arrow_drop_up arrow_drop_down
kan je verder helpen

Alles over Coaching kan je verder helpen

Kies voor een beter leven

Dit kan je echt verder helpen

Alles over coaching helpt!

Alles over coaching vind je hier op deze pagina. Coaching voor een beter leven is voor jou ook mogelijk en is voor iedereen aan te bevelen. Op deze pagina vind je allerlei linken die je verder kunnen helpen. Klik gewoon eens op één van de onderstaande linken en laat je inspireren.


 

Spirit coaching wil je verder helpen

Als geen ander weet Mahatma wat coaching je kan geven. Jarenlang heeft zij zichzelf laten coachen en dat heeft toendertijd haar leven op zijn kop gezet. Gelukkig maar, want haar leven was toen nog niet zo denderend.

In het jaar 2000 had ze geen geld en voelde zij zich diep ongelukkig. In de steek gelaten door de man waarvan ze zielsveel hield, was haar eigenwaarde en zelfvertrouwen tot onder 0 gedaald. Zij werd door zoveel beperkende overtuigingen geleefd dat zij zich totaal mislukt voelde en ziek werd.  Zo belandde zij in de WAO. Haar ME klachten waren zo erg dat zij werkelijk niets kon. Jaren heeft deze pijnlijke situatie geduurd. Stapje voor stapje is zij eruit gekomen. Zij koos voor coaching voor een beter leven en dat heeft haar leven totaal veranderd.

Dat je verder wilt helpen

Alles over Coaching voor een beter leven

Inmiddels weet zij als geen ander dat je leven kan veranderen en dat coaching voor een beter leven voor iedereen mogelijk is. Het laat je zien waar je jezelf blokkeert en met welke belemmerende overtuigingen je in het leven staat. Die kunnen veranderd worden waardoor je meer innerlijke vrijheid gaat ervaren en je veel gemakkelijker je doelen gaat realiseren. Zij spreekt uit ervaring, mijn leven is niet te vergelijken met het beperkte leven dat zij vroeger leidde.


Inmiddels begeleidt zij zelf ook al weer vele jaren duizenden mensen via events en de lifechangers jaartrainingen en ziet zij wat hun dat geeft. Ook hun leven verandert ten goede en zij krijgt regelmatig vele dankbetuigingen.

In de onderstaande artikelen (klik op de links) krijg je meer informatie over coaching en over wat coaching je kan opleveren. Neem bijvoorbeeld de Sedona methode, de snelste manier van (zelf) coaching die Mahatma kent. Niet alleen zij, maar ook vele duizenden anderen hebben hun leven hiermee eenvoudig op een fantastische manier weten te verbeteren. 


Of lees ook alles over coaching in het boek "Op weg naar Verbinding’, dat naast een boeiend leesboek ook een praktisch werkboek is met oefeningen. Hierin ga je jezelf en anderen in herkennen. Dat kan je helpen moeilijke situaties het hoofd te bieden.


Meer informatie over alles over coaching en snelle coachingsmethodes vindt je ook onder ‘snelle coachingsmethodes 

Dat je verder wilt helpen

Verdere informatie alles over Coaching

Kijk ook eens op onze agenda bij de  events of lifechangers om jouw leven op een snelle wijze te veranderen.

Wil je weten hoe anderen mijn events en intensives hebben ervaren en wat het hun gebracht heeft, neem contact op.

Snelle coachingmethodes De Sedona methode: snel loslaten van beperkende overtuigingen en emoties. Emoties loslaten is simpel, iedereen kan het!