Manifesteren

Manifesteren, we doen het de hele dag. We hoeven het dus eigenlijk niet te leren. Alleen manifesteren we vaak niet precies dat wat we willen manifesteren en dat is niet handig. Gelukkig kun je dat veranderen. Het gaat erom dat je bewust gaat aantrekken waar je naar verlangt.
ja

Alles wat er nu in jouw leven is, heb je in essentie aangetrokken. Misschien kijk je nu blij in het rond en zeg je ‘yes …  dat heb ik goed gedaan’. Het kan ook zijn dat het pijn doet dit te lezen als je niet zo gelukkig bent met je leven. Hoe dan ook, er is goed nieuws, want manifesteren kun je leren en daarmee kan ook jij jouw droomleven creëren.

Manifesteren kun je leren

Alles is energie. Laten we daar nu eens mee beginnen. Je denkt dat je een lichaam hebt en dat klopt, dat heb je ook. Je denkt dat je lichaam een vaste materie is, en dat klopt niet. Op quantum fysica niveau is er geen vaste substantie en besta je puur uit vibratie of energie.

De meest krachtige bron van energie waarmee je vorm geeft aan je leven, bestaat uit je emoties en gedachten. Vaak zijn deze aan elkaar gekoppeld. Je kunt het zien dat die combi fungeert als een soort magneet. Hoe sterker je in iets gelooft, of hoe krachtiger je iets voelt, des te meer bewijzen je daarvan naar je toetrekt. Uit je eigen energie trek je dus situaties en mensen naar je toe die passen bij je onbewuste programmering. Jouw onbewuste programmering bestaat uit gedachten en emoties, die zich in het algemeen in onze kindertijd hebben gevormd. Dat is dus puur vibratie. Word je dus bewust van je vibratie en breng die op het niveau van hetgeen je wilt aantrekken.

E-boek 25 Tips voor Geluk om meer te manifesteren

manifesteren werkt

Ik ben niets waard

Denk je bijvoorbeeld op onderbewust niveau dat je niets waard bent, dan zal je aldoor situaties aantrekken waarbij die oude pijn weer bevestigd wordt. ‘Zie je wel’, denk je dan in dat geval, ‘ik ben niets waard’. Dat is natuurlijk onzin; je hebt gewoon met je onderbewuste overtuigingen en energie het bewijs daarvan aangetrokken.
Als je die oude overtuiging verandert in ‘ik ben alles waard’, dan zal je daarvan het bewijs krijgen en dan zal dat waar je naar verlangt naar je toestromen.

Dat klinkt lekker simpel en eigenlijk is dat het ook. Ik ga je hieronder tips geven om jouw vibratie te verhogen en je droomleven te manifesteren. Ik zelf ben het levende bewijs dat het mogelijk is.

je moet jezelf wel iets waard vinden

manifesteren

     1. Weet wat je wilt en beschrijf dat

Misschien is dit wel de meest belangrijke tip. Als je niet weet wat je wilt, dan ben je als een stuurloos schip op een grote oceaan. De wind komt van links en jij gaat naar links, de wind komt van rechts en je gaat naar rechts. Uiteindelijk kom je wel ergens uit in je leven, maar totaal afhankelijk van de buitenwereld. Jij mag dromen en verlangens hebben, dat is inherent aan het mens zijn. 95% van de mensen die hun verlangens beschrijven maken deze ook waar. Dus maak die lijst vandaag nog!

     2. Het is belangrijk dat je gelukkig bent

Manifesteren kun je leren door simpelweg gelukkig te zijn. Als je happy bent, dan zit je op een hoge trilling. Met die hoge trilling trek je jouw droomleven als vanzelf naar je toe. Ben je dus niet zo happy, ga aan de slag met je programmering. Die kun je echt veranderen. Maak bijvoorbeeld eens een event mee of stap in een Lifechanger jaartraining en breng zo je trilling omhoog.

     3. Ontspan

Manifesteren doe je niet op wilskracht of inspanning. Natuurlijk moet je actie ondernemen en je ding doen, maar ontspannen en niets doen is net zo belangrijk. Ik merk tegenwoordig (vroeger kon ik dat nog niet zo) dat als ik een tijd ‘niets’ heb gedaan, dat als ik dan thuis kom, er van alles gebeurt. Mijn trilling is hoog, ik geniet en ik ben ontspannen en onbewust zet ik dan de deuren van mijn ‘Zijn’ open en zeg ik ‘stroom maar lekker naar mij toe.’ Het is niet wat ik doe, maar wat ik laat gebeuren.   

    4. Breng tijd door in de natuur

door te ontspannen in de natuur

manifesteren

Hoe gek het ook klinkt, hoe meer tijd je in de natuur doorbrengt, des te meer je thuis komt bij je eigen natuur, jouw essentie, die verbonden is met het veld van alle mogelijkheden.

    5. Visualiseer of gebruik een mindmovie

Elk beeld wat jij je onderbewustzijn geeft wordt waarheid. Jouw onderbewustzijn kan geen onderscheid maken tussen beelden die je om je heen ziet die realiteit zijn of beelden die je jezelf geeft, die er helemaal (nog) niet zijn.
Bijvoorbeeld: Je kijkt uit je raam en je ziet het huis van je overbuurman. Dat is de realiteit.
Sluit nu je ogen en kijk in gedachten uit het raam van jouw huis en zie dan een mooi meer voor je, (of iets wat jij graag wilt zien). Jouw onderbewustzijn weet niet dat het laatste beeld fictie is. Alles waar je energie op legt, wordt groter. Dus hoe vaker jij jezelf dat droombeeld geeft, des te groter die energie wordt. Op een gegeven moment win je de loterij of iets anders en verkoop je je huidige huis en kom je simpelweg in jouw droomhuis te wonen.

