Oude patronen doorbreken

Wil jij oude patronen doorbreken? Als je vastzit in oude patronen die je leven en je zijn negatief beïnvloeden, is het van groot belang om daar verandering in te brengen. Misschien baal je wel van die zak chips die je keer op keer tot de laatste kruimel verorbert. Voor je het weet is de zak leeg en zit jij met een slecht gevoel op de bank. Met behulp van onze boeken en events kun jij zulke oude patronen doorbreken!

Ben jij er klaar voor om negatieve oude patronen eindelijk te doorbreken, en jezelf als het ware te resetten? Dan kun je bij ons terecht voor events en coaching in regio Enschede. Wij voorzien je graag van 9 magische tips om een einde te maken aan negatieve oude patronen zoals verslavingen. Stap voor stap zul je leren om dingen los te laten die je misschien tijdelijk een goed gevoel geven, maar op de lange termijn slecht voor je zijn. Zo zul je vanbinnen steeds meer in balans raken.

Lekker gratis lezen over loslaten

Loslaten hoe dan? 

Lees de eerste 2 hoofdstukken van dit boek  helemaal gratis en leer los te laten.

Tips voor Geluk

Gratis e-book

'25 Tips voor Geluk'

Dit gratis e-book '25 Tips voor Geluk' heeft al duizenden mensen geïnspireerd... Jij mag het helemaal gratis downloaden.
Ontwaken in het Nu

Eerste hoofdstuk gratis

Je kunt gratis het eerste hoodstuk van dit boek lezen. Klik op de oranje balk.
Alleen door dit hoofdstuk te lezen kan er al wat in jou verschuiven.

Neem een kijkje in onze agenda

Wil jij de knop omzetten en oude patronen doorbreken? Met onze hulp kan dat. Wanneer je wilt deelnemen aan een online of fysiek event, nodigen we je uit om onze agenda te bekijken. Daar vind je alle online evenementen en fysieke meerdaagse events die Spirit Coaching organiseert.