Cursus zefverttrouwen

Online Power Training Vergroot je Wereld

Vrijheid kan zo dichtbij zijn

Hier wat reacties van Vergroot je Wereld

Reactie van Willemien

Geweldig, voor mij was deze cursus een geschenk. Het is een cadeautje die je helpt om weer te kunnen en mogen leven vanuit liefde.

Reactie van Katja

Wat ben ik dankbaar dat ik de stap heb durven zetten voor deze training. Dat ik naar mijn hart durfde luisteren.
Ik ervaar dat ik aardiger, zachter voor mezelf ben, sinds ik hiermee gestart ben. En wat een mooie inzichten. Ik leer veel over mezelf.

Reactie van Marja

een geweldig leuke training met luchtigheid en uitdagende diepgang om liefde in jezelf te ontdekken, een echte aanrader! Net als de andere trainingen, je kijkt uit naar de opdrachten iedere ochtend :) Dank je wel Mahatma dat je dit met ons deelt.

Buiten je comfortzone vind je je vrijheid...

Ken je die achtbaan? Je stapt in zo'n karretje omdat het zo lekker spannend is. Daar krijg je een adrenaline kick van.

Dat krijg je van dit event dus ook. Kijk naar de video hiernaast en meld je aan. Dan ga je lekker kicken. 

Buiten de comfortzone vind je je vrijheid

Als je leeft vanuit je comfortzone ...

 1. Dan kun je je zo lekker veilig voelen. Veilig en oppervlakkig. Het echte leven gaat langs je heen.
 2. Dan leef je in je zelf gecreëerde gevangenis en kijk je langs de tralies naar buiten, naar de rest van de wereld die het leven wel aan gaan.
 3. Dan blijf je lekker klein en veilig. Dat er ergens in jou een tijger leeft die graag wil brullen en rennen, tja, dat weet je wel, maar toch geef je jouw macht liever aan die muis die heel luid in jouw koppie aan het piepen is.
 4. Dan kan het leven soms best wel OVER-leven zijn en zo alleen.

In deze powertraining  weet je wel op m'n knoppen te duwen Mahatma . Dank hiervoor! Tot nu ervaar ik meer zelfliefde, meer ruimte en een betere relatie met m'n collega's. Ook merk ik verandering in de relatie met m'n moeder (ben niet meer boos), binnenkort verandering van woning...Er is al heel veel in beweging.

Veerle

 Laat me je meenemen naar mijn ochtendritueel.

Ik word wakker, met één oog kijk ik op mijn telefoon hoe laat het is, ik gaap nog even hartgrondig en daarna draai ik mij enthousiast om, zodat ik nog een beetje door kan tukken. Uiteindelijk duw ik mijzelf dat warme bed uit en sleur ik mijn lijf onder de koude douche.

 

In mijn ogen is er niets mis met deze gewoonte. Ik kan er heel gelukkig oud mee worden. Misschien herken je dit, of zou je willen dat je dat zou herkennen.

 

Ik had echter ooit ook een gewoonte van denken dat ik niet de moeite waard was. Dat ik mijzelf niet mochten laten zien en dat ik mij klein moest houden. Daar werd ik echt niet blij van.

Gelukkig is dat inmiddels lang geleden en wat ben ik blij dat ik elke keer een stukje van die gewoonte heb losgelaten. Dat ik uit mijn comfortzone ben gegaan en stapje voor stapje de poort van mijn gevangenis heb omgeruild voor mijn innerlijke vrijheid. Dat is de reden waarom ik zo relaxed in deze Corona tijd zit.

 

Ik voel dat ik vanbinnen vrij ben en ik word niet meer zo getriggerd. Dat is gewoon fijn en ik voel mij dan ook een gezegend mens.

 

Toch heb ik dat zelf gedaan. Door de keuzes die ik ooit heb gemaakt om mij te laten coachen en om elke keer te kiezen voor het nieuwe, het grote onbekende.  Hierdoor werd mijn leven een bruisend leven in plaats van het vlakke, saaie bestaan dat ik eerder had. 

