Bewustwording creëren

Bewustwording creëren, helpt dat?


Bewustwording creëren


Bewustwording creëren helpt om meer geluk te krijgen.
Zonder bewustwording creëren kan je je leven niet verbeteren. Dan blijf je vastzitten in oude patronen waar je niet gelukkig van wordt. Het gaat erom dat je ziet wat je denkt over jezelf en dat je ziet wat je doet. Dan pas kan je het veranderen.


Misschien word je hier niet gelijk blij van, maar toch gaat je dat gelukkig maken. Het onderdrukken van patronen, van emoties en negatieve gedachten helpt je niet verder. Integendeel het brengt je verder weg van geluk.

Het vraagt moed om met bewustwording creëren aan de gang te gaan. Maar toch... het brengt je zoveel, dat je soms gewoon die keuze moet maken.

Bewustwording creëren; Ieder mens kan ermee beginnen.

Vaak is het handig als je daarbij geholpen wordt. Daarvoor zijn er coaches en therapeuten die dan met je mee kunnen kijken. Ik weet nog goed hoe ik het zelf ooit jarenlang alleen wilde doen. Ik dacht geen hulp nodig te hebben, maar bleef tegelijkertijd vast zitten. Simpelweg omdat ik met blinde vlekken zat. Ik had gewoon niet in de gaten wat ik precies deed of dacht. Die blinde vlekken hebben we allemaal. Daarvoor is het zo fijn als iemand met je meekijkt. Dat kan dat proces enorm versnellen.


Lees hier het blog over hoe je ooit als kind gehypnotiseerd bent met allerlei beperkende gedachtes, waardoor je als volwassen mens je nog steeds beperkt kunt voelen. Dan weet je gelijk hoe je die programmering kunt doorbreken en kan je eindelijk zijn wie Jij bent. Dat is pure bewustwording creëren.


Bewustwording creëren kan je dus helpen met gelukkig te worden. Ik en de inmiddels duizenden mensen die ik begeleid en begeleid heb zijn het levende bewijs.


Yihaaa

 Mahatma

Reactie plaatsen