Snel emotioneel geraakt zijn

Als je snel emotioneel geraakt bent, kan dat erg vervelend zijn. Iemand maakt misschien een opmerking op een manier die verkeerd bij jou binnenkomt, en je reageert daar heftig op. Te heftig, omdat weggestopte emoties van vroeger door die ene opmerking worden opgeroepen en mee naar buiten komen. Je kunt er niets aan doen; het gebeurt gewoon.

Wanneer je dit herkent en er iets aan wilt doen, kun je terecht bij Spirit Coaching. Wij helpen je de goede richting in wanneer je snel emotioneel geraakt bent en een betere verbinding met je eigen emoties wilt realiseren. Omgaan met emoties is soms moeilijk, vooral wanneer negatieve gevoelens uit het verleden diepgeworteld zijn en eenvoudig getriggerd worden. Wij bieden je tips om met emoties om te gaan en organiseren geregeld events, waar je intensief met jezelf aan de slag kunt gaan. Je zult leren om gelukkiger te worden en emoties op een gezonde manier toe te laten.

Lekker gratis lezen over loslaten

Loslaten hoe dan? 

Lees de eerste 2 hoofdstukken van dit boek  helemaal gratis en leer los te laten.

Tips voor Geluk

Gratis e-book

'25 Tips voor Geluk'

Dit gratis e-book '25 Tips voor Geluk' heeft al duizenden mensen geïnspireerd... Jij mag het helemaal gratis downloaden.
Ontwaken in het Nu

Eerste hoofdstuk gratis

Je kunt gratis het eerste hoodstuk van dit boek lezen. Klik op de oranje balk.
Alleen door dit hoofdstuk te lezen kan er al wat in jou verschuiven.

Schrijf je in voor een van onze events

Innerlijke vrijheid bereik je niet van het ene op het andere moment. Daar moet je aan werken, om met kleine stapjes vooruit te kunnen gaan. Met behulp van onze boeken en events helpen we je graag in de juiste richting. Bekijk onze agenda en schrijf je direct in voor een van onze events.