de vijfdaagse transformatie

Transformatie vijfdaagse

Angsten overwinnen en leven vanuit ware kracht is mogelijk!
van 22-26 mei 2024

Voel jij je ook begrensd in wat je eigenlijk zou willen doen?

Ieder mens heeft een zogenaamde ‘comfortzone'. Dit is een bepaalde ruimte in ons leven waarbinnen we ons prettig voelen. Angsten overwinnen we zodra we uitgedaagd worden om ons buiten deze ruimte te begeven (bijvoorbeeld door iets nieuws te doen). Maar het kan het zijn dat dit gepaard gaat met zoveel angst dat je je laat tegenhouden. Een angst die ervoor zorgt dat je toch maar niet doet wat je eigenlijk het allerliefste wilt. Dit kan zijn op het gebied van een eigen onderneming, van de liefde, gezondheid of van financiële overvloed. Het lijkt net of je wordt tegen gehouden door iets buiten jezelf.

Een paar reacties

Kelly

Het waren 5 intense, mooie dagen. Veel gehuild, maar ook veel gelachen. Vele angsten doorstaan en er veel sterker uit gekomen. Het waren 5 dagen om nooit meer te vergeten! Ik ben Mahatma Revier, de assistenten en de groep onwijs dankbaar voor de veilige omgeving die zij geboden hebben, de mooie momenten en de emotionele momenten.


Franca

Het was een prachtig programma,  helemaal afgestemd op de groep. Ik heb me ook op heftige momenten heel veilig gevoeld en gedragen door de deskundigheid van jou en je team!  


Dankjewel,  ik voel me bevrijd en in rust.


LiefsAkkelien

Net wakker. Ik heb een hele intense transformatie 5 daagse gedaan bij Mahatma Revier. Ik heb mijzelf mogen verwelkomen in al mijn pijn, verdriet en gelukzaligheid. Alles mocht er zijn. Ik voel mij een hele andere vrouw, als herboren, rustig en sereen. Het leven komt zoals het komt en vanuit mijn innerlijke kracht en liefde ga ik het ademen en leven. 

Ik ben trots op mij.❤️

Denk je eens in...

  • ...dat jij precies datgene doet met je leven wat je diep van binnen wilt.
  • ...dat je je niet langer laat tegenhouden door die onzichtbare angst-gevangenis.
  • ...dat je je volledig vrij voelt met en in jezelf.
  • ...dat je weet hoe krachtig je eigenlijk wel niet bent en daarvoor gaat staan.

Hoe zou je leven er dan uit zien? Hoe zou je je dan voelen?

Mijn god wat waren deze 5 dagen waardevol. Echt magisch was het. Het zindert nog steeds na in mij, in zo'n positieve zin. Ik heb zo'n andere uitstraling, zo open en ik krijg dit ook steeds teruggekoppeld, echt zo mooi. Ik voel me ook echt anders, nog weer vrijer. Ik ben weer geraakt en nog meer "aan" gezet. Ik straal en zit nog weer lekkerder in mijn vel. Ik voel me heerlijk opgeruimd en zie en hoor/versta meer. Ik ben er! Yes! Ik sta echt stevig op mijn voeten, ik voel mijn hele lijf, en het voelt zo fijn. Dus mocht je het aan het overwegen zijn, ik zeg: doen!! Echt, het is geweldig!! Zo enorm waardevol.

 

Heel veel dank allemaal voor jullie harde werken, ik vind het ongelooflijk wat jullie met het team allemaal hebben gedaan voor ons en hoeveel moois er wordt bereikt en hoe ver jullie energie dus reikt, nog weer verder dan mijzelf. Het voelt zo veilig, ik voel zo jullie steun en liefdevolle aandacht in alles. Ik voel me enorm dankbaar dat ik dit mag meemaken. Een hele dikke kus voor jullie allemaal. Jullie zijn magische topperts!!

Saskia

Het leven begint buiten je comfortzone

Deze intensive is  voor mensen die er naar verlangen om vanuit innerlijke waarheid te leven en daadwerkelijk doelen te bereiken. 


Je kunt namelijk alles veranderen wanneer je je bewust wordt van wat er in jou op onbewust niveau leeft. In deze intensive gaan we angsten overwinnen. We gebruiken methodes die grensverleggend zijn en waarbij je dwars door angsten en belemmerende overtuigingen gaat. Door zo door je angsten heen te gaan, komt er een enorme energie en een potentieel vrij, die je kunt gebruiken om echt datgene te creëren waar je van droomt.


