arrow_drop_up arrow_drop_down
Cursus zefverttrouwen

Online Power Training Vergroot je Wereld

Vrijheid kan zo dichtbij zijn

Deze training is NIEUW!! 

De reacties hieronder zijn van andere powertrainingen

Reactie van Lieselotte

Oh wat word ik toch steeds zo blij van die video's. Als ik die vrolijkheid zie, dan besef ik iedere keer: dat is het. Zo horen we in het leven te staan. Ik heb zoveel uit dit traject gehaald. Ik voel dat mijn hart veel meer open staat voor alles. Ik voel het aan de constante kriebeltjes in mijn hart van al die nieuwe ervaringen.

Reactie van Katja

Wat ben ik dankbaar dat ik de stap heb durven zetten voor deze training. Dat ik naar mijn hart durfde luisteren.
Ik ervaar dat ik aardiger, zachter voor mezelf ben, sinds ik hiermee gestart ben. En wat een mooie inzichten. Ik leer veel over mezelf.

Reactie van Katrien

Wat een verschil mag ik al merken ten opzichte van een maand geleden. Ik voel me blij!
 Wat een mega geschenk voor mezelf. Ik kan mezelf steeds goedkeuren en als ik dat doe, doen de anderen dat ook, zonder gedoe. Een hele fijne ervaring, waar ik nog wel meer van wil.

Buiten je comfortzone vind je je vrijheid...

Ken je die achtbaan? Je stapt in zo'n karretje omdat het zo lekker spannend is. Daar krijg je een adrenaline kick van.

Dat krijg je van dit event dus ook. Kijk naar de video hiernaast en meld je aan. Dan ga je lekker kicken. 

Buiten de comfortzone vind je je vrijheid

Als je leeft vanuit je comfortzone ...

 1. Dan kun je je zo lekker veilig voelen. Veilig en oppervlakkig. Het echte leven gaat langs je heen.
 2. Dan leef je in je zelf gecreëerde gevangenis en kijk je langs de tralies naar buiten, naar de rest van de wereld die het leven wel aan gaan.
 3. Dan blijf je lekker klein en veilig. Dat er ergens in jou een tijger leeft die graag wil brullen en rennen, tja, dat weet je wel, maar toch geef je jouw macht liever aan die muis die heel luid in jouw koppie aan het piepen is.
 4. Dan kan het leven soms best wel OVER-leven zijn en zo alleen.

Wat ben ik gegroeid en wat een rust, vrede en vrijheid is er nu in mij.

Arno

 Laat me je meenemen naar mijn ochtendritueel.

Ik word wakker, met één oog kijk ik op mijn telefoon hoe laat het is, ik gaap nog even hartgrondig en daarna draai ik mij enthousiast om, zodat ik nog een beetje door kan tukken. Uiteindelijk duw ik mijzelf dat warme bed uit en sleur ik mijn lijf onder de koude douche.

 

In mijn ogen is er niets mis met deze gewoonte. Ik kan er heel gelukkig oud mee worden. Misschien herken je dit, of zou je willen dat je dat zou herkennen.

 

Ik had echter ooit ook een gewoonte van denken dat ik niet de moeite waard was. Dat ik mijzelf niet mochten laten zien en dat ik mij klein moest houden. Daar werd ik echt niet blij van.

Gelukkig is dat inmiddels lang geleden en wat ben ik blij dat ik elke keer een stukje van die gewoonte heb losgelaten. Dat ik uit mijn comfortzone ben gegaan en stapje voor stapje de poort van mijn gevangenis heb omgeruild voor mijn innerlijke vrijheid. Dat is de reden waarom ik zo relaxed in deze Corona tijd zit.

 

Ik voel dat ik vanbinnen vrij ben en ik word niet meer zo getriggerd. Dat is gewoon fijn en ik voel mij dan ook een gezegend mens.

 

Toch heb ik dat zelf gedaan. Door de keuzes die ik ooit heb gemaakt om mij te laten coachen en om elke keer te kiezen voor het nieuwe, het grote onbekende.  Hierdoor werd mijn leven een bruisend leven in plaats van het vlakke, saaie bestaan dat ik eerder had. 