Dit is een andere online training dan gemiddeld. Mahatma is in staat met haar dagelijkse video's ECHT contact te leggen met je.

Alsof ze alleen tegen jou praat en je daardoor motiveert om dagelijks de opdrachten ook te doen!

Genoten van die aandacht voor mezelf....en dat geeft in 25 dagen al veel verschuiving EN resultaat.

Dit is een training die je geld ook echt waard is!

Franca

Ook het online event 'Vergroot je Wereld'  

is een onderdeel van deze training

Hoe ziet jouw leven eruit als jij moeiteloos uit je comfortzone gaat?

 •  Je leeft die krachtige tijger en geniet je intens van het leven. 
 • Jouw missie klopt op je deurtje en daar ga je voor.  
 • Je zet met vertrouwen je stappen en verwelkomt al het nieuwe.
 • Je gaat doen waarvoor je gekomen bent. 
 • Je ontdekt hoe groots je altijd al was, al kon je dat eerder niet leven.
 • Je laat het oude blok aan je been lekker los, jij kiest voor iets waar je wel blij van wordt.
 • Jij zet als het ware een andere bril op je neus, waardoor je mogelijkheden ziet in plaats van problemen.
 • Je vader wordt je beste vriend en je krijgt een grote lach op je snuit als je moeder je belt. 
 • Je kids gaan jou in jouw waarde zien, want jij staat in je kracht en dat is lekkurrr. 

Ik wil je gewoon graag nogmaals vertellen hoe blij ik ben dat ik ook ooit uit m’n confortzone ben gegaan!!

Er gebeuren nog dagelijks dingen in m’n leven waar ik op zo’n andere manier dan vroeger mee om ga.

Ik ben veel vrolijker en blijer en merk dat ik voor velen een baken van licht ben.


M’n dochters pikken ook van alles op!

Eerst vonden ze me zweverig, maar nu ben ik gewoon t levende bewijs dat je je gedachten kunt sturen en overvloed kunt manifesteren.


Dankjewel voor jou!

Bewustwording 2 punt nul.

Je hebt geen idee hoe vaak ik je nog iets hoor zeggen..

Ik hou van jou 😍

Anneke

Als je leeft vanuit die krachtige tijger die het leven aan gaat, dan ben je een inspirator voor anderen!

En als iemand hier verstand van had... 

...dan was dat Einstein wel. Hij wist hoe belangrijk het was om uit die comfortzone te gaan. Om vernieuwend te zijn.

Hij zag geen falen, maar vond 1000 keer uit  wat niet werkte, totdat hij de oplossing had. Daardoor kunnen wij vandaag de dag foto's maken en televisie kijken. Door zijn relativiteits theorie. 


Ergens in jou leeft ook een Einstein. Iedereen heeft namelijk een genie in zich, maar dat genie moet gewoon effe wakker geschud worden en dat doen we in deze training. 

Ik moet je heel eerlijk bekennen dat ik heel soms dacht van joh, die mensen zijn wel héél enthousiast. Ik bedoel, ik vind je manier van doen fijn en je spreekt me aan, anders was ik natuurlijk überhaupt nooit aan de training begonnen, maar nou ja, je kunt ook overdrijven dacht ik πŸ™ˆ . Maar ik loop ernstig risico net zo lyrisch te worden 😁 


Je weet zo ontzettend goed de juiste snaar te raken en je voelt zo goed aan wat elk van ons nodig heeft!


Dat ik zo enthousiast kan raken van iets waarbij af en toe ook zo'n intensieve pijn omhoog komt, haha.


Ik durf het bijna niet te zeggen, maar kom maar op met de rest!
Anne

Is deze Online Power  Training 'Vergroot je Wereld' iets voor jou?

