de vijfdaagse transformatie

Transformatie vijfdaagse

Angsten overwinnen en leven vanuit ware kracht is mogelijk! 

Algemene Informatie

Datum: 19-23 juli 2022

Locatie: Meddo (Winterswijk), Centrum de Horst, Meddoseweg 22, 7104 AA Meddo

Tijdsduur: 5 dagen (intern verblijf)

Prijs: € 947. Dit is exclusief maaltijden en overnachtingen
T/m 12 juli 2022 geldt een vroegboekkorting. Je betaalt dan slechts € 797 (exclusief verblijfskosten)

Voorwaarden: Algemene Voorwaarden

Opmerkingen: De verblijfskosten (overnachtingen en maaltijden) bedragen € 385,-. 

Klik hier voor algemene informatie over verblijf e.d.

Yvonne geeft een reactie op deze transformatie vijfdaagse

Het leven begint buiten je comfortzone

Deze intensive is  voor mensen die er naar verlangen om vanuit innerlijke waarheid te leven en daadwerkelijk doelen te bereiken. De Transformatie vijfdaagse haalt je uit je cocon en transformeert oude conditioneringen tot op cel niveau.


Transformeer naar wie je werkelijk bent. Kom uit je cocon en vlieg!


Ieder mens heeft een zogenaamde ‘comfortzone'; een bepaalde ruimte in ons leven waarbinnen we ons prettig voelen. Angsten overwinnen we zodra we uitgedaagd worden om ons buiten deze ruimte te begeven (bijvoorbeeld door iets nieuws te doen), kan het zijn dat dit gepaard gaat met angst. Een angst die ervoor zorgt dat je toch maar niet doet wat je eigenlijk het allerliefste wilt. Dit kan zijn op het gebied van een eigen onderneming, van de liefde, gezondheid of van financiële overvloed. Het lijkt net of je wordt tegen gehouden door iets buiten jezelf.

de transformatie vijfdaagse

Gelukkig kun je dat veranderen wanneer je je bewust wordt van wat er in jou op onbewust niveau leeft. In deze intensive gaan we angsten overwinnen. We gebruiken methodes die grensverleggend zijn en waarbij je dwars door angsten en belemmerende overtuigingen gaat. Door zo door je angsten heen te gaan, komt er een enorme energie en een potentieel vrij, die je kunt gebruiken om echt datgene te creëren waar je van droomt.

Ik ben vanavond thuis gekomen van de intense transformatie 5 daagse van Mahatma Revier. Ik voel enorm veel dankbaarheid voor het enorme vertrouwen en liefde van Mahatma, haar team en alle groepsleden. De energie was enorm hoog en stroomt rijkelijk. Het lijkt of ik onvermoeibaar ben. De laatste 3 nachten heb ik totaal 11 uur geslapen, een intense dag achter de rug, ruim drie uur in trein en nog een half uur gelopen naar huis en ben nog fit.

De transformatie is in gang gezet en vele overtuigingen zijn veranderd in positieve overtuigingen. De inzichten die ik heb mogen ontvangen hebben mijn leven vanaf de eerste dag van de 5 daagse al veranderd. Ik ben steeds meer in staat om bij mijn eigen gevoel te blijven en mijn leven te leven zoals het bedoeld is. En dit terwijl ik woensdag hééél veel weerstand voelde hoe dichter ik in Meddo kwam en bijna over moest geven. Ik liet het over me heen komen en dacht laat het maar gebeuren wat nodig is. Ik had totaal geen verwachtingen en dacht ik zie en voel het wel. Dat heb ik geweten!! Overweldigend was het. Ik voel me nu goed, ontspannen en volg mijn hart op weg naar vrijheid! Ik ben heel dankbaar.

Ina

Tijdens deze 5-daagse Intensive...

  •  ... ga je angsten overwinnen, waardoor je eindelijk kunt doen wat je al zolang wilt gaan doen. Je eigen bedrijf beginnen, je hart weer openen voor een nieuwe partner, opslag vragen aan je werkgever of die onhandelbare puber nu eens eindelijk de waarheid vertellen. Je kiest ervoor om zichtbaar te worden.

  •  ... maak je jouw potentieel vrij. Je komt in contact met je moed, daarop word je ook uitgedaagd. Daar krijg je daadkracht van waardoor je als vanzelf je stappen gaat zetten die nodig zijn. 

  • ... transformeer je jezelf en je gaat afscheid nemen van dat oud zeer waar je nu écht wel zat van bent. Op deze wijze wordt die sluimerende tijger in jou, die het leven intens geniet,  eindelijk wakker. 

  • ... ga je de beperkingen en belemmeringen van jouw denken herkennen en loslaten. Dat angstige mindje, welke is gebaseerd op ervaringen van vroeger verliest terrein en JIJ, krachtige man of vrouw, neemt het roer in handen.

