Bericht van het licht

De trilling wordt verhoogd!

Bericht van het Licht

Bericht van het licht

Geschreven in 2010

De mensen die mijn boek 'Op weg naar verbinding' hebben gelezen, weten dat ik soms dingen doorkrijg. Zo ook dit bericht waarin gezegd wordt" "De trilling wordt verhoogd!"


Vorig jaar oktober (2009) was het ook zover en ik kreeg een boodschap door om door te sturen. Ik was op dat moment niet zo blij met die boodschap en besloot te wachten. Nu is het echter tijd. Er wordt letterlijk tegen mij gezegd, dat ik het nu moet doorgeven, dus daar geef ik nu gehoor aan.


Er gebeurt veel in de wereld momenteel. Het lijkt wel alsof we op alle vlakken wakker getrild worden. Er vinden vulkaanuitbarstingen, aardbevingen, financiële crises en veel ziektes plaats. Ook is er veel emotioneel leed. Ik denk dat iedereen wel iemand kent die het op dit moment moeilijk heeft in zijn of haar leven. Dit is niet voor niets.

Bericht van het licht

Ken jij iemand die het moeilijk heeft, maak hem of haar dan attent op deze website en geef deze persoon op deze wijze een stuk ondersteuning met het bericht vanuit het Licht.


"De wereld is in een snel tempo aan het veranderen. De trilling wordt verhoogd opdat jullie bewust worden wie jullie zijn. Jullie denken slechts een mens te zijn, maar jullie zijn zoveel meer, wat je nog niet weet of niet kunt zien. Iedereen krijgt op haar of zijn manier signalen en uitnodigingen om naar zichzelf te kijken. Dwars door de gedachten heen, dwars door emoties heen, ligt het licht dat jullie zijn, te wachten om ontdekt te worden.


De manier waarop mensen zullen ontwaken zal niet altijd op een gemakkelijke manier gaan. Het jaar 2012 komt eraan en dat zal niet het einde van de wereld zijn, maar wel het einde van de wereld zoals jullie hem kennen. Het licht wil ontdekt worden."


Ik denk bij mijzelf terwijl ik dit schrijf: ‘Nee, dit wil ik niet schrijven, ik wil mensen niet afschrikken'. Dan hoor ik:


"Schrijf het maar wel lief mensenkind. Het gaat er niet om, om mensen bang te maken, maar wel om ze bewust te maken dat ze oplettend mogen worden op signalen. En als er dan schokken komen, het kan zijn door een overlijden, een faillissement, een verlies van het vertrouwde, dat ze weten waartoe het dient. Dat ze weten dat ze niet alleen zijn, want ze worden op allerlei manieren begeleid. Wij aan deze kant zijn er om jullie te ondersteunen in deze processen.

Bericht van het licht

Veel mensen voelen zich afgesneden van hun essentie. Alsof ze op deze koude planeet gedropt zijn, zonder ondersteuning. En dat is de illusie, want ieder mens wordt vanaf deze kant begeleid. Iedereen heeft ooit gekozen om naar de aarde te komen om dingen te ervaren, om van zichzelf en hun eigen potentieel bewust te worden en iedereen heeft daarbij begeleiders.


Jij weet dat inmiddels en wij snappen je angst om ermee naar buiten te treden. Toch is nu de tijd daarvoor."


Ik moet even ademhalen nu ik dit zo schrijf, dit is voor mij kwetsbaar. Ja, ik heb in mijn eerste boek ook wel dingen doorgekregen, maar toch voelt het nu iets anders. Misschien omdat de boodschap nog krachtiger is. Ik weet het niet en laat het ook maar los om het te willen weten. Ik voel mijn kwetsbaarheid en dat is wat er is.

Met een hart

Ze gaan nog even door:

"Jullie hoeven je geen zorgen te maken, iedereen krijgt precies wat hij nodig heeft".


Als ik dan even terug kijk naar mijn eigen leven, dan weet ik dat dat klopt. Ik weet dat waar ik ooit doorheen ben gegaan dat dat allemaal nodig was om mij te brengen waar ik nu ben. Helemaal blij wordt ik er nog niet van.


"Kijk eens naar jezelf en kijk eens naar hoe blij je op dit moment bent met je zelf'. Ja dat ben ik wel, ik ben heel gelukkig met mijzelf en met mijn leven. ‘Gun je dit andere mensen ook niet?" hoor ik dan.


Ja natuurlijk gun ik andere mensen dit ook, maar ik gun ze de pijn niet waar ik doorheen ben gegaan.


"Lief  mensen kind, de tijd gaat veel sneller, dus waar jij ooit jaren over hebt gedaan om te verwerken, kan nu veel sneller, dat is een van de dingen die jezelf ook al hebt opgemerkt".

Het hart

Ja, dat is waar, nu begin ik mij langzaam weer wat beter te voelen. Ook mijn hoofd sputtert nog wel wat tegen, maar ik voel van binnen dat het klopt, ik besluit mijn angst los te laten en te vertrouwen.


"Vertrouwen is altijd goed, weet dat het licht altijd sterker is dan de duisternis en dat jullie allemaal in essentie licht zijn en dat de liefde zal zegevieren. Dag lief Toinekind, dank dat je dit wilt doorgeven, we zijn bij jullie en ondersteunen jullie allemaal!"


Ik heb er niets meer aan toe te voegen, zelfs de kwetsbaarheid laat ik los.


Op jullie Licht


Mahatma

Het hart

November 2015

Met alle intense en heftige ervaringen waar wij de afgelopen tijd met deze planeet doorheen gaan hoef ik niet te vertellen dat de trilling nog meer verhoogd is. Het goede nieuws is dat het transformeren ook veel sneller gaat dan ooit. Ik ben elke keer weer totaal verbaasd om te zien hoe snel mensen inmiddels kunnen transformeren. Weet dat als jij het leven nu als heftig ervaart dat het dus niet voor niets is. Lees verder voor wat ondersteuning op deze website of maak eens een event mee. Dat kan het leven een stuk lichter maken..