Magie & Miracles Vergeving en Zelfliefde

Start 24 februari 2024

In 1 maand neemt Antoinette je mee naar Vergeving. Kom daardoor bij zelfliefde.

Ieder mens kan kiezen om te vergeven. Jij ook.  

  In één dag kan je veel leren en super vette inzichten krijgen. Maar om die inzichten in je dagelijkse leven te integreren  heb je vaak wat meer  nodig. Daarom geven we deze online power training van 1 maand.
  In deze Online Power Training Vergeving en Zelfliefde neem ik je aan de hand mee, zodat jij je leven kan leven vanuit vrede en zelfliefde
  Misschien loop je ergens rond met een portie stiekeme boosheid die je graag wilt botvieren op diegene die jou ooit gekwetst heeft.
  Dan kan het zijn dat vergeving in jouw vocabulaire een vies woord is. 
  'Boeten, zal hij of zij,' denk je dan. Ergens weet je misschien wel dat het niet helemaal slim is. Maar toch.

  Het doet dan zoveel pijn, dat je kiest voor een zoete wraak 😈. Snik.

  Het lost niets op. Integendeel, het maakt de zaak alleen maar erger 😥. Want jij loopt rond met die boosheid in je lijf. Dat is puur vergif.

De Online Power Training in het kort

In De Online Power Training Vergeving en Zelfliefde, dat deel uit maakt van de Jaartraining Magie & Miracles, neem ik je mee naar jou. De training is een verdieping op het Online Event Vergeving en Zelfliefde, dat ook een onderdeel is van deze maand.

 • De looptijd is van 24 februari 2024 t/m 22 maart 2024.
 • Het Online Event 'Magie & Miracles Vergeving en Zelfliefde' op 24 februari 2024. Heb je dit event gemist, no worries, je ontvangt de opnames.
 • Vanaf 28 februari ontvang je 24 dagen lang een dagelijkse opdracht via een filmpje.
 • 3 Masterclasses waarin ik de deelnemers live train en vragen beantwoord. 
 • Onze eigen community: een plek om te delen, elkaar te ondersteunen en overwinningen te vieren. Je doet deze training niet alleen.

Geen € 267,- maar  € 136,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor deze training moet weten in je mailbox.

Een paar reacties op één van onze andere Online Power Trainingen

Glenn

Er wordt hier naar je geluisterd, niks is gek. Antoinette weet op een veilige en laagdrempelige manier mij en anderen diep te raken. 

Het is het proberen meer dan waard!

Lisa

De woorden van Antoinette hebben mij onverwacht diep geraakt.  Ze kwamen op een diep niveau binnen bij mij, al weet ik niet hoe dat zo kan.  Ik heb  tijdens dit event meer inzicht in mijzelf gekregen en snap mijzelf opeens een stuk beter. Dankjewel! 

Ik ben hier erg blij mee.

Mary

Ik ben zo blij met deze training, want er is er veel aan het veranderen.
Weet je, ik zing zelfs weer, dat heb ik jaren niet meer gedaan, er komt ruimte! 😊.


€ 267-
€ 136,-

Online Power Training M&M:

Vergeving en Zelfliefde

Ben jij deze investering waard?

Stel je eens voor dat je je leven leeft vanuit vrede en zelfliefde

Antoinette:

'Toen ik mijn ouders vergaf werd het rustig in mijn hoofd en kreeg ik vrede in mijn hart. Het was het grootste geschenk aan mijzelf. '

Dit stukje is een extract uit mijn nieuwe boek 'Ontdek de Magie in je Leven en Miracles Happen!' Dit event is op dat boek gebaseerd.


Vergeven is het proces waarbij je de pijn, boosheid of teleurstelling die je hebt ervaren door de acties van iemand

anders, loslaat. 


Het betekent niet dat wat er is gebeurd goed was of vergeten moet worden, noch betekent het dat je de acties van die ander goedkeurt. 


Het betekent wel dat je ervoor kiest om de negatieve gevoelens naar die persoon los te laten, om verder te gaan met je leven zonder wrok te 

koesteren tegen de persoon die jou pijn heeft gedaan.


Klik hier om het boekje te bekijken en te bestellen.

Ik weet het nog goed...

Ik  weet nog goed hoe boos ik vroeger was. Boos met name op mijn ouders. Ik liep toen zelfs met een portie haat in mijn lijf, rond wat eigenlijk niet echt bij mij pastte. Maar toch. Ik was te gekwetst. De pijn was te groot.

Dacht ik.


Ik heb er wel hulp bij gehad, maar op een gegeven moment kon ik kiezen om te vergeven. Wat een vrijheid kreeg ik toen in mij. Mijn liefdevolle natuur kwam regelrecht tot bloei. 

