Transformeren helpt je om het geluk te vinden

Transformeren wordt gebruikt met name bij emoties.

Transformeren

Transformeren maakt het leven lichter en leuker!

We willen de lastige emoties graag doen oplossen. Op een moment dat een emotie transformeert verandert in wezen de substantie van de energie. Daar waar je eerst last had van een bepaald emotie of mindset, daar wordt het nu je kracht en krijg je er juist energie van. Dat maakt het leven een stuk lichter en leuker. Net als water in stoom verandert kunnen we dus emoties in kracht transformeren.

Iedereen stoeit wel eens met emoties, dat hoort bij het leven. Afhankelijk van jouw programmering, heb je veel of minder te transformeren. Transformeren kan je al doen bij het lezen van een artikel. Lees hier dit blog maar eens over emoties. Door dit te lezen krijg je inzichten die je verder kunnen helpen.

Alles kan verandert worden

Weet dat je alles kunt transformeren. Hoe moeilijk je het als kind ooit hebt gehad, dat maakt niet uit. Je hoeft niet oud te worden met een pijnlijke mindset en veel oud zeer. Het gaat om de kwaliteit van jouw leven nu. Als je daar nu niet zo tevreden over bent, dan kan je een bewuste keuze maken om je leven te veranderen. Dat veranderen gaat van binnenuit. Als jij je overtuigingen weet te transformeren naar een positieve mindset, dan zal je als vanzelf ook nieuwe situaties aantrekken die je meer geluk bieden. Je gaat ontdekken wat jouw waarheid is, en daar ga je dan in staan. Doordat je eindelijk gaat zien wie jij bent trek je nieuwe mogelijkheden aan. Het leven wordt gewoon een stuk leuker.

Dat transformeren naar een positieve mindset, dat kan je doen met behulp van een coach of therapeut. Ik geef zelf veel event die een enorme transformerende werking hebben.

Ben jij er aan toe om jouw leven te veranderen, maak dan eens een event mee. Dat kan je leven echt verbeteren en dan zal je veel meer geluk gaan ervaren.

Dat is wat ik je gun.

Yihaaa Mahatma
Reactie plaatsen