  • ... ga je jouw doelen bereiken. Je gaat zulke stappen zetten dat je niet meer terug kunt naar het oude. Deze keer zet je door, simpelweg omdat je niet meer anders kunt.

  • ... kom je in jouw kracht. Jij, stralende man of vrouw, gaat staan en laat de wereld een poepie ruiken.


Deze intensive is een meerdaagse, intensieve training waarbij je intern verblijft. Hierdoor heb je de gelegenheid om je volledig aan het proces over te geven. We maken langere dagen zodat op diep niveau zeer veel getransformeerd kan worden.


Deze intensive wordt gegeven door Mahatma en assistenten.

Nagenieten van de 5 daagse transformatieweek in Meddo onder begeleiding van Mahatma Revier, Yvonne Macky Makkenze, Marjon de Groot-Dekker en Rob.

 

Wat een magische ervaring... wat mocht ik voorbij alle lagen van oud zeer weer helemaal terug komen bij wie ik in mijn diepste kern ben en ik pluk er nú al de vruchten van...


I love me 💙

Ik mag spelenderwijs ontdekken 🧡

Alles in mezelf mag er zijn 💚

De juiste personen zullen resoneren op mijn trilling 💛

Door de donkerste delen naar het prachtige licht en pure zijn van wie ik ben ❤

 

Dit pakt niemand me meer af! Trots  & dankbaar 🤩

Krista

Algemene Informatie

Datum: 19-23 juli 2022

Locatie: Meddo (Winterswijk), Centrum de Horst, Meddoseweg 22, 7104 AA Meddo

Tijdsduur: 5 dagen (intern verblijf)

Prijs: € 947. Dit is exclusief maaltijden en overnachtingen
T/m 12 juli 2022 geldt een vroegboekkorting. Je betaalt dan slechts € 797 (exclusief verblijfskosten)

Voorwaarden: Algemene Voorwaarden

Opmerkingen: De verblijfskosten (overnachtingen en maaltijden) bedragen

€ 385,-. 

Klik hier voor algemene informatie over verblijf e.d.

Tineke geeft een reactie op deze transformatie vijfdaagse

Nog een paar reactie's dan...

Kelly

Het waren 5 intense, mooie dagen. Veel gehuild, maar ook veel gelachen. Vele angsten doorstaan en er veel sterker uit gekomen. Het waren 5 dagen om nooit meer te vergeten! Ik ben Mahatma Revier, de assistenten en de groep onwijs dankbaar voor de veilige omgeving die zij geboden hebben, de mooie momenten en de emotionele momenten.


Akkelien

Net wakker. Ik heb een hele intense transformatie 5 daagse gedaan bij Mahatma Revier. Ik heb mijzelf mogen verwelkomen in al mijn pijn, verdriet en gelukzaligheid. Alles mocht er zijn. Ik voel mij een hele andere vrouw, als herboren, rustig en sereen. Het leven komt zoals het komt en vanuit mijn innerlijke kracht en liefde ga ik het ademen en leven. 

Ik ben trots op mij.❤️

Monique

Wat een geweldige euforie voelde ik bij thuiskomst. Het is zo bijzonder om te zien dat ze deze Energie thuis gelijk oppakten, wauw!! Wat heb ik mij altijd een klein bang muisje gevoeld.  En vandaag 😊 mijn buikgevoel maakt overuren en ik kan de hele wereld aan. Het was echt fantastisch mooi deze transformatie. Diep dankbaar.Meld je aan en verander je leven vanuit ware kracht

Datum: 19-23 juli 2022

Locatie: Meddo (Winterswijk), Centrum de Horst, Meddoseweg 22, 7104 AA Meddo

Tijdsduur: 5 dagen (intern verblijf)

Prijs: € 947. Dit is exclusief maaltijden en overnachtingen
T/m 12 juli 2022 geldt een vroegboekkorting. Je betaalt dan slechts € 797 (exclusief verblijfskosten)

Voorwaarden: Algemene Voorwaarden

Opmerkingen: De verblijfskosten (overnachtingen en maaltijden) bedragen

€ 385,-. 

Klik hier voor algemene informatie over verblijf e.d.

Vechten voor mijn plek was niet meer nodig toen mijn hart ging spreken. Mijn voetjes, die mijn hele leven door mezelf gepijnigd en ingepakt geweest zijn, hebben voor het eerst de buitenwereld op alle vlakken gevoeld. De focus naar vrijheid deed angst en walging verdwijnen. Een leven vol eigen afkeuring en walging werd getransformeerd in totale zelfacceptatie. Ik werd liefdevol en zacht naar mezelf. Ik heb de stilte in mij kunnen waarnemen... Ik kon niks meer zeggen.

I am thankful to see me, to trust me, to love me, to feel lucky and to feel happy... for life! This is freedom, I feel free...

Claudia
Benieuwd naar meer reacties op deze transformatie vijfdaagse? Klik dan hier.