Page content

Verdriet verwerken

verdriet verwerken

Verdriet verwerken

Spirit Coaching helpt je allerlei verschillende soorten verdriet verwerken: van rouw en trauma’s tot liefdesverdriet en elke andere vorm van verdriet. Met onze hulp ga je het leven weer positief inzien en sta je vol in het leven.

Wanneer je jouw verdriet hebt verwerkt, kun je weer openstaan voor je eigen geluk. Verdriet kan erg veel met je doen en het blokkeert je in je doen en laten. Dit is erg jammer, vooral als je hier vanaf kunt komen. Wil je van de dagelijkse dingen gaan genieten en beter in je vel zitten? Samen met jou werken we hieraan en zal je je weer gelukkiger voelen.

Onze mogelijkheden

Wij bieden verschillende mogelijkheden om je verdriet te verwerken:

  • Individueel consult
  • Event, elke  2/3 maanden geeft Mahatma een event
  • Jaartraining Lifechanger Geluk
  • Jaartraining Lifechanger Vrijheid

Lifechangers

  • Lifechanger Geluk: is een jaartraining die je helpt om het geluk in jou zelf te vinden.
  • Lifechanger Vrijheid: is een jaartraining die je ondersteunt met het in contact komen met je eigen kern en je dromen realiseren.

Events

Tijdens een eendaags event, verwerk je verdriet en kom je in je kracht. Je ontdekt hoe goed je bent en je eigenwaarde zal groter worden. Een event is voor iedereen toegankelijk. Een voordeel van een event zijn de aantrekkelijke prijzen. Hiermee geven wij iedereen de kans om een stap te zetten naar een gelukkiger leven.

Individueel consult

Het voordeel van een individueel consult is dat je privéaandacht krijgt en je niet een hele dag weg hoeft te zijn. Blokkades en emoties worden op een snelle wijze opgelost. Wij gaan op zoek naar de kern van jouw persoonlijke problemen en pakken dit probleem vervolgens van binnenuit aan. Je kunt een individueel consult volgen bij Mahatma of bij één van de andere Spirit Coaches.

Verdriet verwerken bij Spirit Coaching

Ben je eraan toe je verdriet te werken tijdens een event of consult van Spirit Coaching? Kijk dan nu op de website voor meer informatie en maak een event mee.