Met deze Online Power Training 'Vergroot je Wereld' geef je jezelf het grootste geschenk dat je je zelf kunt geven.

Je gaat intens leven en daagt Jezelf uit om het beste uit Jezelf te halen.  De comfortzone wordt verleden tijd en daar geniet je intens van. Je gaat Jezelf zien in jouw kracht en waarde en dat straal je uit. 


Dat heeft effect! Je vader ziet je staan, je moeder geeft je complimenten en het mooiste is dat het je in wezen geen lor uitmaakt, omdat je die goedkeuring niet meer nodig hebt. Jij keurt jezelf namelijk goed en dat kan zomaar een beetje uit die comfortzone zijn, waarin je jezelf eerder nog wel eens kon afkeuren.


Door een event, de masterclasses en de Magic Boosts krijgen je cellen elke keer weer op verschillende manieren updates. Het muisje neemt de benen en de slapende tijger ontwaakt uit zijn coma. 


Één van de onderdelen van deze Online PowerTraining 'Vergroot je Wereld' zijn de Magic Boosts. Met een Magic Boost luister je simpelweg naar mijn stem, die ongemerkt en heel subtiel jouw onderbewustzijn met een nieuwe energie binnendringt. Als je daar een aantal weken naar hebt geluisterd, kijk je met liefde en respect naar jezelf en anderen. Bizar dat het zo simpel werkt.

Het is een aanrader om deze training te gaan doen. Je krijgt heel veel mooie inzichten in wie jij werkelijk bent. 

Een liefdevol mens, Mahatma is ECHT betrokken bij de mensen en geeft waardevolle feedback.

Zij doet het met haar hart. Een mooier voorbeeld kan er niet zijn. 

De powerboost meditaties geven alles wat je leert nog veel meer diepgang.

Marja

Wat kost mij deze training

Er zijn twee opties:

Cursus zefverttrouwen

Alleen de Online Power Training Vergroot je Wereld

Voor de Online Power Training 'Vergroot je Wereld' betaal jij niet de totale waarde van €267.

Jouw investering is slechts 147

De Online 

Lifechanger

De Online Power Training Vergroot je Wereld is onderdeel van onze Jaartraining. Wil je echt een mega vette transformatie doormaken, doe dan een heel jaar mee! Je betaalt geen € 1906, maar slechts 1297
Voor nu wil ik je vanuit de grond van mijn hart bedanken voor de super-waardevolle training Mahatma! Ik vind dat je de dingen precies bij (mijn) kern raakt en je ook de praktische tips, inzichten, handreikingen geeft die ik nodig had. De diepgang en de vele manieren om er mee bezig te zijn, zoals je ingesproken video's, de community en de meditaties, heb ik als bijzonder waardevol ervaren. 
Gerrie

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van, want dat is je intuïtie. Begin met je zelfbeeld verbeteren!

Hoe jij jezelf ook laat zien en dus kwetsbaar opstelt, dat is waarom ik zelf in ieder geval zo makkelijk iets van jou aan kan nemen. Omdat het gelijkwaardig van mens tot mens voelt.


Ik heb echt het gevoel dat ik aan het veranderen ben. 

Mijn baas zijn manier van leiding geven laat zijn. Geen gevecht meer. Met mijn puberzoon stukken minder in strijd ben maar meer in verbinding van hart tot hart. 


Grote grote cadeaus zijn het. Want het voelt dat hierachter natuurlijk zit dat ik ook alleen maar naar mezelf meer mijn hart laat spreken, zachter ben, minder kritisch, en mezelf goedkeur. Mijn zelfvertrouwen is stukken verbeterd. nou ja zo kan ik nog wel even doorgaan. ALLE ALLE LOF!! Zelfs mijn zoon vaart nu mee met al dit moois. Hij staat er voor open. Wat een zegen.
Desiree
loslaten mag

Ik heb mezelf gevoeld, gezien, vergeven, gedeeld....en daardoor mezelf zichtbaarder gemaakt. Ik voel en zie nu mijn angst een laat ze los wetende dat ik een keuze heb. 

