Reacties op:
Online Power Training Vergroot je Wereld

Of klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina.
Hoe jij jezelf ook laat zien en dus kwetsbaar opstelt, dat is waarom ik zelf in ieder geval zo makkelijk iets van jou aan kan nemen. Omdat het gelijkwaardig van mens tot mens voelt.


Ik heb echt het gevoel dat ik aan het veranderen ben. 

Mijn baas zijn manier van leiding geven laat zijn. Geen gevecht meer. Met mijn puberzoon stukken minder in strijd ben maar meer in verbinding van hart tot hart. 


Grote grote cadeaus zijn het. Want het voelt dat hierachter natuurlijk zit dat ik ook alleen maar naar mezelf meer mijn hart laat spreken, zachter ben, minder kritisch, en mezelf goedkeur. Mijn zelfvertrouwen is stukken verbeterd. nou ja zo kan ik nog wel even doorgaan. ALLE ALLE LOF!! Zelfs mijn zoon vaart nu mee met al dit moois. Hij staat er voor open. Wat een zegen.
Desiree
loslaten mag

Ik heb mezelf gevoeld, gezien, vergeven, gedeeld....en daardoor mezelf zichtbaarder gemaakt. Ik voel en zie nu mijn angst een laat ze los wetende dat ik een keuze heb. 

Ik zeg en doe daardoor dingen waardoor ik me vrij maak, waardoor ik meer Mijn Leven Leef.


Dankjewel Mahatma en dank ook aan mijzelf dat ik hieraan durfde mee te doen.


Ik keur mezelf helemaal goed!

Christine
Ik ben blij dat ik mezelf deze training heb gegund en dat ik het durfde om hiermee aan de slag te gaan.
Dank je wel Mahatma voor alle wijze lessen. Je voelt de mensen zo goed aan. GEWELDIG!!

Ik raad iedereen aan Mahatma te volgen.Ze is een schat, en je kan met haar lachen, het is niet saai.

Kiki
Mahatma is Uniek, begaan, professioneel, héél invoelend, deskundig en ze is Zó Heerlijk zichzelf, daar kan alléén al menigeen wat van leren, ik ben Zó Blij met deze 6mnd cursus!!
Joke
Tem je mind

Het heeft mijn wereld vergroot omdat ik blokkades heb opgeheven waarvan ik me niet bewust was dat ik ze had en waar ik waarschijnlijk ook nooit achter gekomen zou zijn. Door de heling die daar op volgde voel ik veel meer zelfliefde, kracht, rust en vertrouwen.

Heel fijn om nu te ZIJN.

Alleen maar ZIJN voelt beter als ooit te voren en dat is goud waard.

 

Elles
Als je loslaat krijg je vrijheid
Een geweldig proces. Stap voor stap word je meegenomen, uitgedaagd om te voelen, inzichten te krijgen, keuzes te maken.

Heel intens en ik ben zo dankbaar. 

De woorden van Mahatma raken je in je diepste kern.

In deze training lagen voor mij de antwoorden waar ik al zo lang naar op zoek was.

Caroline
Lieve Mahatma. Ontzettend dank voor deze maand :-) . Er is al heel wat veranderd en in beweging. Ik voel het aan alles, ook het verdriet, de schaamte en de pijn. Deze waren eerst mijn grootste taboe. Nu is het er gewoon, het mag er zijn. Ik mag er dus zijn. 

Ik doe de komende perioden weer graag met iets mee, soms lukt het niet live mee te gaan, maar de dag dat ik de opnames heb, kijk ik deze al weer 😊. Dus dit werkt echt ook prima. ontzettend blij met Mahatma en haar team en heel blij dat de prijzen zo normaal! (laag zijn) waardoor dat ook veel toegankelijker is! En zelfs was het wat duurder doe je het nog!


Super bedankt!.
Anca

Ik zie elke morgen zo uit naar de opdracht van de dag. Ik ben zo blij dat ik het mezelf gun om de hele Mega Transformatie training te volgen. Groter kado bestaat er niet op dit moment.

In deze training ben ik weer een beetje dichtbij mezelf gekomen. Zo waardevol om te voelen en te realiseren dat ik er toe doe.

Dank je wel lieve Mahatma🙏🙏 ik zie uit naar de volgende training ❤️😘

 

Karin
Vandaag voelde ik hoeveel er verschoven is in 1 maand tijd. Daar kan geen therapie tegenop.


Wat een mooie en effectieve opbouw en ik heb gesteund gevoeld. Ik voel me vrijer nu omdat ik opties heb om met situatie en vooral met mezelf om te gaan.
Marieke

Deze maand was een erg leuke, uitdagende training. Luchtig en lachwekkend afgewisseld, flink slikken, maar toch doen.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ze stuk voor stuk mijn grenzen een beetje op hebben gerekt. En het heeft me ook heel erg laten inzien hoe juist ook die kleine, grappige stukjes uit de comfortzone bijdragen aan een soepeler leven. Het hoeft niet altijd groots en zwaar om verandering te brengen, het kan ook simpel en leuk en toch verschil maken.

