Lifechangers met Mahatma
arrow_drop_up arrow_drop_down

Lifechangers

Een Lifechanger is levensveranderend, indringend, een warm bad

De lifechangers

Een lifechanger, zeg dat maar eens heel langzaam hardop: 'Lifechanger'. Hoe voelt dat als je dat zo zegt?  Hoe zou jouw leven eruit zien als jij je emoties zou verwerken en je een nieuwe mindset zou krijgen?


Een lifechanger is een jaartraining die heel indringend en tegelijkertijd soms heel subtiel op je inwerkt. Dat gebeurt op celniveau, dus het kan zijn dat je het in de eerste instantie niet eens in de gaten hebt. Gedurende het jaar zet je regelmatig kleine en soms hele grote stappen, waardoor aan het einde van dat jaar jouw leven er echt anders uitziet. Dan loop je met een blij gezicht in het rond en zeg je: 'Kom maar op met dat leven, ik ben er klaar voor'. Dan ga je jouw natuur, jouw potentie, jouw licht leven. 


Je doet dit niet alleen,  maar samen met een groep dappere mensen die allemaal met hetzelfde bezig zijn. Daardoor gaat het proces 10 x zo snel. Ook is er een community, waar je kunt delen met je mede-Lifechangers.


We hebben twee lifechangers die door Mahatma begeleid worden. Zie hieronder meer informatie.

De twee lifechangers

Lifechanger Licht

Ieder mens is verbonden met een kern, een lichtbron. Als je dit niet weet of kunt ervaren, dan voel je je afgescheiden en soms heel alleen hier op aarde. Niet verbonden als een zoekende in de woestijn zoek je dan in de buitenwereld dingen om je beter te gaan voelen. Het antwoord ligt natuurlijk niet daar maar wel in jezelf. 

Lifechanger Geluk

Geluk is je geboorte recht. Het is voor ieder gezond mens mogelijk om een negatieve mindset te veranderen. Daardoor verandert je leven van binnenuit, waardoor je ook nieuwe mogelijkheden gaat aantrekken en je veel meer geluk zult ervaren. Deze lifechanger begint weer februari 2020.