Online Power Training Vergroot je Wereld

Start: 23 maart 2022

Mahatma vertelt:

Deze Online Power Training in het kort:

 • De looptijd is 24 dagen, van 23 maart t/m 15 april 2022.
 • Het Online Event 'Vergroot je Wereld', live op 19 maart of d.m.v. de opname op een door jou gekozen tijdstip.
 • 24 dagen lang een dagelijkse opdracht via een filmpje.
 • 3 Masterclasses waarin ik deelnemers live train en al je vragen beantwoord.
 • De Magic Boosts 'Vergroot je Wereld', deze mp3 bestanden helpen je onderbewuste te herprogrammeren.
 • Onze eigen community: een plek om te delen, elkaar te ondersteunen en overwinningen te vieren. Je doet deze training niet alleen.
€ 267-
€ 147,-

Online Power Training Vergroot je Wereld

Ben jij deze investering waard?
Mahatma: 

'Op het moment dat ik mijn comfortzone verliet,

kwam ik in contact met het veld van mogelijkheden en gebeurden de mooiste dingen.

Ik werd opeens wel gezien en het geld kwam naar mij toe.'


Een paar reacties op deze Online Power Training

Willemien

Geweldig, voor mij was deze cursus een geschenk. Het is een cadeautje die je helpt om weer te kunnen en mogen leven vanuit liefde.
Katja

Wat ben ik dankbaar dat ik de stap heb durven zetten voor deze training. Dat ik naar mijn hart durfde luisteren.
Ik ervaar dat ik aardiger, zachter voor mezelf ben, sinds ik hiermee gestart ben. En wat een mooie inzichten. Ik leer veel over mezelf.

Marja

Een geweldig leuke training met luchtigheid en uitdagende diepgang om liefde in jezelf te ontdekken, een echte aanrader! Net als de andere trainingen, je kijkt uit naar de opdrachten iedere ochtend :) Dank je wel Mahatma dat je dit met ons deelt.

Buiten de comfortzone vind je je vrijheid

Als je leeft vanuit je comfortzone ...

 1. Dan kun je je zo lekker veilig voelen. Veilig en oppervlakkig. Het echte leven gaat langs je heen.
 2. Dan leef je in je zelf gecreëerde gevangenis en kijk je langs de tralies naar buiten, naar de rest van de wereld die het leven wel aan gaan.
 3. Dan blijf je lekker klein en veilig. Dat er ergens in jou een tijger leeft die graag wil brullen en rennen, tja, dat weet je wel, maar toch geef je jouw macht liever aan die muis die heel luid in jouw koppie aan het piepen is.
 4. Dan kan het leven soms best wel OVER-leven zijn en zo alleen.

In deze powertraining  weet je wel op m'n knoppen te duwen Mahatma . Dank hiervoor! Tot nu ervaar ik meer zelfliefde, meer ruimte en een betere relatie met m'n collega's. Ook merk ik verandering in de relatie met m'n moeder (ben niet meer boos), binnenkort verandering van woning...Er is al heel veel in beweging.

Veerle

 Sommige gewoontes zijn prima.

Ik word wakker, met één oog kijk ik op mijn telefoon hoe laat het is, ik gaap nog even hartgrondig en daarna draai ik mij enthousiast om, zodat ik nog een beetje door kan tukken. Uiteindelijk duw ik mijzelf dat warme bed uit en sleur ik mijn lijf onder de koude douche.

 

In mijn ogen is er niets mis met deze gewoonte. Ik kan er heel gelukkig oud mee worden. Misschien herken je dit, of zou je willen dat je dat zou herkennen.

 

Ik had ooit echter ook een gewoonte van denken dat ik niet de moeite waard was. Dat ik mijzelf niet mochten laten zien en dat ik mij klein moest houden. Die gewoonte was heel wat minder fijn.