Ik zeg en doe daardoor dingen waardoor ik me vrij maak, waardoor ik meer Mijn Leven Leef.


Dankjewel Mahatma en dank ook aan mijzelf dat ik hieraan durfde mee te doen.


Ik keur mezelf helemaal goed!

Christine
Als je twijfelt....schrijf je toch in, het is de moeite waard, ook al heb je maar een kleine rugzak.
Lut

Lieve Mahatma,

Ik had deze training voor geen goud willen missen. Ik ben nu al opener in mijn hart en voor het eerst blij met mij. Dankjewel!

Marie José
Als je loslaat krijg je vrijheid
Een geweldig proces. Stap voor stap word je meegenomen, uitgedaagd om te voelen, inzichten te krijgen, keuzes te maken.

Heel intens en ik ben zo dankbaar. 

De woorden van Mahatma raken je in je diepste kern.

In deze training lagen voor mij de antwoorden waar ik al zo lang naar op zoek was.

Caroline
Lieve Mahatma. Ontzettend dank voor deze maand :-) . Er is al heel wat veranderd en in beweging. Ik voel het aan alles, ook het verdriet, de schaamte en de pijn. Deze waren eerst mijn grootste taboe. Nu is het er gewoon, het mag er zijn. Ik mag er dus zijn. 

Ik doe de komende perioden weer graag met iets mee, soms lukt het niet live mee te gaan, maar de dag dat ik de opnames heb, kijk ik deze al weer 😊. Dus dit werkt echt ook prima. ontzettend blij met Mahatma en haar team en heel blij dat de prijzen zo normaal! (laag zijn) waardoor dat ook veel toegankelijker is! En zelfs was het wat duurder doe je het nog!


Super bedankt!.
Anca
Vandaag voelde ik hoeveel er verschoven is in 1 maand tijd. Daar kan geen therapie tegenop.


Wat een mooie en effectieve opbouw en ik heb gesteund gevoeld. Ik voel me vrijer nu omdat ik opties heb om met situatie en vooral met mezelf om te gaan.
Marieke

Ik zie elke morgen zo uit naar de opdracht van de dag. Ik ben zo blij dat ik het mezelf gun om de hele Mega Transformatie training te volgen. Groter kado bestaat er niet op dit moment.

In deze training ben ik weer een beetje dichtbij mezelf gekomen. Zo waardevol om te voelen en te realiseren dat ik er toe doe.

Dank je wel lieve MahatmaπŸ™πŸ™ ik zie uit naar de volgende training β€οΈπŸ˜˜

 

Karin
Blij met de affirmatieboost en alle support voor heel je β€οΈ Het lucht op
Sandra

Een hele mooie waardevolle training. Fijn dat ik lekker van alles van mij heb kunnen afschudden. 

Geld was ook een belangrijk onderwerp voor mij en heb overvloed ervaren. Ik hoop dat mijn wens van financieel echt onafhankelijk worden, dat dit naar mij toe mag stromen. 

 

Rachel

Dankjewel lieve Mahatma voor alle liefde en warme energie die jij zo helder weet over te brengen en voor het delen van jouw dagelijkse wijsheid.

Door de opdrachten en het fijne samenzijn op de community weet ik wat ik los mag laten zodat het kan gaan stromen.

Dankzij jou kan en mag ik steeds verder zakken in vertrouwen in het leven en de liefde.

 β€οΈ Dag lieve allemaal! Blijf stralen 😘 

Marielle
♥. Mahatma opent harten en als ze gebroken zijn plakt ze de boel weer aan elkaar!
Marise
Ik ben blij dat ik mezelf deze training heb gegund en dat ik het durfde om hiermee aan de slag te gaan.
Dank je wel Mahatma voor alle wijze lessen. Je voelt de mensen zo goed aan. GEWELDIG!!

