arrow_drop_up arrow_drop_down

Online Mega Transformatie Training Heelheid

Het gebeurt je weer! Weer ziet jouw partner(of werkgever of kid) jou niet staan. Nou ja, zo voelt het tenminste. En dat is niet de eerste keer. Echt! Vet balen! Het doet gewoon pijn en je voelt letterlijk hoe je ergens je hart wat sluit. Die stralendheid en die sprankeling in je ogen dooft. Jij ziet het licht even niet schijnen en dat 'even' kan best wel lang duren.  

 

Dat dit nu nog zo is in jouw leven, is natuurlijk niet voor niets. Je denkt dat jouw jeugd met je afkeurende vader of moeder voorbij is. Helaas... die smurry draag je nog dagelijks met je mee als een rugzak vol ellende op je rug. 


Jij gaat die rugzak met ellende enthousiast legen. Daarna gooi je je haren los en zeg je met een open hart tegen jezelf in de spiegel hoe geweldig je bent. Het leuke is dat je dat ook echt voelt en uitstraalt. Jij gaat het leven door met opgeheven hoofd en krijgt alle erkenning, al heb je die nu niet meer nodig. 

Die rugzak is nu een rugzak met parels en je gaat die werkgever, partner, ouders of kids een poepie laten ruiken. Ik zie ze nu al heel verbaasd achter hun oren krabbelen terwijl ze zich afvragen wat er met je gebeurt is. En jij Transformeer kanon, loopt vol zelfvertrouwen rond en doet wat je te doen hebt en altijd al hebt willen doen.

Ik voel me na elk programma onderdeel enorm groeien, veel loslaten, veel zwaarte opschonen en zoveel meer handvatten van hoe het nou allemaal zit en leuker kan zijn. Ben je enorm dankbaar! !!
Barbara

Een gewone doordeweekse dag

Ik neem je even mee naar een dag zoals deze er nu uit kan zien.


Je staat op, je kijkt naar jezelf in de spiegel en je bent niet helemaal enthousiast met wat je daar ziet.

Je gaat naar je werk of je doet het huishouden, maar echt gewaardeerd voel je je niet. Je hebt dromen maar je denkt dat dat voor jou niet is weggelegd. Ach dat arme koppie wat soms zo'n overuren kan maken.

Vermoeiend toch...

Ben ik wel goed genoeg? Wordt er wel van mij gehouden en is het veilig voor mij om echt te zijn wie ik ben? Dat kunnen zo maar wat vragen zijn waar je mee stoeit.

In deze Mega Transformatie Training 'Heelheid' van 6 maanden reken je daarmee af.

Na zes maanden sta je op en begroet je jezelf met zo'n vette smile op je snoet. 'Hé knapperd',  zeg je dan tegen jezelf in de spiegel, 'we gaan er weer een mooie dag van maken'.


En dat ga je doen.


Je zet die stappen die je al veel eerder had moeten zetten en je bent super blij met het resultaat. 

Goedemorgen Mahatma,

Ik voel me levendig na een hele lange periode van doodsheid. Het grootste cadeau wat ik mezelf gegeven heb, is dat ik deze training bij jou ben gaan doen. 

Ik maak contact met vele lagen in mezelf, o.a. door in de groep te zijn en te ontdekken via de ander wat ik zelf doe om het contact af te houden. 

Ik ben gaan voelen dit weekend hoe de tralies van mijn gevangenis er uit zien, hoe ik ze creëer en dat heb ik losgelaten.

Lieve Mahatma, bedankt!

Heleen

Met elk onderdeel verandert je leven!

Heel je Hart

Het is heerlijk om met dat open hart door het leven te gaan. 

Jij bent Liefde

Je weet het! Je straalt het uit en je krijgt het terug gespiegeld. Ik zeg: 'lekkurrrr!'.
Uit je comfortzone

Vergroot je Wereld

Jij durft te leven vanuit je tenen. Die sompige comfortzone ligt ver achter je!
loslaten

Loslaten

Jij bent een loslaattijger en laat elk ongemak lekker los. Wat een vrijheid!
Blij met Mij

Blij Met Mij

Je kijkt jezelf stralend aan in de spiegel en gunt jezelf die heerlijke missers zonder enige afkeuring.
Loslaten geeft vrijheid

Maak je Dromen Waar

Je bent hier op aarde om je Dromen Waar te Maken. Jij past de wetten en de manifesteertools toe en staat regelmatig met grote ogen te kijken naar die wondertjes in jouw leven.
Ik merk dat ik krachtiger geworden ben in mijn stem. Minder zeurderig en sloom. Ik merk dat ook als ik iets over het hoofd heb gezien of iemand anders info achtergehouden heeft. Ik reageer nu op een puntige maar vriendelijke manier en ga dan niet zoals eerder in een hoekje  zitten pruilen. Ik stroom weer mee met het leven in plaats van krampachtig bezig te zijn.
Marly
Healy webinar
Ik ben heel blij, want eindelijk, na  7 jaar werken aan mezelf, ben ik in staat om zonder oordeel en met mededogen naar de pijn van vroeger te kijken, en dat in zo'n korte tijd.
Kim

100% tevredenheids garantie!

Het is eenvoudig. Als je merkt dat de training toch niet aan jouw verwachtingen voldoet, dan kun je je alsnog binnen één week hiervoor afmelden en restitueren wij jou je inleg.
Zo wordt het echt wel een no brainer. 

Ik ga voor een Mega Transformatie!

Besluit jij nu om je aan te melden voor deze training, dan is jouw investering in Jezelf niet de officiële prijs van  € 1588, maar slechts € 690.


Kijk op de pagina van de Transformatie Training Liefde en op Transformatie Training Geluk voor meer informatie en meld je daar aan of beslis gelijk en klik dan op de knop hieronder...


Dank je voor het begeleiden. Ik voel hoe ik thuis aan het komen ben bij mijzelf.
Dat is goud waard!

Pieter