Gelukkig is dat inmiddels lang geleden en wat ben ik blij dat ik elke keer een stukje van die gewoonte heb losgelaten. Dat ik uit mijn comfortzone ben gegaan en stapje voor stapje de poort van mijn gevangenis heb omgeruild voor mijn innerlijke vrijheid. Dat is de reden waarom ik zo relaxed in deze Corona tijd zit.

 

Ik voel dat ik vanbinnen vrij ben en ik word niet meer zo getriggerd. Dat is gewoon fijn en ik voel mij dan ook een gezegend mens.

 

Toch heb ik dat zelf gedaan. Door de keuzes die ik ooit heb gemaakt om mij te laten coachen en om elke keer te kiezen voor het nieuwe, het grote onbekende.  Hierdoor werd mijn leven een bruisend leven in plaats van het vlakke, saaie bestaan dat ik eerder had. 

Dit is een andere online training dan gemiddeld. Mahatma is in staat met haar dagelijkse video's ECHT contact te leggen met je.

Alsof ze alleen tegen jou praat en je daardoor motiveert om dagelijks de opdrachten ook te doen!

Genoten van die aandacht voor mezelf....en dat geeft in 25 dagen al veel verschuiving EN resultaat.

Dit is een training die je geld ook echt waard is!

Franca

Hoe ziet jouw leven eruit als jij moeiteloos uit je comfortzone gaat?

 •  Je leeft die krachtige tijger en geniet je intens van het leven. 
 • Jouw missie klopt op je deurtje en daar ga je voor.  
 • Je zet met vertrouwen je stappen en verwelkomt al het nieuwe.
 • Je gaat doen waarvoor je gekomen bent. 
 • Je ontdekt hoe groots je altijd al was, al kon je dat eerder niet leven.
 • Je laat het oude blok aan je been lekker los, jij kiest voor iets waar je wel blij van wordt.
 • Jij zet als het ware een andere bril op je neus, waardoor je mogelijkheden ziet in plaats van problemen.
 • Je vader wordt je beste vriend en je krijgt een grote lach op je snuit als je moeder je belt. 
 • Je kids gaan jou in jouw waarde zien, want jij staat in je kracht en dat is lekkurrr. 

Ik wil je gewoon graag nogmaals vertellen hoe blij ik ben dat ik ook ooit uit m’n confortzone ben gegaan!!

Er gebeuren nog dagelijks dingen in m’n leven waar ik op zo’n andere manier dan vroeger mee om ga.

Ik ben veel vrolijker en blijer en merk dat ik voor velen een baken van licht ben.


M’n dochters pikken ook van alles op!

Eerst vonden ze me zweverig, maar nu ben ik gewoon t levende bewijs dat je je gedachten kunt sturen en overvloed kunt manifesteren.


Dankjewel voor jou!

Bewustwording 2 punt nul.

Je hebt geen idee hoe vaak ik je nog iets hoor zeggen..

Ik hou van jou 😍

Anneke

Als je leeft vanuit die krachtige tijger die het leven aan gaat, dan ben je een inspirator voor anderen!

En als iemand hier verstand van had... 

...dan was dat Einstein wel. Hij wist hoe belangrijk het was om uit die comfortzone te gaan. Om vernieuwend te zijn.

Hij zag geen falen, maar vond 1000 keer uit  wat niet werkte, totdat hij de oplossing had. Daardoor kunnen wij vandaag de dag foto's maken en televisie kijken. Door zijn relativiteits theorie. 


Ergens in jou leeft ook een Einstein. Iedereen heeft namelijk een genie in zich, maar dat genie moet gewoon effe wakker geschud worden en dat doen we in deze training. 

Ik moet je heel eerlijk bekennen dat ik heel soms dacht van joh, die mensen zijn wel héél enthousiast. Ik bedoel, ik vind je manier van doen fijn en je spreekt me aan, anders was ik natuurlijk überhaupt nooit aan de training begonnen, maar nou ja, je kunt ook overdrijven dacht ik 🙈 . Maar ik loop ernstig risico net zo lyrisch te worden 😁 


Je weet zo ontzettend goed de juiste snaar te raken en je voelt zo goed aan wat elk van ons nodig heeft!


