de vijfdaagse transformatie

Transformatie vijfdaagse

Angsten overwinnen en leven vanuit ware kracht is mogelijk! 

de vijfdaagse transformatie

Het leven begint buiten je comfortzone

Deze intensive is  voor mensen die er naar verlangen om vanuit innerlijke waarheid te leven en daadwerkelijk doelen te bereiken. De Transformatie vijfdaagse haalt je uit je cocon en transformeert oude conditioneringen tot op cel niveau.


Transformeer naar wie je werkelijk bent. Kom uit je cocon en vlieg!


Ieder mens heeft een zogenaamde ‘comfortzone'; een bepaalde ruimte in ons leven waarbinnen we ons prettig voelen. Angsten overwinnen we zodra we uitgedaagd worden om ons buiten deze ruimte te begeven (bijvoorbeeld door iets nieuws te doen), kan het zijn dat dit gepaard gaat met angst. Een angst die ervoor zorgt dat je toch maar niet doet wat je eigenlijk het allerliefste wilt. Dit kan zijn op het gebied van een eigen onderneming, van de liefde, gezondheid of van financiële overvloed. Het lijkt net of je wordt tegen gehouden door iets buiten jezelf.

de transformatie vijfdaagse

Gelukkig kun je dat veranderen wanneer je je bewust wordt van wat er in jou op onbewust niveau leeft. In deze intensive gaan we angsten overwinnen. We gebruiken methodes die grensverleggend zijn en waarbij je dwars door angsten en belemmerende overtuigingen gaat. Door zo door je angsten heen te gaan, komt er een enorme energie en een potentieel vrij, die je kunt gebruiken om echt datgene te creëren waar je van droomt.

de transformatie vrijfdaagse

Tijdens deze 5-daagse Intensive...

  •  ... ga je angsten overwinnen, waardoor je eindelijk kunt doen wat je al zolang wilt gaan doen. Je eigen bedrijf beginnen, je hart weer openen voor een nieuwe partner, opslag vragen aan je werkgever of die onhandelbare puber nu eens eindelijk de waarheid vertellen. Je kiest ervoor om zichtbaar te worden.

  •  ... maak je jouw potentieel vrij. Je komt in kontakt met je moed, daarop word je ook uitgedaagd. Daar krijg je daadkracht van waardoor je als vanzelf je stappen gaat zetten die nodig zijn. 

  • ... transformeer je jezelf en je gaat afscheid nemen van dat oud zeer waar je nu écht wel zat van bent. Op deze wijze wordt die sluimerende tijger in jou, die het leven intens geniet,  eindelijk wakker. 

  • ... ga je de beperkingen en belemmeringen van jouw denken herkennen en loslaten. Dat angstige mindje, welke is gebaseerd op ervaringen van vroeger verliest terrein en JIJ, krachtige man of vrouw, neemt het roer in handen.

  • ... ga je jouw doelen bereiken. Je gaat zulke stappen zetten dat je niet meer terug kunt naar het oude. Deze keer zet je door, simpelweg omdat je niet meer anders kunt.

  • ... kom je in jouw kracht. Jij, stralende man of vrouw, gaat staan en laat de wereld een poepie ruiken.


Deze intensive is een meerdaagse, intensieve training waarbij je intern verblijft. Hierdoor heb je de gelegenheid om je volledig aan het proces over te geven. We maken langere dagen zodat op diep niveau zeer veel getransformeerd kan worden.


Deze intensive wordt gegeven door Mahatma en assistenten.

de transformatie vrijfdaagse

Algemene Informatie

Datum: 19-23 juli 2022

Locatie: Meddo (Winterswijk), Centrum de Horst, Meddoseweg 22, 7104 AA Meddo

Tijdsduur: 5 dagen (intern verblijf)

Prijs: € 897. Dit is exclusief maaltijden en overnachtingen
T/m 12 juli 2022 geldt een vroegboekkorting. Je betaalt dan slechts 750 (exclusief verblijfskosten)

Voorwaarden: Algemene Voorwaarden

Opmerkingen: De verblijfskosten (overnachtingen en maaltijden) bedragen

€ 385,-. 

Klik hier voor algemene informatie over verblijf e.d.

'Hieronder een aantal video reacties'

Een reactie voor de transformatie vijfdaagse

Een reactie voor de transformatie vijfdaagse

Nog een aantal reacties op de Transformatie vijfdaagse

Ina schrijft:  'Ik ben vanavond thuis gekomen van de intense transformatie 5 daagse van Mahatma Revier. Ik voel enorm veel dankbaarheid voor het enorme vertrouwen en liefde van Mahatma, haar team en alle groepsleden. De energie was enorm hoog en stroomt rijkelijk. Het lijkt of ik onvermoeibaar ben. De laatste 3 nachten heb ik totaal 11 uur geslapen, een intense dag achter de rug, ruim drie uur in trein en nog een half uur gelopen naar huis en ben nog fit.

