Lifechangers

Een Lifechanger is levensveranderend, indringend, een warm bad

Tunnel

De Lifechangers

Een Lifechanger, zeg dat maar eens heel langzaam hardop: 'Lifechanger'. Hoe voelt dat als je dat zo zegt?  Hoe zou jouw leven eruit zien als jij je emoties zou verwerken en je een nieuwe mindset zou krijgen?


Een Lifechanger is een jaartraining die heel indringend en tegelijkertijd soms heel subtiel op je inwerkt. Dat gebeurt op celniveau, dus het kan zijn dat je het in de eerste instantie niet eens in de gaten hebt. Gedurende het jaar zet je regelmatig kleine en soms hele grote stappen, waardoor aan het einde van dat jaar jouw leven er echt anders uitziet. Dan loop je met een blij gezicht in het rond en zeg je: 'Kom maar op met dat leven, ik ben er klaar voor'. Dan ga je jouw natuur, jouw potentie, jouw licht leven. 


Je doet dit niet alleen,  maar samen met een groep dappere mensen die allemaal met hetzelfde bezig zijn. Daardoor gaat het proces 10 x zo snel. Ook is er een community, waar je kunt delen met je mede-Lifechangers.


We hebben twee Lifechangers die door Mahatma begeleid worden. Zie hieronder meer informatie.

De Lifechanger

Boom

Lifechanger Geluk

Geluk is je geboorte recht. Het is voor ieder gezond mens mogelijk om een negatieve mindset te veranderen. Daardoor verandert je leven van binnenuit, waardoor je ook nieuwe mogelijkheden gaat aantrekken en je veel meer geluk zult ervaren. Je kunt je nu voor deze Lifechanger aanmelden.