Vergeving is niet hetzelfde als vergeten!

Integendeel. Je hebt van die pijnlijke ervaring veel geleerd, maar het is tijd om verder te gaan. Om de lessen in je leven te integreren en de parels eruit te halen. Dan kan je mensen gewoon (weer) gaan vertrouwen en genieten van het leven.

€ 267-
€ 136,-

Online Power Training M&M:

Vergeving en Zelfliefde

Ben jij deze investering waard?

Ik vind de Online Power Training heel interessant. Het ziet er zo eenvoudig uit als je ons als cursisten aan het helpen bent. Ondertussen ben ik er achter gekomen dat dit getuigt van groot meesterschap (en ervaring).

 

Ik vind het fijn dat ik al verschillende dagen veel aan het loslaten ben en me lichter, vrijer, blijer en liefdevol voel.

Stefan

Het is tijd voor vergeving

Wat levert deze Online Power Training je op?

 • Dat je krachtiger bent dan je denkt en kunt kiezen voor vrijheid.
 • Dat je veilig bent, juist als je vergeeft.
 • Dat vergeving je meer zelfliefde geeft. 
 • Dat je geliefd bent.

  Als je leert te vergeven dan stijg je boven jezelf uit en laat je zien dat je niet kapot te krijgen bent. Wat een teken van zelfliefde is dat.

Wat is er verschoven? Wel.. veel ! ik voel me lichter, en ik vertrouw, ik vertrouw op mijn gevoel, op situaties en op mensen. Ik kom uit mijn opgeslotenheid en ik geniet veel meer. Dikke dank je wel.

Nathalie

                   

Vragen over de Online Power Training

Ik ben eigenlijk nogal druk, kost het veel tijd?

De filmpjes duren maar een paar minuten. De opdrachten zelf doe je vaak gedurende dag terwijl je met andere dingen bezig bent. Soms is het een schrijf opdracht waar je wat langer mee bezig kunt zijn. Maar er is ook altijd ruimte om de opdrachten op een ander moment of een andere dag te doen, wanneer het je wél uitkomt.

Hoe zit dat met de community, is die op Facebook?

Nee, we maken gebruik van ons eigen platform. Dus je hoeft geen lid van facebook te zijn om te kunnen aansluiten bij onze warme community.

Is die community verplicht?

Nee, de community is niet verplicht. Maar we hebben gemerkt dat het samen delen heel helend werkt.
Dus we raden je aan er een kijkje te nemen.

Wat als ik niet bij de Masterclasses kan zijn?

Maak je geen zorgen. Je kunt van te voren je eventuele vraag insturen en ontvangt naderhand de opnames. Zo ontvang je toch gewoon de begeleiding die voor jou past.

Hoe lang heb ik toegang tot de training?

Je hebt vanaf de start van de training 11 maanden toegang tot de filmpjes, de masterclasses en de community

                 

Mijn kwekker vindt het niet leuk dat ik dit ga typen, maar ik heb het inzicht gekregen dat ik een powervrouw ben en dat ik daar geen enkele seconde meer aan hoef te twijfelen.

Bye bye lieve kwekker ik hou van je maar ik laat je los in liefde.

Ilknur
Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze loslaten. Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit zelfs ook online voor mij mogelijk is. Lieve mooie Antoinette, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt.

Anna

Voel jij je aangesproken?

Met deze Online Power Training zet je een ommekeer in gang.
Omdat je er dagelijks (korte) tijd aan spendeert kan het dieper bij je binnenkomen en verander je daadwerkelijk je gewoonte.

Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.
En het maakt de training ook licht en luchtig.

Voel je het verlangen in je hart?
Meld je dan aan. Je bent welkom.

Geen € 267,- maar slechts  € 136,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Antoinette meer dan dankbaar ben!

Wesly

Het is zo bewonderenswaardig en fascinerend tegelijk, hoe jij telkens iemand op zo’n zachte , toch kordate manier naar de kern van het probleem kan brengen, waarmee de persoon dan verder kan met het realiseren van haar of zijn verlangens.


Ik voel mij veranderd in mijn denken, voelen en handelen, in datgene waar ik mijn aandacht op richt, in de manier waarop ik er naar kijk en ben veel vrijer, laat mensen vrijer hun ding doen, God zij dank met veel minder kritiek.


Ik ben ontwaakt uit een langdurige slaap en heb mij bewust  in liefde verenigd met mijn innerlijk kind.


Ik dank allen die hebben deelgenomen en van wie ik  vooral veel kon leren in de masterclasses.


Dankjewel Antoinette en het helpende team, 🙏💛🌻🌈🙋‍♀️

Martien