Hoe kom ik uit de put

Ali B. emoties verwerken

Hoe kom ik uit de put, vraagt Sonja...

Alles wat ik lees, over bewustwording weet ik al. 


Maar mijn lichaam doet al 16 jaar zo'n pijn. Ik heb beklemde zenuwen in mijn rug waardoor elke beweging, staan, lopen en zitten mij de adem beneemt. Dit voelt als vol gas geven voor een rood stoplicht. Mijn vraag: hoe kan ik alles wat is geschreven over manifesteren toch gaan toepassen en uit deze put komen?


Sonja

Advies

Beste Sonja,

Ten eerste is het belangrijk dat je vrede vind in de situatie waarin je je bevindt. Vecht niet met wat is (dat maakt het alleen maar erger), maar kijk in hoeverre je elke 'sensatie' kunt verwelkomen. Hoe vervelend of onprettig het is. Weerstand maakt het slechter, niet beter! Ten tweede kun je met visualiseren je eigen brein nieuwe informatie geven. Je onderbewustzijn kent het verschil niet tussen wat echt en niet echt is. Het gelooft elk beeld wat het voor zich krijgt. Dus geef het positieve beelden waar je met een grote glimlach op je gezicht, moeiteloos rondloopt.


De online training van loslaten zou je trouwens goed kunnen verder helpen. Meld je eerst maar eens aan voor het gratis e-book van loslaten en ga daarna verder. Dat zou je zomaar kunnen verlichten.

Advies

Ik wens je toe dat je alle mogelijkheden die je hebt ten volle gaat benutten opdat je het leven meer kunt genieten.


Warme groet,

Mahatma


Relevante linken:

Geluk? hoe bereik je dat?

Manifesteren doe je zo