Ik raad iedereen aan Mahatma te volgen.Ze is een schat, en je kan met haar lachen, het is niet saai.

Kiki
Tem je mind

Ook ik ben blij met de training en ik ben ook blij dat ik voor de 6 maanden gekozen heb.

Ik voel me rustiger en kijk er naar uit elke dag weer. Ik hou van je filmpjes en de manier waarop je ons ook persoonlijk helpt op de community of de masterclass. 

πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• 

Nathalie
Super bedankt Mahatma voor de afgelopen maanden, voor mij is de grootste winst dat ik pijn en verdriet toe kan laten en dat voelt zo vrij. 


Mijn eerste reactie is nog steeds om het weg te duwen, maar kan er nu bewust voor kiezen om het te voelen. De angst, waardoor ik er zo lang mee heb gevochten is in ieder geval weg, daar ben ik heel blij mee.


Ik ben erg nieuwsgierig naar wat er nog gaat komen!
Paula

Dankjewel voor de dagelijkse liefdevolle lessen en inzichten in liefde.

Ik voel mij blij en opgeruimd. Mijn hart staat zo veel meer open. 

Perlita

Deze training was een cadeautje, veel inzichten gekregen. Ik voel me veel rustiger, ervaar de wereld anders en mijn omgeving reageert mee. Heel er waardevol.
πŸ’šβœ¨ 

Willemien

Het was weer een hele inspirerende training, dank daarvoor.

Ik heb positief leren kijken naar de levens van mijn kinderen. Ik heb nu een baan waar ik veel liefde in kwijt kan, zodat ik met plezier naar m'n werk ga.

Heel veel liefs en dank voor het zichtbaar maken van de richting waarheen ik mag gaan...

Eileen
loslaten geeft vrijheid
Goedemorgen,


Wat jammer he dat dit onze laatste dag is! Ik keek er echt naar uit om elke dag een opdracht te krijgen en zo mezelf weer verder te ont - wikkelen.
Dank je wel lieve Mahatma voor alle inzichten, jouw inzet en jouw liefdevolle woorden. Je bent een schat❀️
Dank je wel alle lieverds op deze community! Jullie reacties waren waardevol en liefdevol.πŸ’πŸ’«πŸ§š‍β™‚οΈπŸ•―οΈπŸŒΉ
Annemiek
loslaten

Alleen maar dankbaarheid voor wat het leven is, ik ga steeds meer mijn leven beleven. Er gebeuren deze week wonderlijke dingen, zoveel erkenning komt er naar mij toe. Veel liefs voor jullie allemaal. 

Jeanette

Ik voel me zo gesterkt en dankbaar voor alles wat ik bij Mahatma, en ook van mede-Mahatma's inderdaad, leer. Door hier mee bezig te zijn kan ik alles aan wat op mijn pad komt.

Saskia
ik kan alleen maar zeggen dat ik blij ben dat ik jou trainingen heb gevonden. Een fijne combinatie van diepgang en speels, luchtigheid erin, met de nodige uitdaging, waar je wel eens even  #@$% zegt. Maar toch aangaat vanwege de manier waarop je het brengt en ook je eigen dingen daarover verteld en aangegaan bent, dat je er ook voor gaat.
Marja
loslaten
Mahatma je hebt mij wakker geschud van wat eigenlijk al in me aanwezig was, jij weet dat bij mensen aan te roepen  lieve Topper!
Trudy
Mahatma je hebt het voorbeeld gegeven, door alles rustig te doen en je uitstraling en je ogen. Door jou kom ik dichter bij jezelf en de liefde in jezelf

