heel veel verdriet

Verdriet verwerken

Hoe doe je dat

Het verwerken van verdriet

Mahatma helpt je allerlei verschillende soorten verdriet verwerken: van rouw en trauma’s tot liefdesverdriet en elke andere vorm van verdriet. Met onze hulp ga je het leven weer positief inzien en sta je vol in het leven.


Wanneer je jouw verdriet hebt verwerkt, kun je weer openstaan voor je eigen geluk. Verdriet kan erg veel met je doen en het blokkeert je in je doen en laten. Dit is jammer, vooral als je hier vanaf kunt komen. Wil je van de dagelijkse dingen gaan genieten en beter in je vel zitten? Samen met jou werken we hieraan en zal je je weer gelukkiger voelen.

Hoe doe je dat

Onze mogelijkheden

Wij bieden verschillende mogelijkheden om je verdriet te verwerken:


Event, Mahatma geeft regelmatig een event, kijk daarvoor hier op de agenda.


Lifechangers

Lifechanger Geluk: is een jaartraining die je helpt om het geluk in jou zelf te vinden.

Lifechanger Licht: is een jaartraining die je in contact brengt met jouw kern, jouw licht.


Events

Tijdens een één- of tweedaags event, verwerk je verdriet en kom je in je kracht. Je ontdekt hoe goed je bent en je eigenwaarde zal groter worden. Een event is voor iedereen toegankelijk. Een voordeel van een event zijn de aantrekkelijke prijzen. Hiermee geven wij iedereen de kans om een stap te zetten naar een gelukkiger leven.

Verdriet verwerken bij Spirit Coaching

Ben je eraan toe je verdriet te werken tijdens een event, of consult van Spirit Coaching? Kijk dan nu op de website voor meer informatie en maak een event mee.