Deze intensive is een meerdaagse, intensieve training waarbij je intern verblijft. Hierdoor heb je de gelegenheid om je volledig aan het proces over te geven. We maken langere dagen zodat op diep niveau zeer veel getransformeerd kan worden.


De Transformatie vijfdaagse haalt je uit je cocon en transformeert oude conditioneringen tot op cel niveau.


Transformeer naar wie je werkelijk bent. Kom uit je cocon en vlieg!

Yvonne geeft een reactie op deze transformatie vijfdaagse

Deze Intensive in het kort:

Meld je aan en verander je leven vanuit ware kracht

Datum: 22 t/m 26 mei 2024

Locatie: Meddo (Winterswijk), Centrum de Horst, Meddoseweg 22, 7104 AA Meddo

Tijdsduur: 5 dagen (intern verblijf)


Prijs: T/m 1 mei 2024 geldt een vroegboekprijs van  € 797. Dit is exclusief maaltijden en overnachtingen.  (*exclusief verblijfskosten). 

Termijnbetaling: wil je graag in termijnen betalen? Neem dan contact met ons op via info@spirit-coaching.nl

Voorwaarden: Algemene Voorwaarden

Opmerkingen: De verblijfskosten (overnachtingen en maaltijden) bedragen € 400,-*. 

Klik hier voor algemene informatie over verblijf e.d.


* Prijswijzigingen voorbehouden


De plekken in deze Intensive zijn momenteel gereserveerd voor eventuele nieuwe Live Lifechangers. Twee weken van te voren worden deze, indien niet bezet, vrij gegeven.
Wil je op de wachtlijst? Stuur ons een mailtje op info@spirit-coaching.nl

Lieve Mahatma met haar warme, gouden team,  

Jouw online transformatie training was voor mij sowieso al goud waard!  

Zoveel inzichten en al zoveel verschoven, fantastisch!  

Ik had al wat recensies van de live events en van intensives gelezen en ik weet hoe jij op zo’n liefdevolle, warme manier iemand prachtig de weg kan wijzen.

Maar om nu zelf de Transformatievijfdaagse live mee te maken, tja….dat is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Onvoorstelbaar wat er allemaal gebeurt.

En hoe je als groep met elkaar groeit en elkaar ondersteund. Ik voel me gedragen, oh zo dankbaar en reuze trots op de stappen die ik heb gezet.  Zo Dankbaar voor deze onvergetelijke ervaring. Op naar de volgende!!  

Heel veel liefs,

Joke

Tijdens deze 5-daagse Intensive...

  •  ...ga je angsten overwinnen, waardoor je eindelijk kunt doen wat je al zolang wilt gaan doen. Je eigen bedrijf beginnen, je hart weer openen voor een nieuwe partner, opslag vragen aan je werkgever of die onhandelbare puber nu eens eindelijk de waarheid vertellen. Je kiest ervoor om zichtbaar te worden.
  •  ...maak je jouw potentieel vrij. Je komt in contact met je moed, daarop word je ook uitgedaagd. Daar krijg je daadkracht van waardoor je als vanzelf je stappen gaat zetten die nodig zijn. 
  • ...transformeer je jezelf en je gaat afscheid nemen van dat oud zeer waar je nu écht wel zat van bent. Op deze wijze wordt die sluimerende tijger in jou, die het leven intens geniet,  eindelijk wakker. 
  • ...ga je de beperkingen en belemmeringen van jouw denken herkennen en loslaten. Dat angstige mindje, welke is gebaseerd op ervaringen van vroeger verliest terrein en JIJ, krachtige man of vrouw, neemt het roer in handen.
  • ...ga je jouw doelen bereiken. Je gaat zulke stappen zetten dat je niet meer terug kunt naar het oude. Deze keer zet je door, simpelweg omdat je niet meer anders kunt.
  • ...kom je in jouw kracht. Jij, stralende man of vrouw, gaat staan en laat de wereld een poepie ruiken.

Nagenieten van de 5 daagse transformatieweek in Meddo onder begeleiding van Mahatma Revier, Yvonne Macky Makkenze, Marjon de Groot-Dekker en Rob.

 

Wat een magische ervaring... wat mocht ik voorbij alle lagen van oud zeer weer helemaal terug komen bij wie ik in mijn diepste kern ben en ik pluk er nú al de vruchten van...


I love me 💙

Ik mag spelenderwijs ontdekken 🧡

Alles in mezelf mag er zijn 💚

De juiste personen zullen resoneren op mijn trilling 💛

Door de donkerste delen naar het prachtige licht en pure zijn van wie ik ben ❤

 

Dit pakt niemand me meer af! Trots  & dankbaar 🤩

Krista
                   

Veelgestelde vragen over deze Intensive

Zijn het dagen van 9.00 uur tot 17.00 uur?