Nel

loslaten geeft vrijheid
'ga ervoor - ontdek jezelf met al je kantjes- je bent echt wel Ok '
Nathalie
Liefdevol mogen zijn voelde voor mij alsof ik mezelf mag zijn en dat voelt heel goed. Ik heb daarnaast ook weer veel nieuwe inzichten gekregen tijdens deze training en het is zo mooi wat er verschoven is in mijn leven door deze inzichten, waardoor ik kan kiezen om het anders te doen.
Paula
Het was gisteren echt een magische online event. Blij dat ik erbij aanwezig kon zijn! Thee en lekkers te knabbelen. Geraakt worden, en mooie mensen ontmoet in de break out rooms om te kunnen delen en even lekker gek in mijn kamer op uitgekozen muziek gedanst. Magische wat online je nieuwe inzichten kunt geven, magisch hoe je geraakt in je gevoels leven kunt worden. Dank je voor de magische dag!

Rachel

Elke ochtend na het event word ik wakker met het gevoel lichtelijk te zijn overreden door een vrachtwagen.

Ik kan niet zeggen wat er gebeurd is, tijdens het event, anders dan dat ik 'gewoon' heb meegedaan aan de oefeningen.

Maar ik word wakker met het gevoel dat ik beter kan voelen (terwijl dit altijd eerder niet zo goed ging, tot zelfs bijna helemaal niet kunnen voelen).

En als ik voor mezelf zachtjes hardop zeg: "Ik ben belangrijk" (dit was een van de oefeningen), dan voel ik dat er iets in mij resoneert.


Sylvia
loslaten mag
Vreemd
Anders
Nieuw
Zo voelt het in mij

Ik kijk om me heen
En alles lijkt hetzelfde
En toch
Binnen in mij
Voelt het anders

Een andere energie
Is dit liefde?
Mijn pure zijn dat ik voel?


Wat heeft het deze power training mij gebracht?
Mijn hoofd is lichter. Ik pieker minder, en doemgedachten gaan sneller voorbij.
Ik voel een nieuwe energie in mijn cellen, in mijn lijf.
Ik heb meer energie.

Nu, op dit moment voel ik me gelukkig. Ik weet niet wanneer ik dat ooit eerder voelde.
Ik ben gewoon gelukkig.
πŸ˜‡πŸ’–

 
Katja
Mahatma is Uniek, begaan, professioneel, héél invoelend, deskundig en ze is Zó Heerlijk zichzelf, daar kan alléén al menigeen wat van leren, ik ben Zó Blij met deze 6mnd cursus!!
Joke
Tranformatie Training

Deze maand was een erg leuke, uitdagende training. Luchtig en lachwekkend afgewisseld, flink slikken, maar toch doen.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ze stuk voor stuk mijn grenzen een beetje op hebben gerekt. En het heeft me ook heel erg laten inzien hoe juist ook die kleine, grappige stukjes uit de comfortzone bijdragen aan een soepeler leven. Het hoeft niet altijd groots en zwaar om verandering te brengen, het kan ook simpel en leuk en toch verschil maken.

 

Anne

Ik slaap beter en daar ben ik super blij mee. Ook heb ik een stapje gezet in iets meer emotionele afstand naar mijn moeder zonder dat ik daarvoor me helemaal af hoef te schermen.

Het was een sprong in het diepe. Ik ben blij dat ik het heb gedaan.

Dorien

Ik heb gekozen voor een drie maanden training bij Spiritcoaching. Verschillende thema’s zijn aan bod gekomen. Elk thema was zeer waardevol!

Het was super fijn om elke dag een video van 2 min. of soms tot max. 5 min. te mogen ontvangen, het werkte bij mij erg door.

Er is een online community om alles wat je bezighoudt te kunnen delen.

Ook word je gelezen door het Spirit Coaching team. Je staat niet alleen in je proces.


Herkenning van medecursisten versterkt alles nog dieper, en ook de drie masterclasses in 1 maand versterkt het proces en de verbinding. Het heeft mijn leven echt een oppepper gegeven.


Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Inzichten die anders altijd bij oude gedachtepatronen, en kwetsende, onzekere gevoelens waren gebleven. Ik heb nu een hele andere kijk hier op gekregen. Het was voor mij zeer waardevol, en ik blij dat ik mijzelf deze drie intensieve maanden aan mijn zelfontwikkeling heb kunnen en mogen werken.

