Online Mega Transformatie Training Heelheid

Je verlangt zo naar liefde. Naar die vent of vrouw die gewoon thuis naast je op de bank zit en zegt dat jij de beste, de leukste en de liefste bent. Snik, helaas... die mopperpot naast je ziet je vaak niet staan en laat duidelijk blijken dat alle ellende van de wereld door jou komt.

Je verlangt ernaar om gezien te worden en erkenning te krijgen in je werk. Je verlangt naar centen op je bankrekening en dat elke dag de zon schijnt.

Daarvoor in de plaats voel je je alleen (ook al heb je misschien wel een aardige relatie) en is die liefde soms ver weg. 


Je doet zo je best en denkt met regelmaat 'wat doe ik toch verkeerd', waarom ben ik niet goed genoeg...


Natuurlijk ben je al lang goed genoeg, maar dat weet je volwassen brein nog niet. En ja, dat is dus een dingetje.

Ik voel me na elk programma onderdeel enorm groeien, veel loslaten, veel zwaarte opschonen en zoveel meer handvatten van hoe het nou allemaal zit en leuker kan zijn. Ben je enorm dankbaar! !!
Barbara

Maar hoe dan?

Balend en twijfelend over jezelf ga je door het leven. Je wilt dat het anders wordt, maar je hebt wel vaker iets geprobeerd wat niet echt werkte. 


'Weet je wat?' denk je. 'Ik doe gewoon nog een beetje beter je best... dan zal het wel veranderen'.

En dan komt die burnout. Pats boem, die had je niet zien aankomen. En het werk is er niet beter op geworden en de sfeer thuis al helemaal niet.  

Tja, dat kan je zomaar overkomen. 


Al die twijfel over jezelf. Die angsten waar je af en toe mee loopt te stoeien en het niet echt jezelluf durven te zijn. Het is zo vermoeiend.

In deze Mega Transformatie Training 'Heelheid' van 6 maanden reken je daarmee af.

Na zes maanden sta je op en begroet je jezelf met zo'n vette smile op je snoet. 'Hé knapperd',  zeg je dan tegen jezelf in de spiegel, 'we gaan er weer een mooie dag van maken'.


Zo eenvoudig kan het dus zijn. 

Ik ga voor heelheid
Wat een mooie reis dit. Soms heftig, soms lastig, soms ontroerend, soms verdrietig, soms heel hard werken en al wat niet meer, maar wat is dit traject helend. Zo enorm dankbaar dat dit/jij/ jullie op mijn pad zijn gekomen. Zo veel geleerd, zo verrijkend, zo veel in het licht gezet, zo veel aangeraakt in mij en gezien in mij. Ik ben blij. Mijn tranen stromen, maar het voelt goed. Ik sta aan, ik leef!  
Saskia

In deze training van 6 maanden ga je jezelf ontdekken in al je waardes. In je liefde en kracht en in al jouw kwaliteiten. Je leert je hart te openen, je liefde te leven, je leert los te laten en je gaat jouw dromen waarmaken.

De Online Mega Transformatie Heelheid start op 15 januari 2022 en eindigt op 8 juli 2022

Deze training is opgebouwd uit 6 Online power Trainingen; ieder behandelt een ander thema.

Een Online Power Training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • De looptijd is ongeveer een maand
  • Je doet mee met het bijbehorende online event of kijkt later op jouw eigen tijd naar de opname.
  • Je komt bij ons op de Spirit Community in de betreffende groep. Daar ga je delen wat je tegenkomt en help je elkaar verder. Je hoeft het niet meer alleen te doen.
  • Je doet mee met de geïntegreerde  Online Training. Gedurende 24 dagen ontvang je namelijk een filmpje van 2 à 3 minuten.
  • Je luistert naar de Magic Boosts.
  • Je doet 3 keer mee met de Online Masterclasses, waarin we kijken naar de verschillende uitdagingen op het thema dat we behandelen. De masterclasses worden opgenomen, zodat je het later terug kunt kijken.

Met elk onderdeel verandert je leven!

