Bewustwordingsproces

Bewustwordingsproces is een proces waarbij je steeds meer bewust wordt van Jezelf.

bewustwordingsproces

Van de diepe soms ondoorgrondelijke lagen van je wezen vanwaaruit al jouw gewoontes en neigingen afkomen. Ieder mens is geprogrammeerd door haar of zijn jeugd. Die programmering is veelal weggezakt naar het domein van het onderbewustzijn en daar hebben we dan eigenlijk geen weet meer van.

Een bewustwordingsproces helpt!

Het gekke is echter dat we juist door die programmering voor 95 % geleefd worden, al zijn we er dus niet meer mee in contact. Een bewustwordingsproces is dus nodig om jezelf bewust te worden van alles wat er op die diepe laag in jouw leeft.

Dat bewust worden van jezelf geeft veel. Met name een gevoel van weten wie je bent, welke waarden je hebt en wat je dromen zijn. Als je dat niet weet, dan voel je je niet zo thuis hier op aarde. Dan ben je niet zo happy met jezelf en je ervaart jezelf als een stuurloos schip wat maar een beetje rond dobbert. Al met al; een bewustwordingsproces helpt je te worden wie je in essentie bent en dat ga je leven.

Elke intense ervaring heeft zijn sporen op jou achter gelaten. Het bewustwordingsproces helpt je dus om weer in contact te komen met die oorspronkelijke energie waardoor het kan transformeren.

Een bewustwordingsproces is voor moedige mensen

Is het leuk om zo'n bewustwordingsproces aan te gaan? In het algemeen wel en soms even niet. Het kan enorm verbindend werken en je kan thuis komen bij jezelf. Daar word je blij van. Soms kom je echter delen van jezelf onder ogen die je lang voor jezelf verstopt hebt weten te houden. Dat kan even pijnlijk zijn. Pijnlijk maar tegelijkertijd oh zo waardevol.

Als je de moed hebt om jezelf echt met alle kanten te ontmoeten, dan word je daar enorm door beloond. De beloning is een gevoel van innerlijke kracht. Je gaat respect krijgen voor jezelf en je grootsheid wordt aangeboord. Dat ga je uitstralen en daarmee trek je dan nieuwe mogelijkheden, en nieuwe mensen aan die op deze energie resoneren. Dus ja, door en bewustwordingsproces kan je echt gelukkig worden. Met name dus gelukkig met jezelf.

Lees hier meer over dit bewustwordingsproces en doe eens mee met een event. Dan kan ook jouw leven veranderen.

Yihaaa Mahatma

Reactie plaatsen