 

Rachel

Gaf me rust, moed en inzicht, heel blij mee.

De teachings van Mahatma doen me heel goed, geven inzicht, steun en healing waardoor mijn leven positief verandert in vele opzichten.

Ik ben daar heeel DANKBAAR voor.

 

Sandra
laat die emoties maar los

Vaststelling dat ieder met veel respect wordt benaderd vanuit een zeer authentieke houding vanwege de begeleiding.

Ik keek telkens uit naar het contact met Mahatma als werkelijk warme, sterke, intelligente vrouw met een spirituele feeling waarmee je zomaar moeiteloos verbinding kan voelen. Een meerwaarde om haar in mijn leven te hebben (al is het online)

 

Inge

Ik ben voor het eerst weer op date geweest, ik ben op zoek naar een ander huurhuis, ik ben gestopt bij een van mijn werkgevers en ik ga in eigen beheer een boek uitgeven. Er zijn in een korte maand veel stappen gezet. Ik ga nu nog meer bezig met 'de koningin' zijn in mijn leven. En grenzen stellen, zodat ik me nog gelukkiger kan gaan voelen. 


Stappen zetten in je leven waarvan je weet dat je ze zou moeten maken, is lastig. Een nieuw pad beginnen of stoppen kan angstig zijn en pijnen kunnen omhoog komen. Maar door deze cursus, omdat ik wist dat er dagelijkse begeleiding kwam en we met de groep elkaar door- en door steunden, lukte het mij.

Ik was niet langer zo bang want ik had een 'community' waar ik op terug kon vallen. Bovendien werd ik me ervan bewust dat 'angst' ook maar emotie is. Het hoeft niet je leven te bepalen. Dus: dwars door de angst heen. Zet het woordje 'eng' om in het woordje 'nieuw'. En dan verandert je leven.

 

Nathalie

Aanrader om uit je comfortzone te leren stappen! Het gebeurt in zo'n kleine stapjes dat je het in begin niet eens merkt dat je aan het veranderen bent :)

 

Heidi

Mahatma raakt je diep, met een lach en traan en veel humor verander je je eigen mindset en gedachten. Zo'n dag is een feestje. En de mensen die de training ook volgden voelt als nieuwe familie, als een warm bad.

 

Inge

Deze training heeft me door een hele intense, enge levensgebeurtenis geholpen.

Karolien
De aanpak van Mahatma is het beste navigatiesysteem voor de weg naar “huis”
Marielle

Ik vond deze training heel leuk en heb veel gelachen om je filmpjes ook deze laatste weer hahaha prachtigπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Het gaat heel goed nu kan mijn kwekker aardig onder controle krijgen en ben veel blijer met het Leven ik kan het Leven Vieren!

''Wat het einde van de wereld is voor de rups, betekent het begin van de wereld voor de vlinder.'' Zo voel ik het, als een metamorfose bewust geworden van wat er diep in mij aanwezig is, wat jij lieve Mahatma in mij heb weten aan te raken! Dank je wel, je bent voor altijd in mijn hart!

Trudy
Ik heb genoten! Ben zo blij met jou. Stapje voor stapje naar meer bewustwording en meer vrijheid.
Linda

Deze training is een enorme powerboost. Kan het niet anders zeggen. Het is een enorme bevestiging van alles wat ik doe.

Ik voel nu heel veel plezier. Ik kon de laatste tijd nog wel eens dat niet zo voelen.

Wat een mooie kennismaking met het werk van Mahatma.

Ik ben zo blij dat ik dit ben gaan doen. Wat ik zo mooi vind is dat ik een relatief korte tijd nog zoveel meer mezelf kan zijn.

Dank daarvoor.