Anne
Ik voel me zo gesterkt en dankbaar voor alles wat ik bij Mahatma, en ook van mede-Mahatma's inderdaad, leer. Door hier mee bezig te zijn kan ik alles aan wat op mijn pad komt.
Saskia
Goedemorgen, Wat jammer he dat dit onze laatste dag is! Ik keek er echt naar uit om elke dag een opdracht te krijgen en zo mezelf weer verder te ont - wikkelen.
Dank je wel lieve Mahatma voor alle inzichten, jouw inzet en jouw liefdevolle woorden. Je bent een schat❤️
Dank je wel alle lieverds op deze community! Jullie reacties waren waardevol en liefdevol.💝💫🧚‍♂️🕯️🌹
Annemiek

Gaf me rust, moed en inzicht, heel blij mee.

De teachings van Mahatma doen me heel goed, geven inzicht, steun en healing waardoor mijn leven positief verandert in vele opzichten.

Ik ben daar heeel DANKBAAR voor.

Sandra
Ik kan alleen maar zeggen dat ik blij ben dat ik jou trainingen heb gevonden. Een fijne combinatie van diepgang en speels, luchtigheid erin, met de nodige uitdaging, waar je wel eens even  #@$% zegt. Maar toch aangaat vanwege de manier waarop je het brengt en ook je eigen dingen daarover verteld en aangegaan bent, dat je er ook voor gaat.
Marja
Vreemd
Anders
Nieuw
Zo voelt het in mij

Ik kijk om me heen
En alles lijkt hetzelfde
En toch
Binnen in mij
Voelt het anders

Een andere energie
Is dit liefde?
Mijn pure zijn dat ik voel?


Wat heeft het deze power training mij gebracht?
Mijn hoofd is lichter. Ik pieker minder, en doemgedachten gaan sneller voorbij.
Ik voel een nieuwe energie in mijn cellen, in mijn lijf.
Ik heb meer energie.

Nu, op dit moment voel ik me gelukkig. Ik weet niet wanneer ik dat ooit eerder voelde.
Ik ben gewoon gelukkig.
😇💖

Katja
Mahatma je hebt mij wakker geschud van wat eigenlijk al in me aanwezig was, jij weet dat bij mensen aan te roepen  lieve Topper!
Trudy
Mahatma je hebt het voorbeeld gegeven, door alles rustig te doen en je uitstraling en je ogen. Door jou kom ik dichter bij mezelf en de liefde in mezelf
Nel
Als je twijfelt....schrijf je toch in, het is de moeite waard, ook al heb je maar een kleine rugzak.
Lut
Ga ervoor - ontdek jezelf met al je kantjes- je bent echt wel Ok
Nathalie
Alleen maar dankbaarheid voor wat het leven is, ik ga steeds meer mijn leven beleven. Er gebeuren deze week wonderlijke dingen, zoveel erkenning komt er naar mij toe. Veel liefs voor jullie allemaal. 
Jeanette
Liefdevol mogen zijn voelde voor mij alsof ik mezelf mag zijn en dat voelt heel goed. Ik heb daarnaast ook weer veel nieuwe inzichten gekregen tijdens deze training en het is zo mooi wat er verschoven is in mijn leven door deze inzichten, waardoor ik kan kiezen om het anders te doen.
Paula

Blij met de affirmatieboost en alle support voor heel je ❤️ Het lucht op

Sandra

Ik slaap beter en daar ben ik super blij mee. Ook heb ik een stapje gezet in iets meer emotionele afstand naar mijn moeder zonder dat ik daarvoor me helemaal af hoef te schermen.

Het was een sprong in het diepe. Ik ben blij dat ik het heb gedaan.

Dorien

Vaststelling dat ieder met veel respect wordt benaderd vanuit een zeer authentieke houding vanwege de begeleiding.

Ik keek telkens uit naar het contact met Mahatma als werkelijk warme, sterke, intelligente vrouw met een spirituele feeling waarmee je zomaar moeiteloos verbinding kan voelen. Een meerwaarde om haar in mijn leven te hebben (al is het online)

Inge

Ik ben voor het eerst weer op date geweest, ik ben op zoek naar een ander huurhuis, ik ben gestopt bij een van mijn werkgevers en ik ga in eigen beheer een boek uitgeven. Er zijn in een korte maand veel stappen gezet. Ik ga nu nog meer bezig met 'de koningin' zijn in mijn leven. En grenzen stellen, zodat ik me nog gelukkiger kan gaan voelen. 


Stappen zetten in je leven waarvan je weet dat je ze zou moeten maken, is lastig. Een nieuw pad beginnen of stoppen kan angstig zijn en pijnen kunnen omhoog komen. Maar door deze cursus, omdat ik wist dat er dagelijkse begeleiding kwam en we met de groep elkaar door- en door steunden, lukte het mij.

Ik was niet langer zo bang want ik had een 'community' waar ik op terug kon vallen. Bovendien werd ik me ervan bewust dat 'angst' ook maar emotie is. Het hoeft niet je leven te bepalen. Dus: dwars door de angst heen. Zet het woordje 'eng' om in het woordje 'nieuw'. En dan verandert je leven.