Heel je Hart

Het is heerlijk om met dat open hart door het leven te gaan. Lees meer

Jij bent Liefde

Je weet het! Je straalt het uit en je krijgt het terug gespiegeld. Ik zeg: 'lekkurrrr!' Lees meer
Uit je comfortzone

Vergroot je Wereld

Jij durft te leven vanuit je tenen. Die zompige comfortzone ligt ver achter je! Lees meer
Blij met Mij

Blij met Mij

Je kijkt jezelf stralend aan in de spiegel en gunt jezelf die heerlijke missers zonder enige afkeuring. Lees meer
loslaten

Loslaten

Jij bent een loslaattijger en laat elk ongemak lekker los. Wat een vrijheid! Lees meer
Loslaten geeft vrijheid

Maak je Dromen Waar

Je bent hier op aarde om je Dromen Waar te Maken. Jij past de manifesteertools toe en staat regelmatig met grote ogen te kijken naar die wondertjes in jouw leven. Lees meer

Goedemorgen Mahatma,

Ik voel me levendig na een hele lange periode van doodsheid. Het grootste cadeau wat ik mezelf gegeven heb, is dat ik deze training bij jou ben gaan doen. 

Ik maak contact met vele lagen in mezelf, o.a. door in de groep te zijn en te ontdekken via de ander wat ik zelf doe om het contact af te houden. 

Ik ben gaan voelen dit weekend hoe de tralies van mijn gevangenis er uit zien, hoe ik ze creëer en dat heb ik losgelaten.

Lieve Mahatma, bedankt!

Heleen
Ik merk dat ik krachtiger geworden ben in mijn stem. Minder zeurderig en sloom. Ik merk dat ook als ik iets over het hoofd heb gezien of iemand anders info achtergehouden heeft. Ik reageer nu op een puntige maar vriendelijke manier en ga dan niet zoals eerder in een hoekje  zitten pruilen. Ik stroom weer mee met het leven in plaats van krampachtig bezig te zijn.
Marly
Healy webinar
Ik ben heel blij, want eindelijk, na  7 jaar werken aan mezelf, ben ik in staat om zonder oordeel en met mededogen naar de pijn van vroeger te kijken, en dat in zo'n korte tijd.
Kim

100% tevredenheids garantie!

Het is eenvoudig. Als je merkt dat de training toch niet aan jouw verwachtingen voldoet, dan kun je je alsnog binnen twee weken hiervoor afmelden en restitueren wij jou je inleg.
Zo wordt het echt wel een no brainer. 

Bij de Power Training 'Loslaten' ging er een wereld voor mij open; opeens had ik een simpele gouden tool in handen om talloze situaties, gevoelens en mindsets mee aan te pakken. Power Training 'Blij met mij gaf mij een verdieping tot mijzelf en na de Power Training 'Maak je dromen waar', heb ik het gevoel dat ik een ander leven leid; een lichter blijer leven. 

 

Tijdens deze laatste training ervoer ik weinig verandering waardoor ik het manifesteren heb losgelaten omdat ik dacht dat het te groot voor mij was. Maar na de cursus ging het ineens stromen; ik ervaar een diepere verbinding met mijzelf en mijn leven en alles om mij heen. Van alle kanten stromen er mogelijkheden naar mij toe en pak ik ineens dingen aan die ik voorheen links liet liggen. Alles voelt Lichter, Blijer en Makkelijker. 

Ik kom steeds dichter bij mijn essentie en leer deze te leven en ben je daar Intens Dankbaar voor Mahatma! 

Veel liefs!
Susannah

Ik ga voor een Mega Transformatie!

Je hebt twee opties:

Online Mega Transformatie Training Heelheid

Besluit jij nu om je aan te melden voor deze training, dan is jouw investering in Jezelf niet de waarde van meer dan € 1500, zelfs niet de prijs van de losse trainingen van € 942, maar slechts 720.

Lifechanger Online

De Online Mega Transformatie Training Heelheid is onderdeel van onze Jaartraining. Wil je echt een mega vette transformatie doormaken, doe dan een heel jaar mee! Je betaalt geen € 1906, maar slechts 1297


Dank je voor het begeleiden. Ik voel hoe ik thuis aan het komen ben bij mijzelf.
Dat is goud waard!