 

Diety
Loslaten geeft vrijjheid
Dit event heeft mij diep geraakt dit had ik niet verwacht omdat t online was. Mijn hart ging weer vol open na lang op slot te hebben gezeten en je hebt mij diep weten te raken waardoor ook oude kindpijn weer aan de oppervlakte mocht komen en ruimte voor heling.


Dank daarvoor.
Monique
loslaten

Dit event heeft mij diep geraakt dit had ik niet verwacht omdat ‘t online was. Mijn hart ging weer vol open na lang op slot te hebben gezeten en je hebt mij diep weten te raken waardoor ook oude kindpijn weer aan de oppervlakte mocht komen en ruimte voor heling. Dank daarvoor.

Het is een waardevolle ervaring om inzicht te krijgen in je eigen overtuigingen en hoe deze je beperken. Na dit inzicht komt er ruimte en kun je de wereld anders zien.

Willemien

Dankbaar voor deze prachtige lentedag vandaag, Ik wandelde  door het park om wat bloemetjes te zoeken voor bij het gedicht/elfje. Ik kwam zeker drie mensen tegen die me vriendelijk groette en toelachtten en ook een hé hallo en dat is me nog nooit overkomen.
Het moet mijn uitstraling zijn geweest.
Dankbaar voor deze afgelopen 3 maanden. Ik begin nu echt onder die steen vandaan te kruipen en echt te gaan leven. Mijn licht te leven.


Dankbaar voor iedereen zijn/haar inzet en natuurlijk ook dank aan Mahatma, die dit allemaal mogelijk maakt.

 

Nicolet
Wat heb ik geleerd in deze cursus.
Nou beetje bij beetje zie ik zelf kleine veranderingen in mij.
Ik ben vrolijker, gezelliger, kan wat meer hebben en voel die bewustzijn veel meer dan was geweest was.
Ik ben blij dat ik deze cursus volg voor 6 maanden.
Kiki

Ik voel veel meer liefde in mezelf en voor mezelf en ook voor anderen. Maar wel duidelijker kan ik voelen dat dit mijn leven is en en ik bepaal, heel liefdevol. En ik vind mezelf veel geld waard, dat voel ik echt en had ik nooit durven dromen.


Wauw!

Deze training is fantastisch!


Als je vol liefde in het leven blijft staan, ben je gelukkig en dat verdien je.

Dat wordt maar al te duidelijk gemaakt door Mahatma. En zij doet dit met humor en tevens prikt ze door je heen met wat jij precies nodig hebt op dat moment. Ik ben heel dankbaar! Dank je wel Mahatma!

 

Astrid
Tem je mind

Het heeft mijn wereld vergroot omdat ik blokkades heb opgeheven waarvan ik me niet bewust was dat ik ze had en waar ik waarschijnlijk ook nooit achter gekomen zou zijn. Door de heling die daar op volgde voel ik veel meer zelfliefde, kracht, rust en vertrouwen.

Heel fijn om nu te ZIJN.

Alleen maar ZIJN voelt beter als ooit te voren en dat is goud waard.

 

Elles

 

Zo dankbaar dat dit op mijn pad gekomen is en ik voor mezelf gekozen heb om me in te schrijven voor de cursus van 6 maanden. Vergeleken met 3 maanden geleden leefden mijn emoties mij en functioneerde ik niet als mens.

Nu ik al heel wat opgeruimd heb, heb ik er vrede mee dat een ander zijn levenspad verder zet zonder mij, zonder mij nog afgewezen te voelen. Nooit gedacht dat ik me een Koningin kon voelen. Geeft zulk een innerlijk gevoel van vrijheid, voel me zoveel lichter, blijer, mooier en vooral vrouw en niet meer eenzaam. Een hele nieuwe wereld gaat voor me open en dankbaarheid, liefdevolle woorden en acties passeren regelmatig mijn pad.

Dank je vanuit het diepste van mijn hart.

Katrien
arrow_drop_up arrow_drop_down