De transformatie is in gang gezet en vele overtuigingen zijn veranderd in positieve overtuigingen. De inzichten die ik heb mogen ontvangen hebben mijn leven vanaf de eerste dag van de 5 daagse al veranderd. Ik ben steeds meer in staat om bij mijn eigen gevoel te blijven en mijn leven te leven zoals het bedoeld is. En dit terwijl ik woensdag hééél veel weerstand voelde hoe dichter ik in Meddo kwam en bijna over moest geven. Ik liet het over me heen komen en dacht laat het maar gebeuren wat nodig is. Ik had totaal geen verwachtingen en dacht ik zie en voel het wel. Dat heb ik geweten!! Overweldigend was het. Ik voel me nu goed, ontspannen en volg mijn hart op weg naar vrijheid! Ik ben heel dankbaar.'

Hieronder nog een aantal reacties op de transformatie vijfdaagse

Kelly

'Het waren 5 intense, mooie dagen. Veel gehuild, maar ook veel gelachen. Vele angsten doorstaan en er veel sterker uit gekomen. Het waren 5 dagen om nooit meer te vergeten! Ik ben Mahatma Revier, de assistenten en de groep onwijs dankbaar voor de veilige omgeving die zij geboden hebben, de mooie momenten en de emotionele momenten.'

Akkelien

'Net wakker. Ik heb een hele intense transformatie 5 daagse gedaan bij Mahatma Revier. Ik heb mijzelf mogen verwelkomen in al mijn pijn, verdriet en gelukzaligheid. Alles mocht er zijn. Ik voel mij een hele andere vrouw, als herboren, rustig en sereen. 

Het leven komt zoals het komt en vanuit mijn innerlijke kracht en liefde ga ik het ademen en leven. 

Ik ben trots op mij.'❀️

Ingrid

'Ik ben heel blij dat ik mezelf de Transformatie 5 daagse heb gegund. De spiegels die ik kreeg in een grote groep mensen hebben me vele inzichten gegeven. Ook voelde ik me veilig met alles wat er was. Ik ben op een andere manier naar mijn leven gaan kijken en voel me daar beter bij dan voorheen. Dank Mahatma en team!'πŸ™

Monique

'Wat een geweldige euforie voelde ik bij thuiskomst. Het is zo bijzonder om te zien dat ze deze Energie thuis gelijk oppakten, wauw!! Wat heb ik mij altijd een klein bang muisje gevoeld.  En vandaag 😊 mijn buikgevoel maakt overuren en ik kan de hele wereld aan. Het was echt fantastisch mooi deze transformatie. Diep dankbaar.'

'Wat ben ik enorm geraakt bij het assisteren van de Trafo afgelopen 5 dagen van Spirit Coaching. Al dat licht! Poehé!  Zo ontroerend!  Ik ben dankbaar. Voor het lef van alle deelnemers. Voor hun vertrouwen.  Dankbaar voor het mee maken van dwars door alle angsten heen op weg naar de focus. Naar het diepste verlangen! Op weg naar transformatie.  Dankbaar ben ik. Voor het licht in mij.  Voor mijn kracht en intuïtie. Dankbaar...'

Hieronder nog een aantal reacties op de transformatie vijfdaagse

Ciska

'Zo bijzonder, onvergetelijk en helend...!' πŸ™

Jan

'Zie hoe iemand na vijf dagen hard aan zichzelf werken tot op het bot zo kan stralen. Ik herken mijzelf niet meer terug. Dit is ongelofelijk.'

Nicole

'Helder en scherp zie ik de wereld en mijn plaats erin, in liefde loop ik door mijn dag, geen greintje zelfkritiek alleen maar liefde. Wat een verschil! Liefs en veel dank aan Mahatma Revier en assistenten en alle deelnemers'

 

Karin

'Het is zo'n bijzondere ervaring! Dat vergeet je je hele leven niet meer. Echt een aanzet tot verandering van je levensinstelling.' πŸ’–

Reactie van Loes: 'Het was heel bijzonder, vijf dagen met zijn allen. Er gebeurt écht wat met je. Uitdagend en transformerend"

Het waren bijzondere dagen. Ik ben danklbaar dat ik mee mocht doen.

Sharon

5 dagen Trafo, samen met een groep prachtige mensen onder begeleiding van Mahatma Revier. ‘What happens in Meddo, stays in Meddo’, maar deze vijver was mijn eigen ‘Structuur’. Ik stap in mijn EIGEN KRACHT en kan daar altijd voor kiezen. In al mijn schoonheid, lelijkheid, power, kwetsbaarheid, vreugde, verdriet, alleen en samen. Het zijn andere kanten van dezelfde medaille... alles is EEN. Ik mag groots zijn, in mijn zichtbaarheid én mijn onzichtbaarheid. Met al mijn kwaliteiten én imperfecties. Ik zie mezelf met milde ogen en geniet van elke ervaring. ZIJN. βœ¨β€οΈπŸ™
Erik

Nagenieten van de 5 daagse transformatieweek in Meddo onder begeleiding van Mahatma Revier, Yvonne Macky Makkenze, Marjon de Groot-Dekker en Rob.