Pieter
Mahatma is Uniek, begaan, professioneel, héél invoelend, deskundig en ze is Zó Heerlijk zichzelf, daar kan alléén al menigeen wat van leren, ik ben Zó Blij met deze 6mnd cursus!!
Joke
Wat heb ik geleerd in deze cursus.
Nou beetje bij beetje zie ik zelf kleine veranderingen in mij.
Ik ben vrolijker, gezelliger, kan wat meer hebben en voel die bewustzijn veel meer dan was geweest was.
Ik ben blij dat ik deze cursus volg voor 6 maanden.
Kiki
Tem je mind
Ik  ben blij dat ik er bij ben en dat ik voor 6 maanden ingeschreven heb, het maakt echt ruimte en ik heb al heel wat heel leuke momenten, blij met het leven, blij met mezelf! veel liefs 😘
Nathalie
Zo dankbaar dat dit op mijn pad gekomen is en ik voor mezelf gekozen heb om me in te schrijven voor de cursus van 6 maand. Vergeleken met 3 maand geleden leefden mijn emoties mij en functioneerde ik niet als mens. Nu ik al heel wat opgeruimd heb, heb ik er vrede mee dat een ander zijn levenspad verder zet zonder mij , zonder mij nog afgewezen te voelen. Nooit gedacht dat ik me een Koningin kon voelen en me ook nog goed kon voelen met me feestelijk te kleden en make up te gaan gebruiken op een doordeweekse dag. Geeft zulk een innerlijk gevoel van vrijheid, voel me zoveel lichter, blijer, mooier en vooral vrouw en niet meer eenzaam. Een hele nieuwe wereld gaat voor me open en dankbaarheid, liefdevolle woorden en acties passeren regelmatig mijn pad.


Dank je vanuit het diepste van mijn hart.
Katrien

 Hallo Mahatma,

 

Ik wil laten weten dat ik gisteren een evaluatiegesprek had met mijn chef.
Ik heb volledige erkenning gekregen voor mijn werk, ik krijg zelfs opslag!
Ik ben er zeker van dat dit mede door het volgen van de online-trainingen komt.
Zoals eerder aangegeven is mijn eigenwaarde vergroot, ik geef mezelf erkenning, ik ben meer mezelf en ben ik ervan overtuigd dat ik geld waard ben.
Dat heb ik vandaag mooi gespiegeld gekregen!
Bedankt voor je begeleiding, het werkt effectief!

Veel pas ik toe in gesprekken met mijn medewerkers, waardoor ze ook inzichten krijgen en de werkrelatie verbetert.
Als er issues zijn, neem ik het niet meer persoonlijk en besef ik dat er iets in hun getriggerd wordt van vroeger.
Die verandering in mezelf en in de ploeg is niet voorbijgegaan aan mijn chef.

Hij vindt het top dat ik op die manier leidinggeef.
Hij gaf aan dat het eerder zeldzaam is om op dit niveau een evaluatiegesprek te voeren en dat hij vaak in gesprekken niet verder raakt dan cijfers. Daar hebben we het vandaag zelfs niet over gehad!
Verder vertelde hij dat hij me wel ziet functioneren binnen andere functies in de firma, waar ik mijn kwaliteiten ten volle zou kunnen inzetten!
Dit is voor mij een bevestiging dat er veel in beweging is en dat ik de lessen integreer en toepas!

 

Ik wil je nogmaals bedanken, ik laat me graag verder inspireren en ik kijk in elk geval uit naar de volgende 3 maanden!

 

Warme groet,

Veerle

 Lieve Mahatma,


Jouw combinatie van je in- en aanvoelen, je humor en je uitdagingen hebben me uitgedaagd om echt - grote - stappen te zetten.

Ik heb me uit gesproken over dingen waar ik lang over gezwegen heb. :) En dat was geweldig! Zelfs voor die ander, dat was zo bijzonder....  

En wat ik 't meest bijzonder vindt: dat jij in staat bent om via de video's online ECHT contact met me te maken, waardoor je me motiveert om ook daadwerkelijk te doen wat jij vraagt. Omdat jij vertrouwen hebt dat ik dat kan....  En daarmee is ook het vertrouwen dat ik in mezelf heb, weer meer vergroot, terwijl ik dacht dat ik daar toch al een heel eind mee was....  hahaha...

Dankjewel Mahatma en iedereen die heeft bijgedragen.

