De boeken van Mahatma

Bewustzijn met een glimlach -

De ibiza Vibe  -
Door 44 korte verhaaltjes krijg je

  • ...met een glimlach een stuk bewustwording
  • ...een luchtigere kijk op de dagelijkse dingen
  • ...meer zelfliefde
  • ...meer compassie en zachtheid
  • ...meer contact met jezelf
  • ...tips van mij persoonlijk over Ibiza
  • ...voer om gewoon effe lekker te lachen

Laat maar Los...

Ben je al jaren bezig om gelukkig en succesvol te worden en wil dat op wilskracht maar niet lukken? Dan is het tijd voor een beetje loslaat magie in je leven.
In dit boek laat ik je daarmee kennis maken en krijg je verschillende voorbeelden hoe je deze tool kunt inzetten in je dagelijkse leven.

Op het moment dat je de Magische Tool gaat gebruiken,
begint het feest en zie je de wondertjes gebeuren.

Op weg naar Verbinding

De bestseller 'Op weg naar verbinding' heeft inmiddels al de 6 de druk.


Dit boek gaat over de verwerking van mijn scheiding en de zoektocht naar geluk. Het is een werkboek waarin je wordt uitgedaagd om je eigen stappen te zetten.


Het boek is ook in e- book en luisterboek verkrijgbaar.

Ontwaken in het nu

In het boek daag ik je uit om ook te ontwaken en het leven te manifesteren waar jij van droomt. Ik spreek uit ervaring, het is mogelijk. Ik daag je uit om voorbij te gaan aan je eigen grenzen en je eigen beperkende overtuigingen en stappen te zetten naar meer vrijheid en genieten. Daarvoor ben je hier op aarde gekomen. Om te genieten!


Naast dat het een af en toe spannend leesboek is, vind je ook veel uitleg en 50 oefeningen. Dit zodat je ook zelf je stappen kunt zetten en meer overvloed kunt aantrekken.

25 Tips voor geluk!

Het Gratis e-book '25 Tips voor Geluk' heeft al meer dan 7450 downloads. Dit boek is voor jouw inspiratie. Meld je aan voor mijn inspirerende nieuwsbrief en download hem gratis hier