Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke Ontwikkeling, wat is dat?  Misschien heb je je die vraag wel vaker gesteld.

[caption id="attachment_11152" align="alignnone" width="300"]Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling is een deur die open gaat naar vrijheid[/caption]

Bij persoonlijke ontwikkeling gaan we kijken naar jouw programmering en mindset. Als er dingen in je leven zijn die je niet happy maken, dan is daar een reden voor.
Als je stoeit met emoties dan is dat ook niet voor niets. Je bent zoals je bent omdat je zo geprogrammeerd bent. Dat gebeurde in je jeugd. Lees hier het blog waarin ik je dat allemaal uitleg.

Persoonlijke Ontwikkeling gaat je helpen om die programmering te veranderen.

Het goede nieuws is dat je een programmering kunt veranderen en dat je er dus niet oud mee hoeft te worden. Daarvoor is persoonlijke ontwikkeling dus belangrijk. Je ontwikkelt je persoon als het ware naar de beste JIJ die jij kunt zijn.

Dat gaat niet in één keer, maar het is een proces. Een proces van je steeds meer bewust worden van alle overtuigingen, alle emoties die je in de diepte van je Zijn hebt opgeslagen.

Normaal gesproken kunnen we daar met ons dag bewustzijn niet zo bij. Al die informatie heb je namelijk opgeslagen in je onderbewustzijn.  Via persoonlijke ontwikkeling ga je jezelf dus ont-dekken. De lagen van je mind ga je doorzien en je komt er achter vanuit welke drijfveren jij handelde of wat de reden is waarom jij bent zoals je bent.

Op het moment dat je je dat bewust wordt,  kan je je mindset pas veranderen en niet eerder. Zolang je je programmering niet bewust bent, kan je eigenlijk niets doen. Het feit dat je dit nu lees geeft al meer bewustzijn en dat kan je helpen.

Ik gun je dat je je stappen zet en je jezelf in de diepte ontdekt. Kijk ook bij de events, die kunnen je zeker verder helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling!

Yihaaa Mahatma
Reactie plaatsen