Loslaten geeft vrijjheid

Snel emotioneel geraakt zijn

Als je snel emotioneel geraakt bent, kan dat erg vervelend zijn. Iemand maakt misschien een opmerking op een manier die verkeerd bij jou binnenkomt, en je reageert daar heftig op. Te heftig, omdat weggestopte emoties van vroeger door die ene opmerking worden opgeroepen en mee naar buiten komen. Je kunt er niets aan doen; het gebeurt gewoon.

Ben jij snel emotioneel geraakt, en wil je daar iets aan doen?

Wanneer je dit herkent en er iets aan wilt doen, kun je bij ons terecht. Wij van Spirit Coaching helpen je de goede richting in wanneer je snel emotioneel geraakt bent en een betere verbinding met je eigen emoties wilt realiseren. Omgaan met emoties is soms moeilijk, vooral wanneer er diepgewortelde negatieve gevoelens uit het verleden getriggerd worden. Wij bieden je tips om met emoties om te gaan en organiseren geregeld events, waar je intensief met jezelf aan de slag kunt gaan. Je zult leren om gelukkiger te worden en emoties op een gezonde manier toe te laten.

Cadeautje voor jou: webinar over het boek Laat maar los.

Tijdens dit webinar geef ik een gouden tip die je helpt bij het loslaten van oude negatieve gevoelens.

Je ontvangt daarna ook regelmatig mijn mails met inspiraties, hints en humor.
leren loslaten

Bekijk de events die in de nabije toekomst plaatsvinden

Wanneer je kiest om je door ons te laten begeleiden, zul je stap voor stap meer balans ervaren in jezelf en minder snel emotioneel geraakt worden. Bekijk de online- en fysieke events die de komende tijd zullen plaatsvinden en schrijf je direct in. Wanneer je eerst meer informatie over onze mogelijkheden tot hulp wilt ontvangen, horen we dat graag.