Nathalie

Vaststelling dat ieder met veel respect wordt benaderd vanuit een zeer authentieke houding vanwege de begeleiding.

Ik keek telkens uit naar het contact met Mahatma als werkelijk warme, sterke, intelligente vrouw met een spirituele feeling waarmee je zomaar moeiteloos verbinding kan voelen. Een meerwaarde om haar in mijn leven te hebben (al is het online)

Inge

Aanrader om uit je comfortzone te leren stappen! Het gebeurt in zo'n kleine stapjes dat je het in begin niet eens merkt dat je aan het veranderen bent :)

Heidi

Deze training heeft me door een hele intense, enge levensgebeurtenis geholpen.

Karolien

De aanpak van Mahatma is het beste navigatiesysteem voor de weg naar “huis”

Mariëlle

Mahatma raakt je diep, met een lach en traan en veel humor verander je je eigen mindset en gedachten. Zo'n dag is een feestje. En de mensen die de training ook volgden voelt als nieuwe familie, als een warm bad.

Inge

Ik vond deze training heel leuk en heb veel gelachen om je filmpjes ook deze laatste weer hahaha prachtig😂😂😂

Het gaat heel goed nu kan mijn kwekker aardig onder controle krijgen en ben veel blijer met het Leven ik kan het Leven Vieren!

''Wat het einde van de wereld is voor de rups, betekent het begin van de wereld voor de vlinder.'' Zo voel ik het, als een metamorfose bewust geworden van wat er diep in mij aanwezig is, wat jij lieve Mahatma in mij heb weten aan te raken! Dank je wel, je bent voor altijd in mijn hart!

Trudy

Ik heb genoten! Ben zo blij met jou. Stapje voor stapje naar meer bewustwording en meer vrijheid.

Linda

Deze training is een enorme powerboost. Kan het niet anders zeggen. Het is een enorme bevestiging van alles wat ik doe.

Ik voel nu heel veel plezier. Ik kon de laatste tijd nog wel eens dat niet zo voelen.

Wat een mooie kennismaking met het werk van Mahatma.

Ik ben zo blij dat ik dit ben gaan doen. Wat ik zo mooi vind is dat ik een relatief korte tijd nog zoveel meer mezelf kan zijn.

Dank daarvoor.

Diety

Dankbaar voor deze prachtige lentedag vandaag, Ik wandelde  door het park om wat bloemetjes te zoeken voor bij het gedicht/elfje. Ik kwam zeker drie mensen tegen die me vriendelijk groette en toelachtten en ook een hé hallo en dat is me nog nooit overkomen.
Het moet mijn uitstraling zijn geweest.
Dankbaar voor deze afgelopen 3 maanden. Ik begin nu echt onder die steen vandaan te kruipen en echt te gaan leven. Mijn licht te leven.


Dankbaar voor iedereen zijn/haar inzet en natuurlijk ook dank aan Mahatma, die dit allemaal mogelijk maakt.

Nicolet

Wat heb ik geleerd in deze cursus.
Nou beetje bij beetje zie ik zelf kleine veranderingen in mij.
Ik ben vrolijker, gezelliger, kan wat meer hebben en voel die bewustzijn veel meer dan was geweest was.
Ik ben blij dat ik deze cursus volg voor 6 maanden.

Kiki

Ik voel veel meer liefde in mezelf en voor mezelf en ook voor anderen. Maar wel duidelijker kan ik voelen dat dit mijn leven is en en ik bepaal, heel liefdevol. En ik vind mezelf veel geld waard, dat voel ik echt en had ik nooit durven dromen.


Wauw!

Deze training is fantastisch!


Als je vol liefde in het leven blijft staan, ben je gelukkig en dat verdien je.

Dat wordt maar al te duidelijk gemaakt door Mahatma. En zij doet dit met humor en tevens prikt ze door je heen met wat jij precies nodig hebt op dat moment. Ik ben heel dankbaar! Dank je wel Mahatma!

Astrid

Zo dankbaar dat dit op mijn pad gekomen is en ik voor mezelf gekozen heb om me in te schrijven voor de cursus van 6 maanden. Vergeleken met 3 maanden geleden leefden mijn emoties mij en functioneerde ik niet als mens.

Nu ik al heel wat opgeruimd heb, heb ik er vrede mee dat een ander zijn levenspad verder zet zonder mij, zonder mij nog afgewezen te voelen. Nooit gedacht dat ik me een Koningin kon voelen. Geeft zulk een innerlijk gevoel van vrijheid, voel me zoveel lichter, blijer, mooier en vooral vrouw en niet meer eenzaam. Een hele nieuwe wereld gaat voor me open en dankbaarheid, liefdevolle woorden en acties passeren regelmatig mijn pad.

Dank je vanuit het diepste van mijn hart.

Katrien

Wauw die video's van Mahatma zijn zo kort, eenvoudig en krachtig maar werken zo goed in het herkennen, en de stappen die ik maak voelen goed, ik word bewuster. 

Robert