Goedemorgen Sunshine! Video dag 18: Blij met mij! Het is net half 7 geweest en ik lig al in een deuk met je. Hoe je ten tonele verschijnt geweldig ๐Ÿคฉ. Maar hoe je het podium weer verlaat is DE BOM! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Thnx for making me laugh out loud this early! Supermooie start van de dag! En ja er verschuift heel heel veel! Dankje ๐Ÿ™๐Ÿป Geniet van deze mooie dag en tot strakkies bij de masterclass! ๐Ÿ˜˜
Marise

Ook het online event 'Vergroot je Wereld'  

is een onderdeel van deze training

Hoe ziet jouw leven eruit als jij moeiteloos uit je comfortzone gaat?

 •  Je leeft die krachtige tijger en geniet je intens van het leven. 
 • Jouw missie klopt op je deurtje en daar ga je voor.  
 • Je zet met vertrouwen je stappen en verwelkomt al het nieuwe.
 • Je gaat doen waarvoor je gekomen bent. 
 • Je ontdekt hoe groots je altijd al was, al kon je dat eerder niet leven.
 • Je laat het oude blok aan je been lekker los, jij kiest voor iets waar je wel blij van wordt.
 • Jij zet als het ware een andere bril op je neus, waardoor je mogelijkheden ziet in plaats van problemen.
 • Je vader wordt je beste vriend en je krijgt een grote lach op je snuit als je moeder je belt. 
 • Je kids gaan jou in jouw waarde zien, want jij staat in je kracht en dat is lekkurrr. 

Ik wil je gewoon graag nogmaals vertellen hoe blij ik ben dat ik ook ooit uit m’n confortzone ben gegaan!!

Er gebeuren nog dagelijks dingen in m’n leven waar ik op zo’n andere manier dan vroeger mee om ga.

Ik ben veel vrolijker en blijer en merk dat ik voor velen een baken van licht ben.


M’n dochters pikken ook van alles op!

Eerst vonden ze me zweverig, maar nu ben ik gewoon t levende bewijs dat je je gedachten kunt sturen en overvloed kunt manifesteren.


Dankjewel voor jou!

Bewustwording 2 punt nul.

Je hebt geen idee hoe vaak ik je nog iets hoor zeggen..

Ik hou van jou ๐Ÿ˜

Anneke

Als je leeft vanuit die krachtige tijger die het leven aan gaat, dan ben je een inspirator voor anderen!

En als iemand hier verstand van had... 

...dan was dat Einstein wel. Hij wist hoe belangrijk het was om uit die comfortzone te gaan. Om vernieuwend te zijn.

Hij zag geen falen, maar vond 1000 keer uit  wat niet werkte, totdat hij de oplossing had. Daardoor kunnen wij vandaag de dag foto's maken en televisie kijken. Door zijn relativiteits theorie. 


Ergens in jou leeft ook een Einstein. Iedereen heeft namelijk een genie in zich, maar dat genie moet gewoon effe wakker geschud worden en dat doen we in deze training. 

Dankbaar kijk ik terug op deze training. Dagen van denken, voelen, herprogrammeren en bewust naar me zelf kijken. Beetje bij beetje voel ik me prettiger met me zelf en heb ik mijn grenzen durven verleggen. Ik heb gesolliciteerd voor een baan, waarvan ik eerst dacht dat die te hoog gegrepen zou zijn voor mij. Dankzij deze training opnieuw voor mezelf gekozen en mijn hart gevolgd๐Ÿ’ž Heerlijk om in mezelf te mogen geloven. Ik had niet durven dromen dat ik nu hier zou staan.

Dank je wel lieve Mahatma ๐Ÿ˜˜

Cor

Is deze Online Power  Training 'Vergroot je Wereld' iets voor jou?

Met deze Online Power Training 'Vergroot je Wereld' geef je jezelf het grootste geschenk dat je je zelf kunt geven.

Je gaat intens leven en daagt Jezelf uit om het beste uit Jezelf te halen.  De comfortzone wordt verleden tijd en daar geniet je intens van. Je gaat Jezelf zien in jouw kracht en waarde en dat straal je uit. 


Dat heeft effect! Je vader ziet je staan, je moeder geeft je complimenten en het mooiste is dat het je in wezen geen lor uitmaakt, omdat je die goedkeuring niet meer nodig hebt. Jij keurt jezelf namelijk goed en dat kan zomaar een beetje uit die comfortzone zijn, waarin je jezelf eerder nog wel eens kon afkeuren.


