Page content

Manifesteren hoe doe je dat?

manifesteren hoe doe je dat?

Manifesteren hoe doe je dat

Manifesteren hoe doe je dat in de praktijk?

Manifesteren doen we elke dag. Niet iedereen is zich dat bewust, maar toch, dat is wat gebeurt. We trekken echter niet altijd aan waar we naar verlangen, maar we manifesteren dat wat overeenkomt met onze onbewuste overtuigingen.

Iedereen heeft wel wensen en verlangens die hij in zijn leven wil manifesteren. Tegelijkertijd is er maar een klein gedeelte van de mensen dat erin slaagt deze wensen en verlangens daadwerkelijk wáár te maken. Stel dat je iets werkelijk héél graag wilt manifesteren, hoe pak je dat dan aan?

Op deze pagina vind je aanwijzingen die je stap voor stap dichter bij jouw droomleven brengen. Het geluk waarnaar je verlangt komt daarmee onder handbereik te liggen.

Ieder mens kan het geluk en succes manifesteren, volg de aanwijzingen en zie hoe je leven verandert!

Als je intens nadenkt over iets ben je al aan het manifesteren, zo snel gaat dat. Weet dat elke gedachte een aantrekkingskracht heeft. Des te meer je een gedachte gelooft, des te sterker de aantrekkingskracht. Als je hetgeen je gelooft, dan ook nog voor je ziet (visualiseert) én voelt wat datgene met jou doet,  dan wordt dat magnetisme nog krachtiger.

We denken dat we onze realiteit creëren met ons denken. Wat ons echter beweegt is ons onderbewustzijn. We handelen vanuit deze diepere laag waarin onze overtuigingen over onszelf en de wereld liggen opgeslagen. Het onderbewustzijn denkt niet. Het is als een motor die voorgeprogrammeerd is en die de opdrachten uitvoert (lees: handelt naar onze overtuigingen).

Ik kan het niet…

Manifesteren hoe doe je dat? is een vraag die jij jezelf misschien ook wel eens hebt gesteld. Het helpt als je je bewust wordt door welke overtuigingen jouw onderbewustzijn wordt gestuurd. Dat kan je zien als je naar jouw leven kijkt, want dat is een afspiegeling van al die overtuigingen. Als je bijvoorbeeld regelmatig de gedachte hebt: ‘Ik kan het niet’, dan zal  het onderbewustzijn ervoor zorgen dat we aldoor weer situaties aantrekken waarbij die gedachte weer bevestigd wordt. Zo manifesteren we. ‘Zie je wel’, denk je dan in dat geval, ‘ik kan het niet’. Dat is natuurlijk onzin, je hebt gewoon met je onderbewuste overtuigingen en energie, dezelfde soort energie aangetrokken. Je ervaart dus in essentie dat wat we op een dieper niveau denken en daar ben je naar gaan leven.

Manifesteren hoe doe je dat, kan je nu helder krijgen. Krijg zicht op je onderbewuste overtuigingen en stop met ze te geloven. Wil je patronen of negatieve gedachtes loslaten, kijk dan eens bij de Sedona Methode. Loslaten is eigenlijk heel eenvoudig.

Het is belangrijk dat je gelukkig bent

Daarom is het van belang dat we goed in ons vel zitten, dat we eigenwaarde en zelfvertrouwen hebben en van het leven genieten. Het is met die energie dat we een  positief leven vol geluk en innerlijke vrijheid manifesteren. Als je dat kan dan is de vraag: ‘manifesteren, hoe doe je dat?’voor jou geen vraag meer maar een weet.

Als je hier wat hulp bij kunt gebruiken, en je nog steeds een beetje met de vraag van: manifesteren hoe doe je dat leeft, kijk dan eens bij de events en bij de Lifechanger jaartrainingen. Die kunnen je helpen bij het transformeren van een negatieve mindset en het manifesteren van jouw droomleven.

Je kunt je onderbewustzijn beïnvloeden door je gedachten te sturen en o.a. door te visualiseren. Je kunt jezelf simpelweg programmeren door ‘s morgens al je dag voor je te zien. In gedachten ga je naar alles wat er gedaan moet worden, en je ziet hoe dat heel soepel verloopt. Je ziet jezelf met een blij gezicht rondlopen en je voelt ook hoe blij je bent. Hiermee geef je je onderbewustzijn de juiste impulsen, waardoor een en ander ook als vanzelf gedaan wordt.

Wat wil je?

Het is wel handig als je weet wat je wilt! Veel mensen weten maar al te goed wat ze niet (meer) willen, maar wat ze nu precies wél willen…

Dus: weet wat je wilt, focus je daarop, visualiseer het, voel het alsof het daadwerkelijk al aanwezig is in je leven en kijk dan wat jouw eerstvolgende stappen zijn. En onderneem ACTIE!

Op jouw Geluk en Succes in het manifesteren en visualiseren,

Mahatma

 Relevante links:

vinkjeManifesteren met Esther en Jerry Hicks »

vinkjeWat laat jij niet toe? »

vinkjeExperimenten met NASA en neurologische verbindingen »

vinkjeJezelf programmeren »

vinkjeOnderweg in de duisternis – je hoeft slechts de eerste stap te zien »

vinkjeElke dag manifesteren we, zelfs elke minuut »

vinkje70 Tips uit ‘The Secret’ over gedachten, gevoelens en aantrekkingskracht! »

vinkjeManifesteren doen we de hele dag

vinkjeDe Esther en Jerry Hicks site in de USA

 

 

Comment Section

0 reacties op “Manifesteren hoe doe je dat?

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.