrouw die zichzelf lelijk vond en het heel moeilijk vond om verbinding te maken met anderen. Door de oefeningen, de begeleiding, de anderen en mijn hart die telkens fluisterde: "toe maar, doe het maar" ben ik getransformeerd in een zelfbewuste vrouw die in de spiegel kan kijken zonder oordeel en die het fijn vindt om verbinding te maken met anderen. Echt life changing en ik ben heel dankbaar dat ik het mocht ervaren.
Wendy
Tem je mind

Wat een geweldige euforie voelde ik bij thuiskomst. Het is zo bijzonder om te zien dat ze deze Energie thuis gelijk oppakten, wauw!! Wat heb ik mij altijd een klein bang muisje gevoeld.  En vandaag 😊 mijn buikgevoel maakt overuren en ik kan de hele wereld aan. Het was echt fantastisch mooi deze transformatie. Diep dankbaar.

Monique
Zie hoe iemand na vijf dagen hard aan zichzelf werken tot op het bot zo kan stralen. Ik herken mijzelf niet meer terug. Dit is ongelofelijk.
Jan
loslaten mag

Ik ben heel blij dat ik mezelf de Transformatie 5 daagse heb gegund. De spiegels die ik kreeg in een grote groep mensen hebben me vele inzichten gegeven. Ook voelde ik me veilig met alles wat er was. Ik ben op een andere manier naar mijn leven gaan kijken en voel me daar beter bij dan voorheen. Dank Mahatma en team!🙏

Ingrid
Zo bijzonder, onvergetelijk en helend...! 🙏
Ciska

Ik ben vanavond thuis gekomen van de intense transformatie 5 daagse van Mahatma Revier. Ik voel enorm veel dankbaarheid voor het enorme vertrouwen en liefde van Mahatma, haar team en alle groepsleden. De energie was enorm hoog en stroomt rijkelijk. Het lijkt of ik onvermoeibaar ben. De laatste 3 nachten heb ik totaal 11 uur geslapen, een intense dag achter de rug, ruim drie uur in trein en nog een half uur gelopen naar huis en ben nog fit.

De transformatie is in gang gezet en vele overtuigingen zijn veranderd in positieve overtuigingen. De inzichten die ik heb mogen ontvangen hebben mijn leven vanaf de eerste dag van de 5 daagse al veranderd. Ik ben steeds meer in staat om bij mijn eigen gevoel te blijven en mijn leven te leven zoals het bedoeld is. En dit terwijl ik woensdag hééél veel weerstand voelde hoe dichter ik in Meddo kwam en bijna over moest geven. Ik liet het over me heen komen en dacht laat het maar gebeuren wat nodig is. Ik had totaal geen verwachtingen en dacht ik zie en voel het wel. Dat heb ik geweten!! Overweldigend was het. Ik voel me nu goed, ontspannen en volg mijn hart op weg naar vrijheid! Ik ben heel dankbaar.


Ina
Tem je mind

Helder en scherp zie ik de wereld en mijn plaats erin, in liefde loop ik door mijn dag, geen greintje zelfkritiek alleen maar liefde. Wat een verschil! Liefs en veel dank aan Mahatma Revier en assistenten en alle deelnemers.

Nicole
Als je loslaat krijg je vrijheid
Het is zo'n bijzondere ervaring! Dat vergeet je je hele leven niet meer. Echt een aanzet tot verandering van je levensinstelling. 💖
Karin
Het was heel bijzonder, vijf dagen met zijn allen. Er gebeurt écht wat met je. Uitdagend en transformerend.
Loes

Het waren bijzondere dagen. Ik ben dankbaar dat ik mee mocht doen.