Veel succes verder en veel genieten.... Zo mooi dat 't vandaag ook 'n stralende dag is.... toepasselijk om te shinen....  
😄😍

Franca

Ik kan alleen maar iedereen die ook maar half twijfelt aanraden om het vooral te doen! Ik was zo'n twijfelaar en ik heb geen seconde spijt gehad. De half-jaar training heeft me nu al (na 4 maanden) veel meer gebracht dan ik ooit had gedacht! Ik sta steviger in mijn schoenen, durf meer mezelf te zijn, ben veel minder bezig met wat anderen mensen misschien denken of vinden en vraag ook veel minder na wat een ander vindt dat ik zou moeten doen.
Ik voel me gewoon sterker en lichter en durf meer te vertrouwen op mezelf! En, ook leuk, ik krijg van allerlei verschillende kanten te horen dat ik straal!

Anne

Ja, jouw steun en heldere en zeer menselijke aanpak in jouw eigen verhaal en video-oefeningen vind ik hartverwarmend en dat je overal mee mag komen-bij jou voelt dat veilig. omdat jezelf met n heel eerlijk verhaal bent gekomen en jezelf naar de eindstreep hebt getrokken.. Je maakt t allemaal heel helder in praktische oefeningen waar t overgaat en dat is erg prettig en Bv alles goedkeuren van jezelf-dat is toch echt wel n gouden verschijnsel voor t Guiness book of records.HI

Antonetta

Lieve Mahatma 
 
Als het goed is kennen jullie mij nog van de 3 maanden training heel je hart, jij bent liefde en vergroot je wereld.
 
Mijn werksituatie is hierbij aan bod gekomen. Stress situaties maakte innerlijk veel bij me los. Helaas ben ik 3 dagen geleden toch ontslagen.
Waar ik vroeger in paniek zou raken, bleef ik heel rustig. 
 
Mahatma haar 3 maanden training heeft van mij een nieuw persoon gemaakt! 
 
Tegenslagen zijn leerprocessen geworden. Parels in verdriet vinden zijn tools geworden. Om niet op te geven, het slachtofferschap loslaten en te geloven in onze ware zelf. 
 
Met vertrouwen ga ik deze nieuwe kans tegemoet. Het uit de comfortzone stappen is nog altijd even spannend en nieuw. Toch voel ik mij meer voorbereid en ervaren om deze stappen te zetten. Een overtuiging van "ik ben niet goed genoeg" heeft plaatsgemaakt voor: je kunt het, je bent een topper! 
 
Ik zal dit nooit meer vergeten en zal mij voor altijd verbonden voelen met deze warme plek.
 
Bedankt lieve Mahatma. 
 
❤️
 
Warme groeten,
Glenn

Midden in het proces zittende zie ik in 3 maanden dingen veranderen!😀😍
De kwaadheid naar mijn moeder toe is voor het grootste deel verdwenen, wat ik heel belangrijk vind!
De ruimte in mezelf, die ik nogal kwijt was, ben ik stapje voorstapje aan het heroveren.
Het me thuis voelen, mij welkom in mezelf voelen gaat beter.
Het doet me heel goed met de medespelers hier aan deel te nemen.
Je merkt dat je er niet alleen voor staat.
Dat doet deugd! 💕💕

