Gefeliciteerd met je aankoop.

Check ook je spam box voor de e-mails

Waarom ga je niet gelijk een stap verder en leer je echt los te laten?

Kijk hieronder wat het je kan geven...

Deze video heb ik opgenomen in Sedona

Daar waar ik het ooit heb geleerd.

Waarom loslaten?

 • Elke dag zie je jouw werkgever met zijn priemende ogen naar je kijken. Je wordt er totaal onzeker van. Het is tijd om hem nu eens heerlijk de waarheid te vertellen, en hem een poepie te laten ruiken. Nou daarom dus.

 • Je wilt gezien worden. Oohhh wat verlang je naar erkenning. BAM… je wordt weer niet gezien. Nou dat dus, om daar nu voor eens en altijd afscheid van te kunnen nemen.

 • Je verlangt naar die promotie, maar je hebt elke keer gedachtes in jouw kop dat je het niet waard ben. BAM, daarom dus, om volledig afscheid te nemen van dat soort onzin.

 • Om ein de lijk vol eigenwaarde en een gevoel van trotsheid naar je eigen ogen in de spiegel te kijken.

 • Voor vrede in je hart in plaats van de oorlog in je hoofd.

Ik, Mahatma, leg uit...

Loslaten kunnen we in essentie allemaal... ik ga je helpen herinneren hoe.

Madeleine

Ik word met de dag vrolijker...

Jongens ik zit nu bij dag 7 en ik word met de dag vrolijker van Mahatma’s oefeningen! Wat is het heerlijk om mijn stomme gedachten te doorzien en te veranderen in fijne, positieve gedachten. En wow, de wereld om me heen verandert mee, yeah!  Dat is zooo fijn. Dankjewel Mahatma!๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•

loslaten is echt mogelijk

Loslaten kan iedereen, maar we doen het niet...

Iedereen kan loslaten. Dit meissie dat je hiernaast ziet leert, net als ieder ander kind, lopen door te vallen en weer op te staan. Dat is geen enkel probleem. Ze laat een paar tranen en hoppa, het volgende moment staat ze met zwabberende beentjes rechtop te glunderen. Dat kon ze omdat ze haar 'val' ervaring had losgelaten. Dat kind huilt een dag later echt niet omdat ze een dag eerder gevallen was, want dat is ze dan allang weer vergeten.  

Mary

Ik zing weer...

Loslaten... hoe sta ik er nu voor na 11 lessen? Ik ben zo blij met deze training want er is er veel aan het veranderen. Weet je, ik zing zelfs weer, dat heb ik jaren niet meer gedaan, er komt ruimte! ๐Ÿ˜Š 
loslaten, het kan zo makkelijk zijn

Wij volwassenen houden echter maar vast...

We worden gekwetst en dan sluiten we ons hartje en trekken zo'n harnas aan. Dat is heel slim, want daardoor kunnen we niet meer zo gekwetst worden. Gepantserd en afgesloten gaan we daarna door het leven. Weer opengaan en het leven vol aangaan, nee, daar moeten we  niet aan denken. Echt gelukkig worden we er natuurlijk niet van, maar ach, je mot toch wat. Maar wil je dat?  

Martine

Belgiรซ

Mahatma het is een fantastische online training....

Het is iedere dag een korte maar heel beklijvende opdracht.

Het leuke is dat ik het meerdere keren per dag kan doen en herkauwen. En met het gebruik van de smartphone zelfs in de pauze op het werk. LEUK LEUK LEUK.

Wat een vrijheid ervaar ik nu al in mijn denken en
ik ben nog niet eens klaar. THANKS!

loslaten, de online training

Maar wat kan ik dan doen?

Nou loslaten dus, dat oud zeer. Gewoon loslaten. Gekwetst worden hoort bij het leven. Schud je haren los, adem diep in en uit en kies voor iets wat gezonder is voor je lichaam, veel beter voor je hart en waar je gewoon weer van tot leven komt. Loslaten dus.