 

Wat een magische ervaring... wat mocht ik voorbij alle lagen van oud zeer weer helemaal terug komen bij wie ik in mijn diepste kern ben en ik pluk er nú al de vruchten van...


I love me πŸ’™

Ik mag spelenderwijs ontdekken πŸ§‘

Alles in mezelf mag er zijn πŸ’š

De juiste personen zullen resoneren op mijn trilling πŸ’›

Door de donkerste delen naar het prachtige licht en pure zijn van wie ik ben β€

 

Dit pakt niemand me meer af! Trots  & dankbaar 🀩

Krista

Intens dankbaar voor 5 magische en transformerende dagen, onder de liefdevolle begeleiding van Mahatma Revier, Marjon de Groot-Dekker, Yvonne Macky Makkenze en Rob.

 

Samen met alle andere moedigerds, was ik deelgenoot van zo veel mooie en diepgaande processen. Zo dankbaar voor alle spiegels, lessen en inzichten.

Laag voor laag, kwam ik dichter bij mijn kern; bij mijn True Colors πŸŒˆ

 

Dit is wie ik ben πŸ’œ

Dit ben ik β€

Ik ben πŸ§‘

Ik πŸ’›

Lizette

Langzaam sijpelt door wat er de afgelopen dagen gebeurd is bij de Trafo van Mahatma Revier in Meddo. Emoties, angsten overwonnen, liefde en grote veranderingen doorgemaakt,  niet alleen bij mij maar ook bij da andere 14 participanten.

Dank jullie wel , deelnemers, voor de confronterende spiegels, warmte en steun, Mahatma Revier, Marjon de Groot-Dekker , Yvonne Mackay , Rob voor de begeleiding, steun en zoveel meer!

Ik mis de bubbel!

Ik voel zoveel dankbaarheid en liefde dat ik dit ben aangegaan.

Ik voel me een vlinder!

Marjolein

Dank je wel Mahatma Revier, Marjon de Groot-Dekker,Yvonne Macky Makkenze en Rob en alle lieve, warme en mooie mensen die de afgelopen 5 dagen tijdens de trafo in Meddo mijn steun en spiegel waren. 

 

Alle stukjes in mij vormen steeds meer een nieuw geheel met nieuwe doelen en vooral met heel veel liefde voor mijzelf πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•

 

IK HOU VAN MIJ

Irene
Online trainingen

Net terug van de Transformatievijfdaagse. En waar ik op hoopte toen ik begon is nog gebeurd ook: de angsten, pijnen en depressies die zo'n groot deel van mijn leven hebben bepaald, zijn opgelost en vervangen door dingen als liefde en vrijheid. Zweverig? Vast wel, maar het voelt net zo concreet als de pijn en zelfafkeuring waar ik eerder in uitmuntte, en veel prettiger. Ontzettend bedankt Mahatma Revier. ;).

Rino

Wat een geweldige euforie voelde ik bij thuiskomst. Zo bijzonder om te zien dat ze deze Energie thuis gelijk oppakten, wauw !! En vandaag😁? Mijn buikgevoel maakt overuren. Het was echt fantastisch mooi deze transformatie. Heel dankbaar.

Monica

Zie hoe iemand na vijf dagen hard aan zichzelf werken, gaan tot het bot, zo kan stralen. Kijk dat is nu het gevolg van het meedoen aan Intensives geleid door Mahatma. Ik ben je eeuwig dankbaar…

Jan

Vechten voor mijn plek was niet meer nodig toen mijn hart ging spreken. Mijn voetjes, die mijn hele leven door mezelf gepijnigd en ingepakt geweest zijn, hebben voor het eerst de buitenwereld op alle vlakken gevoeld. De focus naar vrijheid deed angst en walging verdwijnen. Een leven vol eigen afkeuring en walging werd getransformeerd in totale zelfacceptatie. Ik werd liefdevol en zacht naar mezelf. Ik heb de stilte in mij kunnen waarnemen... Ik kon niks meer zeggen.

I am thankful to see me, to trust me, to love me, to feel lucky and to feel happy... for life! This is freedom, I feel free...

Claudia

Helder en scherp zie ik de wereld en mijn plaats erin, in liefde loop ik door mijn dag, geen greintje zelfkritiek alleen maar liefde. Met grote dank aan Mahatma

Nicole
arrow_drop_up arrow_drop_down