Sharon
5 dagen Trafo, samen met een groep prachtige mensen onder begeleiding van Mahatma Revier. ‘What happens in Meddo, stays in Meddo’, maar deze vijver was mijn eigen ‘Structuur’. Ik stap in mijn EIGEN KRACHT en kan daar altijd voor kiezen. In al mijn schoonheid, lelijkheid, power, kwetsbaarheid, vreugde, verdriet, alleen en samen. Het zijn andere kanten van dezelfde medaille... alles is EEN. Ik mag groots zijn, in mijn zichtbaarheid én mijn onzichtbaarheid. Met al mijn kwaliteiten én imperfecties. Ik zie mezelf met milde ogen en geniet van elke ervaring. ZIJN. ✨❤️🙏
Erik

Intens dankbaar voor 5 magische en transformerende dagen, onder de liefdevolle begeleiding van Mahatma Revier, Marjon de Groot-Dekker, Yvonne Macky Makkenze en Rob.

 

Samen met alle andere moedigerds, was ik deelgenoot van zo veel mooie en diepgaande processen. Zo dankbaar voor alle spiegels, lessen en inzichten.

Laag voor laag, kwam ik dichter bij mijn kern; bij mijn True Colors 🌈

 

Dit is wie ik ben 💜

Dit ben ik ❤

Ik ben 🧡

Ik 💛

Lizette

Langzaam sijpelt door wat er de afgelopen dagen gebeurd is bij de Trafo van Mahatma Revier in Meddo. Emoties, angsten overwonnen, liefde en grote veranderingen doorgemaakt,  niet alleen bij mij maar ook bij da andere 14 participanten.

Dank jullie wel , deelnemers, voor de confronterende spiegels, warmte en steun, Mahatma Revier, Marjon de Groot-Dekker , Yvonne Mackay , Rob voor de begeleiding, steun en zoveel meer!

Ik mis de bubbel!

Ik voel zoveel dankbaarheid en liefde dat ik dit ben aangegaan.

Ik voel me een vlinder!

Marjolein

Dank je wel Mahatma Revier, Marjon de Groot-Dekker,Yvonne Macky Makkenze en Rob en alle lieve, warme en mooie mensen die de afgelopen 5 dagen tijdens de trafo in Meddo mijn steun en spiegel waren. 

 

Alle stukjes in mij vormen steeds meer een nieuw geheel met nieuwe doelen en vooral met heel veel liefde voor mijzelf 💕💕💕💕💕💕

 

IK HOU VAN MIJ

Irene

Net terug van de Transformatievijfdaagse. En waar ik op hoopte toen ik begon is nog gebeurd ook: de angsten, pijnen en depressies die zo'n groot deel van mijn leven hebben bepaald, zijn opgelost en vervangen door dingen als liefde en vrijheid. Zweverig? Vast wel, maar het voelt net zo concreet als de pijn en zelfafkeuring waar ik eerder in uitmuntte, en veel prettiger. Ontzettend bedankt Mahatma Revier. ;).

Rino
Wat een geweldige euforie voelde ik bij thuiskomst. Zo bijzonder om te zien dat ze deze Energie thuis gelijk oppakten, wauw !! En vandaag😁? Mijn buikgevoel maakt overuren. Het was echt fantastisch mooi deze transformatie. Heel dankbaar.
Monica
Zie hoe iemand na vijf dagen hard aan zichzelf werken, gaan tot het bot, zo kan stralen. Kijk dat is nu het gevolg van het meedoen aan Intensives geleid door Mahatma. Ik ben je eeuwig dankbaar…
Jan

Helder en scherp zie ik de wereld en mijn plaats erin, in liefde loop ik door mijn dag, geen greintje zelfkritiek alleen maar liefde. Met grote dank aan Mahatma

Nicole
Wat ben ik enorm geraakt bij het assisteren van de Trafo afgelopen 5 dagen van Spirit Coaching. Al dat licht! Poehé!  Zo ontroerend!  Ik ben dankbaar. Voor het lef van alle deelnemers. Voor hun vertrouwen.  Dankbaar voor het mee maken van dwars door alle angsten heen op weg naar de focus. Naar het diepste verlangen! Op weg naar transformatie.  Dankbaar ben ik. Voor het licht in mij.  Voor mijn kracht en intuïtie. Dankbaar...
Klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina.