Innerlijk Kind; snap hoe jij in elkaar steekt

Het innerlijk kind is een synoniem voor alle ervaringen, overtuigingen en emoties die je hebt opgeslagen in je lichaam.

Innerlijk kind

Alles wat ooit heftig  was is niet weg maar ligt qua informatie in je cellen opgeslagen. Als je dus een heftige jeugd hebt gehad, dan draag je al die ervaringen met de bijbehorende mindset dagelijks met je mee.

Het innerlijk kind kan je een update geven

Als je dit nu leest dan kan het zijn dat je er niet vrolijk van wordt. Niet getreurd, er is echt wel wat aan te doen, want het innerlijk kind kan je een update geven. Dan wordt de volwassene die je ook bent meer wakker en die kan dan de touwtjes in handen nemen. Dat is een stuk prettiger dan dat het innerlijk kind haar of zijn koppie boven het water probeert te houden, terwijl het hard stormt.

Het innerlijk kind, oftewel een mindset kan dus veranderd worden. Dat is wat we ook doen in onze events en jaartrainingen.

We hebben pprogrammaatjes

We denken vaak dat we ons leven zo kunnen inrichten als we willen. Niets is echter minder waar.
Je zou ons mensen kunnen vergelijken met een computer, die allerlei programmaatjes heeft. Het innerlijk kind is dus het totaal van al die programmaatjes.

Hier kun je meer lezen over hoe jouw programmering tot stand is gekomen.

Als je dit nu zo gelezen hebt, dan begrijp je beter, waarom jij bent zoals je bent. Je bent zo geprogrammeerd. Je snapt nu ook dat je jezelf kunt veranderen. Normaal gesproken blijven we in hetzelfde kringetje rond draaien. Meestal is dat een kringetje van negatieve gedachtes die weer negatieve situaties aan trekken. Die cirkel kan je dus doorbreken. Blijf niet langer rondlopen met ellende in je lichaam en je leven, maar maak schoon schip. Dat is wat ik je gun. Dan word ook jouw leven een feestje.

Yihaaa Mahatma
Reactie plaatsen