Oude patronen doorbreken

Wil jij oude patronen doorbreken? Als je vastzit in oude patronen die je leven en je zijn negatief beïnvloeden, is het slim om daar verandering in te brengen. Misschien baal je wel van die zak chips die je keer op keer tot de laatste kruimel verorbert. Voor je het weet is de zak leeg en zit jij met een slecht gevoel op de bank. Met behulp van onze boeken en events kun jij zulke oude patronen doorbreken!

Leer stap voor stap oude patronen te doorbreken

Ben jij er klaar voor om negatieve oude patronen eindelijk te doorbreken, en jezelf als het ware te resetten? Dan kun je bij ons terecht voor events. Wij voorzien je graag van 9 magische tips om een einde te maken aan negatieve oude patronen zoals verslavingen. Stap voor stap zul je leren om dingen los te laten die je misschien tijdelijk een goed gevoel geven, maar op de lange termijn slecht voor je zijn. Zo zul je vanbinnen steeds meer in balans raken en kun je jezelf complimenteren met je bereikte doelen.

Cadeautje voor jou: webinar over het boek Laat maar los.

Tijdens dit webinar geef ik een gouden tip die je helpt bij het loslaten van oude programmaatjes.

Je ontvangt daarna ook regelmatig mijn mails met inspiraties, hints en humor.
leren loslaten

Neem een kijkje in onze agenda

Wil jij de knop omzetten en oude patronen doorbreken? Met onze hulp kan dat. Wanneer je wilt deelnemen aan een online of fysiek event, nodigen we je uit om onze agenda te bekijken. Daar vind je alle online evenementen en fysieke meerdaagse events die Spirit Coaching organiseert.