De boeken van Mahatma

Op weg naar Verbinding

De bestseller 'Op weg naar verbinding' heeft inmiddels al de 6 de druk.


Dit boek gaat over de verwerking van mijn scheiding en de zoektocht naar geluk. Het is een werkboek waarin je wordt uitgedaagd om je eigen stappen te zetten.


Het boek is ook in e- book en luisterboek verkrijgbaar.

Ontwaken in het NU

Mahatma

In het boek daag ik je uit om ook te ontwaken en het leven te manifesteren waar jij van droomt. Ik spreek uit ervaring, het is mogelijk. Ik daag je uit om voorbij te gaan aan je eigen grenzen en je eigen beperkende overtuigingen en stappen te zetten naar meer vrijheid en genieten. Daarvoor ben je hier op aarde gekomen. Om te genieten!


Naast dat het een af en toe spannend leesboek is, vind je ook veel uitleg en 50 oefeningen. Dit zodat je ook zelf je stappen kunt zetten en meer overvloed kunt aantrekken.


Er is ook een e-book en luisterboek. Kijk hier om verder te lezen over Ontwaken in het Nu.

De Kracht van Loslaten

In het e-book 'De Kracht van Loslaten' introduceer ik je in de wonderlijke wereld van het loslaten en leer ik je de kracht van emoties kennen.


Er zijn talloze manieren hoe wij kunnen omgaan met emoties. De ene manier zorgt voor blokkades, belemmeringen en ziektes, de andere manier is een gezonde wijze om jezelf uit te drukken, waardoor je als vanzelf de emoties los laat.


Ik laat je zien hoe je pijnlijke overtuigingen en emoties kunt loslaten, hierdoor ga je van machteloosheid naar kracht. 

Gratis e-book 25 Tips voor Geluk

Het Gratis e-book '25 Tips voor Geluk' heeft al meer dan 7450 downloads. Dit boek is voor jouw inspiratie. Meld je aan voor mijn inspirerende nieuwsbrief en download hem gratis hier