Hoe kan dat?

Ik word afgewezen in iets waarin ik goed in ben. 

Hoe kan dat?

Hoe kan dat?

Hieronder de vraag van Maria:

In het afgelopen academisch jaar ben ik meerdere keren afgewezen, terwijl ik weet dat ik in die praktische onderdelen juist goed ben. Hoe kan dat nou?


Er zijn een paar mensen (onder wie ik zelf) die mij op het pad van het Licht hebben gezet. Ik voel ook dat ik de goede kant op ga. Het gaat mij steeds beter.


Hoe voorkom ik dat mensen me nog steeds gaan beoordelen naar mijn oude imago?


Een lieve groet,

Maria

keer lettertype veranderd

Antwoord van Mahatma

Mensen beoordelen je naar een oud imago als het nieuwe er nog niet helemaal is. Soms voelt het alsof het nieuwe er al is, maar dan kunnen er nog flarden van het oude ego in je energieveld zijn. Jij hebt er zelf dan geen last van, maar een ander pikt dat dan onbewust op en dan kun je afgewezen worden, ter wel je dacht dat je daar klaar mee was. Vecht niet met wat er is, en laat ook simpelweg de pijn van de afwijzing los.


Weet dat alles wat er gebeurt in jouw leven niets meer dan een afspiegeling is van jouw onderbewuste overtuigingen en emoties, die je in je lichaam hebt opgeslagen. Hier hoef je nu niet depressief van te worden want alles kan je veranderen.


Keur jezelf goed en ga verder op het pad dat je nu volgt. Stap voor stap zal je dan de oude ego-lagen verder verwijderen, waardoor je uitstraling en je energieveld zich totaal zullen vernieuwen. Op een gegeven moment zul je dan merken dat afwijzing tot het verleden behoort. Ik wens je alle succes.


Warme groet,

Mahatma


Wil je wat hulp bij het loslaten, doe dan mee met de online training loslaten.


Relevante links:

Het ego houdt van drama

Alles over het ego

Vind je dit een mooi artikel? Misschien wil je het delen. Daar help je een ander ook weer verder mee.