Ik ervaar nu dat ik meer in balans kom. Het stroomt weer en dat is heel fijn. 

Froukje
loslaten kan je eenvoudig leren

Maar hoe dan? Dat ga ik je leren in deze online training over loslaten. Dan krijg je vanzelf:

 • Die goede gezondheid in plaats van dat stroperige spul dat nu misschien door je aderen stroomt. 
 • Die sportieve kanjer weer wakker, die  misschien deep down nog ergens in je leeft, in plaats van dat je door het leven gaat met dat futloze gevoel in je lijf.
 • Die big smile op je gezicht in plaats van die donderwolk in je ogen.
Boom
Lieve Mahatma, jij zotte doos... ๐Ÿ˜Š Ik word zo blij van jou en jouw filmpjes. Ik 'zit' nu in les 7 van 'Loslaten' en ik begin me per les blijer en blijer te voelen. Bedankt daarvoor! Enne: die 'zotte doos' is met alle respect gezegd! ๐Ÿ˜Š
A delicate name
De informatie die ik bij deze online training heb ontvangen, werkt door! 
Ik ben dankbaar voor deze training!

Pauline

Ik neem je even mee naar een scenario...

Jarenlang heb je rondgelopen met pijnlijke gedachtes en onverwerkte emoties. Daar wilde je dan eindelijk wel eens van af en je doet de online training loslaten.


Elke dag zet je een kleine stap en dat gaat eigenlijk wel heel gemakkelijk. De ene dag laat je een emotie los en de volgende dag haal je de angel uit een gedachte die je lang heeft geplaagd. Stapje voor stapje wordt het lichter in je.


Je kunt je eigenlijk al niet meer voorstellen waarom je toch zo lang met die gekke gedachtes hebt rondgelopen terwijl dat dus helemaal niet nodig was.


Je was gewoon effe vergeten hoe dat loslaten ook al weer ging.

De training Loslaten heeft mij de tools gegeven om allerlei dingen los te laten  die mij in de weg zaten. Ik heb in mijn jeugd dingen opgelopen waar ik nu nog last van heb. Deze training helpt me om dat op te lossen. 
Sharon

Wat gaat mij deze training geven?

 • Van ellende die je al lang had moeten loslaten naar een vette smile op je gezicht.

 • Je gaat stappen zetten. Ja, het is af en toe spannend om dat oude zompige gevoel of die taaie overtuiging, waar je toch echt niet goed van werd, los te laten. Maar ohhhh wat word je er blij van. En niet alleen jij... je partner zal er ook blij mee zijn. En als je nog geen partner hebt en daar wel naar verlangt, dan kan het zomaar zijn dat je die nu aan gaat trekken.

 • Een tool die je voor de rest van je leven kunt gebruiken als je weer eens heerlijk zit te prutten met jezelf. Dan komen die gedachtes keer op keer en je wist tot nu toe gewoon niet hoe je het moest stoppen. Misschien kon je je  frustratie bij anderen kwijt... maar ja, dan loste het ook niet altijd op. Loslaten dus. Heerlijk loslaten.

 • Van kleinheid, oude kind shit  zullen we maar zeggen, naar de grootsheid van een vrije volwassen mens. Een mens die staat en die helder ziet wat oud is en daar geen last meer van heeft.

Een paar reacties...

Janneke

België

Ik heb leren voelen door deze training!

En ook heb ik geleerd dat gevoel weer los te laten.  

Kortom... het is een verademing om deze loslaat tools te gebruiken, telkens weer, wanneer ik getriggerd wordt. 

Sylvia

Ik ben mij vooral bewust geworden van wat ik onbewust vast hield en dat heb ik los gelaten. 

Mahatma, jouw methode is echt super simpel en het werkt! 

Het loslaten ging zo gemakkelijk en ik ben het ook gaan toepassen in mijn dagelijks leven. Mijn leven is hierdoor nu een stuk relaxter en ik heb onverwachte kansen hierdoor gekregen.
Dank je wel Mahatma, ik had niet verwacht dat het effect zo groot zou zijn.