Dat ik zo enthousiast kan raken van iets waarbij af en toe ook zo'n intensieve pijn omhoog komt, haha.


Ik durf het bijna niet te zeggen, maar kom maar op met de rest!
Anne

Met deze Online Power Training 'Vergroot je Wereld' geef je jezelf het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven.

Je gaat intens leven en daagt Jezelf uit om het beste uit Jezelf te halen.  De comfortzone wordt verleden tijd en daar geniet je intens van. Je gaat Jezelf zien in jouw kracht en waarde en dat straal je uit. 


Dat heeft effect! Je vader ziet je staan, je moeder geeft je complimenten en het mooiste is dat het je in wezen geen lor uitmaakt, omdat je die goedkeuring niet meer nodig hebt. Jij keurt jezelf namelijk goed en dat kan zomaar een beetje uit die comfortzone zijn, waarin je jezelf eerder nog wel eens kon afkeuren.


Door de verschillende onderdelen krijgen je cellen elke keer weer op verschillende manieren updates. Het muisje neemt de benen en de slapende tijger ontwaakt uit zijn coma. 


Één van die onderdelen van deze Online PowerTraining 'Vergroot je Wereld' zijn de Magic Boosts. Met een Magic Boost luister je simpelweg naar mijn stem, die ongemerkt en heel subtiel jouw onderbewustzijn met een nieuwe energie binnendringt. Als je daar een aantal weken naar hebt geluisterd, kijk je met liefde en respect naar jezelf en anderen. Bizar dat het zo simpel werkt.

Het is een aanrader om deze training te gaan doen. Je krijgt heel veel mooie inzichten in wie jij werkelijk bent. 

Een liefdevol mens, Mahatma is ECHT betrokken bij de mensen en geeft waardevolle feedback.

Zij doet het met haar hart. Een mooier voorbeeld kan er niet zijn. 

De powerboost meditaties geven alles wat je leert nog veel meer diepgang.

Marja
€ 267-
€ 147,-

Online Power Training Vergroot je Wereld

Voor nu wil ik je vanuit de grond van mijn hart bedanken voor de super-waardevolle training Mahatma! Ik vind dat je de dingen precies bij (mijn) kern raakt en je ook de praktische tips, inzichten, handreikingen geeft die ik nodig had. De diepgang en de vele manieren om er mee bezig te zijn, zoals je ingesproken video's, de community en de meditaties, heb ik als bijzonder waardevol ervaren. 
Gerrie

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel, dat zijn de bekende stemmetjes in je hoofd.


Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van, want dat is je intuïtie.

Hoe jij jezelf ook laat zien en dus kwetsbaar opstelt, dat is waarom ik zelf in ieder geval zo makkelijk iets van jou aan kan nemen. Omdat het gelijkwaardig van mens tot mens voelt.


Ik heb echt het gevoel dat ik aan het veranderen ben. 

Mijn baas zijn manier van leiding geven laat zijn. Geen gevecht meer. Met mijn puberzoon stukken minder in strijd ben maar meer in verbinding van hart tot hart. 


Grote grote cadeaus zijn het. Want het voelt dat hierachter natuurlijk zit dat ik ook alleen maar naar mezelf meer mijn hart laat spreken, zachter ben, minder kritisch, en mezelf goedkeur. Mijn zelfvertrouwen is stukken verbeterd. nou ja zo kan ik nog wel even doorgaan. ALLE ALLE LOF!! Zelfs mijn zoon vaart nu mee met al dit moois. Hij staat er voor open. Wat een zegen.
Desiree
Wil je meer reacties lezen op deze Online Power Training Vergroot je Wereld? Klik dan hier.