Alles over het ego
arrow_drop_up arrow_drop_down
Doorzie het ego en heb het lief

Alles over het ego

 Doorzie het ego en heb het lief, want daar kom je het verst mee.

Ego

Alles over het ego

Het ego.

Alles over het ego vind je hier onder deze categorie. Als je op één van de onderstaande linken klikt, krijg je stapsgewijs meer informatie en inzicht.  Vergis je niet, iedereen heeft een ego, het hoort bij ons mens zijn. Laat je op de volgende pagina's inspireren en ik zeg: 'doorzie het ego en heb het lief, want daar kom je het verst mee'.Ik weet er alles over

Als we het hebben over een 'groot ego'denken we meestal aan iemand die zichzelf groot maakt en zich op de voorgrond plaatst. Dan is het ego wat nadrukkelijker aanwezig. Toch kunnen ook heel bescheiden mensen last hebben van een groot ego. Dan maak je, je juist weer kleiner en verstop je jezelf en trek je, je terug. Ook dat is het ego.


Ieder mens heeft een grootsheid in zich, en in mijn ogen is het de bedoeling dat je die gaat leven. Het ego houdt daar niet van. Gelukkig ben je het ego niet.

Doorzie het ego

Ego of geen ego? Geluk is...

Ook met een groot ego kun je gelukkig zijn, maar in essentie is dat dan opgeblazen lucht, omdat het ego gelukkig is met dingen of erkenning van buitenaf. Als die wegvallen dan heb je niets meer en ben je ongelukkig. Dus, doorzie dat ego en laat je inspireren, want iedereen kan ongeacht de omstandigheden gelukkig zijn. Lees de teksten en ontwikkel jezelf!


Dat gun ik je,


Mahatma