Super dat je gaat loslaten. Dat zal je vrijheid geven.
De e-mails met video's zijn onderweg!


Wil je nòg een stap verder gaan?


Meld je dan aan voor de online training: '365 dagen Geluk voor Jou'

Dat kan je nog meer geven...

Start jouw dag vol inspiratie en zorg zo voor meer geluk...

Iedereen verlangt naar geluk

Daarom heb je ook de online training 'Loslaten' aangeschaft. En ik weet dat deze training je al een grote stap verder zal brengen. Gewoon elke dag even de korte video bekijken en dan de oefening doen gedurende dag. Het gaat je bewust maken. 


Maar zoals ik al zei, er is nog veel meer mogelijk voor jou.
Een mooi vervolg op deze training is de Online Training '365 dagen Geluk voor Jou'. De soms hilarische video's brengen je gedurende een jaar dagelijks meer bewustzijn en verdieping.

Ook is er een onderdeel in deze online training '365 dagen Geluk voor jou',  waarin we nog een keer met het loslaten aan de gang gaan. Omdat jij nu deze training volgt, werkt het loslaten direct diep door. Een enorme verdieping dus! Doordat ik het dan op een andere manier, vanuit Thailand op het strand, nog een keer uitleg, kan alles veel dieper bij je binnenkomen. 

Maar er is meer, veel meer.... Je gaat ook doelen stellen, dromen waarmaken en gewoontes doorbreken. Je gaat met jouw innerlijk kind aan de slag en al met al zal het je meer bewustzijn geven over wie jij bent, wat je wilt. Je zult oude overtuigingen en pijnlijke emoties verder gaan loslaten. Kijk maar hier op deze pagina naar alle reacties. 

Hoe dan?

Ik leg uit hoe het werkt...

Ik doe dingen die ik eerder niet voor mogelijk had gehouden...

Ik zeg Doen! En Doen! Ik heb in korte tijd al aantal dromen waar gemaakt en anders in ieder geval de daadwerkelijke stappen gezet om een droom te verwezenlijken. Dank zij Mahatma word ik uit mijn comfortzone getrokken en doe ik dingen die ik eerder echt NIET voor mogelijk had gehouden.
Geef jezelf dit cadeau...

Miranda

Dus: ik laat je naar jezelf kijken...

Als jij jezelf gaat zien, jouw patronen, jouw gedachtes, dan pas kan je nieuwe keuzes maken. Elke dag stuur ik je een bericht met daarin een korte tekst en plaats ik een video met mij, Mahatma op onze eigen community. In die video inspireer, kietel en motiveer ik je om stappen te zetten op weg naar een nóg leuker leven. 

Nog een reactie: 'de kwartjes zijn aan het vallen...'

Hallo Mahatma, ik wil je even laten weten dat ik heel blij ben met de online training van 365 dagen.
Wat een cadeau en dat ook nog eens elke dag. De kwartjes zijn hier behoorlijk aan het vallen en werkt tot diep niveau door. Dat betekent dat dit vanuit de mooie pure essentie gedaan wordt.
Mahatma je bent een geweldige mooi mens. Dank je wel.

Groetjes en veel liefs, 

Suzanne

Maar dat is nog niet alles...

Kom bij onze community

Alles mag, maar niets is verplicht. Net als bij de Online Training 'Loslaten' kom je hier ook mee op onze community, waarin je kunt delen. Delen is helen. 

Is het voor jou nu tijd om in de veilige omgeving van je eigen telefoon, laptop of computer geïnspireerd te worden, meld je dan aan voor deze 365 dagen Geluk voor Jou. Omdat jij nu één van de eerste mensen bent en omdat we het product nu aan het bouwen zijn, kan jij deze investering in jezelf doen met een mega korting. Uiteindelijk zal dit product € 147 of meer gaan kosten. Kijk hier op deze pagina naar de huidige prijs voor deze training. 

We zullen deze prijs stapsgewijs gaan verhogen, dus spring in het diepe en doe mee. 

Diverse thema's zoals manifesteren (dromen waarmaken),
ego, innerlijk kind, doelen bereiken, pijnlijke programma's doorbreken, oude belemmerende overtuigingen loslaten en emoties verwerken komen aan bod.

Zie hieronder een aantal reacties

Het is fijn

Mahatma weet je op haar unieke wijze te ‘kietelen’ (zoals ze zelf zegt) bewust te worden van je eigen patronen, uit je comfortzone te komen en je stappen te gaan zetten. Deze training draagt daar zeker toe bij. Het is fijn dagelijks een filmpje te mogen ontvangen met steeds weer een mooie boodschap of leuke en/of uitdagende opdracht.Erica

Marcella zegt:

Deze training geeft mij zelfkennis, rust, liefde voor mezelf en mijn man en iedereen om mij heen .Het geeft mij inzicht in het echte ware zijn. Het geeft mij elke dag een boost. Het eerst wat ik na het opstaan doe is de les van die dag bekijken en de oefening doen. En ja , mijn leven is ook zo ontzettend veel veranderd sinds ik in juni begonnen ben met het lezen van je boek Op weg naar verbinding en nu als kers op de taart, de online cursus 365 dagen geluk. Mijn leven is al zoveel mooier, voller, liefdevoller !! Dus ja, ik zeg ook tegen iedereen : DOEN , DOEN, DOEN.

Marcella

Een leuk moment...

Sharon: Ik ben nu twee weken bezig met de online training. 's Ochtends, nog onder mijn dekbedje, check ik mijn mail en vind daar dan een berichtje van Mahatma met een link naar een filmpje. Dat is een leuk moment van de dag. Ik word altijd vrolijk van Mahatma's enthousiasme. Er is een opdracht bij waar ik vervolgens een antwoord op formuleer op de community die hier speciaal voor in het leven is geroepen.

Het maakt dat ik beter en bewuster mijn dag begin en dat vind ik fijn. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Sharon

Ik hou mijn trilling hoog

Wanneer ik s'morgens wakker word, denk ik Aahhh zometeen kijken wat Mahatma voor nieuws heeft. Door elke dag mail te krijgen houd ik de trilling makkelijker hoog en laat minder snel mn dromen los. Beter nog: ik laat mijn dromen níet meer los! Mahatma, we zijn nog maar net begonnen, maar ben nu al zo dankbaar dat je dit met ons doet! 💕


Astrid

Spring nu en verander gewoon je leven 

Maak van dit jaar jóuw jaar!

Wil jij 365 dagen super krachtig je bed uit rollen, meld je dan nu aan, dan weet je zeker dat je erbij bent. 


Ik zal je op allerlei manieren inspireren en wakker schudden. 
Yihaaa Mahatma

Wat kost dat allemaal? Die emails, de video's en community...

Het is om te lachen...

Weet je dat het belangrijk is om je dag positief te beginnen? Dat dat bepalend is voor de rest van je dag? Als je elke dag in de ochtenduren een positieve vibe krijgt, krijg je dus een boost voor je leven. Het maakt je leven lichter en leuker.

Omdat het dus een totaal nieuw product is krijg je een mega korting!
De normale prijs zal later € 147 of meer gaan bedragen. We zijn de prijs stap voor stap aan eht verhogen, dus meld je nu aan!

Door één druk op de knop verander jij jouw leven nog meer. Hoe gaaf is dat?