arrow_drop_up arrow_drop_down
Mahatma

De boeken van Mahatma

Bewustwording in crisistijd

Dagelijks leest Mahatma een half uur voor uit  haar boek Ontwaken in het NU. Jij kan daar heerlijk  relaxed bij zijn. Laat je meevoeren door haar stem en ontspan en laat los. Meld je hieronder aan.
Mahatma

Ontwaken in het nu

In het boek daag ik je uit om ook te ontwaken en het leven te manifesteren waar jij van droomt. Ik spreek uit ervaring, het is mogelijk. Ik daag je uit om voorbij te gaan aan je eigen grenzen en je eigen beperkende overtuigingen en stappen te zetten naar meer vrijheid en genieten. Daarvoor ben je hier op aarde gekomen. Om te genieten!


Naast dat het een af en toe spannend leesboek is, vind je ook veel uitleg en 50 oefeningen. Dit zodat je ook zelf je stappen kunt zetten en meer overvloed kunt aantrekken.

Er is ook een e-book en binnenkort verschijnt ook het luisterboek. Kijk hier om verder te lezen over  Ontwaken in het Nu

OP WEG NAAR VERBINDING

De besteller 'Op weg naar verbinding' heeft inmiddels al de 6 de druk.


Dit boek gaat over de verwerking van mijn scheiding en de zoektocht naar geluk. Het is een werkboek waarin je wordt uitgedaagd om je eigen stappen te zetten.


Het boek is ook in e- book verkrijgbaar, en binnenkort ook als luisterboek.

25 Tips voor geluk!

Het Gratis e-boek '25 Tips voor Geluk'heeft al meer dan 5000 downloads. Dit boek is voor jouw inspiratie. Meld je aan voor mijn inspirerende nieuwsbrief en download hem gratis hier