Door een event, de masterclasses en de Magic Boosts krijgen je cellen elke keer weer op verschillende manieren updates. Het muisje neemt de benen en de slapende tijger ontwaakt uit zijn coma. 


Één van de onderdelen van deze Online PowerTraining 'Vergroot je Wereld' zijn de Magic Boosts. Met een Magic Boost luister je simpelweg naar mijn stem, die ongemerkt en heel subtiel jouw onderbewustzijn met een nieuwe energie binnendringt. Als je daar een aantal weken naar hebt geluisterd, kijk je met liefde en respect naar jezelf en anderen. Bizar dat het zo simpel werkt.

Het is een aanrader om deze training te gaan doen. Je krijgt heel veel mooie inzichten in wie jij werkelijk bent. 

Een liefdevol mens, Mahatma is ECHT betrokken bij de mensen en geeft waardevolle feedback.

Zij doet het met haar hart. Een mooier voorbeeld kan er niet zijn. 

De powerboost meditaties geven alles wat je leert nog veel meer diepgang.

Marja

Wat kost mij deze training

Voor de Online Power Training 'Vergroot je Wereld' betaal jij niet de totale waarde van €267.


Jouw investering is slechts € 147


Klik hier voor de complete inhoud van de Online Power Training Vergroot je wereld

Er zijn echt concrete veranderingen: zelfinzicht, zelfacceptatie, ruimte voelen in mijzelf, het piekeren stoppen, mezelf uitspreken en leven in het NU. Zo blij mee!
Janneke

Het was een mega fantastische training!
Katrien

Deze cursus heeft me bewust gemaakt van mijn eigen patronen. Ik heb dingen afgezegd die niet echt bij mij pasten.
Ik maak me zelf niet meer afhankelijk van de ander.

Paul

Dit is een andere online training dan gemiddeld. Mahatma is in staat met haar dagelijkse video's ECHT contact te leggen met je.

Alsof ze alleen tegen jou praat en je daardoor motiveert om dagelijks de opdrachten ook te doen!

Genoten van die aandacht voor mezelf....en dat geeft in 25 dagen al veel verschuiving EN resultaat.

Dit is een training die je geld ook echt waard is!


Franca
De manier waarop Mahatma via de filmpjes het gevoel geeft dat ze je echt ziet is wonderlijk en stimuleert je om er echt voor te gaan.

Deze training heeft veel meer in mij losgemaakt dan ik van te voren voor mogelijk hield.

Ik voel me echt een stukje meer heel. 

Anne
loslaten mag

Ik heb mezelf gevoeld, gezien, vergeven, gedeeld....en daardoor mezelf zichtbaarder gemaakt. Ik voel en zie nu mijn angst een laat ze los wetende dat ik een keuze heb. 

Ik zeg en doe daardoor dingen waardoor ik me vrij maak, waardoor ik meer Mijn Leven Leef.


Dankjewel Mahatma en dank ook aan mijzelf dat ik hieraan durfde mee te doen.


Ik keur mezelf helemaal goed!

Christine

Deze Power Training heeft voor mij opgeleverd dat ik er anders naar mijzelf kijk: het innerlijk kind met emoties die erbij horen heb ik omarmd.

Vaak hoor ik je stem zoals in een van de Magic Boosts: "je kunt het" of " je mag je uitspreken" Dit is zo waardevol voor me en zo belangrijk. Ik ben er zo blij mee: dit gun ik iedereen. 

  

Mahatma: duizendmaal dank en je bent een topper voor mij. Lieve groet, 

Lia
Ik ben liever voor mezelf, leg mijn latje niet meer te hoog, gun mezelf eens wat leuks of lekkers zonder schuldgevoel.
Ik zie nu beter wat ik niet meer hoef te geloven en keur mezelf eerder goed.
Dank je Mahatma

Simonne

Lieve Mahatma,

Ik had deze training voor geen goud willen missen. Ik ben nu al opener in mijn hart en voor het eerst blij met mij. Dankjewel!

