kan je verder helpen

Alles over Coaching kan je verder helpen

Kies voor een beter leven

Dit kan je echt verder helpen

Alles over coaching helpt!

Alles over coaching vind je hier op deze pagina. Coaching voor een beter leven is voor jou ook mogelijk en is voor iedereen aan te bevelen. Op deze pagina vind je allerlei linken die je verder kunnen helpen. Klik gewoon eens op één van de onderstaande linken en laat je inspireren.


 

Spirit coaching wil je verder helpen

Als geen ander weet ik wat coaching je kan geven. Jarenlang heb ik mij laten coachen en dat heeft toendertijd mijn leven op zijn kop gezet. Gelukkig maar, want mijn leven was toen nog niet zo denderend.

In het jaar 2000 had ik geen geld en voelde ik mij diep ongelukkig. In de steek gelaten door de man waarvan ik zielsveel hield, was mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen tot onder 0 gedaald. Ik werd door zoveel beperkende overtuigingen geleefd dat ik mij totaal mislukt voelde en ziek werd.  Zo belandde ik in de WAO. Mijn ME klachten waren zo erg dat ik werkelijk niets kon. Jaren heeft deze pijnlijke situatie geduurd. Stapje voor stapje ben ik eruit gekomen. Ik koos voor coaching voor een beter leven en dat heeft mijn leven totaal veranderd.

Dat je verder wilt helpen

Alles over Coaching voor een beter leven

Inmiddels weet ik als geen ander dat je leven kan veranderen en dat coaching voor een beter leven voor iedereen mogelijk is. Het laat je zien waar je jezelf blokkeert en met welke belemmerende overtuigingen je in het leven staat. Die kunnen veranderd worden waardoor je meer innerlijke vrijheid gaat ervaren en je veel gemakkelijker je doelen gaat realiseren. Ik spreek uit ervaring, mijn leven is niet te vergelijken met het beperkte leven dat ik vroeger leidde.


Inmiddels begeleid ik ook al weer vele jaren duizenden mensen via events en de online trainingen en zie ik wat hun dat geeft. Ook hun leven verandert ten goede en ik krijg regelmatig vele dankbetuigingen.

In de onderstaande artikelen (klik op de links) krijg je meer informatie over coaching en over wat coaching je kan opleveren. Neem bijvoorbeeld de Sedona methode, de snelste manier van (zelf) coaching die ik ken. Niet alleen ik, maar ook vele duizenden anderen hebben hun leven hiermee eenvoudig op een fantastische manier weten te verbeteren. 


Of lees ook alles over coaching in het boek "Op weg naar Verbinding’, dat naast een boeiend leesboek ook een praktisch werkboek is met oefeningen. Hierin ga je jezelf en anderen in herkennen. Dat kan je helpen moeilijke situaties het hoofd te bieden.


Meer informatie over alles over coaching en snelle coachingsmethodes vindt je ook onder ‘snelle coachingsmethodes 

Dat je verder wilt helpen

Verdere informatie alles over Coaching

Kijk ook eens op onze agenda bij de  events en online trainingen om jouw leven op een snelle wijze te veranderen.

Wil je weten hoe anderen mijn events en online trainingen hebben ervaren en wat het hun gebracht heeft, neem contact op.

Snelle coachingmethodes De Sedona methode: snel loslaten van beperkende overtuigingen en emoties. Emoties loslaten is simpel, iedereen kan het!

Vind je dit een mooi artikel? Misschien wil je het delen. Daar help je een ander ook weer verder mee.