Candy

Dank voor deze inspirerende training.

Het maakt je bewust van zoveel dingen...

Ik heb er veel aan gehad. Ik ben rustiger en minder bang...
Ik doe nu wat goed voelt. Loslaten is belangrijk geworden voor mij.

Ik vecht minder en laat meer toe,

Stefanie

Wat kost deze online training?

En wat is jouw investering in Jezelf?

De prijs is slechts € 97.

Ik maak je bewust en geef je de tools om los te kunnen laten.
Je zult zien dat je dan andere keuzes gaat maken en andere mogelijkheden aantrekt.
Op deze wijze wordt het leven gewoon een stuk lichter.
Gun jij jezelf dat? 

Nog een paar reacties

Ik vind het een super mooie training. Je geeft leuke opdrachten, waardoor er van alles in mij verschuift.  
Dank je wel Mahatma ๐Ÿ™๐Ÿ’—๐Ÿ™
Trea
Ik heb deze loslaattraining bij jou gedaan Mahatma en ik moet zeggen dat mijn leven veranderd is. Ik ben je oneindig dankbaar! 

Ingrid

Wat het je nog meer geeft...

 • Van een lijf met pijn naar een lichaam dat weer beter aanvoelt.  Het is  mijn eigen ervaring dat zelfs pijn op kan lossen en de klachten kunnen verminderen. Psssttt... dit is natuurlijk nooit een vervanging voor een medische behandeling of voor medicijnen, maar het kan je wel helpen.

 • Je dromen en verlangens realiseer je veel sneller met deze methode. Dan staat die man of vrouw opeens voor je deur. Of vind je 'opeens' dat nieuwe huis. Miracles Happen!

 • Ik zucht en steun en kreun en het leven is zó zwaaahaarrr. Nou daarom dus, om dat zwaaahaare gevoel heerlijk los te laten en als een huppelend hert lichtjes door de wei te huppelen.

 • Ik moet echt hard werken en ploeteren en dan nog heb ik niet waar ik naar verlang. Pfffttt, ik Mahatma, word al moe als ik dit zo schrijf. Maar misschien herken jij je hierin. Het leven kan zo licht zijn en zo lekker meestromend als je die oude meuk loslaat. Dat eeuwige moeten. Pfffftttttttt.

 • Om die slavendrijver die ergens in jouw eigen nek zit te hijgen het bos in te kunnen sturen en heerlijk te kunnen ontspannen.
Dankjewel voor deze mooie training Mahatma, ik ben veel bewuster geworden van mijn gedachtes, patronen en overtuigingen. De tools die je aanreikt zijn en blijven toepasbaar. Soms komen ze op een bepaald moment weer terug in een situatie, waardoor het veel lichter wordt. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan en voel me lichter en vrijer.
Robert
Ik vind het een super mooie training. Je geeft pittige opdrachten, waardoor wel e.e.a. in gang wordt gezet. Ik ga meer en meer afstand creëeren tussen mij en mijn gedachtes en emoties, waardoor ik als een soort van toeschouwer kan kijken wat er in mij leeft en dat ik die gedachtes en emoties niet ben.

Dank je wel Mahatma ๐Ÿ™๐Ÿ’—๐Ÿ™
Petra

Is het dan nu tijd voor jou?

Ok, ik ga loslaten! 

Het is heel simpel. Meld je aan, dan weet je zeker dat er iets gaat veranderen. Ik neem je gedurende 14 dagen mee naar een nog leuker leven. 

Laat je inspireren door Maan

Misschien herken jij je in wat ze zingt. 

Meld je dan nu aan, dan kan het veranderen en word ook jij meer jezelf. 

Ik heb deze cursus en paar maanden geleden gevolgd en dat werkt heerlijk door. Ik merk nu zo goed dat dingen in mij veranderd zijn en nog veranderen - het proces van registreren, observeren en beseffen dat ik de keuze heb wat ik ermee doe begint al eigen te worden. Ben er zo blij mee.
Inge