Marie José
Als je twijfelt....schrijf je toch in, het is de moeite waard, ook al heb je maar een kleine rugzak.
Lut
Voor nu wil ik je vanuit de grond van mijn hart bedanken voor de super-waardevolle training Mahatma! Ik vind dat je de dingen precies bij (mijn) kern raakt en je ook de praktische tips, inzichten, handreikingen geeft die ik nodig had. De diepgang en de vele manieren om er mee bezig te zijn, zoals je ingesproken video's, de community en de meditaties, heb ik als bijzonder waardevol ervaren. 
Gerrie

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van, want dat is je intuïtie. Begin met je zelfbeeld verbeteren!

Na deze training word ik steeds zachter voor mezelf.
 Ik heb geleerd dat mezelf waarderen en lief zijn voor mezelf dingen zijn die ik mag doen,  ongeacht ‘fouten’ die ik maak in het dagelijks leven.


Ik voel steeds meer ruimte in mij,  om te kiezen voor geluk, in plaats van dat mijn emoties me volledig overnemen.


 Mahatma neemt je hierin stapje voor stapje mee. Het is echt niet altijd makkelijk om

naar jezelf te kijken, maar als je de stap neemt, levert het je heel veel op!


 Hierbij ontvang je veel warmte, begrip en duwtjes in de goede richting van Mahatma
 en de andere ‘power-trainers’. Hierdoor sta je er niet alleen in.


Vooral ook jongere mensen raad ik aan om eens een training te volgen! Het biedt echt een houvast om  relaxter met heftige emoties of gedachten om te gaan. Ik heb steeds meer het gevoel dat ik waardevol ben, met alles wat ik heb/ben!


Tot slot is Mahatma zeer kundig en

empathisch en omdat zij zoveel heeft meegemaakt, kan ze je echt begrijpen. Doen!

 Maaike – 25 jaar
Healy webinar
Ik ging door een achtbaan van emoties en ben tot de ontdekking gekomen dat er veel meer hartzeer was dan dat ik had gedacht.


Ik mag het weer voelen! Ik hoef me niet meer "groot" te houden!


Ik ben goed zoals ik ben en fouten maken mag.


Dank je wel voor deze stevige bewustwording! 
Trudy
Als je loslaat krijg je vrijheid
Een geweldig proces. Stap voor stap word je meegenomen, uitgedaagd om te voelen, inzichten te krijgen, keuzes te maken.

Heel intens en ik ben zo dankbaar. 

De woorden van Mahatma raken je in je diepste kern.

In deze training lagen voor mij de antwoorden waar ik al zo lang naar op zoek was.

Caroline
Als je loslaat krijg je vrijheid
Lieve Mahatma. Ontzettend dank voor deze maand :-) . Er is al heel wat veranderd en in beweging. Ik voel het aan alles, ook het verdriet, de schaamte en de pijn. Deze waren eerst mijn grootste taboe. Nu is het er gewoon, het mag er zijn. Ik mag er dus zijn. 

Ik doe de komende perioden weer graag met iets mee, soms lukt het niet live mee te gaan, maar de dag dat ik de opnames heb, kijk ik deze al weer ๐Ÿ˜Š. Dus dit werkt echt ook prima. ontzettend blij met Mahatma en haar team en heel blij dat de prijzen zo normaal! (laag zijn) waardoor dat ook veel toegankelijker is! En zelfs was het wat duurder doe je het nog!


Super bedankt!.
Anca
Blij met de affirmatieboost en alle support voor heel je โค๏ธ Het lucht op
Sandra
Ik voel eigenwaarde
Ik voel dat ik dankbaar ben voor alle mogelijkheden en kansen
Ik voel me krachtiger
Ik ben niet meer afhankelijk
Ik kan dealen met mezelf
Was het allemaal fijn om al het duister, verdriet en eenzaamheid onder ogen te zien en voelen?
Nee. Maar het was het zeker waard.
Het heeft me de mogelijkheid gegeven om niet meer te vluchten. Elke dag aan mezelf te werken.. elke training gevolgd. Elke dag naar binnen keren..
Zo mooi hoe je mensen op deze manier kan helpen.
Iris
Vandaag voelde ik hoeveel er verschoven is in 1 maand tijd. Daar kan geen therapie tegenop.


Wat een mooie en effectieve opbouw en ik heb gesteund gevoeld. Ik voel me vrijer nu omdat ik opties heb om met situatie en vooral met mezelf om te gaan.
Marieke