 Yahoo Yeah en Joepie!!
Mia
Ik zit nog middenin mijn reis naar heelheid. Ik volg de online Mega Transformatie Training van 6 maanden bij Mahatma. Deze week zijn we gestart met maand 3. Ik kan alleen maar dankbaar zijn dat ik Mahatma ben tegengekomen. Langzamerhand word ik weer zichtbaar voor mezelf. Beetje bij beetje word ik weer blij met mezelf. De rollercoaster van bewustwording waarin Mahatma je meeneemt is gigantisch. Met een lach en een traan. Met luchtigheid en humor, maar ook met meer diepgang naar mijn essentie! Ik doe ertoe. Wij doen ertoe. Ik verheug me op de rest van de training. Dit is werkelijk het beste, mooiste en gaafste kado wat ik mezelf ooit heb gegeven. Ik gun dit iedereen. Dank je wel lieve Mahatma ️❤️🙏😘
Karin
Ik ben enorm blij met jouw trainingen en verheug me op morgen en de komende 6 maanden! 😘
Anneke
Healy webinar
De laatste dag van deze maand en de laatste dag van 6 maanden. Wauw! Een vreemd gevoel. Wie had kunnen denken dat er zo mooie veranderingen konden gaan plaatsvinden. Zulke mooie inzichten. Dankjewel allemaal voor jullie steun en aanwezigheid. Dankjewel Mahatma voor het mooie werk dat je doet en dat je er bent. Je bent een prachtig mens. En dankjewel voor de nieuwe training, zodat ik gewoon verder kan gaan. 💖😍🥰😘🤗🙏
Katja
Ik ben dankbaar voor wat ik in de afgelopen 6 maanden heb mogen leren, vooral voelen. Ontdekken waarom mijn emoties het van mij over namen. Ik ben innerlijk veel rustiger geworden, ontdek steeds meer dat de oefeningen zulk een geschenk zijn om oude overtuigingen te doorzien en op te lossen. Als nu zich iets aandient, word ik nog wel hier en daar geraakt, echter mijn emoties nemen het niet meer van me over. Er is meer ruimte voor Liefde, Liefde voor mezelf wat zich vertaalt in spontaner en meer ontspannen contact met de kids. Nu ik mijn deur heb opengezet voor Liefde en Geld, heb ik er alle vertrouwen in dat alles op zijn plek zal vallen. Door dit alles heb ik meer energie en levensvreugde. Zin om dingen aan te pakken. Dank aan allen die me gesteund hebben, meegeleefd en waar ik uit hun verhalen antwoorden tegenkwam of herkenning. Uiteraard ook Mahatma die nog steeds met een glimlach en haar Engelengeduld ons begeleid. Dank aan mezelf voor de moed om dit te doen en ja om de volgende 6 maanden door te gaan, om te investeren in mezelf. 💙🙏
Katrien

Lieve Mahatma,

Dankjewel voor dit fantastische 1/2 jaar❣
Zo dankbaar wat jij, en ik dus mijzelf 😉 gegeven heb 🥰

Superblij dat er nog zo'n geweldig vervolg komt 😊 Ik voel me zóveel vrijer, blijer, wijzer, lichter, zoveel meer inzicht, compassie en zelfliefde ❤️
Ik ben je reuze dankbaar om wie jij bent, zo'n geweldige lieve wijze mooie en lekker zotte vrouw 💖 En bedankt iedereen die meedoet voor dit zalige, liefdevolle, warme bad, jullie zijn Kanjers 💪🤗🍀

Joke
Thuiskomen

Ik merk zeker wel een verschuiving in mij. Ik ga minder in gevecht met alles wat ik voel. Ik kan er nu sneller naar toe gaan en voelen wat er is, waardoor er verlichting komt.

Ik moet  wel eerlijk zeggen dat ik ook nog regelmatig denk dat ik het niet goed doe ( oude overtuiging ). Maar ik heb dit veel sneller door en kan er dan eerder Ja tegen zeggen. En ik omarm het dan ook sneller. De masterclasses helpen mij ook om te zien dat dit omhoog komt door wat je gemist hebt. En dat meer mensen dit ervaren . Dit vind ik heel fijn, eerder wist ik totaal niet wat er in mij gebeurde waardoor ik constant in gevecht was. Nu kan ik het sneller accepteren en loslaten.

Ik krijg nu ook veel sneller inzichten waar iets  weg komt. Waardoor ik me bewuster ben dat het allemaal energie is en ik er niets mee hoef. Ook voel ik me in contact met anderen minder onzeker en begin ik meer voor mezelf op te komen. Ik neem eerder ruimte in voor mezelf. Ik ben blij dat ik de komende 6 maanden nog mee blijf doen. Stapje voor stapje kom ik zo dichter bij mezelf 💖💕

Ik ben heel dankbaar voor deze cursus en de steun in de community 😘😘

Carin

Ik ben liever voor mijzelf, merk op als ik aan het vechten ben en ga dan aan de slag met het loslaten. Ik doorzie mijn oude gewoonten sneller en vraag heel vaak aan mijzelf: “Mag het er zijn? Mag het zijn zoals het is? Ben je daar oké mee?” Ik zie die verhipte weerstand tegen vanalles en nog wat. Minder vechten doordat ik het nu zie. Dankbaarheid voor wat ik heb! En dat zorgt voor grote verschuivingen. Ben ook minder streng voor mijzelf en laat de boel eerder de boel. Ik ben er nog niet en ik geniet van de verschuivingen die ik zie. Er mag nog veel meer gelachen worden en meer luchtigheid komen…. Ik ben onderweg op dit mooie pad naar de mooiste versie van mijzelf!