      6. Visionbord

Manifesteren kun je doen met een moodboard of visionboard

Manifesteren met behulp van een visionboard werkt!

Je kunt jezelf elke dag beelden geven, maar je kunt natuurlijk ook een visionbord maken. Daarop plak je allemaal afbeeldingen en spreuken van de dingen waar je naar verlangt. Dat hang je dan op een plek waar je dat regelmatig ziet. Het mooiste is dat als je ’s morgens je ogen opent, je dat bord gelijk ziet.

     7. Mindmovies werken…

Mindmovies helpen met het manifesteren

In mijn ogen zijn de mindmovies de meest krachtige tool die je kunt gebruiken om jouw dromen te realiseren. Doordat je er elke dag naar kijkt en het bewegende beelden zijn die gekoppeld zijn aan muziek, komen ze diep in je onderbewustzijn binnen. Ik werk er zelf mee en ook gebruiken we ze in de Lifechanger Vrijheid. Wonderen gebeuren echt.

    8. Gebruik affirmaties

Elke keer dat je dezelfde affirmatie vol overtuiging tegen jezelf zegt, komt het meer je onderbewustzijn binnen en creëer je nieuwe neurologische verbindingen. Als je er dan ook nog een portie blijdschap tegenaan gooit en een vreugdedansje bij doet, dan krijgt het nog meer energie en hoppa… je zit op de juiste trilling en het verlangde kan zich manifesteren. Kijk hier om voor meer informatie over affirmaties.

    9. Laat de weerstand tegen dat wat je wilt manifesteren los!

We zijn bijzonder in elkaar geknutseld. Vaak verlangen we naar iets en hebben we er tegelijkertijd ook weerstand tegen. Dat is gas geven met de rem erop en dat schiet natuurlijk niet op. Dus haal je voet van de rem, zie dat je het waard bent en ga daarin staan. Zeg ook regelmatig tegen jezelf: ik laat de weerstand tegen…. (jouw verlangen) los.

Als je hier wat hulp bij kunt gebruiken, kijk dan eens bij onze online training van loslaten of maak een event mee. Dat kan je helpen bij het transformeren van een negatieve mindset en het manifesteren van jouw droomleven.

   10. De grote valkuil met het manifesteren

Er is een valkuil met dat manifesteren. Iets wat veel mensen niet weten waardoor ze dat naar zich toe trekken wat ze juist niet willen. Dat heeft te maken emt onze angsten en emoties. Alles waar energie in zit, trek je als het ware naar je toe. Dus bijvoorbeeld je angsten, daar zit een bepaalde emotie in en dat heeft dan veel energie. Ons systeem kan dus niet onderscheiden in wat je wel of niet wilt. Het kijkt gewoon waar de energie zit en dat trek je dan aan. Zo is het ook met pijnlijke emoties of weerstanden. Alles wat je niet wilt trek je dan naar je toe. Heb je veel verdriet trek je als het ware meer verdriet aan. Dus verwerk je emoties en ga je angsten onderzoeken. Dan heeft die belemmerende energie minder invloed op je.

   

Ontwaken

Om jouw ideale leven te manifesteren

     11. Lees het boek: ‘Ontwaken in het NU’

Ontwaken in het Nu is mijn tweede boek die is uitgegeven. Dit boek gaat over manifesteren. Hierin beschrijf ik hoe ik mijn huidige partner als het ware heb gemanifesteerd en hoe ik van overleven naar overvloed ben gegaan. In het boek zie je ook qr codes die verwijzen naar de bijbehorende video’s en er staan oefeningen in die je verder helpen met je eigen manifestatieproces.

Kijk hieronder naar de boekpresentatie van ‘Ontwaken in het Nu‘ waarin ik ook over manifesteren vertel.

     12. Hoe dan manifesteren?

Hoe kan je dan manifesteren als je niet zo lekker in je vel zit? Door te voelen wat er te voelen voelt. Dat is de eerste regel. Maar vaak blijven we daar in hangen. Dat is niet nodig. Huil als je moet huilen en schreeuw als er een schreeuw je lijf uit wilt en… verleg daarna je focus. Kijk naar wat er goed is in je leven of kijk naar een lachfilm.

Ik plaats hieronder daarom even twee leuke video’s om je alvast wat in een hogere trilling te zetten.

    

En dan als laatste hieronder nog twee video’s over het manifesteren.

Kijk er naar en volg de tips op, het zal je leven veranderen.

Mahatma

E-boek 25 Tips voor Geluk

Over de schrijver
Lisethe
Door

Lisethe

op 12 Apr 2017

Dank je voor je luchtige beschrijving

Mahatma Revier
Door

Mahatma Revier

op 12 Apr 2017

Heel graag gedaan. Warme groet, Mahatma

Henny van Beek
Door

Henny van Beek

op 16 Apr 2018

Dank je wel dat had ik weer even nodig

Reactie plaatsen