Nee, we maken echt gebruik van het intern zijn en maken langere dagen. Hoewel er tussendoor uiteraard genoeg pauzes zijn en ruimte is om ook even tot jezelf te komen.

Ik ben bang dat het te vermoeiend is.

Er is alle ruimte om je grenzen aan te geven van wat jij kunt en wilt. En daarmee ook om extra rust te nemen als dit nodig is. Als je echt twijfelt, neem dan even contact met ons op, dan kunnen we het er persoonlijk over hebben.

Krijg ik een eigen kamer?

Je krijgt niet standaard een eigen kamer. Als je dit wel wilt, moet je zelf even contact opnemen met centrum de Horst waar we verblijven. Je kunt dan tegen een meerprijs een eigen kamer boeken. Er zijn een aantal éénpersoonskamers met eigen badkamer, een aantal tweepersoonskamers met eigen badkamer en een aantal één- en meerpersoonskamers met een gedeelde badkamer. Als de eenpersoonskamers vol zitten kan het zijn dat je een kamer zult moeten delen. Je kunt ook kiezen om in een eigen tent te slapen. De verblijfskosten blijven in dat geval gelijk.

Is het eten vegetarisch?

Ja, alle maaltijden zijn vegetarisch. Jan en Anke koken heerlijke, gezonde maaltijden voor ons.

Kan ik dieetwensen doorgeven?

Centrum de Horst houdt rekening met dieetwensen m.b.t. allergieën en op doktersadvies. Deze wensen kun je aan ons doorgeven via het info-formulier wat je ongeveer 2 weken voor de Intensive van ons ontvangt. Geef dit wel op tijd door zodat centrum de Horst ook de tijd krijgt zich erop in te stellen.

                 

Tineke geeft een reactie op deze transformatie vijfdaagse

Meld je aan en verander je leven vanuit ware kracht

Datum: 22 t/m 26 mei 2024

Locatie: Meddo (Winterswijk), Centrum de Horst, Meddoseweg 22, 7104 AA Meddo

Tijdsduur: 5 dagen (intern verblijf)

Prijs: T/m 1 mei 2024 geldt een vroegboekprijs van  € 797. Dit is exclusief maaltijden en overnachtingen. (*exclusief verblijfskosten).

Termijnbetaling: wil je graag in termijnen betalen? Neem dan contact met ons op via info@spirit-coaching.nl

Voorwaarden: Algemene Voorwaarden

Opmerkingen: De verblijfskosten (overnachtingen en maaltijden) bedragen

€ 400,-*. 

Klik hier voor algemene informatie over verblijf e.d.


* Prijswijzigingen voorbehouden


De plekken in deze Intenisve zijn momenteel gereserveerd voor eventuele nieuwe Live Lifechangers. Twee weken van te voren worden deze, indien niet bezet, vrij gegeven.
Wil je op de wachtlijst? Stuur ons een mailtje op info@spirit-coaching.nl

Maaike vertelt over wat er is veranderd door één event en een intensive

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Ik ben net een week terug van de transformatie 5 daagse en mijn hoofd kan nog stééds niet bevatten wat er allemaal is gebeurd. Het overtrof al mijn verwachtingen. Wat een geweldige opbouw zit er in deze training.


Dit kan je met je hoofd niet bedenken, dit is een intensive die je móet ervaren.


Ik gebruik niet graag het woord moeten, maar serieus, dit móet je echt een keer in je leven ervaren.


Ik heb mogen ervaren dat wij mensen zoveel grootser zijn dan dat we denken te zijn. Ik voel zelfs de oncomfortabelheid van een huid die te klein is voor de grootsheid van het wezen erin.


Wat een magische beleving.


En wat een kundigheid van Antoinette Revier en haar geweldige team.


De energie was skyhigh. Ik ervaarde intens veel liefde en vertrouwen waardoor ik echt de diepte in kon gaan.


In een warme geborgen veilige bedding gaan ze zelfs met humor voorbij aan alle bullshit van de mind, ze prikken iedere illusie door en laten je ervaren hoe je kan leven met je armen wijd open. Leven zoals het leven is bedoeld. ❤ 


In een superfijne omgeving in Meddo, waar je helemaal vertroeteld wordt met heerlijk vegetarisch eten. En waar je je gedragen voelt, door alle andere moedige deelnemers.


Het is thuiskomen, thuiskomen bij wie je in essentie bent.  

Judith
Benieuwd naar meer reacties op deze transformatie vijfdaagse? Klik dan hier.