Marise

Wat er bij mij allemaal veranderd is... nou heb je ff, want dat is een behoorlijke lijst! 😊


Ik zoek minder bevestiging en blijf dichter bij mezelf. Ik ga meer af op mijn eigen gevoel en doe minder mijn best. Als mensen me niet zien is dat (meestal...) ook goed. En de grap is dat ik veel meer gezien word en meer sociale contacten heb.


Ik neem meer ruimte in, durf meer mezelf te zijn en te doen wat goed is voor mij, ik laat me meer zien en durf me meer uit te spreken. En ik krijg ook steeds een beetje meer vertrouwen dat wat ik zeg of doe een toevoeging is. Mijn eigenwaarde en geloof in mezelf zijn enorm gegroeid. Ik handel minder naar mijn oude overtuigingen en angsten. Ik kan dan besluiten het toch te doen. Ze leggen me niet meer lam.


Ik vertrouw veel meer op mijn waarnemingen. Vertrouwen op wat ik aanvoel, zie, hoor, weet, en dat volgen. Mijn comfortzone is en wordt flink opgerekt en ik blijk zoveel meer te kunnen dan ik dacht. En binnen mijn mogelijkheden ook al zoveel nuttiger te zijn dan ik dacht. Ik zit al lange tijd in de ziektewet en ik dacht dat mijn mogelijkheden altijd beperkt zouden blijven, dat dingen niet voor mij weggelegd waren, dat ik de lat laag moest houden.

Die lat gaat nu steeds verder omhoog, ik sta versteld van mezelf. Ik begin te geloven dat er zoveel meer mogelijk is voor me, ik mag groots dromen.


Zo wonderlijk! Wat ben ik ongelooflijk blij dat ik aan deze half jaar training heb meegedaan, dit gun ik iedereen. Er is zoveel meer veranderd dan ik, toen ik begon, voor mogelijk hield. En ik ga zeker nog door, hier wil ik meer van 😁💖😎

Anne

Waauw! Ik kies één van deze twee opties.

Online Mega Transformatie Training Heelheid

Besluit jij nu om je aan te melden voor deze training, dan is jouw investering in Jezelf niet de waarde van meer dan € 1500, zelfs niet de prijs van de losse trainingen van € 942, maar slechts 720.

Lifechanger Online

De Online Mega Transformatie Training Heelheid is onderdeel van onze Jaartraining. Wil je echt een mega vette transformatie doormaken, doe dan een heel jaar mee! Je betaalt geen € 1906, maar slechts 1297

Ik was weer heel dankbaar voor de laatste masterclass. Deze was weer zo waardevol met veel herkenbare dingen. Dus bedankt voor de mooie vragen en Mahatma weer eens bedankt voor je immer goede raad. Ik weet nu hoe ik moet omgaan met de boosheid  en irritatie en ik ben me nu ook bewust waar ze vandaan komen. Ik voeg jouw oefeningen met plezier toe aan mijn huis- tuin- en keukengereedschap!

Hilde

Lieve Mahatma,

Vanmiddag bij de Masterclass ben ik diep van binnen zo geraakt en blij geworden. Dat gevoel is heel lang geleden. Dank je wel, ik ben zo dankbaar! ✨🦋👼

Astrid

Ik heb echt het geloof in mijzelf teruggevonden. Ik ben enorm sterk en kom steeds meer en meer in balans met mezelf.

Saskia

Ik vond 't een heel mooie, nuttige Masterclass. Door de meditatie, gekoppeld aan jouw uitleg, gingen we snel en moeiteloos de "diepte" in. En hoe prachtig 't werken met een van de deelnemers, de herkenbaarheid voor de anderen deed ook echt iets met de energie in de groep. Dankjewel, ik heb iedere minuut als heel zinvol ervaren en de tijd was om voor ik er erg in had.

Franca

Ik kan de stappen zien  die ik heb gemaakt. Ik ben trots op mijzelf voor de afgelegde weg sinds ik Mahatma ken en ik voel mij zoveel krachtiger. Ik sta voor mijn waarheid en ik spreek mijn waarheid ook uit als het er toe doet. Ik denk na, wil ik dit echt zeggen of is het pleasen? Zo mooi dat ik er nu bij kan stilstaan, even kan voelen en niet zomaar reageer. Wauwie! Zo diep dankbaar! 🍀💝😘

Marise

Het is 1 en al magie met, bij en door jou. 😄 Ik zit in een heerlijk echt magisch “sprookje” door jou. Sprookjes bestaan dus wel. Zoveel over mezelf geleerd en er is zoveel in mijzelf positief veranderd. Ik had dit zo nodig. Ik voel me heel dankbaar voor dit hele traject.

Saskia

Het mooie aan de lessen van mahatma is voor mij/voor ons dat ze zo aansluiten en aanvullen op al het werk wat ik/wat wij al hebben verricht. Al het doorleefde leed en alle investeringen om te groeien die al zijn gedaan, worden hiermee zichtbaar. En nu mag ik/mogen wij nog een laag dieper gaan.

Zo prachtig allemaal ☀️ 🙂
Je kan diep zitten maar toch ben je altijd verder dan vorig jaar, vorige week.

Heel hoopvol.
Elke filmpje past zo mooi als puzzelstukje bij de rest. En met elk stukje zie je weer meer hoe mooi de plaat is. Zo zie ik het.

Corrie

Je leven verandert werkelijk; droge theorie helpt onvoldoende, zoals de meesten van ons al jaren ervaren. Deze training verandert je in al je cellen, het verandert je "zijn" en dat is een ongelooflijke ervaring 😊

Nicky

Elke training geeft me weer nieuwe inzichten, ik kom steeds een laag dieper en leer mezelf steeds beter kennen en te vertrouwen op mijzelf en te geloven in mijn eigen kracht. Ik word elke training weer blijer met mezelf. Zo dankbaar hiervoor. Het leven wordt steeds leuker en lichter. Ik leef! Yes!

Saskia

Ik ben nog in hetzelfde lichaam, echter ook dat is aan het herstellen en ik voel me veel lichter, vrolijker en ontdek elke dag nieuwe dingen. Ik voel me groeien ook al blijft mijn lengte hetzelfde 🤣🤣. Dus nee ik ben niet meer dezelfde vrouw als vroeger. Jij hebt mij leren voelen, ik heb onderscheid in emoties leren kennen ipv dat mijn lichaam in heel veel verdriet bevroor als ik in een situatie terecht kwam waar ik niet wist wat ik ermee moest.

Katrien

Wauw die video's van Mahatma zijn zo kort, eenvoudig en krachtig maar werken zo goed in het herkennen, en de stappen die ik maak voelen goed, ik word bewuster.

Robert

Lieve Mahatma, "Ik ben blij met jou" dat wil ik je graag laten weten. Ik heb in mijn leven altijd gezocht naar mijn weg. Veel meegemaakt en veel aan en met mezelf gewerkt. En nu weer met jouw hulp, jouw trainingen, die mij dikwijls diep geraakt hebben en nog steeds. Mede daardoor ervaar ik meer ruimte en kan ik beetje bij beetje meer verbinding maken met mijn gevoel. Door jouw trainingen word ik me steeds meer bewust van wat er in mij speelt, en kan ik dat wat ik wel wist ook steeds meer in praktijk kan brengen. Ik heb tot nu toe al zoveel door middel van jou mogen ervaren en nieuwe inzichten gekregen. Ik voel mij erg dankbaar voor de weg die ik mag gaan. 💙🙏☀

Margreet

Wat ben ik veranderd.... en wat ben ik blij dat ik jullie tegenkwam! 

Ik heb een andere baan gevonden en geniet van het lesgeven. Mijn eerste stap vanuit de masterclass was om mijn leidinggevende om minder groepen te vragen... ze kwam er gewoon zelf mee!!! Mijn relatie loopt top, ik ben mezelf en gun mijn lieve man zijn leven (was eerder wat controlerend en bemoeizuchtig...) Dus ik ben heel blij...    

Nicole

Geweldig! Ik kies voor een Mega Transformatie!

Online Mega Transformatie Training Heelheid

Besluit jij nu om je aan te melden voor deze training, dan is jouw investering in Jezelf niet de waarde van meer dan € 1500, zelfs niet de prijs van de losse trainingen van € 942, maar slechts 720.

Lifechanger Online

De Online Mega Transformatie Training Heelheid is onderdeel van onze Jaartraining. Wil je echt een mega vette transformatie doormaken, doe dan een heel jaar mee! Je betaalt geen € 1906, maar slechts 1297